Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. május 17., szerda 8:31

Realista24 írta:Kijött belőle a cule
Erről eszembe jutott, hogy valamelyik nap olvastam a sport1 facebook oldalán egy cikket arról, hogy a Barca mikkel nyomja a terhet a Real vállára a Celta meccs előtt. Na... oda írt be egy Barcás kollega, hogy úgy sem veri a Celta ezt a Realt. Hát meg is kapta a magáét, jött a reakció, hogy egy igazi culé a legvégsőkig a csapata mellett áll. :lol: Én nem tudom baszki, valami egész durván madridista vagyok, de ilyet nem tudnék írni, mert kb annyi közöm van Madridhoz, mint Fekete pákónak az atomfizikához. :lol:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 17., szerda 8:24

M1Ö írta:
Realista24 írta:de az durva, hogy akit itt kiteszünk, az átmegy oda és vagy segget nyal, mint miro vagy éget minket, mint Kerlon. Nem tudom melyik a gázosabb
Azért amit miro lenyom, az valami egész durva. Én elhiszem, hogy "össze kaptatok", nem esett jól neki, hogy kb senki nem ért vele egyet itt, de az azért kemény, hogy regisztrál a másik oldalon, kritzálja a Realt és éljenzik a Barcanak... Kerlont meg nem olvastam végig, csak a vita első pár hsz-ét, de abban nem volt gáz szerintem.
Kijött belőle a cule :lol: nincs ezzel gond. Örülök hogy segítettem rájönni, hogy hova is tartozik igazából.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. május 17., szerda 8:22

Realista24 írta:de az durva, hogy akit itt kiteszünk, az átmegy oda és vagy segget nyal, mint miro vagy éget minket, mint Kerlon. Nem tudom melyik a gázosabb
Azért amit miro lenyom, az valami egész durva. Én elhiszem, hogy "össze kaptatok", nem esett jól neki, hogy kb senki nem ért vele egyet itt, de az azért kemény, hogy regisztrál a másik oldalon, kritzálja a Realt és éljenzik a Barcanak... Kerlont meg nem olvastam végig, csak a vita első pár hsz-ét, de abban nem volt gáz szerintem.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Sastre
Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo

HozzászólásSzerző: Sastre » 2017. május 16., kedd 11:59

kuszkusz írta:
Sastre írta: Kíváncsi vagyok egyébként, hogy feljött e az az ötlet, hogy akkor a felső kis karéjt visszabontják a többi szintjére. A nézőszámok alapján reális döntésnek tűnne, viszont a presztízs tuti nem engedi :)
Lehet jobban kijöttek volna belőle anyagilag.
nem látom értelmét azért visszabontani a stadiont, hogy elmondhassák, hogy százalékosan nagyobb a kihasználtság.
Hát azért biztos nem bontanák vissza. :)
Én arra gondoltam, hogy évi 4 meccs miatt kicsit felesleges az a felső "félkaréj", és valószínűleg olcsóbban meg tudták volna oldani a felújítást, ha nem bővítenek, hanem leszedik a tetejét. Akkor a tető is kisebb lett volna valamivel.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. május 16., kedd 11:57

palesz77 írta:
Realista24 írta:Na de ki lesz az edzőtök?
RAC1 tegnap azt állította, hogy Valverde már zsebben, 2 évre ír majd alá.
Gondolom akkor az idei Tour-t kihagyja :mrgreen:

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. május 16., kedd 11:50

Realista24 írta:Na de ki lesz az edzőtök?
RAC1 tegnap azt állította, hogy Valverde már zsebben, 2 évre ír majd alá. A klub ezt a hírek szerint nyilván cáfolta már, de a RAC nagyon biztos forrásnak számít, a fogadóirodáknál is toronymagas esélyes, szerintem eldőlt ez már. Csak a kötelező körök ezek szerintem, mint Luchonál is anno.

Örülni nem kifejezettebben örülök neki, nekem sótlan edző, de vannak szép eredményei a múltban, talán itt lép szintet.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 16., kedd 11:44

Nem törlöm, de a témát itt zárhatjuk is szerintem. Aki átregisztrál oda, legyen normális vagy ne sírjon, ha kivágják, és fordítva.

Na de ki lesz az edzőtök?
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. május 16., kedd 11:42

rashidm írta:Nem Kerlon-t akarom védeni, de azért írtak egy-két érdekes dolgot odaát. "Kamu, csalnak, a barca sokkal jobb még így is, csak mákkal és/vagy bíróval tud nyerni a real." ...
Persze, hogy írtak, egy Barcás fórumról van szó.. Ha ezt valaki nem tudja normálisan kezelni, akkor szimplán nem való neki a másik oldalon való fórumozás. Én se lennék már itt, ha ezekre rögtön ugranék, mert ilyenekből itt is akad azért, szerintem ezt te is belátod. Tudni kell normálisan kezelni ezeket a véleményeket is, és egy olyan hsz-re, hogy 10 év alatt kinyíltak a csipák azt reagálni, hogy a Barca elmúlt 10 éve volt egyedül értékelhető, szerintem nem túl ötletes. Itt nyilván nem lenne belőle baja, de ha én írnék valami hasonlót a Realról, nekem is nekem esne utána mindenki, teljes joggal. Amúgy nincs abba semmi, ha valaki nem vágyik a másik oldal véleményére, lehet "normálisabb" is ez a hozzáállás ilyen rivalizálás esetén, de akkor nem kell erőltetni szerintem a dolgot a másik táborral..

Ha gondolod töröld nyugodtan R24, nem tudom ez a válasz belefér-e, mert a témát igazából én nem akarom folytatni, csak gondoltam ezt leírom. De ha hülye vitát generálna csak szerinted, akkor megértem a törlést, én is csináltam már ilyet.

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2017. május 16., kedd 11:37

rashidm írta:
Ami a legviccesebb, hogy felhozza Kerlon hogy az előző 10 évben volt kimagasló a barca. Amit ha szigorúan veszünk, ez igaz, mert most nyert elég sok címet. Előtte azért nem volt ilyen korszaka
Ha szigorúan akarod venni, akkor az a helyzet hogy olyan időszakunk nekünk sem nagyon volt hogy kedvünkre triplázgattunk, ahogyan a Barca tette az elmúlt években. Kicsivel szűkösebb a hely a vitrinünkben, és az értékesebbekből többet is gyűjtöttünk, de a hangsúly azon van hogy kicsivel. Semmivel sem vagyunk különbek a Barcánál, ugyanúgy megvoltak a sikerkorszakaik mint nekünk, és ha végignézem hogy milyen játékosok fordultak meg náluk, akkor azt kell mondanom hogy ugyanaz a mérce mint nálunk. És ha a spanyol határokon kívülre tekintek, akkor is csak a mindenkori Milant tudnám még ide sorolni, a többieknek még azért bőven van behoznivalójuk.

Egyetlen mérhető különbséget tudok felfedezni a két klub között, az pedig két klub szurkolóit érinti, inkább nem is folytatnám.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. május 16., kedd 11:35

Imádom ahogy se istenük se semmilyük nincs. Évekig vergődtek,hogy a fontos meccsek számítanak csak, most meg fel vannak háborodva,hogy miért Cé az esélyesebb :mrgreen:

Arról nem is beszélve,hogy mindig az ment,hogy hiába nyerünk bl-t a bajnoki cím nélkül.Már csak miattuk is jó lenne duplázni, kíváncsi vagyok mit találnak ki.Szép is az élet ha nincsenek elveid és minden évben össze kell tákolni valahogy úgy,hogy a barsza tűnjön jobbnak :lol:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. május 16., kedd 11:32

rashidm írta:Nem Kerlon-t akarom védeni, de azért írtak egy-két érdekes dolgot odaát. "Kamu, csalnak, a barca sokkal jobb még így is, csak mákkal és/vagy bíróval tud nyerni a real."

Ami a legviccesebb, hogy felhozza Kerlon hogy az előző 10 évben volt kimagasló a barca. Amit ha szigorúan veszünk, ez igaz, mert most nyert elég sok címet. Előtte azért nem volt ilyen korszaka, amikor ennyi bl meg bajnoki cím összejött (legjobb tudomásom szerint). Aztán jött a kontra, hogy "hogy kinyílt a csipája neki, nyertünk 2 bl-t". Bagoly mondja?
Igazából felesleges is beregisztrálni oda, mert nincs kivel beszélni. Egy- két barcástól eltekintve a többi, mintha ha szemellenzővel rendelkezne és csak hajtja a sok fas*ágot, mint a Sport tv-n szokás. Nincs kivel beszélni ott, még ha objektív vagy se. Semmi elismerés, vagy bármi.... félreértés ne essék, nincs is szükség az elismerésükre, de máris szimpatikusabb képet fest magáról az az ember, aki a legnagyobb ellenfelét eltudja ismerni, hogy igen jobbak, mint mi. Jobb az edzőjük, még ha nem is taktikailag, mert abban van még mit tanulnia, de ahogyan összetartja a csapatot, és tűzben tartja őket, a rotációs, hogy mindenki csapatként küzd és stb. Hogy sokkal agresszívabban akarjuk a sikert idén, mint ők és mindent meg is teszünk, hogy Ronaldo 32 éves létére is öli az ellenfeleket és stb. Nem ajnározni kell, hanem méltó ellenfélként elismerni, hogy az idei Madrid szintekkel jobb, mint ők. Arra verik magukat, hogy megnyerték az EL Clasicot... hát egészségükre, 10 ember, egy a győzelemért hajtó és kitámadó csapat ellen nehéz is volt belőni azt a gólt. Mindegy én nem megyek ebbe bele, nem szoktam barcással róluk és a Realról beszélni (kivéve 2 ember, de velük lehet is), mert csak idő és energia pocséklás.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 16., kedd 11:00

rashidm írta:Nem Kerlon-t akarom védeni, de azért írtak egy-két érdekes dolgot odaát. "Kamu, csalnak, a barca sokkal jobb még így is, csak mákkal és/vagy bíróval tud nyerni a real."

Ami a legviccesebb, hogy felhozza Kerlon hogy az előző 10 évben volt kimagasló a barca. Amit ha szigorúan veszünk, ez igaz, mert most nyert elég sok címet. Előtte azért nem volt ilyen korszaka, amikor ennyi bl meg bajnoki cím összejött (legjobb tudomásom szerint). Aztán jött a kontra, hogy "hogy kinyílt a csipája neki, nyertünk 2 bl-t". Bagoly mondja?
Mindig írnak érdekeseket, de ki nem szarja le? Fognak is, attól még nem kell égetni magunkat.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. május 16., kedd 10:57

Nem Kerlon-t akarom védeni, de azért írtak egy-két érdekes dolgot odaát. "Kamu, csalnak, a barca sokkal jobb még így is, csak mákkal és/vagy bíróval tud nyerni a real."

kuszkusz

HozzászólásSzerző: kuszkusz » 2017. május 16., kedd 10:48

Sastre írta: Kíváncsi vagyok egyébként, hogy feljött e az az ötlet, hogy akkor a felső kis karéjt visszabontják a többi szintjére. A nézőszámok alapján reális döntésnek tűnne, viszont a presztízs tuti nem engedi :)
Lehet jobban kijöttek volna belőle anyagilag.
nem látom értelmét azért visszabontani a stadiont, hogy elmondhassák, hogy százalékosan nagyobb a kihasználtság.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 16., kedd 9:48

sámat írta:
Realista24 írta:Pedig jobban járnának, mert baromi csúnya a Camp Nou, és ezt nem úgy írom, mint Realos, hanem úgy, mint aki sok stadionban járt már.
Sztem nem csúnya a stadion, csak kegyetlenül le van lakva, szkeptikus szemmel is felújításáért kiált...de számomra még mindig jobb, mint pl egy modern Allianz.

De tény, h rohadt nagy hodály, és a tető sokat dobna rajta esztétikailag.
Ez már teljesen szubjektív vélemény, jártam sok stadionban, csúnya, az Allianz is, főleg a börtönrácsokkal a kapu mögött. Baszdki, semmit nem láttam a meccsből azoktól a szaroktól. Pedig hogy örültünk, hogy a kapu mögötti első sorokba kaptunk jegyet :lol: A Bernabéuban elélvezel, ha ilyen helyre ülsz, ott meg büntetés volt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

sámat

HozzászólásSzerző: sámat » 2017. május 16., kedd 9:36

Realista24 írta:Pedig jobban járnának, mert baromi csúnya a Camp Nou, és ezt nem úgy írom, mint Realos, hanem úgy, mint aki sok stadionban járt már.
Sztem nem csúnya a stadion, csak kegyetlenül le van lakva, szkeptikus szemmel is felújításáért kiált...de számomra még mindig jobb, mint pl egy modern Allianz.

De tény, h rohadt nagy hodály, és a tető sokat dobna rajta esztétikailag.

Sastre
Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo

HozzászólásSzerző: Sastre » 2017. május 16., kedd 9:35

Hát így ránézésre nekem az jön le az egészből, hogy a mennyiségre mentek, nem a minsőségre... olyan az egész, mintha megcsináltak volna tök jól az alsó 2 szintet, aztán a harmadikat már ilyen ad-hoc jelleggel, hogy hova lehet még székeket préselni a tető mellé.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. május 16., kedd 9:34

Kihasznaltsag teren a Bernabeu sem all tul jol. Az angol es nemet csapatokhoz kepest nagy a difi, de mondom, ez nem nezoszam hanem kihasznaltsag.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. május 16., kedd 9:32

Dupla D írta:
donor írta:Erre kíváncsi voltam, életemben először átmentem, beleolvastam, hánytam, visszajöttem. Minden elismerésem Paleszéknak, szörnyű lehet ott "élni".
Ott is ugyanúgy elfogult a többség, meg itt is. Nem kell álszentnek lenni.
Nem álszent akarok lenni, de ennyi önellentmondást, önmosdatást én még nem olvastam. Mindegy is.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 16., kedd 9:26

Pedig jobban járnának, mert baromi csúnya a Camp Nou, és ezt nem úgy írom, mint Realos, hanem úgy, mint aki sok stadionban járt már.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: