Addigra Pato mar eltett kettot...
Mire áttenné a balosra, Kanté már le is szedi a lábáról
Európa Liga
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Európa Liga
- RealVazquez
Nekem Younes es Dolberg jateka tetszett.Berti írta:Gyenge ez az Ajax, plusz már mindegyik a seggén veszi a levegőt. Ez a Traore gyerek nagyon béna, viszont Davidson Sanchez igazán ügyes.
Na, szezon elejen egy Real-MU?
Mou megmentette a szezont, Rooneyval is rendes volt.
Ennyi mankót rég láttam együtt focipályán baszki
Ennyi mankót rég láttam együtt focipályán baszki
na hát ez nagyon sima döntő lett.
josé ennyi sérülttel kihozta a maximumot. BL csoportkör és 3 kupa az évben.
inkább örüljetek ti is ha josé sikerének nem, hogy így még biztosabb james eligazolása.
josé ennyi sérülttel kihozta a maximumot. BL csoportkör és 3 kupa az évben.
inkább örüljetek ti is ha josé sikerének nem, hogy így még biztosabb james eligazolása.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BBeno 2017. május 24., szerda 22:41-kor.
Mert nekünk nem a mikimáusz kupák voltak a prioritások.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Azért elképesztő, hogy képes ez a nulla semmi MU 3 kupát összeszedni 1 év alatt. (oké, nem bajnoki meg BL, de 3 kupa...)
Mi meg hány évet hoztunk le kupa nélkül.
Mi meg hány évet hoztunk le kupa nélkül.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Gyenge ez az Ajax, plusz már mindegyik a seggén veszi a levegőt. Ez a Traore gyerek nagyon béna, viszont Davidson Sanchez igazán ügyes.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
teljesen ötlettelen az Ajax. passzív passzolgatás minden elképzelés nélkül. a United azt hozza ami nekik megy és ami bl-t ér. lehet hogy az Ajax focizni akar senki nem tiltja meg nekik de akkor csinálják is. azért mert a United taktikusan bekkel attól ők még támadhatnak de ez semmi
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
1 aprócska problémájuk van igazából. Nem tudnak kapura lőni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Végre sikerült eljutni pár perce a 16os közelébe, megy az ötettelen passzolgatás. Próbálkoznak ezek, nem vitatom, csak nem tudnak.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Én nem tudom, nem akarok személyeskedni, de ha nem látod, hogy az Ajax próbálna focizni és nem csak annyi a játékuk, hogy a Sanchez nevű védő előrerúgdossa, akkor monnyá le... Fociban (bár kinek mi, van akinél Milik jobb mint Dybala) jobb az Ajax. Csak hát ugye nem ennyi, ezért nyer a Mou féle szervezettség, rutin.wxyz írta:Abban mi a tetszetős, hogy a Sánchez nevű védő próbálja előrerugdosni a labdákat?
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Mire áttenné a balosra, Kanté már le is szedi a lábáróldzsi91 írta:Bele írnám azért a szerződésbe,hogy James nehátsszon ellenünk.Biztos meglőné élete balosát.reeed_ati írta:Több okból is jó, ha a MU nyeri ezt.
Egyrészt James könnyeben igazol egy BL résztvevő csapatba.
Illetve elég pikáns kis meccset játszhatnánk ellenük, ha netán behúznánk a BL.-t.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Bele írnám azért a szerződésbe,hogy James nehátsszon ellenünk.Biztos meglőné élete balosát.reeed_ati írta:Több okból is jó, ha a MU nyeri ezt.
Illetve elég pikáns kis meccset játszhatnánk ellenük, ha netán behúznánk a BL.-t.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Több okból is jó, ha a MU nyeri ezt.
- Galacticos
Na igy eldolt h a uniteddel jatszunk augusztusban
Amugy a mu most hasonlo helyzetben van mint ni mikor mou idejott.
Amugy a mu most hasonlo helyzetben van mint ni mikor mou idejott.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nem,mounak a decima volt a feladata, nem sikerült,megbukott.El Unico írta:Nagyon fos meccs. Semmi izgalom. Donto ide vagy oda, nagyon gyenge. Ettol fuggetlenul megnezem
Mou-nak az volt a feladata, hogy ismet felkeruljunk europa futballterkepere, es megtorjuk a Barcat a bajnoksagban. Szerintem sikerult neki, azota mindig ott vagyunk. Vitathatatlan.
De tény,hogy elindított valamit és ha nem lett volna olyan csökönyös vele is behúzhattuk volna 14ben.
A kontrafoci az amit neki köszönhetünk,mai napig a legjobbak vagyunk benne.És hát ez nem volt divat madridban.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerintem ez el is dőlt, jövőre BL!
Abban mi a tetszetős, hogy a Sánchez nevű védő próbálja előrerugdosni a labdákat?M1Ö írta:
Mindjárt le is borulok előttük, hogy megölik az Ajax amúgy tetszetős fociját, ők meg arrra játszanak, hogy fel kell ívelni Fellaini-re, aki lefejeli a gyors embereknek. Bravó, jövőre BL-t érdemelnek, meg klub VB-t meg mindent. Hányinger....
- RealVazquez
Nagyon fos meccs. Semmi izgalom. Donto ide vagy oda, nagyon gyenge. Ettol fuggetlenul megnezem
Mou-nak az volt a feladata, hogy ismet felkeruljunk europa futballterkepere, es megtorjuk a Barcat a bajnoksagban. Szerintem sikerult neki, azota mindig ott vagyunk. Vitathatatlan.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Mondjuk nem tudom, én se szeretem José fociját, de tök logikus, hogy ezt játsszák. Az Ajax erőszakosan letámad már az első harmadban, a MU meg ez ellen úgy operál, hogy átrúgják a "blokk" fölött a labdát, és utána ha megszerezték, akkor mehet a kontra a megbomlott védelemre. Nem szép az tény, de Mourinho szimplán kihasználja az ellenfél gyengeségeit. Nem nagyon kerültek mondjuk így se gólhelyzetbe még, de középen ha elvesztenék a labdát, abból könnyebben büntethetne az Ajax, így erre kb esélyük sincs.BlancoMark írta:Hihetetlen, ennyi penz utan a taktika hogy felivelik Fellainire es o lefejeli aztan lesz valami.
Sajnálom amúgy, mert én nekik szurkoltam, de a labdabirtoklás ellenére szerintem a MU sokkal veszélyesebb csapat képét festi. Ha nem kapja valahogy össze a fejeket a hollandok edzője félidőben, akkor nem hiszem, hogy lesz itt fordítás.