OFF
- chosenone46
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
picit megkésve de köszönöm, donornak dettóh3x0r írta:Ha erdekel a tema, akkor ezt az oldalt ajanlanam neked http://kiszamolo.hu/chosenone46 írta:egy kis segítség kéne, csak ötletelések miatt. ha havonta 20-50k (talán 70et)-t szeretnék félrerakni -tudom nem sok- , és szeretném, hogy ebből legyen megtakarításom vagy pedig akár növelni is az értékét, akkor mit érdemes kötnöm? van ugye a lakástakarék, amit az állami támogatás miatt ajánlgatnak, illetve az államkötvény. emellé tudnátok olyan kötvényt vagy hasonlót mondani, amire érdemes lenne még ránézni?
(az uj cikkek egy resze biztos teged is erint, illetve a regebbiek kozul is erdemes elolvasni parat)
"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Megegyeztünk, kérem vissza a sörszagu, kurva kemény hehét aki megbac mindenkit, még a nőket is.H.E.H.E. írta:Kerdes ugye hogy kinek mi a normális
Nem illik.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
Kerdes ugye hogy kinek mi a normális
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
Never forgetH.E.H.E. írta: geci ha nyerünk és közben 3-at lövünk ennek a juventusnak és annak a puffonnak, akkor ígérem a jövő évi béelldöntőig normális leszek.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Jóféle? Képeket láttam, elég hangulatosnak néz ki. Vasárnap megyünk oda.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
ParaNoir Pub-ot próbálta már valaki?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Jaa, hát igen, ott már vannak bajok sajnos.KAG írta:hanem a markahoz tartozo emberekkel.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
*dobáltatna valakivel, pénzért.rashidm írta:
Nem, ő iphone-nal dobálna.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Nem, ő iphone-nal dobálna.ziro4vr írta:Kanye biztos megdobálna paradicsommal.Sierra írta: Jézusom, ez miért gond? Én pl nap mint nap szállok ki a 26 éves autómból, és cseppet sem zavar/izgat, h mit gondolnak rólam.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kanye biztos megdobálna paradicsommal.Sierra írta: Jézusom, ez miért gond? Én pl nap mint nap szállok ki a 26 éves autómból, és cseppet sem zavar/izgat, h mit gondolnak rólam.
Nem illik.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nem a korral van gond fokent, hanem a markahoz tartozo emberekkel.Sierra írta:Jézusom, ez miért gond? Én pl nap mint nap szállok ki a 26 éves autómból, és cseppet sem zavar/izgat, h mit gondolnak rólam.KAG írta:Sőt, inkább zavarna is, hogy mindeni mit gondolna rólam, ahogy kiszállok a 15-20 éves bmw-ből.
ZIDANE
Az első nagyon varázslatos, de már már pofátlan. Az asztal a kulcs, de hogy milyen technikát aplikált bele a rizsa, azt nem tudom elsőre. Valószínűleg az érmék nem változtatnak helyet, csak mindig azt látod, amelyiket kell, vagy valami asztal alatti mágneses kütyüvel mozgatja. (inkább az elsőre tippelek).h3x0r írta:akkor linkelek en is egyetsoadroli írta:múltkor linkeltem egy bűvészt, azt írtátok hogy easy trükk
ehhez mit szóltok?
A második videókban meg a Dinamó gyerek óta nem hiszek. Megjátszott az egész, meg kamerás trükk.
Attól is függ, hogy milyen időtávra tervezel. A lakástakarék jó, de akkor éri meg igazán, ha fel is használod, tehát megtakarításnak nem túl optimális, vagy ismerős útján lepapírozod (ezt persze nem is írtam, ez nem legális ). Például, ha van egy házad, és le szeretnéd cserélni a régi nyílászárókat, akkor pár év várakozás után sokkal kevesebbe fog kerülni. Vagy akár egy napelemes rendszer kiépítéséhez is fel lehet használni, és akkor az áram számlád is csökken. Itt hosszú távban kell gondolkodni. Államkötvény, állampapírok biztos megoldások, 4-5 évre lekötve akár 4%-ot is hozhat (a mindenkori infláció + valami apró). Ebből meggazdagodni nem lehet, de legalább nem is buksz. Általában minden pénzintézetnek van tőke garantált befektetése, ez arra jó, hogy a lejáratnál biztosan megkapod a betett összeget, nem bukhatod el, de általában egy forinttal sem kapsz ennél többet. Egyszerűbb bevarrni a párna huzatba Az igazán jó, érték növelő dolgok viszont akkor indulnak be, mikor már van egy kis tőkéd.chosenone46 írta:egy kis segítség kéne, csak ötletelések miatt. ha havonta 20-50k (talán 70et)-t szeretnék félrerakni -tudom nem sok- , és szeretném, hogy ebből legyen megtakarításom vagy pedig akár növelni is az értékét, akkor mit érdemes kötnöm? van ugye a lakástakarék, amit az állami támogatás miatt ajánlgatnak, illetve az államkötvény. emellé tudnátok olyan kötvényt vagy hasonlót mondani, amire érdemes lenne még ránézni?
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- h3x0r
Ha erdekel a tema, akkor ezt az oldalt ajanlanam neked http://kiszamolo.hu/chosenone46 írta:egy kis segítség kéne, csak ötletelések miatt. ha havonta 20-50k (talán 70et)-t szeretnék félrerakni -tudom nem sok- , és szeretném, hogy ebből legyen megtakarításom vagy pedig akár növelni is az értékét, akkor mit érdemes kötnöm? van ugye a lakástakarék, amit az állami támogatás miatt ajánlgatnak, illetve az államkötvény. emellé tudnátok olyan kötvényt vagy hasonlót mondani, amire érdemes lenne még ránézni?
(az uj cikkek egy resze biztos teged is erint, illetve a regebbiek kozul is erdemes elolvasni parat)
- h3x0r
akkor linkelek en is egyetsoadroli írta:múltkor linkeltem egy bűvészt, azt írtátok hogy easy trükk
ehhez mit szóltok?