Ha lesz is ők állnak nekünk nem mi nekikKAG írta:Realista24 írta:Na, gondoltam megosztom veletek, hogy ha a Barcelona nyeri a Király-kupát, akkor kénytelenek lesznek sorfalat állni a Spanyol Szuperkupán, mert ez a tradíció.
Remélhetőleg BL címvédőként megyünk oda és így önmaga paródiája lesz, hogy mi állunk sorfalat.
Egyébként már ott is lesz videóbíró?
Fura, én sem emlékszem rá, hogy sorfalat állt volna akárki is eddig.
Spanyol bajnokság
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Spanyol bajnokság
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Realista24 írta:Na, gondoltam megosztom veletek, hogy ha a Barcelona nyeri a Király-kupát, akkor kénytelenek lesznek sorfalat állni a Spanyol Szuperkupán, mert ez a tradíció.
Remélhetőleg BL címvédőként megyünk oda és így önmaga paródiája lesz, hogy mi állunk sorfalat.
Egyébként már ott is lesz videóbíró?
Fura, én sem emlékszem rá, hogy sorfalat állt volna akárki is eddig.
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nem megerősített, de olvasgatom egy ideje. Akinek vannak emlékei korábbról, az megoszthatja, hogy valós-e.dzsi91 írta:Zseniális, és mivel a bajnoknál a visszavágó,így ezt otthon kell megtegyékRealista24 írta:Na, gondoltam megosztom veletek, hogy ha a Barcelona nyeri a Király-kupát, akkor kénytelenek lesznek sorfalat állni a Spanyol Szuperkupán, mert ez a tradíció.
De egyébként nem nagyon emlékszem ,hogy 12ben ez megörtént volna,a felállás ugyanez volt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
Nah akkor most asszonyt, házat, kocsit az Alavesre a döntőben
halálomig madridista leszek
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Zseniális, és mivel a bajnoknál a visszavágó,így ezt otthon kell megtegyékRealista24 írta:Na, gondoltam megosztom veletek, hogy ha a Barcelona nyeri a Király-kupát, akkor kénytelenek lesznek sorfalat állni a Spanyol Szuperkupán, mert ez a tradíció.
De egyébként nem nagyon emlékszem ,hogy 12ben ez megörtént volna,a felállás ugyanez volt.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Na, gondoltam megosztom veletek, hogy ha a Barcelona nyeri a Király-kupát, akkor kénytelenek lesznek sorfalat állni a Spanyol Szuperkupán, mert ez a tradíció.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
Minden tisztelettel,Ha megvédjük a bl-t az futbaltörténelem Hesteggel és akkor is az lesz ha jövőre meg azután 0kupázunk.
Bajnoki cím vagány,de látszódott a srácokon is,hogy ők valami nagyobb dologra készülnek.Olyanra amire még senki sem volt képes.
Én örülök a ligának,nagy szó.De valami óriási dolognak vagyunk a kapujában ami mellett a liga (meg úgy minden) eltörpül.
Ha nincs meg ez egy nagyszerű szezon volt,ha meglesz én hátradőlök kefírezni az elkövetkezendő években és kiélvezem.
De még nincs meg és rohadt nehéz lesz.
Bajnoki cím vagány,de látszódott a srácokon is,hogy ők valami nagyobb dologra készülnek.Olyanra amire még senki sem volt képes.
Én örülök a ligának,nagy szó.De valami óriási dolognak vagyunk a kapujában ami mellett a liga (meg úgy minden) eltörpül.
Ha nincs meg ez egy nagyszerű szezon volt,ha meglesz én hátradőlök kefírezni az elkövetkezendő években és kiélvezem.
De még nincs meg és rohadt nehéz lesz.
-
- Kedvenc játékosaid: P5, X6, I8, M10, R10, R10, S9
- Kedvenc csapatod: FCB
Gratulalok a bajnoki cimhez! Megerdemeltetek, vegig jobban akartatok. Azt hiszem nem kell magyarazni azt, hogy vegig ti vezettetek. Kiegyensulyozottabbak voltatok, mi meg hullamoztunk, es a bajnoksaghoz foleg, ez kell.
Csak annyit mondanek meg, esetleg, hogy ne essetek abba a hibaba, mint nalunk sokan, de sokan. Amikor ment a szeker, akkor fikazva volt mindenki, jott a nagykepuseg. De nefelejtsetek minden mulando, es nem art elore gondolkodni, hogy netalantan, jon 2,3 sikertelenebb ev, akkor megint johet a buvalbsztossag
Szerintem vigyazzatok arra, hogy ne szalljatok el, mert csunya lesz visszazuhanni a foldre, es fajni fog.. En mar ateltem 06 elott is, de foleg 13 ba, ezert is maradtam a foldon, es probalom helyen kezelni a dolgokat.
Bocs, ha ugy tunik hogy azert jottem, osszam az eszt, meg ilyenkor is, tenyleg nem, es amennyire lehet szivbol gratulalok, csak egy kis apro tanacs volt, mivel latom, azert akad itt is boven olyan, mint nalunk...
Igyatok, bulizzatok, elvezzetek.
Vamos Barca, jovore megprobaljuk visszavenni a tront!
Csak annyit mondanek meg, esetleg, hogy ne essetek abba a hibaba, mint nalunk sokan, de sokan. Amikor ment a szeker, akkor fikazva volt mindenki, jott a nagykepuseg. De nefelejtsetek minden mulando, es nem art elore gondolkodni, hogy netalantan, jon 2,3 sikertelenebb ev, akkor megint johet a buvalbsztossag
Szerintem vigyazzatok arra, hogy ne szalljatok el, mert csunya lesz visszazuhanni a foldre, es fajni fog.. En mar ateltem 06 elott is, de foleg 13 ba, ezert is maradtam a foldon, es probalom helyen kezelni a dolgokat.
Bocs, ha ugy tunik hogy azert jottem, osszam az eszt, meg ilyenkor is, tenyleg nem, es amennyire lehet szivbol gratulalok, csak egy kis apro tanacs volt, mivel latom, azert akad itt is boven olyan, mint nalunk...
Igyatok, bulizzatok, elvezzetek.
Vamos Barca, jovore megprobaljuk visszavenni a tront!
- dzsi91
Ünneprontó,jobb helyeken(mindenhol) szezon végén szokás odaadni,még a pályán.Barsza tavaly és tavaly elött is ott kapta.BBeno írta:Real Madrid will get the La Liga trophy next season, before the first home game. [ RMTV ]
+tekintélyt parancsolóbb lett volna jövőhét vasárnap 2 kupával buszozni...
Na mind1 a lényeg,hogy meg van.
Real Madrid will get the La Liga trophy next season, before the first home game. [ RMTV ]
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Coming out-ol mindegyik?
- ikarus93
Tegnap sok volt a fröccs bevallom
Megnyugtatok mindenkit egyenes vagyok mint a nádszál.
Megnyugtatok mindenkit egyenes vagyok mint a nádszál.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ez már hab a kakaón...Berti írta:Hamidou Msaidie, ő is másodedző.És ezt pont te osztod megikarus93 írta:Pepe + Morata
Hamidou Msaidie, ő is másodedző.
És ezt pont te osztod megikarus93 írta:Pepe + Morata
- ikarus93
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Tegnap én is néztem, hogy Kanté mit keres ott a bajnoki címet ünneplő Real madrid játékosok között? Amúgy ki az ipse? Ő Zizou másodedzője? Vagy az a titulus Bettonié?TheBull6 írta:Most jövök rá, hogy Zizu kis apró néger segédje pont úgy néz ki mint Kanté. Ezért nem vettük meg a másikat, mert már van egy.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Csak azért tévedtem el, mert a tegnap a SportTv stúdiójában az első kupának volt kiállítva a makettja. De ezek szerint marad a jó öreg régi kupa. Egyként tényleg nem értem, ezt a hercehurcát. Volt amikor a következő szezon elején kaptuk meg a trófeát, de olyanra is emlékszem, hogy rögtön megkaptuk a pályán.dzsi91 írta:Amit mondasz az ilyen dijátadón volt ,legjobb játékosok,fair play díjasok kapták.A kupa marad a régi.MorataMartin írta:Erre gondoltam: https://4.bp.blogspot.com/-PcCgkv8q8uc/ ... 6-17-2.jpg
és ezt kaptuk: https://www.sofascore.com/news/wp-conte ... a-liga.jpg
Csak ekkora kéne legyen:
https://www.google.hu/imgres?imgurl=htt ... mrc&uact=8
Gondolom nem akarták, h Ramos elejtse, ezért inkább oda se adták.