Cristiano Ronaldo
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Kimondtam a tényeket. Nem képmutató bólogatónak tértem vissza most se.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Jo hogy jöttél A sok elismerő szó melle, kell a fika.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: BBC
Ezért kár volt bocsánatot kérni ha folyamatosan próbálsz most is fogást keresni rajta,,,van ami sose változik
Nem csoda, én sokakkal ellentétben képes vagyok belatni, ha mellé lövök, bár hozzá teszem, hogy most sem értek egyet a többséggel. Szerintem nem változott a játéka, hanem optimalizálodott. Elmúlt 3-4 évben is ezt hozta, de távolabbról indult, most meg szabadabban, centrikisabban teszi ezt. A lényeg, hogy még így lehet profitálni belőle bőven.
Amúgy írtátok, hogy mennyire mindig a MUrol álmodozik, miközben nem vagy nehezen viseli a kritikát. Közben arra nem gondol, hogy az ilyen nyilatkozatai kezdenek verlazitoak lenni. Az onfenyezeset nem is említve. Mindegy, legalább a gól lovo cipője maradjon a lábán.
Amúgy írtátok, hogy mennyire mindig a MUrol álmodozik, miközben nem vagy nehezen viseli a kritikát. Közben arra nem gondol, hogy az ilyen nyilatkozatai kezdenek verlazitoak lenni. Az onfenyezeset nem is említve. Mindegy, legalább a gól lovo cipője maradjon a lábán.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Csodak? Direkt eljinxelte Kerlon CR formajat...neki koszonheti, h ujra a tronra ulhetett. Egy hos vagy , felaldoztad magad "onkentes" szamuzetesbe vonultal jutalomkent. CR is koszonte szepen.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tud az élet meglepetéseket okozni, és léteznek igazi csodák.Kerlon írta:Felszabadulásom után idejövök először, mert első körben, elnézést C. Ronaldo! Bár a hozzáállásod, mentalitásod bizonyos dolgokban most sem tetszik, de "legalább" a teljesítményeddel újra visszaültél a trónra. Már régen is sokan írtuk/ták, hogy idősödve centerben lehet a jövőd, de ezt most Zidanenak hála -vagy Bale sérülékenységének - be is bizonyítottad. Hátralévő madridi karriered során nem foglak ekézni (bár lehet a jinx jött be) és köszönöm ezt az elmúlt 3 hónapot!
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ideje volt!Kerlon írta:Felszabadulásom után idejövök először, mert első körben, elnézést C. Ronaldo! Bár a hozzáállásod, mentalitásod bizonyos dolgokban most sem tetszik, de "legalább" a teljesítményeddel újra visszaültél a trónra. Már régen is sokan írtuk/ták, hogy idősödve centerben lehet a jövőd, de ezt most Zidanenak hála -vagy Bale sérülékenységének - be is bizonyítottad. Hátralévő madridi karriered során nem foglak ekézni (bár lehet a jinx jött be) és köszönöm ezt az elmúlt 3 hónapot!
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
RMCF-felé is mehet egy bocsánat tőlem, ha már vallomás napot tartunk.
Elejétől fújta, hogy előbb-utóbb át fog alakulni a játéka, de többek között az első pár hónap után elveszített engem is a faszi és azt hittem, hogy teljesen lefőtt, mint játékos.
Elejétől fújta, hogy előbb-utóbb át fog alakulni a játéka, de többek között az első pár hónap után elveszített engem is a faszi és azt hittem, hogy teljesen lefőtt, mint játékos.
ZIDANE
Felszabadulásom után idejövök először, mert első körben, elnézést C. Ronaldo! Bár a hozzáállásod, mentalitásod bizonyos dolgokban most sem tetszik, de "legalább" a teljesítményeddel újra visszaültél a trónra. Már régen is sokan írtuk/ták, hogy idősödve centerben lehet a jövőd, de ezt most Zidanenak hála -vagy Bale sérülékenységének - be is bizonyítottad. Hátralévő madridi karriered során nem foglak ekézni (bár lehet a jinx jött be) és köszönöm ezt az elmúlt 3 hónapot!
K
K
- Mester77
Illene?Realista24 írta:Két másik gyerek? Azért Marci fiát csak illene megismerniV. Mester 77 írta:peace srácok!
Az a videó megvan amikor Cr Jr. két másik gyereket megetet és gólt ver, a közönség meg üvölt?
Bocs, ha már volt. De sztem nagy király
https://www.youtube.com/watch?v=6bVatwVqpcs
Najó ezen ne vesszunk ossze. Akkor a korrektség kedvéért a harmadik kölök meg a kis Modric.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Két másik gyerek? Azért Marci fiát csak illene megismerniV. Mester 77 írta:peace srácok!
Az a videó megvan amikor Cr Jr. két másik gyereket megetet és gólt ver, a közönség meg üvölt?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
azért beszarás és egyben geci nagy mák is, hogy találtunk robertinho után egy ilyen balbunkót, mint ez a hajpamacs.
gyakorlatilag 20 éven keresztül ők az x-faktor a támadó oldalon minden kupa és bajnoksággyőzelmünkben
gyakorlatilag 20 éven keresztül ők az x-faktor a támadó oldalon minden kupa és bajnoksággyőzelmünkben
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
- Mester77
Istenem ez a csávó..
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
- h3x0r
Na es mikor Marcelo is csatlakozik?V. Mester 77 írta: Az a videó megvan amikor Cr Jr. két másik gyereket megetet és gólt ver, a közönség meg üvölt?
Én még nem láttam. Köszi. Hajrá kis CRV. Mester 77 írta:peace srácok!
Viszont a BL döntő óta nem írtam ide. Bár nem csak azon múlt, de számomra minden idők a Real Madridban.
99 óta vagyok Realos azóta mindenképp.... Még ha voltak is azóta is nálunk földön túli klasszisok.
Best ever...
Akkor jó, csak el van baszva. Azért is nézem, hát ha a nyertes csapat tagja, akkor hiába nem volt a keretben, amit akkor a csapat nyert, az ő is megnyerte. Fasza.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Megkapta,még pózolt is a kupával twitteren mindenki kap aki a bl-ben vagy el-ben részt vett ha jól tudom.Sierra írta:Nézegetem a wiki oldalát, és a trófeáknál nincs ott a 2016-os európai szuperkupa. létezik, hogy ő nem kapta meg, mert nem volt kerettag??
Amúgy maradt még valami rekord egyáltalán jövőre? Az 500 gól Real mezben még legyen meg, kiegyenlített aranylabdákban is, mostmár tényleg csak csapatszinten tud gyüjtögetni.Remélem ettől még alázatosabb lesz.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
A transfermarkton ott vanSierra írta:Nézegetem a wiki oldalát, és a trófeáknál nincs ott a 2016-os európai szuperkupa. létezik, hogy ő nem kapta meg, mert nem volt kerettag??
https://www.transfermarkt.de/cristiano- ... ieler/8198
Nézegetem a wiki oldalát, és a trófeáknál nincs ott a 2016-os európai szuperkupa. létezik, hogy ő nem kapta meg, mert nem volt kerettag??
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
A fórum minden tagjáról lehetne találni tucatnyi negatív, fikázó kommentet minden játékosra, vagy ZZ-re is.
Nem ez számít, hanem az,hogy itt vagyunk, együtt vagyunk, egy hajóban.
Szeretett csapatunk történelmet írt, a klub történelmének legfontosabb játékosa pedig a szemünk előtt vált azzá. Pár év múlva úgyis csak a pozitív dolgokra fogunk visszaemlékezni, az meg volt bőven.
Nem ez számít, hanem az,hogy itt vagyunk, együtt vagyunk, egy hajóban.
Szeretett csapatunk történelmet írt, a klub történelmének legfontosabb játékosa pedig a szemünk előtt vált azzá. Pár év múlva úgyis csak a pozitív dolgokra fogunk visszaemlékezni, az meg volt bőven.