Erről eszembe jutott, hogy valamelyik nap olvastam a sport1 facebook oldalán egy cikket arról, hogy a Barca mikkel nyomja a terhet a Real vállára a Celta meccs előtt. Na... oda írt be egy Barcás kollega, hogy úgy sem veri a Celta ezt a Realt. Hát meg is kapta a magáét, jött a reakció, hogy egy igazi culé a legvégsőkig a csapata mellett áll. Én nem tudom baszki, valami egész durván madridista vagyok, de ilyet nem tudnék írni, mert kb annyi közöm van Madridhoz, mint Fekete pákónak az atomfizikához.Realista24 írta:Kijött belőle a cule
Real Madrid vs. Barcelona
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kijött belőle a cule nincs ezzel gond. Örülök hogy segítettem rájönni, hogy hova is tartozik igazából.M1Ö írta:Azért amit miro lenyom, az valami egész durva. Én elhiszem, hogy "össze kaptatok", nem esett jól neki, hogy kb senki nem ért vele egyet itt, de az azért kemény, hogy regisztrál a másik oldalon, kritzálja a Realt és éljenzik a Barcanak... Kerlont meg nem olvastam végig, csak a vita első pár hsz-ét, de abban nem volt gáz szerintem.Realista24 írta:de az durva, hogy akit itt kiteszünk, az átmegy oda és vagy segget nyal, mint miro vagy éget minket, mint Kerlon. Nem tudom melyik a gázosabb
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Azért amit miro lenyom, az valami egész durva. Én elhiszem, hogy "össze kaptatok", nem esett jól neki, hogy kb senki nem ért vele egyet itt, de az azért kemény, hogy regisztrál a másik oldalon, kritzálja a Realt és éljenzik a Barcanak... Kerlont meg nem olvastam végig, csak a vita első pár hsz-ét, de abban nem volt gáz szerintem.Realista24 írta:de az durva, hogy akit itt kiteszünk, az átmegy oda és vagy segget nyal, mint miro vagy éget minket, mint Kerlon. Nem tudom melyik a gázosabb
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo
Hát azért biztos nem bontanák vissza.kuszkusz írta:nem látom értelmét azért visszabontani a stadiont, hogy elmondhassák, hogy százalékosan nagyobb a kihasználtság.Sastre írta: Kíváncsi vagyok egyébként, hogy feljött e az az ötlet, hogy akkor a felső kis karéjt visszabontják a többi szintjére. A nézőszámok alapján reális döntésnek tűnne, viszont a presztízs tuti nem engedi
Lehet jobban kijöttek volna belőle anyagilag.
Én arra gondoltam, hogy évi 4 meccs miatt kicsit felesleges az a felső "félkaréj", és valószínűleg olcsóbban meg tudták volna oldani a felújítást, ha nem bővítenek, hanem leszedik a tetejét. Akkor a tető is kisebb lett volna valamivel.
- h3x0r
Gondolom akkor az idei Tour-t kihagyjapalesz77 írta:RAC1 tegnap azt állította, hogy Valverde már zsebben, 2 évre ír majd alá.Realista24 írta:Na de ki lesz az edzőtök?
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
RAC1 tegnap azt állította, hogy Valverde már zsebben, 2 évre ír majd alá. A klub ezt a hírek szerint nyilván cáfolta már, de a RAC nagyon biztos forrásnak számít, a fogadóirodáknál is toronymagas esélyes, szerintem eldőlt ez már. Csak a kötelező körök ezek szerintem, mint Luchonál is anno.Realista24 írta:Na de ki lesz az edzőtök?
Örülni nem kifejezettebben örülök neki, nekem sótlan edző, de vannak szép eredményei a múltban, talán itt lép szintet.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem törlöm, de a témát itt zárhatjuk is szerintem. Aki átregisztrál oda, legyen normális vagy ne sírjon, ha kivágják, és fordítva.
Na de ki lesz az edzőtök?
Na de ki lesz az edzőtök?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Persze, hogy írtak, egy Barcás fórumról van szó.. Ha ezt valaki nem tudja normálisan kezelni, akkor szimplán nem való neki a másik oldalon való fórumozás. Én se lennék már itt, ha ezekre rögtön ugranék, mert ilyenekből itt is akad azért, szerintem ezt te is belátod. Tudni kell normálisan kezelni ezeket a véleményeket is, és egy olyan hsz-re, hogy 10 év alatt kinyíltak a csipák azt reagálni, hogy a Barca elmúlt 10 éve volt egyedül értékelhető, szerintem nem túl ötletes. Itt nyilván nem lenne belőle baja, de ha én írnék valami hasonlót a Realról, nekem is nekem esne utána mindenki, teljes joggal. Amúgy nincs abba semmi, ha valaki nem vágyik a másik oldal véleményére, lehet "normálisabb" is ez a hozzáállás ilyen rivalizálás esetén, de akkor nem kell erőltetni szerintem a dolgot a másik táborral..rashidm írta:Nem Kerlon-t akarom védeni, de azért írtak egy-két érdekes dolgot odaát. "Kamu, csalnak, a barca sokkal jobb még így is, csak mákkal és/vagy bíróval tud nyerni a real." ...
Ha gondolod töröld nyugodtan R24, nem tudom ez a válasz belefér-e, mert a témát igazából én nem akarom folytatni, csak gondoltam ezt leírom. De ha hülye vitát generálna csak szerinted, akkor megértem a törlést, én is csináltam már ilyet.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Ha szigorúan akarod venni, akkor az a helyzet hogy olyan időszakunk nekünk sem nagyon volt hogy kedvünkre triplázgattunk, ahogyan a Barca tette az elmúlt években. Kicsivel szűkösebb a hely a vitrinünkben, és az értékesebbekből többet is gyűjtöttünk, de a hangsúly azon van hogy kicsivel. Semmivel sem vagyunk különbek a Barcánál, ugyanúgy megvoltak a sikerkorszakaik mint nekünk, és ha végignézem hogy milyen játékosok fordultak meg náluk, akkor azt kell mondanom hogy ugyanaz a mérce mint nálunk. És ha a spanyol határokon kívülre tekintek, akkor is csak a mindenkori Milant tudnám még ide sorolni, a többieknek még azért bőven van behoznivalójuk.rashidm írta:
Ami a legviccesebb, hogy felhozza Kerlon hogy az előző 10 évben volt kimagasló a barca. Amit ha szigorúan veszünk, ez igaz, mert most nyert elég sok címet. Előtte azért nem volt ilyen korszaka
Egyetlen mérhető különbséget tudok felfedezni a két klub között, az pedig két klub szurkolóit érinti, inkább nem is folytatnám.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Imádom ahogy se istenük se semmilyük nincs. Évekig vergődtek,hogy a fontos meccsek számítanak csak, most meg fel vannak háborodva,hogy miért Cé az esélyesebb
Arról nem is beszélve,hogy mindig az ment,hogy hiába nyerünk bl-t a bajnoki cím nélkül.Már csak miattuk is jó lenne duplázni, kíváncsi vagyok mit találnak ki.Szép is az élet ha nincsenek elveid és minden évben össze kell tákolni valahogy úgy,hogy a barsza tűnjön jobbnak
Arról nem is beszélve,hogy mindig az ment,hogy hiába nyerünk bl-t a bajnoki cím nélkül.Már csak miattuk is jó lenne duplázni, kíváncsi vagyok mit találnak ki.Szép is az élet ha nincsenek elveid és minden évben össze kell tákolni valahogy úgy,hogy a barsza tűnjön jobbnak
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Igazából felesleges is beregisztrálni oda, mert nincs kivel beszélni. Egy- két barcástól eltekintve a többi, mintha ha szemellenzővel rendelkezne és csak hajtja a sok fas*ágot, mint a Sport tv-n szokás. Nincs kivel beszélni ott, még ha objektív vagy se. Semmi elismerés, vagy bármi.... félreértés ne essék, nincs is szükség az elismerésükre, de máris szimpatikusabb képet fest magáról az az ember, aki a legnagyobb ellenfelét eltudja ismerni, hogy igen jobbak, mint mi. Jobb az edzőjük, még ha nem is taktikailag, mert abban van még mit tanulnia, de ahogyan összetartja a csapatot, és tűzben tartja őket, a rotációs, hogy mindenki csapatként küzd és stb. Hogy sokkal agresszívabban akarjuk a sikert idén, mint ők és mindent meg is teszünk, hogy Ronaldo 32 éves létére is öli az ellenfeleket és stb. Nem ajnározni kell, hanem méltó ellenfélként elismerni, hogy az idei Madrid szintekkel jobb, mint ők. Arra verik magukat, hogy megnyerték az EL Clasicot... hát egészségükre, 10 ember, egy a győzelemért hajtó és kitámadó csapat ellen nehéz is volt belőni azt a gólt. Mindegy én nem megyek ebbe bele, nem szoktam barcással róluk és a Realról beszélni (kivéve 2 ember, de velük lehet is), mert csak idő és energia pocséklás.rashidm írta:Nem Kerlon-t akarom védeni, de azért írtak egy-két érdekes dolgot odaát. "Kamu, csalnak, a barca sokkal jobb még így is, csak mákkal és/vagy bíróval tud nyerni a real."
