Spanyol bajnokság
Re: Spanyol bajnokság
akkor dobd a malaga kezdőt is. nem akarok csalódni michelben. remélem nagyon gyenge kezdővel áll ki. kameni pl lelátórol nézze a meccset. nem kellenek a bravúrjai ma.
Üdv mindenkinek,sohasem írtam viszont a Madridom.hu nekem a minden napi kötelező olvasmányom...amennyiben ma a liga meglesz a 60 pluszos apám nagyon befog baxni ha valami gixer van akkor meg azért ....Amennyiben a BL-t is behúzzuk a faluházat kibéreli és a Váchartyán környéki Reálosoknak pacalvacsorát fog prezentálni.........
Navas-Nacho-Varane-Ramos-Marcelo-Casemiro-Modric-Kroos-Isco-Cristiano-BenzemaBBeno írta:jöjjön már a kezdőőőőőőőőőőő
szívesen
jöjjön már a kezdőőőőőőőőőőő
Ha már te és hehe is hisztek benne, akkor tényleg meglehet.petiamadridista írta: Hát csak meglesz na.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A világhírű spanyol színész Antonio Banderas Malagán született.
Ott is nőtt fel, gyermekként pedig egy nagy álma volt: Profi focista szeretett volna lenni.
Kedvenc csapata a helyi klub, a Malaga volt. A tehetséges Antonionak lábtörése előtt más vágya nem is volt, csak hogy egyszer magára ölthesse a felnőtt csapat mezét, a spanyol első osztályban.
Egy napon José Dominguez, a leendő sztárszínész apja eképpen szólt fiához:
Fiam, Malagán születtél, itt nőttél fel. A Malaga a kedvenc csapatod, ez érthető, de elsősorban spanyol vagy, így a Real Madrid neked mindennek felett áll.
Banderasból később színész lett. Manapság pedig eképpen írható le a futballhoz való kötődése:
"The award-winning film actor is a huge Real Madrid fan though he does not hide being a staunch Malaga fan, too.
Banderas is an honorary member of the club and once organized a charity dinner and auction where signed shirts of Madrid stars were sold to raise money for the less fortunate. Along with the €250 entry ticket, Banderas was able to raise €20,000 with shirts donated by the likes of Xabi Alonso and Kaka."
Ma este egy pont kell a bajnoki címhez Malagán, amelyet az egykori Real ikon Michel edz, és ahogy a hagyomány tartja, minden malaguista egy picit madridista is.
Hát csak meglesz na.
Ott is nőtt fel, gyermekként pedig egy nagy álma volt: Profi focista szeretett volna lenni.
Kedvenc csapata a helyi klub, a Malaga volt. A tehetséges Antonionak lábtörése előtt más vágya nem is volt, csak hogy egyszer magára ölthesse a felnőtt csapat mezét, a spanyol első osztályban.
Egy napon José Dominguez, a leendő sztárszínész apja eképpen szólt fiához:
Fiam, Malagán születtél, itt nőttél fel. A Malaga a kedvenc csapatod, ez érthető, de elsősorban spanyol vagy, így a Real Madrid neked mindennek felett áll.
Banderasból később színész lett. Manapság pedig eképpen írható le a futballhoz való kötődése:
"The award-winning film actor is a huge Real Madrid fan though he does not hide being a staunch Malaga fan, too.
Banderas is an honorary member of the club and once organized a charity dinner and auction where signed shirts of Madrid stars were sold to raise money for the less fortunate. Along with the €250 entry ticket, Banderas was able to raise €20,000 with shirts donated by the likes of Xabi Alonso and Kaka."
Ma este egy pont kell a bajnoki címhez Malagán, amelyet az egykori Real ikon Michel edz, és ahogy a hagyomány tartja, minden malaguista egy picit madridista is.
Hát csak meglesz na.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
sebydani írta:Valamelyik zöld írhatna ki egy szavazást, hogy ki lesz a legrészegebb esteziro4vr írta: Mindenképp be kell állni, aki józan lesz nyolcra az mehet a zárkába.
Ramosra szavazok, de remélem a bögrét nem bassa haza
Erre nálam lehet fogadni.....
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Valamelyik zöld írhatna ki egy szavazást, hogy ki lesz a legrészegebb esteziro4vr írta: Mindenképp be kell állni, aki józan lesz nyolcra az mehet a zárkába.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Egy üveg red label be van készítve, kéne még egy medence meg kefír.
- BlancoMark
En nem izgulok kulonosebben, ha esetleg vezetni fog a Malaga a 60.perc kornyeken akkor majd Michel behozza a szertarost a kapuba meg becserel ket U12est a vedelembe es meg van oldva.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Épp azt teszem, csak nem otthon ülve, az a baj.H.E.H.E. írta: nem dolgozni kell, hanem pénzt keresni
Na, Hala!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
nem dolgozni kell, hanem pénzt keresniRemy írta:Nem mindenkinek van szabad hétvégéje, dolgozni is kell. De nyilván ma húzódik el.
BL dontot nem kockáztattam be. Oda kértem szabit.
(jó kussolok, see you tomorrow )
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Remy szabadnapot igazán kivehettél volna...H.E.H.E. írta:miaf.Remy írta:Ooo, hogy..... Igyatok helyettem is, még a meccset se biztos, hogy látom.
újrázod a fast 8at a moziban vagy mi
Alig várom, hogy kezdődjön, rekesz sör behűtve, mellé a kis rövidecske... kezdődhetne már!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nem mindenkinek van szabad hétvégéje, dolgozni is kell. De nyilván ma húzódik el.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- H.E.H.E.
miaf.Remy írta:Ooo, hogy..... Igyatok helyettem is, még a meccset se biztos, hogy látom.
újrázod a fast 8at a moziban vagy mi
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
- Remy
- Kapcsolat:
Ooo, hogy..... Igyatok helyettem is, még a meccset se biztos, hogy látom.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ikarus93
Este megyünk anyósékhoz kocsival, csak este fogok tudni inni a meccs végére nem akarok józan lenni, pedig már most letolnék 2 üveg bort vagy mi fröccsötziro4vr írta:Nem ültél már eleget?H.E.H.E. írta:leültem, kézműves sört nézegetek egyelőre, ahogy az olvadó vízcsepp gurul le az oldalán.
szerintem belekortyolok.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nem ültél már eleget?H.E.H.E. írta:leültem, kézműves sört nézegetek egyelőre, ahogy az olvadó vízcsepp gurul le az oldalán.
szerintem belekortyolok.
Nem illik.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
én már tegnap elkezdtem innilordgabi írta:Akkor csak én vagyok egyedül vele, aki tűzijátékkal készül a meccs után?
- H.E.H.E.
remélem akkora ünneplés lesz, hogy előzetesben töltöd az éjszakátlordgabi írta:Akkor csak én vagyok egyedül vele, aki tűzijátékkal készül a meccs után?
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan