Yazid írta:Remelem a jatekosok nem ugy gondolkodnak mint itt sokan. Nem lesz setagalopp hiaba michel meg lefekszenek nekunk stb. Nem bírom ezt elkepzelni. En most kezdek izgulni, most erzem a súlyat, hogy itt dol el a varva vart bajnoki cím. Nagyon nagyon kell mert a bl donto lutri lesz ugyis, hatalmas nagy szerencse kéne oda, itt kevesebb is eleg.
Az ilyen mondatokat nem értem. Miért gondolkodnának úgy? Mi mezei szurkolók vagyunk, akiknek a fejében sok minden megfordul, és azt ki is beszéljük. Ha a játékosok így gondolkodnának eleve el sem jutottunk volna idáig. Sőt! Szerintem meg sem fordult ilyesmi a fejükben, különben ZZ páros lábbal rúgja ki őket a csapatból. Egy profi csapatról beszélünk, akik döntőznek két kupáért is, és ha az utolsó döntő bajnokin arra gondolnak, hogy hátha az ellenfél lefekszik előttünk és közben nem, emiatt elveszítve a kupát akkor meg is érdemelik a sorsukat, és én akkor mondanám azt, hogy az ilyen tyukodi csürhének én nem fogok szurkolni. Szerencsére nem ez van, vért fog velük itatni ZZ ez tuti. Nem várhatjuk a sült galambot, a mostani csapat meg amúgy sem erről híres. Kifogunk menni, és ha nem is szétverjük őket ,,tiszteletből" de egy magabiztos x-et biztos fogunk hozni, de szerintem nyerünk! Itt, ezzel a gárdával, ezzel a mentális felkészültséggel, ezzel a fizikai erővel, ezzel a Cristianoval, és ezzel a középpályával NEM BUKHATJUK EL!! Kezdődjön már!!!