Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ferni

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: ferni » 2017. június 5., hétfő 18:02

dzsi91 írta:Címvédés kulcsa még szerintem az volt, hogy nekünk nem volt kifejezett stílusunk amiből lehet készülni.A barca és bayern is csinálhatott akármit a következő évben úgy is jött valaki aki jól felkészült belőlük...

Na most nálunk ez lehetetlen,mert gyakorlatilag mindenben rohadt jók vagyunk, fejjel-távolról-kontrából-kicsiben és emellé jött még a bivaly erőnlét és az olyan mentalitás amiről egy barsza vagy egy bayern csak álmodhat...
Hülyeség, stílustalan ratyi csapat vagyunk, akik nem jók semmire, értsétek már meg.
Egyértelmű mi történt:

#f@$zmáksorozat

Jobb ha ti is tudjátok.

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. június 5., hétfő 18:00

BBeno írta:a barca 2. kalapos lesz végre a BL-ben ha jól tudom a szabályokat. kaphatnának a juve-chelsea-bayern hármasból egyet maguk mellé a csoportban.
Valoban:
1. kalap: Real, Bayern, Chelsea, Juve, Benfica, Monaca, Spartak Moscow, Shakhtar
2. kalap: Barca, Atleti, PSG, Dortmund, City, Porto, MU, (Sevilla/Napoli/Tottenham)

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. június 5., hétfő 17:51

a barca 2. kalapos lesz végre a BL-ben ha jól tudom a szabályokat. kaphatnának a juve-chelsea-bayern hármasból egyet maguk mellé a csoportban.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. június 5., hétfő 13:27

Címvédés kulcsa még szerintem az volt, hogy nekünk nem volt kifejezett stílusunk amiből lehet készülni.A barca és bayern is csinálhatott akármit a következő évben úgy is jött valaki aki jól felkészült belőlük...

Na most nálunk ez lehetetlen,mert gyakorlatilag mindenben rohadt jók vagyunk, fejjel-távolról-kontrából-kicsiben és emellé jött még a bivaly erőnlét és az olyan mentalitás amiről egy barsza vagy egy bayern csak álmodhat...

Érdemes megnézni,hogy kik fingatták ki őket, Chelsea-Inter-atletico kb amikor nem egymást gyűrték vagy velünk játszottak csak ilyen buzi bekkelős hentes csapatok állították meg őket(rajtunk kívül), de ott mindkettőnek elfogyott a tudomány és a szufla.Mi meg 3! bl-t nyertünk a buszozás alfája és omegája ellen.Persze emellett a játékosabb csapatokat is hazavágtuk.

Fantasztikus.Egyszerűen jóllaktam. :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2017. június 5., hétfő 13:12

Még nem tudtam írni a meccs óta az oldalra,de most itt az idő!
Nagyon nagy gratuláció mindenkinek mert ez nem volt gyenge amit toltak a srácok ebben az évben.
Arról már ne is beszéljünk,hogy nagyon sokan a Juventus mellett voltak erre a második félidőben nagyon meg lettek verve.

Szóval ez egy zseniális év volt és le a kalappal mindenki előtt!
Történelmet írtak a játékosok és az edzői stáb,na meg persze a klubb is.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2017. június 5., hétfő 13:08

Igazából...
nem is tudom, hogy hol kezdjem, úgy az egész szezont.
De talán itt nem is szezonról, hanem korszakról kéne beszélni.

Na de egy kis off:
Én sajnálom a Milan szurkolókat, rossz lehet nekik most, nem ezt a sz.r Milant érdemlik, de majd eljön az ő idejük is egyszer.

