Megy a meccs!
Re: Megy a meccs!
Higuaín rekord beállításához/megdöntéséhez még így is kell neki 4 helyzet. ennyit erről.
hehe előttem már leírt a lényeget: senki se 100%. Amúgy nagyon jól jött Kúrtóá is. Színvonalas sport tv-n meg egy városi derbinél nincs stúdió. #respect
amúgy nem értem, hogy Casemirot miért nem lehetett volna Pepe helyett/Carvalho helyett berakni.
hehe előttem már leírt a lényeget: senki se 100%. Amúgy nagyon jól jött Kúrtóá is. Színvonalas sport tv-n meg egy városi derbinél nincs stúdió. #respect
amúgy nem értem, hogy Casemirot miért nem lehetett volna Pepe helyett/Carvalho helyett berakni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerdai? És akkor ő talán rosszul játszott? Pepe tud rosszul is játszani?Szerdai teljesítményről volt szó.
Biztos nem. Ha véletlenül így van, az a többiek hibája.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szerdai teljesítményről volt szó.Mármint, hogy megbízható, és ő az egyik legjobb védekező játékos a világon?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
aztán szépen egyél nekem!El Flaco írta:Én nem voltam felháborodva.niden6 írta:Nem baj Karim.
És akkor sokan fel vannak háborodva...
Egyébként jó a meccs, megyek is kajálni inkább.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Mármint, hogy megbízható, és ő az egyik legjobb védekező játékos a világon?Pepe folytatja a szerdai színvonalat most a középpályán.
- El Flaco
- Tiszteletbeli Szerkesztő
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Anelka, Benzema, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, FFF
Én nem voltam felháborodva.niden6 írta:Nem baj Karim.
És akkor sokan fel vannak háborodva...
Egyébként jó a meccs, megyek is kajálni inkább.
"Az egykori tirpák pirult, szégyenkezett, haragudott valaha e csúfolódó szó miatt. A mai tirpák gazda büszkén a mellére üt és mondja: Igen én tirpák vagyok! Ez a csúfnév idővel megtisztelő, dicsérő kifejezéssé változott." (Krúdy Gyula)
Na ne húzzatok már fel, hogy ez akkora kihagyás volt. Courtouis (talán...) hatalmasat védett, a visszajátszásból lehetett látni, lábbal, óriási volt.
Nem rossz meccs egyébként. Pepe folytatja a szerdai színvonalat most a középpályán. DM-nek is két darab jó megoldása volt eddig.
Nacho tetszik, nem lesz belőle top védő, de határozott és korrektül játszik, simán befér a keretbe jövőre. És ugye elméletileg ő középső védő,nem?
Ez az Atletico továbbra is lúzer egy banda.
Nem rossz meccs egyébként. Pepe folytatja a szerdai színvonalat most a középpályán. DM-nek is két darab jó megoldása volt eddig.
Nacho tetszik, nem lesz belőle top védő, de határozott és korrektül játszik, simán befér a keretbe jövőre. És ugye elméletileg ő középső védő,nem?
Ez az Atletico továbbra is lúzer egy banda.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A Mendes klánnak úgy ezer évig nem lesz megélhetési gondja.sak akkor hova ment a 400 milla
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- flori
csak akkor hova ment a 400 milla?ezt csak a vak nem látja... a keret fele nem az.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Ez a csapat valahol teljesen máshol van. Mikor passzolni kéne, cseleznek, mikor cselezni kéne, lőnek...
Nincs labda felé való mozgás, hanem a labdától csak el mozognak a játékosok. KP-nk rohadt kreatív.
Nincs labda felé való mozgás, hanem a labdától csak el mozognak a játékosok. KP-nk rohadt kreatív.
Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: Raul G. ; C. Ronaldo ; S. Ramos
Eskuszom siiiir a labda egy egy jatekosunk laban....
Hihetetlen milyen gyenge meccs. Szerdan kikaptunk (csuful), csak a cserek jatszodnak.... En mindent megertek, de bazzzzz*eg legalabb latnam hogy kuzdenek es akarnak azok a jatekosok. Az sem szamit ha kikapunk, csak mar egyszer latnam hogy valaki akar is focizni ebben a csapatban, nem pedig csak azt varja, hogy lejarjon mar a meccs.
Hihetetlen milyen gyenge meccs. Szerdan kikaptunk (csuful), csak a cserek jatszodnak.... En mindent megertek, de bazzzzz*eg legalabb latnam hogy kuzdenek es akarnak azok a jatekosok. Az sem szamit ha kikapunk, csak mar egyszer latnam hogy valaki akar is focizni ebben a csapatban, nem pedig csak azt varja, hogy lejarjon mar a meccs.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
ezt csak a vak nem látja... a keret fele nem az.hehe írta:az év legszarabb meccse.
remélem látjátok már miért mondom hogy van pár nem real szintű játékos.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Benzema meccsről meccsre bizonyítja zsenijét , hogy helye van a Real Madridban. Hihetetlen sebesség, könyörtelen befejezések és bárkit megver 1v1-be
Ezt a bírót is nagyon kedvelem ... A kezdőhöz képest még egész normálisan is játszunk , közülük nem sok embert tartanék meg :-)
Ezt a bírót is nagyon kedvelem ... A kezdőhöz képest még egész normálisan is játszunk , közülük nem sok embert tartanék meg :-)
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-
- Kedvenc játékosaid: RC, Zizou, Marco Van Basten
Én nem tudom ma nézni a meccset,csak olvasom itt a fórumot de ez bőven jó ahogy látom :-)
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
az év legszarabb meccse.
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Na,eddig jók vagyunk..
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
El is repült az első félidő
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ahhoz képest, hogy a spanyol 2-ik helyért megy a meccs "jó" az iram. Aztán csodálkoztak mikor jött egy csapat, aki egész pályán letámadott, nem csak kocogott előre-hátra és baj lett.
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
amúgy az atletico nem tolja csúnyán. bár lehet közrejátszik a mi minősíthetetlen szemetünk.
Ez mi ez, minden kontakt sargat er? Igy a 70. Perceb max 8-an leszunk...
Ui: tudtam h elb*szak a lovest....
Ui: tudtam h elb*szak a lovest....
1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018