Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. június 5., hétfő 11:19

Ez semmi, nézz fel Milan fórumra.

Miért, azok miről magyaráznak? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ZIDANE

ikarus93
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. június 5., hétfő 11:17

dzsi91 írta:Azért mia san bundeszligáéknál is eléggé kivannak :lol: :lol: fc what if bayern :lol: minden mondatuk úgy kezdődik,hogy ha vagy volna és a vége úgy zárul,hogy ők a legjobbak :lol: de amikor a csávó elemzi,hogy ez az ő korszakuk kéne legyen de riberyt tönkretette a fifa és ezért nyertünk három bl-t :lol: zseniális.

Ez különösen vicces mert míg legalább barszáéknak van valami kapaszkodójuk egy 92ik percven lőtt góllal 10 ember ellen, addig a bájernt felváltva pofozgatták ki európából a spanyolok :lol: de ők kitartóak és weltklasse továbbra is minden :agree:
Ez semmi, nézz fel Milan fórumra.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. június 5., hétfő 11:15

Raúl a fradi ellen :sziv: akkor még a fradi korosztályos csapatában játszottam de rögtön megfogott és azóta is alfa és omega. aztán szépen erősödött a dolog 98 majd 2000 itt már totál love volt a Real is aztán megjelent Iker meg Guti hozzájuk csapódott még Zidane is, elképzelni nem tudom hogy más csapat legyen a favorit. Raúl elment a Real megmaradt de nekem örökre ő marad az igazi 7es. :salute:

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. június 5., hétfő 11:15

sebydani írta:A 0-4 is Kassai hibája volt. Véletlenül sem mert fogalmatlan volt az edzőjük, mi meg épp pucára húztuk Európát közben. :coffee:
Nem érted, hogy Casemironak már a döntőben sem kellett volna lennie??? AZ egész szezon Kassai műve volt!!! :mrgreen: Köszi Kassai!!! :coffee: :salute:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára L.Miki 2017. június 5., hétfő 11:15-kor.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. június 5., hétfő 11:14

A 0-4 is Kassai hibája volt. Véletlenül sem mert fogalmatlan volt az edzőjük, mi meg épp pucára húztuk Európát közben. :coffee:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2017. június 5., hétfő 11:07

KAG írta:Egyébként nem is tudom, hogy láttam-e már valaha ennyire univerzális csapatot.
Ha kell labdát tartunk, ha kell védekezünk,kontrázunk.
Jók vagyunk rövid és hosszú passzokkal akárhol,akármikor.
Levegőben,földön (amióta Isco összeköti méginkább a pályát) akárhol átmegyünk és gólt szerzünk.

Tényleg brutális. :salute: :salute:
Elképesztően komplett ez a csapat.
Hagyjad, most tudtam meg, hogy egy szót se szólhattunk volna, ha egy darab BL címet se nyerünk a 4 év alatt.... :lol:
Ja meg Ribéry elcsalt Aranylabdájától indult minden, az mindegy, hogy még Messi is megelőzte, akkor a franciát.... :lol:
Pannonbajorságban van butthurt rendesen :lol:
Allianzos alázás is meg van már magyarázva, de szép nap is volt az... :D

Jól van dzsi, látom nem csak én művelődök :lol:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. június 5., hétfő 11:03

Azért mia san bundeszligáéknál is eléggé kivannak :lol: :lol: fc what if bayern :lol: minden mondatuk úgy kezdődik,hogy ha vagy volna és a vége úgy zárul,hogy ők a legjobbak :lol: de amikor a csávó elemzi,hogy ez az ő korszakuk kéne legyen de riberyt tönkretette a fifa és ezért nyertünk három bl-t :lol: zseniális.

Ez különösen vicces mert míg legalább barszáéknak van valami kapaszkodójuk egy 92ik percven lőtt góllal 10 ember ellen, addig a bájernt felváltva pofozgatták ki európából a spanyolok :lol: de ők kitartóak és weltklasse továbbra is minden :agree:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. június 5., hétfő 11:01

KAG írta:Egyébként nem is tudom, hogy láttam-e már valaha ennyire univerzális csapatot.
Levegőben,földön (amióta Isco összeköti méginkább a pályát) akárhol átmegyünk és gólt szerzünk.

Pont mint ZZ maga: olasz alapok spanyol es francia focival keverve, de persze o csak egy zoldfulu. :)

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2017. június 5., hétfő 10:59

Anthony írta:Nekem az a kedvencem, hogy nem értik mi történt a második félidőben, mi meg itt röhögünk és suttogjuk, hogy Pintus, Pintus :mrgreen:
Én az egyik juve fan ismerősömnek ecseteltem egy hete, hogy fizikálisan kva jók lehetünk a meccs végére, második félidőre.
Erre felhozta pont a barca meccset, holott az a meccs is csak a fentieket támasztotta alá, emberhátrányba mentünk a győzelemért.
Láttam az arcán, hogy baromira kétkedve fogadja a mondandómat, szerintem már nincs benne semmi kétely :mrgreen: .

Én előzetesen azt vártam, hogy kb. a 70.től daráljuk majd be őket, viszont a juve lehozott egy olyan első félidőt, ahol jó pár km.-el többet futottak nálunk(aztán ez is csak egy x-re volt elég) és ezzel csak azt érték el, hogy már a félidőre elfogytak és miután sebességet váltottunk nem tudták tartani velünk a tempót, de jó is volt ezt látni :) .
Kincs ez a Pintus, itt kell tartani, amíg csak lehet és én már most mellé raknék valakit, hogy szépen tanulja el a módszereit, aztán amikor itt hagy minket nem koppannánk méjbii.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. június 5., hétfő 10:56

Egyébként nem is tudom, hogy láttam-e már valaha ennyire univerzális csapatot.

ZIDANE

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2017. június 5., hétfő 10:52

H.E.H.E. írta:én ezzel zárnám az idei szezont.

https://www.youtube.com/watch?v=FGa0i7FO7KE
A stílustalan, nem korszakos csapat, amelyik a szezon minden egyes kibaszott meccsén betalált... :lol:
Az új veretlenségi spanyol rekordról nem is beszélek, ami 40 meccsen át tartott 2016. április 6-tól 2017 január 15-ig.... :lol:

Történelmet írtak, nincs miről beszélni.
Ezt nem lehet kimagyaràzni, bármennyire is szeretnék az emberek.

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2017. június 5., hétfő 10:44

Én a 2002-es BL szezon óta vagyok Reál drukker (Zidane csodagóljára azóta merevedésem van :mrgreen: ). Azóta minden meccsünket nézem. Szintén megéltem már jót és rosszat, de a szombati csodából még nem sikerült felocsúdnom...még mindig hihetetlen...jelenleg nem is tudok a kövi szezonra gondolni...szeretném még ezt a pillanatot kiélvezni.

Hala Madrid Örökre!!! :salute:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. június 5., hétfő 10:41

Azért még,hogy teljes nyugalomra leljek egy iván féle görnyedt elemzést várok,ahol elmondja,hogy ezt a meccset nem a Madrid nyerte meg,hanem a juventus veszítette el :D

De a seggarc puzsér horti párost is hiányolom :lol:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. június 5., hétfő 10:34

Nekem az a kedvencem, hogy nem értik mi történt a második félidőben, mi meg itt röhögünk és suttogjuk, hogy Pintus, Pintus :mrgreen:

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2017. június 5., hétfő 10:21

Csabi írta:......
AVE Cae... akarom mondani CSABI! :mrgreen: :salute:

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. június 5., hétfő 10:18

Hol is kezdjem. Az elmúlt 24 óra igazi eufória volt. A csapat olyat tett le az asztalra, olyat csinált, amit eddig még senki. De melyik csapat is csinálta volna ezt meg, ha nem az, akinek a neve összeforrott már a kupával? Minden elismerésem ezé a csapaté, az edzőé és a vezetőségé. Mindezt úgy, hogy alig több, mint 1 éve már nem néztem Real Madrid meccseket, mert személyszerint (2000 óta vagyok Real Madrid drukker) megéltem már nagyon alacsony pontokat, de a Benitéz féle fél év mindennek a legalja volt. Ott már olyan szinten voltam, hogy be se kapcsoltam a TV-t, még háttérzajnak sem. Onnan, ilyen fordulatot mutatva a csapat, hát nem hiszem, hogy ezt szavakkal le lehetne írni.

Örömömet semmi nem veszi el, bár én szeretem böngészni az ellenfelek fórumait, közösségeit, és elolvasni a véleményeit, nagy szomorúsággal tapasztaltam, hogy kurva sok helyen savanyú a szőlő, és egy őszinte gratuláció már nem fér bele 10 emberből 9-nél. A többség keresi a kifogásokat, bizonyára azért, mert ezzel kicsi lelkét megnyugtatván jobban tud majd aludni, hogy "á, nem volt ez akkora cucc", "nem az ő érdemük ez, sokkal inkább az ellenfelek gyengesége" vagy "köszi kassai". Szomorú, de ez van. Viszont néhány ilyen kifogáson nagyon jót derülök, márcsak azért is, mert a lesajnált Real Madrid megforgatta Európa hátában a kést, és nem is egyszer. Egy-két olvasott orbitális faszságra azért reagálnék, nem konkrétan, csak úgy általában, amiket olvastam.

- "Ez a Real Madrid semmi különöset nem csinál, egyszerű robotolással dupláztak." Ezt nagyon szeretem, van aki azzal nyugataja a lelkét, hogy a Real egyenesen csúnya focival áll elő, nem csinálnak semmi különöset. Furcsa ezt pont azokban az időkben hallani, mikor a csapat rekordot-rekordra halmoz góllövésben, senki nem húzta még Európában ennyi meccsen keresztül a góllövő szériát, a csapat mindig betalál, és soha nem 1-0-ra nyeri a meccseit. Érdekes, ahogy tavaly meg három éve mindenki szó szerint Istenítette például az Atlético Madridot, akik éveken keresztül 1-0-ákkal és kemény bekkeléssel tartották magukat életben. Az a foci csúcsa volt. Hatvan nem tudom mennyi meccsen gólt lőni, lefektetni az olasz meg a német bajnokot, a Dortmundot, az Atléticót, na az semmi különös. Azt bárki meg tudja csinálni. Lehet próbálkozni. Nekem kicsit olyan érzésem van, mint amikor annó az Inter hatalmas bekkfocival megverte a csoda Barcát. Akkor is örült a fél világ. Nem azért, mert az Inter megérdemelte volna, hanem mert egyszerűen sokan nem bírták elviselni, hogy ennyit nyer a Barcelona.

- "Hihetetlen, hogy a reál margit megpattanó gólokkal nyer BL-t, ilyen még egyszer nem lesz." Nagyon jó, hirtelen milyen nagy probléma, hogy van megpattanó gól a fociban, nyilván az emberünk szeretett csapata még soha nem lőtt megpattanó gólt, fontos gólt, ami eldöntött egy meccset. Nem, az csak a Real Madrid kiváltsága, az csak nekik van, csak ők tudják, nekik szabályos. Az ilyen ember minek él, de komolyan? Hogy végezte el az általánost? Elárulok valamit, a Real Madrid jövőre, az után, meg utána is fog megpattanó gólt lőni, olyan gólt, ami meccset, kupát dönt el majd. (Pontosan úgy, ahogy a te csapatod is) Különösen abszurd ilyet hallani pl. egy Bayern drukkertől, akik konkrétan egy büntető és egy megpattanó öngól miatt tudták csak életben tartani magukat ellenünk, amúgymeg elszálltak volna már 90 perc után.

“Köszönjük Kassai.” Mind közül a kedvencem. A legjobb. Tipikus szerény gondolkodási képességekkel megáldott ember logikájának mintapéldája, mikor egy kiragadott “valami” miatt elutasítja egy egész év munkáját. Az mindegy mi volt 8 hónapon keresztül, hogy halomra lőttük a gólokat, hogy kiket vertünk, hogyan vertünk. Mindegy, mert “Kassai”. Kassainak valóban benne volt a keze a Real Madrid - Bayern párharcban, de nem miatta jutottunk tovább, hanem magunk miatt elsősorban. Nyilván az első meccsen megítélt szerencsétlen kamu 11-est nem említi meg senki, miért is említené, hiszen nem ment be, tehát akkor mindegy, hogy hatalmas bírói tévedés volt-e vagy sem. Az nem baj, hogy megpattanó öngóllal tartották magukat játékban, hiszen akkor még a megpattanó a játék természetes és megengedett része volt. Amikor Kassai hibázott a meccsenek már vége kellett volna, hogy legyen, Real Madrid győzelemmel. A legnagyobbat mi hibáztuk, méghozzá akkor mikor nem vágtuk őket el az első meccsen, és döntöttük el az egészet.

UI: nem olvastam át, csak írtam, nem érdekel ha hiba van benne, vagy össze vissza írtam valamit.
UI2: Kurvára fogja be a pofáját mindenki, mert mi erre rohadt rég vártunk, és kibaszottul megérdemeljük!

VAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. június 5., hétfő 10:16

én ezzel zárnám az idei szezont.

https://www.youtube.com/watch?v=FGa0i7FO7KE
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

hala real
Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: hala real » 2017. június 5., hétfő 10:07

aki ujranezne az esti unneplest a bernabeuban:
https://www.youtube.com/watch?v=cbqMj4U72-A

meg mindig hihetetlen. :sziv:
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.

"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)

"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. június 5., hétfő 10:04

Nem tudom gyerekek, engem olyan nyugalom fogott el, most egy jó ideig nincsen semmi elvárásom, bármivel együtt tudok élni :)

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2017. június 5., hétfő 9:57

Spanyol szuperkupat en nem venném komolytalanul, foleg ismerve hogy ki az ellenfél. Nekem minden szezon előtt minden lehetséges trofea kell, legyen az a bl vagy a copa del rey.

Vissza: