Bundesliga
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Re: Bundesliga
Most kellene egy előszerződést tolni Dembele orra elé, míg nem látják pontosan a jövő évi projektet.
Oszt 2018ban jöhet is
Oszt 2018ban jöhet is
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Azt írták az öltözőben több emberrel volt gondja, Auba biztos köztük volt, de ő megy el úgyis.
Nem illik.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Szerintem ezt elbénázta a Dortmund.
Tuchelbe igenis volt potenciál, csak rendbe kellett volna tegyék pár friss arccal a védelmüket.
Tuchelbe igenis volt potenciál, csak rendbe kellett volna tegyék pár friss arccal a védelmüket.
#whatisyourexcuse
Nem távozott, hanem kirúgták. Én azt hittem hogy meg vannak elégedve vele a dortmundosok, de úgy néz ki rosszul tudtam
Favre veheti át a helyét aki msot a nizzát tolta nem kicsit simán a BL-be.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Már hivatalos.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
elvileg távozott Tuchel a BVB-től. érdekes.
dárdaihoz egy kis pénz érkezik. John Anthony Brooks 17 millió euróért lesz a Wolfsburg játékosa.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerencsétlen szervezetének most nem szóltak nyár előtt, hogy nem lesz nagy torna, nem kell lesérülni.BBeno írta:reus fél évre kidőlt.
Nem illik.
reus fél évre kidőlt.
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Nagyon kíváncsi leszek mire mennek jövőre, plusz terheléssel.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Paliék a főtáblán.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
Berúgta, pedig nagyon élveztem volna, ha a Frankfurt megfricskázza a BVB-t.
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Süt a nap, fújdogál a szél, a szomszéd flexel, reus megsérül.... nem történt semmi különös papírból van szegény...
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
A BVB lerabolta, hogy oly népszerű kifejezéssel éljek, Dahoudot és Toprakot. A Kusen és a Gladbach is alapembert veszített ezzel.
Ugyanakkor egyik csapat sem lesz érdekelt Európában, ezért jó eséllyel ott fognak tülekedni az első 6-7 hely valamelyikén, egyetemben a Schalkeval.
A Hoffenheim Szerintem el fog süllyedni a plusz terhelés miatt, a Köln egész biztosan, Lipcse is vissza fog esni talán egy kicsit. Ezekből kiindulva a Hertha esélyei igen szarok. Főleg ha a Werder tartja a tavaszi szintet, és esetleg a VW is tol egy kis zsetont a csapatába.
Jövőre komolyabb visszaesést várok tőlük.
Ugyanakkor egyik csapat sem lesz érdekelt Európában, ezért jó eséllyel ott fognak tülekedni az első 6-7 hely valamelyikén, egyetemben a Schalkeval.
A Hoffenheim Szerintem el fog süllyedni a plusz terhelés miatt, a Köln egész biztosan, Lipcse is vissza fog esni talán egy kicsit. Ezekből kiindulva a Hertha esélyei igen szarok. Főleg ha a Werder tartja a tavaszi szintet, és esetleg a VW is tol egy kis zsetont a csapatába.
Jövőre komolyabb visszaesést várok tőlük.
igen. erre gondoltam én is. viszont szeritnem semmi baj nincs vele ha csoportkörben lejátszanak 6 meccset és megköszönik a részvételt. 3 hazai meccs. plusz bevétel. lehet így jobban nyílik a pénztárca is idén nyáron. ja és ősszel még nem para a német kupa sem. azt vihetik addig B kerettel is.
- h3x0r
Ha a Dortmund nyeri a kupat, akkor a Hertha biztos csoportkoros, a 7. Freiburg pedig megy selejtot jatszani.BBeno írta:nem tudom hogy megint selejtezőt játszik-e a hertha vagy elérték a csoportkört, mert hajdub az utolsó fordulóban még azt mondta hogy biztos EL indulást ért el a hertha....
de lehet a kupadöntő eredménye befolyásolja ezt. ha meglenne a csoportkör az még hozhatna nekik egy kis pénzt.
Ha a Frankfurt nyeri a kupat, akkor a Frankfurt biztos csoportkoros, a Hertha pedig selejtot jatszik.
Ha bekerülnek az EL csoportkörbe, akkor a kiesés ellen fognak menekülni. Ezzel a kerettel nem fogják bírni és erősíteni nem nagyon fognak.
a köln szeritem nem lesz tényező. modestét szerintem kiárusítják ha van eszük. rajta múlott csak az 5. hely.
werder tényleg összekapta magát de ott is kérdés hogy kruse-gnabry tud-e maradni.
hoffitól lerabolt két alapjátékost a BM
wolfsburgnál valami csodaedző kéne hogy ott csapatot csináljon, egyelőre éljék túl a mai osztályozót.
schalke-gladbach-bayerből nem tudom mi lesz. ők tényleg bármilyen szezon hozhatnak.
nem tudom hogy megint selejtezőt játszik-e a hertha vagy elérték a csoportkört, mert hajdub az utolsó fordulóban még azt mondta hogy biztos EL indulást ért el a hertha....
de lehet a kupadöntő eredménye befolyásolja ezt. ha meglenne a csoportkör az még hozhatna nekik egy kis pénzt.
werder tényleg összekapta magát de ott is kérdés hogy kruse-gnabry tud-e maradni.
hoffitól lerabolt két alapjátékost a BM
wolfsburgnál valami csodaedző kéne hogy ott csapatot csináljon, egyelőre éljék túl a mai osztályozót.
schalke-gladbach-bayerből nem tudom mi lesz. ők tényleg bármilyen szezon hozhatnak.
nem tudom hogy megint selejtezőt játszik-e a hertha vagy elérték a csoportkört, mert hajdub az utolsó fordulóban még azt mondta hogy biztos EL indulást ért el a hertha....