De

A nagy fintorgás főleg a Barca, Bayern szurkolóktól jön, akiknél tényleg volt egy brutális generáció (akár mondhatnám a 2008as MU-t is, akik döntőt játszottak, bár ott a Barca messze jobb volt.. szal végülis, őket hagyjuk) de a címvédés nem jött össze. Amikor BL-t nyertek lehengerlő, jó focival tették, de sosem tudták megismételni azt a rákövetkező évre.
Ezért savanyú ott a szőlő.
Itt talán nem volt annyira lehengerlő a játék az elmúlt másfél évben, és pont ez a lényeg, ettől csúcs ez. Atomcsúcs!!
Szerintem Zidane tökéletesen menedzselte a keretet, annyira iszonyatosan jól forgatta és motiválta a kezdőt, hogy egyértelműen ez volt a siker kulcsa. Amikor a Barca vagy a Bayern címvédő volt, a szezon utolsó hónapjára ezek a csapatok teljesen kifutották azt ami bennük volt, és ezért nem sikerült a címvédés.
Zidane nagyon jó koncepciót dolgozott ki.
Többször is előfordult, hogy hatalmas rotációt végzett, és 2-3 kulcsjátékoson kívül a többiek csak a lelátón ültek.
Ráadásul ezek a "cserék" voltak annyira minőségiek, hogy simán nyerjenek idegenben bárki ellen. (Főleg közép és kis csapatok ellen).
Ez mutatja meg, hogy mennyire nagyon durva a Real Madrid kerete. Nem tudom ezt meddig lehet fenntartani, de mindenképpen törekedni kell arra, hogy minél tovább így is legyen.
Bale pl lényegileg kihagyta az egész szezont, mégsem érezte meg a csapat az eredményeken, pedig egy jó Bale világklasszis játékos, ha tetszik, ha nem .
Benzema a klub Vb-n, meg a BL elődöntő, és Döntőn kívül, egy nagy rakás sz.r volt egész évben.
Modric sem hozta a kostans jó focit. Ezért írom most azt, hogy ha ezt a keretet sikerül egyben tartani, vagy a távozókat (pl James) még jobbakkal, vagy hasonlóan jókkal pótolni, akkor jövőre is nagy dolgokat lehet végigvinni, mert simán lehet hova fejlődni, ha páran igazán elkapják a fonalat. Persze ezt nem lehet örökre így megtartani, de törekedni kell rá!!
És itt le is írom, hogy szerintem ez a keret nem futotta ki magából azt ami benne van.
Konkrétan az El Classicó után kezdtek el úgy játszani, ahogy azt elvártuk, és olyan egyéni, és csapatteljesítményt tettek le az asztalra, amire egyébként számítottunk!!! Még a Bayern ellen sem volt csúcsfoci. Rengeteg kihagyott helyzet, pocsék befejezések. El kellett volna dönteni egy négyessel az első meccsen aztán most csönd lenne.
És ez nagyon durva!!
Erre lehet és kell is építkezni. De ehhez az kell, hogy mindenki elfogadja a helyét, és szerepét a klubbon belül. Zidane a kulcs. Úgy gondolom, hogy talán ő az első olyan edző, akinek még Perez is elhiszi minden szavát. :D
Egyszerűen akkora tekintély, ami nem mérhető senkihez. Szent Tehén is a Bernabeúban, alapból imádják, és még nyer is. Áhhh álomedző <3

Persze az ellenfél mindig fontos. Szerintem idén nem voltak annyira kiemelkedőek a többiek, de erre lehetett is számítani tavaly nyáron. Mert nem igazán alakultak át a keretek, tehát lehetett tudni, hogy ki mire képes. Más kérdés, hogy sztem a Juve magasan maga felett hozott. De egy csúcsformában játszó Real ellen ez csak 4 bekapott gólra volt elég. Én tartottam a Juvétól, no nem azért mert annyira jó focit játszanának, vagy olyan nagy sztárok rohangálnának ott, hanem egyszerűen azért mert korábban mindig megfingatták a Realt. Mindig jött valami extra, vagy kicsorgott a kapufáról (R9 2005) meg a tököm tudja.
Hát a Madrid szintet lépett és földhöz vágta a mumust, de mint a szart. Felemelő volt. Tegnap délutánra kezdtem felfogni, hogy mi történt, mivel délelőtt még seggmásnapos voltam.

Nem is tudom mit írjak még.. Egyszerűen csodálatos ez a csapat, és most okosan jól kell igazolni, fenntartani a tüzet, mert bőven maradt még szufla én úgy gondolom.
De ez a 4 év, 3 BL győzelemmel, ez csodás, felejthetetlen élmény. A tizedik a csúcs nekem, aztán a 12. és a 11. De egyenként mindegyik nagyszerű volt.

R E A L M A D R I D :sziv: :sziv: :sziv:

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. június 5., hétfő 12:34

Jogos :lol: de kb mind a barszás szövegeket tolja, amennyien vannak katalánék még azt is eltudom képzelni,hogy ezek a klubok és szurkolóik nem is léteznek,hanem a barcások gyártják a fake accountokat mint a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Homelandben a -6ikon a cyber fikázók
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 5., hétfő 12:26

dzsi91 írta:Csórik, ez a visszatérünk olyan volt kb mint nem is tudom melyik spanyol zúgott ki idén a ligából is kint voltak a megkeseredett visszatérünk bannerek :lol:

Amúgy igen, én naiv szoritottam boldog boldogtalannak a barszán kívül amíg nekünk nem volt bl... nyilván tét nélkül csak kiválasztottam egy csapatot amelyiknek szorítok a döntőben.Szánalmas mind.
Ők is választanak. Mindig a Real ellenfelet
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. június 5., hétfő 12:16

misafeco írta:Nem azért, de minek foglalkoztok a károgókkal? Szerintetek engem hol érdekelt, hogy mit sírnak össze az ellendrukkerek 2013-ban? Örültem a győzelemnek, mint majom a farkának, eszembe se jutott rivális csapatok fórumán nézelődni. :mrgreen: Élvezzétek ki a sikert, amíg aktuális.
Engem szórakoztat,nehogy azthidd,hogy a sok Champions league final highlights video között komolyan mérgelődünk ezen :D

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. június 5., hétfő 12:13

Jó én kezdek kiégni :lol: de ha csak a szimpla logikát nézem mivel az ember nem akarja...

Akkor az adidasnak nem az lett volna jobb ha a juve még nagyob brand lesz?a friss szerzemény? Szerintem a Realt bőven kimaxolta már az adidas, és elég buta stratégia lenne egy ekkora maffiózó cégtől az amúgy is aranytojást tojótyúkot tolni nem pedig a megtépett csibéből kotlóst varázsolni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dzsi91 2017. június 5., hétfő 12:17-kor.

misafeco
Kedvenc csapatod: Bayern München

HozzászólásSzerző: misafeco » 2017. június 5., hétfő 12:12

Nem azért, de minek foglalkoztok a károgókkal? Szerintetek engem hol érdekelt, hogy mit sírnak össze az ellendrukkerek 2013-ban? Örültem a győzelemnek, mint majom a farkának, eszembe se jutott rivális csapatok fórumán nézelődni. :mrgreen: Élvezzétek ki a sikert, amíg aktuális.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. június 5., hétfő 12:07

Ha mar a tobbiek kommentjeirol van szo, szerintem ezt semmi nem veri, ezt egy Juves irta:

A szünet után változott a játék és állítom az Adidas van mögötte. Pogba átigazolásán is ők szakították a legtöbb pénzt és most is 2 Adidas szponzorált csapat játszott. Nem hiszem, hogy ilyen első félidő után ennyire töketlen Juventus jön ki a második félidőre, ha csak le nem állítják őket. Higa és Dyba ott se volt a második félidőben. Ramosnak meg már az első félidőben el kellett volna hagyni a pályát, továbbá Ronaldo kezezése sem utolsó, Cuadrado kiállítása meg vicc. Nem baj a Realnak kellett nyerni és pont. Buffont sajnálom. Jövőre meglesz!

Az Adidas maffia. :lol: :lol:

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. június 5., hétfő 12:04

Csórik, ez a visszatérünk olyan volt kb mint nem is tudom melyik spanyol zúgott ki idén a ligából is kint voltak a megkeseredett visszatérünk bannerek :lol:

Amúgy igen, én naiv szoritottam boldog boldogtalannak a barszán kívül amíg nekünk nem volt bl... nyilván tét nélkül csak kiválasztottam egy csapatot amelyiknek szorítok a döntőben.Szánalmas mind.

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. június 5., hétfő 11:44

,,Visszatérünk Európába, rettegj, és rendet teszünk" :lol:

Úgy legyen. Egészen elképesztő, hogy hogyan tudnak utálatozni, és fröcsögni a hülyeséget. Persze volt 1-2 normális hsz, de a többség... de végül is érthetőek, nem számottevőek már jó régóta, és persze, hogy keseregnek és szeretnének újra itt lenni, ,,igazságot" szolgáltatni. Ezek mind elkeseredett szurkolók tömkelege és kiadják a sérelmeiket. :coffee:

De amit nem bírok: ,,egyik csapatot jobban utálom a másiknál". A La decima előtt annyi, megannyi döntőt néztem/néztünk végig úgy, hogy mi nem voltunk ott, de bennem egyszer sem volt az, hogy pfejjj de utálom mindet és, hogy ennyire utálkozzak. Még azt a söpredék Chelsea-t se 2012-ben, még azt az Intert se 2010-ben, a Barca ellen se (mondjuk az fájt), az MU ellen se, a Bayern ellen 2013-ban. nem érdekelt, hogy hogyan jutottak el oda, eljutottak, mi nem, ergo jobbak voltak, mint mi, tökmindegy hogy hogy, mit kell ezen magyarázni, hogy kassai, meg megpattanógól... elkönyveltem, hogy kiestünk és azon imádkoztam és abban bíztam, hogy egyszer eljön a mi időnk is, nem pedig így utálkoztam... pedig lehetett volna. Sok- nagyon, nagyon sok embernek meg kellene tanulnia, hogy megint egy magyar közhellyel éljek: a saját háza táján sepregetni!
Mindegy. utálkozzatok, nagyon jókat nevettem, köszönöm. :lol:

gaborz1
Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés

HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2017. június 5., hétfő 11:43

Akinek van gyűjteménye az ilyen mókás fórumokhoz, az megdobhatna a linkekkel privátban. Néha szívesen derülök jókat az ilyen vergődéseken. :mrgreen:

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2017. június 5., hétfő 11:41

Szegény Milan nagyon mélyen van a szmötyiben, nem tudhatjátok ti mit éreznétek ha a Madrid járna ilyen mélyen. Pedig voltunk már és lehetünk is még, én aggódok azon hogy ki fogja majd követni Perezt.
Sokkal könnyebb most Madrid szurkolónak lenni, maximális elismerésem azokért akik a túlvégen kitartanak a Milan mellett ilyen böjtös időkben. Mert azért ők sem ehhez szoktak hozzá, Európában ők a legnagyobb riválisaink, nem a Barca és nem is a Bayern.
Remélem talpra állnak, mert az öreg hölgy csak sz.pni jár a BL-be.

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. június 5., hétfő 11:33

Igen -igen.

Ahogy már mondtam, erre jók a megkeseredett szurkerek....a fórum pedig táptalaj a számukra.

Reggeli elfogyasztása közben, érdemes csemegézni pár oldalon, egészen feldobja az ember napját. :mrgreen: B-)
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. június 5., hétfő 11:33

Van milan forum? :lol: meglesem,kíváncsi vagyok nekik milyen sérelmeket okoz egy olyan kupa amiből már visszavonultak

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. június 5., hétfő 11:27

KAG írta:
Ez semmi, nézz fel Milan fórumra.

Miért, azok miről magyaráznak? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
3 oldalt nem fogok beilleszteni, csak olvasni kell őket. :lol:

egy gyöngyszem
Sziasztok!

Az egész Bl egy vicc és bunda a Reallal együtt... igazságtalan az egész és csak a pénzről szol. A bizonyos 2-3 giga csapatot tolnak amig kell...
Az aranylabdának meg szerintem csak akkor lenne presztízse és tényleg akkor számítana, ha mindenki ki megérdemli csak egyetlen egyszer kaphatná meg pályafutása alatt. A többszöri éves teljesítmény elismerésére úgyis ott van az év játékosa cím.
Szánalmas az egész. Én mér egy jó ideje nem nagyon nézek Milan meccsen kívül meccseket. talán még egy kettő néha. de BL-t már nem nagyon.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. június 5., hétfő 11:21

Egyébként a Buffon - Chiellini - Barzagli - Bonucci szuper védelem 3 utóbbi döntője:
1-4 (BL, vs Real)
1-3 (BL, vs Barca)
0-4 (EB, vs Spanyolo)

Aranylabda
:lol:

Vissza: