Mozi, filmek
Re: Mozi, filmek
Sziasztok!
Kicsit késve, de valahogy ma elém került a Cocherence nevezetű film és hát, hm...
Nekem tetszett az egész sztori, ez a minimalista megvalósítási mód, a konfliktusok, a felmerült elmélet, stb. De a vége nem hagy nyugodni:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Most akkor Em, egy másik valóságban ébredt fel,amit úgymond "kiválasztott magának, amiben minden szép és jó. Ezért képes volt "eltenni láb alól" saját magát. Felkel, mintha minden csodás lenne,majd... Ő maga felhívja a telón a pasit, miközben ott beszél vele. Tehát,akkor ebben a "valóságban" rekedt két "énje" is,
az amelyiket leütött,mégse halt meg? Valaki kisegítene?
Kicsit késve, de valahogy ma elém került a Cocherence nevezetű film és hát, hm...
Nekem tetszett az egész sztori, ez a minimalista megvalósítási mód, a konfliktusok, a felmerült elmélet, stb. De a vége nem hagy nyugodni:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Most akkor Em, egy másik valóságban ébredt fel,amit úgymond "kiválasztott magának, amiben minden szép és jó. Ezért képes volt "eltenni láb alól" saját magát. Felkel, mintha minden csodás lenne,majd... Ő maga felhívja a telón a pasit, miközben ott beszél vele. Tehát,akkor ebben a "valóságban" rekedt két "énje" is,
az amelyiket leütött,mégse halt meg? Valaki kisegítene?
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Karib 5 nagyon szorakoztato lett. Elso resz ota talan a legjobb lett. Karib filmen nem rohogtem ennyit mint ezen. Ugy ereztem magam a nezese alatt,mint anno mikor csaladdal kivettuk a tekabol az elso reszt. Vicces,latvanyos,sztori nem unalmas,megy a tortenes vegig,ujabb karakterek is szimpik. Ha csak filmkent kellene neznem nyilvan lehetne kritizalni,de mint egy sorozat 5.resze teljesen jo lett. Sot nekem jobb is lett sokkal,mint a 2-3-4.resz. Visszatertek vegre a humorosabb vonalhoz. Csaladdal,gyerekekkel kikapcsolodni nagyon jo valasztas.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Valahogy nem érzek szégyenérzetet, hogy ezt nem tudtam én sem.Realista24 írta:Akkor ez melyik volt? Ez a Neymaros Hogy ez már a harmadik?donor írta: A kettőben nincs is benne Neymar. Itt nagy keveredések vannak
Szögezzük le a tutit, úgy van ahogy donor írta: három xXX film készült és a mostani a harmadik, ebben majomkodik Neymar, a másodikban meg valóban nem szerepel Vin Diesel. Ezért is az a címe a mostaninak, hogy Return of Xander Cage.
Közben már donor is közölte a tutit.
Közben már donor is közölte a tutit.
Most hogy mondod , a múltkor hehe linkelte a meccs közvetítést online. Na ott a meccset nem találtam, de egyéb érdekes film eposzokat igenziro4vr írta:XXX 2, donor szerintem te mást néztél...véletlenül nem sok fekete bácsi és egy törékeny szőke hölgy szerepelt benne?
Idősorrendben:
xXx: http://www.imdb.com/title/tt0295701/
xXx2: http://www.imdb.com/title/tt0329774/ (feltétlen pótolni, akinek kimaradt )
xXx3: http://www.imdb.com/title/tt1293847/
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
XXX 2, donor szerintem te mást néztél...véletlenül nem sok fekete bácsi és egy törékeny szőke hölgy szerepelt benne?
Nem illik.
Úgy bizony. 3 remekmű készült. A 2. rész annyira nívósra sikeredett, hogy még Fing Dízel se merte eljátszani a főszerepetRealista24 írta:Akkor ez melyik volt? Ez a Neymaros Hogy ez már a harmadik?donor írta: A kettőben nincs is benne Neymar. Itt nagy keveredések vannak
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Izgalom és feszültség? Nem azt írom, hogy az első perctől, de nagyon hamar lehetett tudni a végét, minden karakterhez kapcsolódóan. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Annyira adta magát, hogy a nőt kinyírják, a kiscsaj révbe ér, az öreg és Logan meghal, stb. Egyszerű vonalvezetésű sztori,meglepetések nélkül.ericco írta:A Logan jó volt, üdítő kivétela mai felhozatalban. Karakterek, story, ritmus, feszültség, akciók, stb., mind az átlag felett. Nem lesz egy mérföldkő, de engem végig lekötött és a legtöbb dolog rendben volt.Realista24 írta:Logan, John Wick, TriplaX2, a három film ért egyet nagyjából. Vagy velem van a baj, vagy a filmekkel, de nagyon régen kötött le igazán egy film.
Szóval Veled lesz a baj
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Akkor ez melyik volt? Ez a Neymaros Hogy ez már a harmadik?donor írta: A kettőben nincs is benne Neymar. Itt nagy keveredések vannak
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A kettőben nincs is benne Neymar. Itt nagy keveredések vannakBarçaNorbi írta:Neymar jeleneteziro4vr írta:Tudnám mi késztetett téged arra, hogy a tripla x kettőt megnézd..
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
A Logan jó volt, üdítő kivétela mai felhozatalban. Karakterek, story, ritmus, feszültség, akciók, stb., mind az átlag felett. Nem lesz egy mérföldkő, de engem végig lekötött és a legtöbb dolog rendben volt.Realista24 írta:Logan, John Wick, TriplaX2, a három film ért egyet nagyjából. Vagy velem van a baj, vagy a filmekkel, de nagyon régen kötött le igazán egy film.
Szóval Veled lesz a baj
Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Neymar jeleneteziro4vr írta:Tudnám mi késztetett téged arra, hogy a tripla x kettőt megnézd..
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Gondoltam kezdem a legaljával, hogy az agyonszopkodott Logan még jobban üssönziro4vr írta:Tudnám mi késztetett téged arra, hogy a tripla x kettőt megnézd..Realista24 írta:Logan, John Wick, TriplaX2, a három film ért egyet nagyjából. Vagy velem van a baj, vagy a filmekkel, de nagyon régen kötött le igazán egy film.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Tudnám mi késztetett téged arra, hogy a tripla x kettőt megnézd..Realista24 írta:Logan, John Wick, TriplaX2, a három film ért egyet nagyjából. Vagy velem van a baj, vagy a filmekkel, de nagyon régen kötött le igazán egy film.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Logan, John Wick, TriplaX2, a három film ért egyet nagyjából. Vagy velem van a baj, vagy a filmekkel, de nagyon régen kötött le igazán egy film.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
na ki lett a legjobb színész cannesban?
<-----
Ruben Östlund (Lavina) Square című filmje nyerte az Arany Pálmát a Cannes-i Filmfesztiválon. Nicole Kidman különdíjban részesült, a legjobb rendezőnek Sofia Coppola-t választották a Csábításért, a legjobb színésznő Diane Kruger lett az In the Fade c. Fatih Akin filmért, a legjobb színész Joaquin Phoenix a You Were Never Really Here című filmért, a Zsűri Díját a Loveless című orosz film kapta, a Grand Prix díjat pedig a 120 Beats per Minute című mozi kapta. Mundruczó Kornél Jupiter Holdja című mozija nem részesült elismerésben a gálán.
<-----
Ruben Östlund (Lavina) Square című filmje nyerte az Arany Pálmát a Cannes-i Filmfesztiválon. Nicole Kidman különdíjban részesült, a legjobb rendezőnek Sofia Coppola-t választották a Csábításért, a legjobb színésznő Diane Kruger lett az In the Fade c. Fatih Akin filmért, a legjobb színész Joaquin Phoenix a You Were Never Really Here című filmért, a Zsűri Díját a Loveless című orosz film kapta, a Grand Prix díjat pedig a 120 Beats per Minute című mozi kapta. Mundruczó Kornél Jupiter Holdja című mozija nem részesült elismerésben a gálán.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Karib 5
Ez viszont nem volt rossz. A förtelmes 4. részt el kell felejteni és ezt kell 4. résznek tekinteni. Akkor kerek is a sztori.
Ez viszont nem volt rossz. A förtelmes 4. részt el kell felejteni és ezt kell 4. résznek tekinteni. Akkor kerek is a sztori.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Hát én is csak szórakoztam rajta Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Beckhamestül, mindenestül..... Mint film nem volt a legjobb, a sok érdekes dolgon viszont utólag lehetett mosolyogniKarim the king írta:Artúr király
Le kell írnom, mert ezen besírtam a film közben.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Guy Ritchienél Artúr király, mielőtt király lett, strici volt! és ettől behugyozok a nevetesben. Hogy lehet ilyet kitalalni? Őrült
Amúgy szórakoztató volt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mikor megjelentek az elején a 8 hegy magas elefántok, azt az ormányukra volt kötve 1-1 bontógolyó azt vártam, hogy rázoomolnak és rajta lovaglik Miley Cyrus....
Engem nagyon lefárasztott a film a végére, humoros akart lenni, az is tudott lenni, de biztos másra ülnék be.
-
- Kedvenc játékosaid: Karim
Artúr király
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Guy Ritchienél Artúr király, mielőtt király lett, strici volt! és ettől behugyozok a nevetesben. Hogy lehet ilyet kitalalni? Őrült
Amúgy szórakoztató volt.
Amúgy szórakoztató volt.
Köszi az ajánlást, és gyere többet.El Flaco írta:Egy random poszt tőlem mára. Ajánlom a Get out c. thrillert. Szerintem az elmúlt 10 év egyik legjobban sikerült darabja a témában. Végig van benne egy nyomasztó feszültség és a rendezés is elég fasza lett. Főleg annak a tekintetében, hogy milyen irgalmatlan farokságokat csinált korábban a rendező úr.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kapd el nagyapa
Fakk mí, lehet újra elkezdek fórumozni.