Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Valószínűleg az átigazolás bejelentése már csak azon múlik, hogy a Spurs mikor egyezik meg az új igazolásokról. Willian Chelseaba igazolás biztosan bekavarhatott
sztem meg az lenne már inkább a jó, ha itt lenne és lezáródna ez az egész mizéria.hálistennek úgy tűnik kamuriasztás volt a pár nappal ezelőtti bale-el kapcsolatban, és még sincs olyan közel az egyezség.
megnyugodna a sajtó, megnyugodna a csapat, selejteznénk onnan előlről, kialakulna a keret, stb..
szarabbak nem leszünk vele, az én pénztárcám nem lesz rövidebb vele, írják alá azt haladjunk. ez már senkinek sem jó.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
már egy lyukas garast nem tennék arra, hogy ezen a héten kiderüldannen írta:Csabi írta:hálistennek úgy tűnik kamuriasztás volt a pár nappal ezelőtti bale-el kapcsolatban, és még sincs olyan közel az egyezség.
ki tudja mostmár mi az igazság ezen a héten mostmár minden kiderül..
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
hálistennek úgy tűnik kamuriasztás volt a pár nappal ezelőtti bale-el kapcsolatban, és még sincs olyan közel az egyezség.
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
Calderon van a tvben azt hittem már a csikos ruha van rajta de sajnos tévedtem :S
szerk.: ez az ember a Real Madrid szégyene!!!!
szerk.: ez az ember a Real Madrid szégyene!!!!
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Ez kvára nem volt vicces.az mi ez hogy 1 óra múlva megin meccs
Már épp kezdtem áttervezni az esti programomat.
Sokat iszol.hehe írta:szerk.: bocs vmi nem stimmel, de láttam ilyet, hogy ma 22:30-tól nyomjuk depor ellen. most akkor mi?
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
az mi ez hogy 1 óra múlva megin meccs
isco, kázmér, jesé, talán a mackófejű minixabi, ezeket láthatjuk ma?
szerk.: bocs vmi nem stimmel, de láttam ilyet, hogy ma 22:30-tól nyomjuk depor ellen. most akkor mi?
szerk 2.: oké tárgytalan, holnapután lesz
isco, kázmér, jesé, talán a mackófejű minixabi, ezeket láthatjuk ma?
szerk.: bocs vmi nem stimmel, de láttam ilyet, hogy ma 22:30-tól nyomjuk depor ellen. most akkor mi?
szerk 2.: oké tárgytalan, holnapután lesz
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
ha már menni akar ajánljuk fel őt is a Napolinak és akkor lesz lassan olaszországban is egy real madridmadridronie írta:A török 'Hürriyet' szerint (AS, Marca is lehozta) a Galatasaray kölcsönvenné Di Maríat, amibe állítólag a Madrid és Perez is belemenne (sőt állítólag már el is fogadott) csupán a játékos jóváhagyása hiányzik a bulihoz.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
A török 'Hürriyet' szerint (AS, Marca is lehozta) a Galatasaray kölcsönvenné Di Maríat, amibe állítólag a Madrid és Perez is belemenne (sőt állítólag már el is fogadott) csupán a játékos jóváhagyása hiányzik a bulihoz.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Majd Raúlt is várjuk vissza,
óriási lenne 3-4 év múlva a nagycsapat élén 1 Zidane-Guti-Raúl trió
a fiataloknak biztos sokat tanulhatnának tőlük
óriási lenne 3-4 év múlva a nagycsapat élén 1 Zidane-Guti-Raúl trió
a fiataloknak biztos sokat tanulhatnának tőlük
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Óriási egyben örömteli :Đ ; még több ilyet, ezeket jó csak igazán olvasni (régi nagy kedvencek újra otthon)!A Marca beszámol arról, hogy Santiago Solari az elmúlt napokban csatlakozott a Real Madrid edzői csapatához, és 14 éves fiatalokkal fog foglalkozni. Valamint arról is, hogy az utánpótlásban szerepet fog kapni egy igazi példakép, Guti is, aki egyelőre csak asszisztens lesz, mert még nincsenek meg az edzői papírjai. Guti bemutatására holnap kerülhet sor.
bekk: Hakimi&Davies
RealMadrid
RealMadrid
- Monkey
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Cristiano Ronaldo, Marcelo, Asensio
Megvan miért épült a pódium!A Marca beszámol arról, hogy Santiago Solari az elmúlt napokban csatlakozott a Real Madrid edzői csapatához, és 14 éves fiatalokkal fog foglalkozni. Valamint arról is, hogy az utánpótlásban szerepet fog kapni egy igazi példakép, Guti is, aki egyelőre csak asszisztens lesz, mert még nincsenek meg az edzői papírjai. Guti bemutatására holnap kerülhet sor.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
akkor még 4 napig kell visszafognod magad.CRonika7 írta:Boky írta: na elmész a picsába
legjobb 1. hozzászólás everCsak az igazságot írtam le,de ezek szerint úgy kezdtem a karrierem itt madridom-on, mint Özil a Madridban! Csak én megpróbálom tartani a szintet,nem úgy mint a pampula töröknémet....Wertz írta: Zseniális Az év kommentje
Ráadásul még ez volt az első kommented
És ezennel megígérem h amíg itt van,nem bántom többé a 10-ESÜNKET!
- Kyller
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Higuain, Ramos, Alvaro Recoba
A Marca beszámol arról, hogy Santiago Solari az elmúlt napokban csatlakozott a Real Madrid edzői csapatához, és 14 éves fiatalokkal fog foglalkozni. Valamint arról is, hogy az utánpótlásban szerepet fog kapni egy igazi példakép, Guti is, aki egyelőre csak asszisztens lesz, mert még nincsenek meg az edzői papírjai. Guti bemutatására holnap kerülhet sor.
Őszintén jobban örülök ennek a hírnek, mint ha bejelentenék hivatalosan Bale-t!
- CRonika7
- Kedvenc játékosaid: CR7,Varane,Isco,Ramos,Raúl
Boky írta: na elmész a picsába
legjobb 1. hozzászólás ever
Csak az igazságot írtam le,de ezek szerint úgy kezdtem a karrierem itt madridom-on, mint Özil a Madridban! Csak én megpróbálom tartani a szintet,nem úgy mint a pampula töröknémet....Wertz írta: Zseniális Az év kommentje
És ezennel megígérem h amíg itt van,nem bántom többé a 10-ESÜNKET!
Zseniális Az év kommentjeCRonika7 írta:Alapszabály,h a facebookos kommenteknél a mondanó ellenkezője az igaz,tehát:
Modricot nem kell elküldeni,Modricnak megvan a megfelelő helye a középpályán,és nem ütik egymást Özillel. Amikor Xabi és Illara egészséges akkor is kezdő lesz,Özil nem fér be Bale mellé,és Modrictól az ég világon nincs egy se (nem hogy 3!) labdabiztosabb középpályás! És nem kettő sérült hanem 3,mint tudjuk Kaká is az,csak ő már 2009 óta az.
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
na elmész a picsábaCRonika7 írta: Alapszabály,h a facebookos kommenteknél a mondanó ellenkezője az igaz,tehát:
Modricot nem kell elküldeni,Modricnak megvan a megfelelő helye a középpályán,és nem ütik egymást Özillel. Amikor Xabi és Illara egészséges akkor is kezdő lesz,Özil nem fér be Bale mellé,és Modrictól az ég világon nincs egy se (nem hogy 3!) labdabiztosabb középpályás! És nem kettő sérült hanem 3,mint tudjuk Kaká is az,csak ő már 2009 óta az.
legjobb 1. hozzászólás ever
igen ezt már én se bírtam szó nélkülh3x0r írta:Nekem eddig ez a mai kedvencem:vegulis igaza van, Khedira tenyleg serultÉN MODRICOT KÜLDENÉM EL , TÚL SOK A KÖZÉPPÁLYÁS RÁADÁSUL MODRICNAK IGAZI HELYE SINCS, ÖZILLEL ÜTIK EGYMÁST
amikor xabi és illara is egészsége akkor sztem a kezdő közelébe nem fog kerülni, özil meg beférne egy tegnapihoz hasonló felállásba bale mellé, modric helyére meg van 3 labdabiztosabb és védekezőbb középpályásunk is (igaz most 2 sérült)