Cristiano Ronaldo
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Van elég pénzünk, CR-ből csak egy van.
Hacsak Ő nem akar nagyon menni valamikor már itt tartanám amíg visszavonul.
Hacsak Ő nem akar nagyon menni valamikor már itt tartanám amíg visszavonul.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerintem ez edzőn is múlik, hogy hogyan adják elő a terveiket és hatnak a focista agyára, hogy márpedig hidd el, hogy ez lesz a legjobb neked is és a csapatnak is. Lehet, hogyha ha Ikernél is ZZ az edző és nem Mou, akkor máshogy alakul. Aztán persze megérkezett CA, aki mint ,,friss hús"a csapatnál megint máshogy kezelte a szitut. Mert Lopez nagy formában volt, iker meg a kapitány, de neki is játszania kell(ene)...és az egy nagyon nehéz szitu volt edző- és játékos szempontból.dzsi91 írta:H.E.H.E. írta: raul és casillas is itt lett visszavonultatva, csak sajnos még ők valamiért játszottak utána is pár évet a csapatban.
Azért azt kigondolta volna,hogy a csunya beképzelt CéRonaldo-t így lehet majd rotálni balhémentesen,sőt még egyet is ért az edzővel amíg raul még tolószékben is kitolatta magát minden meccsre,Iker meg edzőt buktatott amikor valaki szóvátette,hogy lehet kicsit több kéne.
Ha Cé továbbra is ilyen értelmesen áll a dolgokhoz,2-3 év simán benne van még akár aranylabdákkal vagy csak hasznosan.Mert ha kupákat nyerünk és eltesz párat a fontos meccseken Messi hiába rúg 50et a granadáknak.
Edzőn múlik szerintem sok minden... ott van Benítez vagy CA nem gyakran merték lecserélni sem Ronaldot, nemhogy kihagyni a kezdődőből, sőt a keretből. Még fel volt háborodva Ronaldo, amikor véletlenül lecserélésre került a sor egy évben max. kétszer. De ZZ mintha aranyat sza*na úgy működik... még egy James is behódolt neki.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
H.E.H.E. írta: raul és casillas is itt lett visszavonultatva, csak sajnos még ők valamiért játszottak utána is pár évet a csapatban.
Azért azt kigondolta volna,hogy a csunya beképzelt CéRonaldo-t így lehet majd rotálni balhémentesen,sőt még egyet is ért az edzővel amíg raul még tolószékben is kitolatta magát minden meccsre,Iker meg edzőt buktatott amikor valaki szóvátette,hogy lehet kicsit több kéne.
Ha Cé továbbra is ilyen értelmesen áll a dolgokhoz,2-3 év simán benne van még akár aranylabdákkal vagy csak hasznosan.Mert ha kupákat nyerünk és eltesz párat a fontos meccseken Messi hiába rúg 50et a granadáknak.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
én nem adnám el, akármennyiért sem. ideje madridból visszavonultatni egy legendát.
Egyetértek!
Fokozatosan kell elvenni a lehetőséget, és ha ebbe beleegyezik akkor maradjon amíg mindenkinek megfelelő a helyzet.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
DudekRealista24 írta:Legutóbbi ki volt? Zidane-ig kell visszanyúlni?én nem adnám el, akármennyiért sem. ideje madridból visszavonultatni egy legendát.
Amúgy igen, szerintem Zizou volt az utolsó. Ha nem húzza túl CR, akkor ő lehet a következő. Azért nem sokan vonulnak vissza olyan állapotban, mint ZZ.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
raul és casillas is itt lett visszavonultatva, csak sajnos még ők valamiért játszottak utána is pár évet a csapatban.Realista24 írta:Legutóbbi ki volt? Zidane-ig kell visszanyúlni?én nem adnám el, akármennyiért sem. ideje madridból visszavonultatni egy legendát.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Legutóbbi ki volt? Zidane-ig kell visszanyúlni?én nem adnám el, akármennyiért sem. ideje madridból visszavonultatni egy legendát.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
mondtam már tegnap is, azért nem rakta be, mert nem akarta.KAG írta:Otosrol meg melle rakta.___Samy___ írta:Brutál, ahogy ZZ elspajzolta ezt az embert a tavaszra, sorra hozza nekünk a kritikus meccseket. Egyszerűen parádés, hogy 32 évesen így alaz a kapu előtt!
van abban némi igazság, hogy őt csapat szinten kell majd pótolni, meg nincs is.Érdekesség, hogy Cé előtt egyszer érte el a csapat a 100 gólt a bajnokságban, amióta ideigazolt, azóta minden évben.
