Edző és vezetőség
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Re: Edző és vezetőség
Zizou a zisten!!!!!!!!!!!!!!
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Imádnám, élvezném, ha nem lenne edzőkeringő, hanem lenne nekünk is SAF-unk, azaz ZZ-nk!! ÓRIÁSI!!!!sebydani írta:Ha behúzzuk a BL-t oda az embernek egy életreszóló szerződést. Ha nem akkor is. Imádlak kopasz
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ha behúzzuk a BL-t oda az embernek egy életreszóló szerződést. Ha nem akkor is. Imádlak kopasz
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Egy kis kvíz:
Top 50 eladásaink
Igazolásaink 01-02 óta
Kisebb- nagyobb nehézségekkel hoztam 100%-ra mindkettőt, de volt pár csodaember akiken agyaltam egy keveset. Ők az alábbiak voltak: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Adebayor (azthittem a Spursből hoztuk), Pablo Garcia, Diogo, k*rva Chicharito is alig jutott az eszembe..
Hajrá!
Top 50 eladásaink
Igazolásaink 01-02 óta
Kisebb- nagyobb nehézségekkel hoztam 100%-ra mindkettőt, de volt pár csodaember akiken agyaltam egy keveset. Ők az alábbiak voltak: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Adebayor (azthittem a Spursből hoztuk), Pablo Garcia, Diogo, k*rva Chicharito is alig jutott az eszembe..
Hajrá!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Azért elég komoly vészjelek voltak ősszel, mikor szinte mindenki kiesett rövidebb időre izomsérülés miatt. Úgy néz ki az volt az átállás. Tavaszra kijött Pintus melója.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- BlancoMark
Nem tudom milyem fekete magia van a kepben, de tenyleg a 70.perc utan olyan mintha legalabb ket emberrel tobben lennenk a palyan es kezd sok meccsunk edzomeccs feelingbe atcsapni, hihetetlen. Meg a Barcat is benyomtuk 10(!)emberrel, csak ott jocskan elmertuk a veget. Kivancsi leszek a Juve ellen is kijon-e ez a fizikai foleny.Realista24 írta:Csak megérte harcba szállni Pintus mesterért, mert nem lehet véletlen Ronaldo teljesítménye sem. És persze az sem, hogy amint eljön a 70. perc és az ellenfél megfullad, mi akkor kezdünk futni.
Igaz, továbbra is csalóka a futott km-rek száma, de leszarom, én a szememnek hiszek.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Csak megérte harcba szállni Pintus mesterért, mert nem lehet véletlen Ronaldo teljesítménye sem. És persze az sem, hogy amint eljön a 70. perc és az ellenfél megfullad, mi akkor kezdünk futni.
Igaz, továbbra is csalóka a futott km-rek száma, de leszarom, én a szememnek hiszek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mester77
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- Mester77
ZZ2020? De élném! Reméljük lesz is belőle valami!
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
legyünk őszinték, elsősorban nem Benzema és Bale játéka miatt vagyunk a Bl döntőben ebben a szezonbanRealista24 írta: Kicsit paradox, nem? Pár lépésre vagyunk a duplázástól, lehet mégis őt igazolják a döntései.
bár a francia inkább a bajnokságban volt nagyon gyenge, abl-ben jobban játszott
még mindig kérdés, hogy ezek Zidane saját döntései, vagy felsőbb utasítások?
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... te-2568543 - nem tudom volt-e már valahol linkelve. Érdekes erre a juventusos szálra nem is gondoltam eddig, lehet benne valami.
Azt el kell ismerni, hogy Zidane sok döntése sokkal tudatosabb volt, mint az gondoltam. De hát természetesen én csak egy fórumozó senkiházi vagyok. Szerencséje az volt sokszor, de itt nyilván itt bőven nem csak erről van szó Zidane kapcsán.
Azt el kell ismerni, hogy Zidane sok döntése sokkal tudatosabb volt, mint az gondoltam. De hát természetesen én csak egy fórumozó senkiházi vagyok. Szerencséje az volt sokszor, de itt nyilván itt bőven nem csak erről van szó Zidane kapcsán.
Vagy csak szerencséje volt Bale sérülésével, nem úgy, mint Carlo papának annak idején...Realista24 írta:Kicsit paradox, nem? Pár lépésre vagyunk a duplázástól, lehet mégis őt igazolják a döntései.Jim írta:nem semmi Zidane eredménye
(kedvenc játékosom volt, és most edzőként is bizonyít)
egy hibát lehet csak felróni neki, hogy nem a forma alapján állítja össze a kezdőt, hanem a nevek alapján
talán ez jövőre változni fog
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kicsit paradox, nem? Pár lépésre vagyunk a duplázástól, lehet mégis őt igazolják a döntései.Jim írta:nem semmi Zidane eredménye
egy hibát lehet csak felróni neki, hogy nem a forma alapján állítja össze a kezdőt, hanem a nevek alapján
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
nem semmi Zidane eredménye
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
legtöbb elszakított nadrágRealista24 írta:Zizou
3 titles
Best RM start ever
2 straight CL finals
Longest scoring run ever
Longest Liga win run ever
Longest Spanish unbeaten run ever
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Zizou
3 titles
Best RM start ever
2 straight CL finals
Longest scoring run ever
3 titles
Best RM start ever
2 straight CL finals
Longest scoring run ever
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Pintus munkája mar hosszú ideje latszik. Ahogy Zidane munkája is. Gyakorlatilag 21 éhes játékosa van. Ezt senki nem tudta korábban menedzselni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
Egyébként elkezdtem nézni ebéd kozben a sport tv-n a szakértest. Nem azért mert érdekelt, hanem mert nem volt semmi érdekes a tv-ben.
És ők is kiemelték, hogy eronletileg mennyire toppon van a csapat, szinte fáradhatatlanok a játékosaink, és ebben maximálisan egyet is értek velük. Pintus munkája nagyon úgy néz ki, hogy most kezd beérni, ZZ rotaciojaval karöltve. Én nagyon optimista vagyok most így a szezon hajrájában.
És ők is kiemelték, hogy eronletileg mennyire toppon van a csapat, szinte fáradhatatlanok a játékosaink, és ebben maximálisan egyet is értek velük. Pintus munkája nagyon úgy néz ki, hogy most kezd beérni, ZZ rotaciojaval karöltve. Én nagyon optimista vagyok most így a szezon hajrájában.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- ___Samy___
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Zidane lehetséges, hogy szeptember óta ezt tolná, csak éppen Bale, ha nem sérült, akkor játszania kell. Így viszont -1 ember középről és +1 elöl. Ugrik a taktika, és ugrik a csapaterő is.RaúlCF írta:nekem az az érzésem hogy meccsek óta egyre jobb Zidane taktikája, mintha ténylegesen tanulna valamit. Carlo-t is megette most Simeonét is ez így jó lesz nem hülye ő. mindenesetre szerintem megtaláltuk a jövő évi felállást. ennek vannak áldozatai meg lehet személyi változásokat eszközölni de ez a 2 csatáros mögöttük Isco oda megy ahova akar és mögötte egy 2 szervezős 1 szűrős kp nagyon de nagyon adja magát és látjuk milyen bivalyul működik. csak így tovább
Nincs Bale, és egyből működik a gépezet.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots