Mesut Özil - 10

Archívum
primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Mesut Özil - 10

HozzászólásSzerző: primrose » 2013. augusztus 27., kedd 21:28

Most sincs konkurenciája, de még igazán a posztja sincs meg a csapatba és még a bizalmat sem kapja meg maximálisan, hanem profi módon eddig éreztették vele, hogy szar és óramű pontossággal most is lekapták. Közben volt nála sokkal gyengébben teljesítő ember is.
1. Özil két éve konstans sz*r. TÉNY.
2. A vezetőség látta a hibáit és Isco és Bale leigazolása mellett döntött. TÉNY.
3. A horribilis összeg és az angliában bemutatott meggyőző játéka utána csak Bale lenne fix kezdő, Iscoval attól még harcolhatna a posztért Özil. TÉNY.
4. Lementek a felkészülési meccsek, valamint 2 bajnoki meccs és Özil ótvar, Isco pedig jó. TÉNY.
5. Lekapták mind a két bajnoki meccsünkön, mert vele kb. 10en voltunk a pályán. TÉNY.
6. Ezek után hogy jön bárki is ahhoz, hogy ilyen alapon CR-t is le lehetett volna cserélni? CR-nek van riválisa a posztján? Nincs és amíg itt lesz nem is lesz, mert egész egyszerűen bevált a portugál és minden évben termeli a gólokat. Özilnak van most riválisa? Van. Jól játszik? NEM. Tök mind1, hogy még 20-on akárhány percet a pályán lehetett volna, teljesen mindegy, egy Real Madrid tízesétől, sokkal, de sokkal több kell és 65 perc alatt NEM CSAK EGY Joga Bonito reklámfilmbe beillő passz, ami egyébként kb. olyan üres, mint Özil, mert látványosnak látványos, de sok értelme nem volt, mert kb. mindenki a fél életét odaadná ha az ilyen youtubra való "skillek" helyett adott volna kb. 10 kiugratást valamelyik támadónak. Haszontalan és kész. És akkor még mi vagyunk a csúf, gonosz Real Madrid, akik nem adjuk meg neki a lehetőséget. Moutól mindig megkapta, sajnos soha nem hálálta meg, mert nem játszott jól. Carlotol is megkapta, az hogy mind a kétszer le kellett cserélni, az egy az egyben azt bizonyítja, hogy gyengén játszik és az edző nem elégedett vele. TÉNY.

Nem elég ez a támogatás (türelem) és a sok pénz, meg autó, meg Real Madrid 10-es mezszám, meg mindenség amit a feneke alá kap? Hát mi kell még? Ismétlem: NEM A KLUB VAN A JÁTÉKOSOKÉRT, HANEM A JÁTÉKOSOK VANNAK A KLUBBÉRT. SOHA, EGY JÁTÉKOS SEM LESZ NAGYOBB, MINT A REAL MADRID. Amennyiben nem tetszik és büdös neki a hajtás, fel is út le is út.
But he is a good boy...

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 27., kedd 16:32

Tegnap meccs után amúgy gyorsan twittelt egyet, hogy 6 pont két meccsen, ez a legfontosabb.
Na meg az AS (kép is van) és a Marca szerint is a "józanító, hűsítő" zuhany után azért csak leült szépen ő is a kispadra Zizouék mellé; igaz a lefújást követően ő már nem ment vissza az öltözőbe a többiekkel, hanem kapásból a Madrid buszára szállt és ott várta meg a társait. Mindenesetre inkább egy ilyen üzenettel vegye elejét a további balhéknak és találgatásoknak; mintsem, hogy ku.soljon (lsd. Iker) vagy épp egyéb szükségtelen kijelentésekkel (tavaly Cristiano) a médiában további olajat öntsön a tűzre! Szeretném hinni :roll: , hogy a fentebb idézett twittelt üzenetet és a korábbi kijelentéseit a Madriddal kapcsolatban tényleg komolyan gondolja; mert ha igen, akkor ennek azért számomra pozitív üzenete van és remélhetőleg a türcsi bedobása helyett inkább még is csak a küzdést választja majd, magába néz és talán végre ismét összekapja magát! Hát hajrá! B-)
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 27., kedd 15:14

bben igazad van, mondjuk ennél azért összetettebb a dolog, ezt szerintem Te is tudod (nem kell illúzióba ringatni magunkat, ahogy Josénál úgy itt is vannak, lesznek egyenlőbbek az egyenlők között; francia hátszél stb., de ez valóban nem ide tartozik és hagyjuk inkább)!
Eddig nem úgy néz ki a dolog szerencsére. :)
Hozzáteszem nem tudom milyen túlzásról van szó,
Nem feltétlenül rólad van szó. ;)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 27., kedd 15:09

Ha a jobb oldalt szánják Özilnek, akkor DM a konkurenciája,
Jelenleg inkább Di María a konkurenciája és nem Isco /egyszer sem játszottak egymás posztján a spanyollal) , la.is én erre gondoltam és szerintem Kerlon is!
Özilről van szó.
Aki nem tud küzdeni, vagy nem viseli el a padozást az távozzon, ahogy tette Higuaín is.
Ebben igazad van, mondjuk ennél azért összetettebb a dolog, ezt szerintem Te is tudod (nem kell illúzióba ringatni magunkat, ahogy Josénál úgy itt is vannak, lesznek egyenlőbbek az egyenlők között; francia hátszél stb., de ez valóban nem ide tartozik és hagyjuk inkább)!
Értem én, hogy kedvenc meg minden, de na!
Az egyik (ha Karim mellett kardoskodom, akkor ő mellette sem tehetek mást), és ha nem mi tartunk ki mellette ezen a fórumon, akkor ugyan ki? :roll: :hmmm: Hozzáteszem nem tudom milyen túlzásról van szó, azonkívül, hogy továbbra is tartom, hogy simán helye van a keretben és aközött a 15 játékos közt, akire véleményem szerint ezt a szezont alapozni kellene a Real Madridnál én sem vagyok vele elégedett; sőt több esetben adom, elfogadom a jogos és abszolút megérdemelt kritikát vele szemben; csak a gyűlöletet és a sokszor nélkülöző objektivitást nem tudom elnézni, mert azért nem egy Morataról van szó! :mrgreen: Arról nem beszélve, hogy a saját kedvencei felé, irányában mindenki ugyanezt csinálja itt, de hát ettől szép a fórum .......... :)

RealMadrid

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 27., kedd 14:53

madridronie írta:meg az újdonsült, agyondicsért kedvenced
a személyeskedést hagyjuk szerintem.
isco ugyanúgy hibázik mint özil, nem értitek meg még mindig hogy nagyon nem ezzel van a baj. hanem a küzdéssel, az akarással, a hajtással. özil tegnap akart? te úgy láttad? te úgy láttad hogy ő küzdött? isco ahogy tegnap mondta a kommentátor nem valami jó védekezésben, de legalább odateszi magát.
és ez is probléma hogy özil még mindig nem tudja hogy melyik mezt viseli és ezért mit kéne tennie.
dimariat is megdicsértem pedig sokat hibázott ő is, de legalább mellett küzdött és ha le szerelték utána vette a fáradtságot arra hogy visszatámadjon.
Ha a jobb oldalt szánják Özilnek, akkor DM a konkurenciája, de akkor is gondban van, mert ott még ez a csóri gyerek is köröket ver rá...ha meg jön Bale, akkor tényleg jobb, ha csomagol.
pluszegy. de emeljük meg inkább a fizetését. :lol:
Nekem nincs különösebb bajom Özillel, de amit páran itt leművelnek a védelme érdekében, az már több, mint túlzás.
egy az egyben ugyanaz mint annó higuainnal. szidtuk az argentint karimról szó sem volt, és egyből jöttek és őt támadták mert a kedvencük mellől elfogytak az érvek..

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 27., kedd 14:49

Most erre mit lehet írni (hogy ilyen alapon ez az állítás másra is nagyon simán megállná a helyét és abszolút illene)?
Írhatod, de minek? Özilről van szó.
Aki nem tud küzdeni, vagy nem viseli el a padozást az távozzon, ahogy tette Higuaín is. (gondolom páran ezt most szépen kiforgatják és nekem esnek :smile: )
Abszolút egyetértek.
Ha a jobb oldalt szánják Özilnek, akkor DM a konkurenciája, de akkor is gondban van, mert ott még ez a csóri gyerek is köröket ver rá...ha meg jön Bale, akkor tényleg jobb, ha csomagol.

Nekem nincs különösebb bajom Özillel, de amit páran itt leművelnek a védelme érdekében, az már több, mint túlzás. Értem én, hogy kedvenc meg minden, de na!
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

madridronie

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 27., kedd 14:43

Ideig-óráig, ha nincs konkurenciája. :coffee:
Most erre mit lehet írni (hogy ilyen alapon ez az állítás másra is nagyon simán megállná a helyét és abszolút illene)?
mivel a konkurenciával egy posztért versengenének, de se Isco nem játszott a jobb szélen, se Özil nem játszott középen. Inkább DM a konkurenciája, mint a fiatal spanyol.
Abszolút egyetértek.
és pont ez az egyik legnagyobb probléma a hozzáállása mellett. 433ban nincs olyan pozíció ahová illene.
Mondjuk vicces, mert Casemiro beállása után inkább volt ez 4-2-3-1; amint jöttek a kontralehetőségek, úgy javult fel Cristiano is meg az újdonsült, agyondicsért kedvenced (általam is kedvelt, nekem is nagyon szimpatikus; mielőtt félreértenéd csak épp tegnap semmivel sem nyújtott többet, mint mások) Isco is! Emellett várjuk már meg azt a szept. 2-t, a végleges keretet, meg a teljes összképet (a visszatérő sérültekkel együtt) mielőtt az ilyen és ehhez hasonló (ugye) Nostradamus-i jóslatokba bocsátkoznánk egy láthatóan és érezhetően még félkész csapat esetében!

RealMadrid

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 27., kedd 14:07

Kontráztunk és Özil hatalmas fegyvertény a kontrák esetén. Tudtommal a bűn rosszul játszó Ronaldonál ez egy indok volt, hogy ki miért nem cserélte volna le.
Azért Cével összehasonlítani elég nagy bátorság, főleg úgy, hogy amíg Özil fizikailag továbbra sincs toppon, addig a portugál igen. Ergó, ha abból indulok ki, hogy mind a kettő szar, mind a kettő csak a kontrában jó, akkor azt hagyom a pályán, aki még bírja fizikailag.
És igen! Nincs konkurenciája, mivel a konkurenciával egy posztért versengenének, de se Isco nem játszott a jobb szélen, se Özil nem játszott középen. Inkább DM a konkurenciája, mint a fiatal spanyol.
Ezt már Gala megválaszolta.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 27., kedd 14:04

Kerlon írta:és még a bizalmat sem kapja meg maximálisan,
azért mert lecserélték hogy stabilizálódjon a kp-nk?
mind a két meccsünkön kezdett, előző meccsen a 69. percben lett lecserélve.
Kerlon írta:de még igazán a posztja sincs
és pont ez az egyik legnagyobb probléma a hozzáállása mellett. 433ban nincs olyan pozíció ahová illene.
Inkább DM a konkurenciája, mint a fiatal spanyol.
majd most jön bale.. aztán vagy marad és ha folytatja ezt a viselkedést akkor jó lesz arra hogy bomlassza a csapategységet, vagy pedig lelép.
Kontráztunk és Özil hatalmas fegyvertény a kontrák esetén. Tudtommal a bűn rosszul játszó Ronaldonál ez egy indok volt, hogy ki miért nem cserélte volna le.
özilt még mindig nem érdemes összehasonlítani ronaldoval, ha bűn rossz volt cr ha nem. más, nagyon más.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 27., kedd 14:02

És igen! Nincs konkurenciája, mivel a konkurenciával egy posztért versengenének, de se Isco nem játszott a jobb szélen, se Özil nem játszott középen. Inkább DM a konkurenciája, mint a fiatal spanyol.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 27., kedd 13:58

Most sincs konkurenciája,
Nincs? Miért nincs?
hogy szar és óramű pontossággal most is lekapták.
Ezen most nem tudom miért kell kiakadni.
Gyenge volt, ahogy az egész csapat. Elfáradtak, védekezni kellett a három pont érdekében. Ennyi az egész.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 27., kedd 13:56

Realista24 írta:
Kb. erről van szó, sőt (a Barcan kívül) a világ összes nagy, giga csapatában ugyanúgy fix, bérelt helye lenne, mint volt Josénál és jelenleg Löwnél is. Azért akármennyire is fáj és visszatetsző itt az emberek többségének a hozzáállása (nekem sem bejövős egyébként) és a megnőtt egója, azért továbbra is egy TOP játékosról, posztjának egyik legjobbjáról van szó, aki a 2 spanyol gigászon kívül (a jelenlegi keretük miatt) bárhol stabil kezdő lenne.
Most sincs konkurenciája, de még igazán a posztja sincs meg a csapatba és még a bizalmat sem kapja meg maximálisan, hanem profi módon eddig éreztették vele, hogy szar és óramű pontossággal most is lekapták. Közben volt nála sokkal gyengébben teljesítő ember is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 27., kedd 13:50

Kb. erről van szó, sőt (a Barcan kívül) a világ összes nagy, giga csapatában ugyanúgy fix, bérelt helye lenne, mint volt Josénál és jelenleg Löwnél is. Azért akármennyire is fáj és visszatetsző itt az emberek többségének a hozzáállása (nekem sem bejövős egyébként) és a megnőtt egója, azért továbbra is egy TOP játékosról, posztjának egyik legjobbjáról van szó, aki a 2 spanyol gigászon kívül (a jelenlegi keretük miatt) bárhol stabil kezdő lenne.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Fenomen

HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. augusztus 27., kedd 13:40

és pont itt kéne jönnie az apjának
Jah, csak Özil apja egy 150 cm-es török maffiózó, nem hinném, hogy törődne a fia teljesítményével, csak a pénzzel.

madridronie

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 27., kedd 13:09

és ezt kell szoknia? ez lenne a természetes.
Max. a Real Madridban. :roll:
Mondjuk arról nem ő tehet, hogy Mourinho és Löw elhitették vele, hogy istenkirály játékos még ilyen laza hozzáállással is. Mindkét edzőnél alapember volt, teljesítménytől függetlenül. Legtöbbünk belelustulna egy ilyen helyzetbe.
Kb. erről van szó, sőt (a Barcan kívül) a világ összes nagy, giga csapatában ugyanúgy fix, bérelt helye lenne, mint volt Josénál és jelenleg Löwnél is. Azért akármennyire is fáj és visszatetsző itt az emberek többségének a hozzáállása (nekem sem bejövős egyébként) és a megnőtt egója, azért továbbra is egy TOP játékosról, posztjának egyik legjobbjáról van szó, aki a 2 spanyol gigászon kívül (a jelenlegi keretük miatt) bárhol stabil kezdő lenne. :-*
http://www.youtube.com/watch?v=3LOUxoiDN2Y

azért ez eléggé odabaszós volt.
rohadt tehetséges játékos, de még benzemánál is lustább.
Vagy talán még helyesebb lenne az elkényelmesedett, elkényeztetett kifejezés, mert a képességei azok vitathatatlanok. Pár nap és kiderül, hogy milyen fából faragták, illetve, hogy Carlo milyen szerepet szán(t) neki. Véleményem szerint ez az átigazolási mizéria és a rengeteg kérdőjel sem tesz jót egyik játékosunknak sem, vélhetően senki nem bánná, ha vége lenne és szept. 2-t írnánk már........

Egyébként a spanyolok is hasonlóan vélekednek róla, mint ami most itt kulturált formában elhangzott többünktől is (adom mind3 véleményt).

Hatalmas játékos, de Carlo egyelőre nem elégedett Özillel

Top, klasszis játékos, de a fölös energiáit és a durci helyett többet kellene kérni a labdát és stabilabban kellene hozni a pályán a jó teljesítményt

Ez meg gyakorlatilag szóról-szóra az, amit (mi) "Kerlonék" :lol: :lol: :lol: is kifejtettünk már párszor és hogy idén még mindenképp helye van a csapatban, keretben

RealMadrid

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. augusztus 27., kedd 12:39

Mondanám, hogy következő meccsen még kapja meg az esélyt vagy kezdőként vagy akár csereként, aztán ha akkor is ilyen mentalitással nyomja, akkor adjuk el a 'csába 50 millióért, de addigra már lezárul az átigazolási időszak :roll: De én remélem, hogy marad és azt még jobban remélem, hogy összekapja magát.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. augusztus 27., kedd 12:08

Ha még csak lustább lenne, de láthatóan túlságosan is nagyra becsüli magát.

Amúgy ja, szerintem is érezné ő a rövidpasszos játékot, de ha folytatja ezt a mentalitását, a végén még úgy fogok róla beszélni, mint az Özil ellentábor tagjai.

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. augusztus 27., kedd 12:04

http://www.youtube.com/watch?v=3LOUxoiDN2Y

azért ez eléggé odabaszós volt.
rohadt tehetséges játékos, de még benzemánál is lustább.

amúgy erről a mozdulatról, meg úgy alapból a tegnapi meccsről eszembejutott mikor azt mondogatjátok itt, hogy özil nem érzi a gyors, rövidpasszos játékot.
hát de.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 27., kedd 12:04

és pont itt kéne jönnie az apjának a képbe aki az ügynöke is és azt mondani hogy héj fiam jön ez a bale gyerek, lehet rekordösszegért, kicsit teperhetnél a kezdőpozícióért mert veszélyben lehet.
Lehet Kaká a példaképe. :shifty:

Tegnap meccs után amúgy gyorsan twittelt egyet, hogy 6 pont két meccsen, ez a legfontosabb. A mi fb oldalunkon kiakadóknak üzenem, hogy nézzék meg a retweeteket :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 27., kedd 11:58

ericco írta:Mondjuk arról nem ő tehet, hogy Mourinho és Löw elhitették vele, hogy istenkirály játékos még ilyen laza hozzáállással is. Mindkét edzőnél alapember volt, teljesítménytől függetlenül. Legtöbbünk belelustulna egy ilyen helyzetbe.
de ez oké. de akkor mire fel akar még több pénzt?
és pont itt kéne jönnie az apjának a képbe aki az ügynöke is és azt mondani hogy héj fiam jön ez a bale gyerek, lehet rekordösszegért, kicsit teperhetnél a kezdőpozícióért mert veszélyben lehet.

nem pedig menni perez nyakára hogy adjon még plusz két millát a kurva nagy semmire.

Vissza: