32 évesen a szezon után? El.Eladnád 300 millió euróért?
![@madridom az Instagramon @madridom az Instagramon](/_assets/instagram.png)
Cristiano Ronaldo
-
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Emberünk beindult kicsit a Bayern meccs óta. 7 meccsen 13 gól. Régi önmagát idézte.
![Vigyor :D](./images/smilies/grin.gif)
- BlancoMark
Amikor nyaron leserult az EB-n egy sima mezonybeli kontakttol akkor azt hittem neki vege es mar nem birja az a terd. Ala is tamasztotta ezt a szezon eleji szerencsetlenkedese. De ahogy idozitette magat meg a kulcsmeccsekre es osszekaparta magat az zsenialis.
Ket meccset meg Mester!
Ket meccset meg Mester!
![Mosoly :)](./images/smilies/smile1.gif)
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
A legjobbkor kelt fel az oroszlán, köszönhetően ZZ-nek. Micsoda formaidőzítés. KÉT MECCS, de ha nem is a szombati, inkább a BL döntőn! Kell az oroszlán!
![Király vagy! :salute:](./images/smilies/bow.gif)
![Király vagy! :salute:](./images/smilies/bow.gif)
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Tegyük ki újra a szavazást pls.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Legendás tavaszt tol, hihetetlen egy ember. Sokat ekéztem itt, de most leborulok előtte, na csak virtuálisan.
Am kajak azóta ilyen állat, hogy az a korcs szobor megszületett..szerintem úgy van vele hogy nesztek bammeg, ezt érdemlem????
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
Am kajak azóta ilyen állat, hogy az a korcs szobor megszületett..szerintem úgy van vele hogy nesztek bammeg, ezt érdemlem????
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Nem illik.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Ha duplázunk idén, akkor ugyanúgy fogni fogom vele kapcsolatban a számat, akármit csinál, akárhogy játszik, mint ahogy Ramosnál teszem
Merci Zizou!
Már csak 2 ilyen meccs kell, nyomassad neki
![Király B-)](./images/smilies/cool2.gif)
-
- Kedvenc játékosaid: Luiz Nazario Ronaldo da Lima, Roberto Carlos, Redondo, Modric, Cr7,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Selecao, Portugalia,
Fáradtak voltunk,nyertes el clasico volt a bayern előtti hétvégén,azzal lettünk bajnokok,és a csatáraink nem remekeltek,Cr vàgott kettőt de kevés volt.ericco írta:Úgy érted, Mourinho elcseszte?L.Miki írta:csak hát nem volt meg a plusz
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Úgy érted, Mourinho elcseszte?L.Miki írta:csak hát nem volt meg a plusz
Merci Zizou!
- L.Miki
Ha abban az évben fejben kicsit erősebbek vagyunk, akkor akár a BL döntőben is ott lehettünk volna. Abban az évben szerintem a legjobbak voltunk a kontrajátékunkkal, a 121 lőtt góllal a bajnokságban, a BL-ben is aprítottunk, csak hát nem volt meg a plusz. Na de most!pheco írta:Nekem is az a kedvenc szezonom tole. Nagy kar a Bayern elleni tiziparbajert abban az evben. Ott volt a legjobb az atmenet az MU-s es a Realos CR kozott. Boven verte a vedoket, mellette meg fosta a golokat.dzsi91 írta:Jézusom mennyi szabadot vert be régen.Elképesztő volt amúgy, 2011-12es szezon volt szerintem a legkeményebb tőle.
![Király B-)](./images/smilies/cool2.gif)
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Nekem is az a kedvenc szezonom tole. Nagy kar a Bayern elleni tiziparbajert abban az evben. Ott volt a legjobb az atmenet az MU-s es a Realos CR kozott. Boven verte a vedoket, mellette meg fosta a golokat.dzsi91 írta:Jézusom mennyi szabadot vert be régen.Elképesztő volt amúgy, 2011-12es szezon volt szerintem a legkeményebb tőle.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ki is jött a hivatalos keret, nincs benne. Ezt az egyet csípem Löwben, semmi mást.CS0ki írta:Szerencsére az nem, mert Löw helyén kezeli ezt kupát, és Kroost nem lesz a keretbe.Nem ismerem a sorsolást, és nem is igazán érdekel a Konföd kupa, de ha az ágak nem zárják ki, könnyen összejöhet egy Cé-Toni párharc a döntőben, ami elég nagy csemege lenne.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Több poszton több csapatnál(tot) tudott csúcsra érni illetve tudta csúcsra juttatni. Mi kellene még?donor írta:Az a legmókásabb, amikor jönnek a tudorok, hogy ő csak egy átlagos képességű emberke, aki a sok munkának köszönheti egyedül... pedig ebben az időben csak egy dribliző nyálgépnek tartottam. Azóta szerencsémre megláthattam az emberséget, sportemberséget, amit mögé rakott.KAG írta:https://youtu.be/Pyj2ANoOHh0
Köze nincs egyik mostani huszonévesnek sem a fiatalkori énjéhez.
![Mosoly :)](./images/smilies/smile1.gif)
Szerencsére az nem, mert Löw helyén kezeli ezt kupát, és Kroost nem lesz a keretbe.Nem ismerem a sorsolást, és nem is igazán érdekel a Konföd kupa, de ha az ágak nem zárják ki, könnyen összejöhet egy Cé-Toni párharc a döntőben, ami elég nagy csemege lenne.
Azért fiatal korában mennyire agilis volt. Mondjuk ennek hiányát nem csak az éveknek, hanem annak is betudom, hogy amikor idejött, hopp +10 kg-t felpakoltak rá.KAG írta:https://youtu.be/Pyj2ANoOHh0
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Jézusom mennyi szabadot vert be régen.Elképesztő volt amúgy, 2011-12es szezon volt szerintem a legkeményebb tőle.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Az a legmókásabb, amikor jönnek a tudorok, hogy ő csak egy átlagos képességű emberke, aki a sok munkának köszönheti egyedül... pedig ebben az időben csak egy dribliző nyálgépnek tartottam. Azóta szerencsémre megláthattam az emberséget, sportemberséget, amit mögé rakott.KAG írta:https://youtu.be/Pyj2ANoOHh0
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
dehogynem. ez a vinicius hunior megvett kilóra. az a debütálás nagyon ott volt.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
ZIDANE