VanillaSky írta:De tényleg csak picit. Nálam közelít az összeg.
Detto. Bár ha maradunk ennél és DDG elé nem gördítenek akadályokat akkor rendben. Ha igen, akkor meg taknyosra szopatnám őket! Mind James, mind Bale fiatal még vagy legalábbis jó korban van a játékhoz. A walesit ismerik is, a szigeten kijönnek az erősségei. Igaz kicsit sérülékeny, de ezek nem karrierbefolyásolók voltak (ACL rendben) szóval a rizikót bőven megéri. Így DDG nélkül a mai árakon egy 95+65-70 reális, de mondom jobban örülnék ha a végén gazdagodnák mondjuk 120-al meg DDGvel. (bár őszintén én a Bale elboltolásban egyáltalán nem hiszek)
Tekintve, hogy DDG-t 75 millióra tartják, ezért a 120 + DDG csak egy szép álom, amit szerintem mindannyian aláírnánk.
Bale eladására nincs esély, idén. Ezt szerintem mindenki tudja. James elmegy majd nagyjából Di María áron, aztán kezdődik a huzavona a kapusra.
Balenél nagy kérdés, hogy mi a jó? Eladni csak akkor fogjuk, ha még egy évet flop lesz meg sokat sérült. Előbbi nem jó, mert fix kezdő, teljesítménytől függetlenül, ha pedig jó szériát hoz, akkor maradni fog. Ezzel rövidtávon jól járunk, mert mondjuk hozza a jó teljesítményt, hosszútávon viszont szerintem rosszul, mert nem adjuk el kb. soha.