én nem adnám el, akármennyiért sem. ideje madridból visszavonultatni egy legendát.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Érdekesség, hogy Cé előtt egyszer érte el a csapat a 100 gólt a bajnokságban, amióta ideigazolt, azóta minden évben.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- L.Miki
Onnan nem illik berúgni. #ViláglegjobbjaKAG írta:Otosrol meg melle rakta.___Samy___ írta:Brutál, ahogy ZZ elspajzolta ezt az embert a tavaszra, sorra hozza nekünk a kritikus meccseket. Egyszerűen parádés, hogy 32 évesen így alaz a kapu előtt!
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Otosrol meg melle rakta.___Samy___ írta:Brutál, ahogy ZZ elspajzolta ezt az embert a tavaszra, sorra hozza nekünk a kritikus meccseket. Egyszerűen parádés, hogy 32 évesen így alaz a kapu előtt!
ZIDANE
- ___Samy___
Brutál, ahogy ZZ elspajzolta ezt az embert a tavaszra, sorra hozza nekünk a kritikus meccseket. Egyszerűen parádés, hogy 32 évesen így alaz a kapu előtt!
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Eladnáám, hát 32 éves.Ha 70 gólt lő akkor is 32 éves lesz és ha duplázunk akkor is marad harminckettő.
Viniciuszra költeném mind a 300at,meg még egy keveset A stadionfelújításból.
Viniciuszra költeném mind a 300at,meg még egy keveset A stadionfelújításból.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Arulo.VanillaSky írta:A kérdés annyi volt, hogy 300 millióért eladná(m)-e? 300 milliót a büdös életben nem fog már focistaként hozni, nem is arról van szó, hogy mit érdemelne vagy sem, hanem a pénzről. Ekkora összegnél minden tiszteletem mellett gondolkodás nélkül.szerintem megérdemelné, ha innen vonulna vissza.
Komolyra forditva a szot. Nem. A Real Madrid ilyet nem csinal, mindenki mas megtenne, mi nem. Elobb tavozna ingyen, mint 300 millioert, es ez egyedulallo a vilagon. Nem azert mert balfaszok vagyunk, hanem azert mert uriemberek vagyunk. Idonkent csinalunk erdekes "visszavonultatasokat es bucsukat" es vannak akik megerdemeltek volna rendes bucsu meccseket, de ezeknek nem tudjuk a hatteret.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára RealVazquez 2017. május 17., szerda 23:14-kor.
- Süti
Amikor 100 millió közeli összegek repkednek 15 éves noname brazil vizesfiúkért, akkor 300ért max a cipőjét adnám el. Nem hiszem hogy rá lennénk szorulva, és jó lenne a változatosság kedvéért, ha tőlünk vonulna vissza egy legenda. Arról nem is beszélve, hogy amíg ilyen formában van, addig nekem megfelel ez a korszak is.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
-
A kérdés annyi volt, hogy 300 millióért eladná(m)-e? 300 milliót a büdös életben nem fog már focistaként hozni, nem is arról van szó, hogy mit érdemelne vagy sem, hanem a pénzről. Ekkora összegnél minden tiszteletem mellett gondolkodás nélkül.szerintem megérdemelné, ha innen vonulna vissza.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondjuk ebben a formációban, 4 középpályással a seggében, indokolatlan az eladása, függetlenül attól, hogy mennyit adnának érte. Úgy néz ki van még benne egy utolsó pozíció, amit ki lehet aknázni. Ergo, hiába a sok pénz, nem éri meg leváltani.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Csak olyan csapat kínálna érte ennyi pénzt, ahova úgy sem igazolna, szóval nem adnám el, mert nem tudnám
Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
+1VanillaSky írta:32 évesen a szezon után? El.Eladnád 300 millió euróért?
emberfeletti amit csinalt, de ideje a korszakvaltasnak
- L.Miki
Én örülnék neki, ha innen vonulna vissza. Pénz ide vagy oda. Annyi legendánk nem innen vonult vissza, Cr7 tett annyit a csapatért, és kiküzdötte, hogy élőlegenda legyen itt, hogy szerintem megérdemelné, ha innen vonulna vissza. Marketing szempontból továbbra is kedvező szerintem az itt léte. Amit most nyújt nem fog tudni mindig, ha elfogadja, hogy gyakrabban lesz jegelve, amit már látunk, hogy elfogad, akkor simán működhet vele is a rendszer. Bízom benne, hogy innen vonul vissza!VanillaSky írta:32 évesen a szezon után? El.Eladnád 300 millió euróért?