Ami a legviccesebb, hogy felhozza Kerlon hogy az előző 10 évben volt kimagasló a barca. Amit ha szigorúan veszünk, ez igaz, mert most nyert elég sok címet. Előtte azért nem volt ilyen korszaka, amikor ennyi bl meg bajnoki cím összejött (legjobb tudomásom szerint). Aztán jött a kontra, hogy "hogy kinyílt a csipája neki, nyertünk 2 bl-t". Bagoly mondja?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mindig írnak érdekeseket, de ki nem szarja le? Fognak is, attól még nem kell égetni magunkat.rashidm írta:Nem Kerlon-t akarom védeni, de azért írtak egy-két érdekes dolgot odaát. "Kamu, csalnak, a barca sokkal jobb még így is, csak mákkal és/vagy bíróval tud nyerni a real."
Ami a legviccesebb, hogy felhozza Kerlon hogy az előző 10 évben volt kimagasló a barca. Amit ha szigorúan veszünk, ez igaz, mert most nyert elég sok címet. Előtte azért nem volt ilyen korszaka, amikor ennyi bl meg bajnoki cím összejött (legjobb tudomásom szerint). Aztán jött a kontra, hogy "hogy kinyílt a csipája neki, nyertünk 2 bl-t". Bagoly mondja?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Nem Kerlon-t akarom védeni, de azért írtak egy-két érdekes dolgot odaát. "Kamu, csalnak, a barca sokkal jobb még így is, csak mákkal és/vagy bíróval tud nyerni a real."
nem látom értelmét azért visszabontani a stadiont, hogy elmondhassák, hogy százalékosan nagyobb a kihasználtság.Sastre írta: Kíváncsi vagyok egyébként, hogy feljött e az az ötlet, hogy akkor a felső kis karéjt visszabontják a többi szintjére. A nézőszámok alapján reális döntésnek tűnne, viszont a presztízs tuti nem engedi
Lehet jobban kijöttek volna belőle anyagilag.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez már teljesen szubjektív vélemény, jártam sok stadionban, csúnya, az Allianz is, főleg a börtönrácsokkal a kapu mögött. Baszdki, semmit nem láttam a meccsből azoktól a szaroktól. Pedig hogy örültünk, hogy a kapu mögötti első sorokba kaptunk jegyet A Bernabéuban elélvezel, ha ilyen helyre ülsz, ott meg büntetés volt.sámat írta:Sztem nem csúnya a stadion, csak kegyetlenül le van lakva, szkeptikus szemmel is felújításáért kiált...de számomra még mindig jobb, mint pl egy modern Allianz.Realista24 írta:Pedig jobban járnának, mert baromi csúnya a Camp Nou, és ezt nem úgy írom, mint Realos, hanem úgy, mint aki sok stadionban járt már.
De tény, h rohadt nagy hodály, és a tető sokat dobna rajta esztétikailag.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Sztem nem csúnya a stadion, csak kegyetlenül le van lakva, szkeptikus szemmel is felújításáért kiált...de számomra még mindig jobb, mint pl egy modern Allianz.Realista24 írta:Pedig jobban járnának, mert baromi csúnya a Camp Nou, és ezt nem úgy írom, mint Realos, hanem úgy, mint aki sok stadionban járt már.
De tény, h rohadt nagy hodály, és a tető sokat dobna rajta esztétikailag.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo
Hát így ránézésre nekem az jön le az egészből, hogy a mennyiségre mentek, nem a minsőségre... olyan az egész, mintha megcsináltak volna tök jól az alsó 2 szintet, aztán a harmadikat már ilyen ad-hoc jelleggel, hogy hova lehet még székeket préselni a tető mellé.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Kihasznaltsag teren a Bernabeu sem all tul jol. Az angol es nemet csapatokhoz kepest nagy a difi, de mondom, ez nem nezoszam hanem kihasznaltsag.
Nem álszent akarok lenni, de ennyi önellentmondást, önmosdatást én még nem olvastam. Mindegy is.Dupla D írta:Ott is ugyanúgy elfogult a többség, meg itt is. Nem kell álszentnek lenni.donor írta:Erre kíváncsi voltam, életemben először átmentem, beleolvastam, hánytam, visszajöttem. Minden elismerésem Paleszéknak, szörnyű lehet ott "élni".
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Pedig jobban járnának, mert baromi csúnya a Camp Nou, és ezt nem úgy írom, mint Realos, hanem úgy, mint aki sok stadionban járt már.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema