Spanyol bajnokság
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Spanyol bajnokság
Es megszólal Levente hogy bírói segítség a tegnapi után...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Csak BL győzelem eseten lesz. Megvarnak minket.d.gergo írta:Én nem tudok róla. De majd R24 vagy valaki kijavít, ha nem így van.ericco írta:Este lesz ünnepség a stadionban is?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
Én is úgy tudom, hogy a BL döntő után lesz.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Stadionban nem lesz ünneplés a BL-ig. Ha nyerünk majd utána gondolom azzal együtt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sebydani 2017. május 22., hétfő 20:45-kor.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Én nem tudok róla. De majd R24 vagy valaki kijavít, ha nem így van.ericco írta:Este lesz ünnepség a stadionban is?
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Amatőrök... az is milyen hülyeség, hogy nem most kapjuk meg a kupát PLben meg tudják oldani, itt meg azt sem tudják melyiket adják odad.gergo írta:Nekem van egy sanda gyanúm, hogy még ők sem igazán tudják, hogy mi van. Legalábbis a sajtósok semmiképp
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
volt írta:Szóval marad a régi.és a serleg megtartja tradicionális kinézetét
Akkor ez milyen trófea?
Ez a Ramoson túljutott restaurációja.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- e.gergo
- Kapcsolat:
Nekem van egy sanda gyanúm, hogy még ők sem igazán tudják, hogy mi van. Legalábbis a sajtósok semmiképp
- e.gergo
- Kapcsolat:
Így van, ahogy Csabi mondja, annyi különbséggel, hogy ezt a mait Madrid városa adta ajcsiba. Az "igazi" majd az új szezon elején jön az RFEF-től. Arról még nem jött hivatalos válasz, hogy melyik dizájn, de felteszem az új.
-
Meglátjuk. Mindenesetre nekem az eddigi jobban tetszett, ez az új nem néz ki annyira jól.Csabi írta:lehet egyébként, hogy ez most így lesz.volt írta:Egy másik oldalon úgy írták, hogy van ez a kicsi és szezon elején pedig megkapjuk az újat az helyett ami eddig volt(a kicsi nagyobb változata )
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
lehet egyébként, hogy ez most így lesz.volt írta:Egy másik oldalon úgy írták, hogy van ez a kicsi és szezon elején pedig megkapjuk az újat az helyett ami eddig volt(a kicsi nagyobb változata )
-
Egy másik oldalon úgy írták, hogy van ez a kicsi és szezon elején pedig megkapjuk az újat az helyett ami eddig volt(a kicsi nagyobb változata )
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Ha jól tudom akkor Spanyolországban az a szokás hogyha valaki nyer egy címet akkor a következő meccsen az ellenfele sorfalat áll. Na most nyilvan a szuperkupan ez abszurd lenne, de pl ha megnyernénk az európai szuperkupát akkor a bajnoksag első fordulójában a Valencia sorfalat állna.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
mert nem merték ramosra bízni. ezt csak azért kapták mert könnyen hordozható. valszeg már a kukában van valahol. az igazi meg a vitrinben. és igen, eddig is kettőt kaptak, de eddig ugyanaz volt és nem tűnt fel. az egyiket az lfp a másikat meg rfef adja át.
-
Valaki felvilágosítana a trófeával kapcsolatban? Amit ma kaptunk az miért ilyen kicsi? Amit szezon elején fogunk kapni az pedig már az új trófea lesz(valaki linkelte már)? Mindig 2 kupát kap a győztes?
A sorfalat a bajnokságban szoktak állni, azt nem tudom, hogyha ez a kupára is igaz-e.Realista24 írta: Nem megerősített, de olvasgatom egy ideje. Akinek vannak emlékei korábbról, az megoszthatja, hogy valós-e.
Annak a csapatnak kell állnia, aki a következő ellenfél, miután a bajnokság már matematikailag is biztos.
https://youtu.be/14AndYr2smY
- h3x0r
Tavaly a Sevilla ellen tolta a Barca a szuperkupat es ott biztosan nem volt sorfal allas. (most neztem meg a meccs elejet)
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Nekem se rémlik ez a sorfalas dolog, pedig volt már Clásico 4-5 éve fordított felállásban, akkor tuti nagy visszhangja lett volna..
Ha meg már írtam, a bajnoki címetekhez meg gratula. Remélem azért jövőre visszavesszük!
Ha meg már írtam, a bajnoki címetekhez meg gratula. Remélem azért jövőre visszavesszük!