a sok szörp.Az EU szuperkupa meccstől ugyanazt várom, mint a némettől: a Chelseanak ugyanúgy fog feküdni a Bayern laza KPja, mint a Chelseanak
vagy csak én nem értem.
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. augusztus 27., kedd 20:55
a sok szörp.Az EU szuperkupa meccstől ugyanazt várom, mint a némettől: a Chelseanak ugyanúgy fog feküdni a Bayern laza KPja, mint a Chelseanak
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. augusztus 27., kedd 20:53
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. augusztus 27., kedd 20:50
mert ő a világlegjobbedzője és vmi reformot ott is akar csinálni. egyébként tényleg érthetetlen, sztem belefog bukni ebbe az egészbe, de h nem lesz 3 kupás szezon az hótziher, persze nem is elvárás, de azért még is csak pepről beszélünk emberek...Lahm volt az egyetlen visszavont kp-s, nem tudom mit akar vele Pep a kp-n, amikor az eredeti posztján a világ legjobbja a gyerek.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. augusztus 27., kedd 20:43
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. augusztus 27., kedd 20:33
Tökéletes! Hogy ment nekik a játék? Jobban vagy rosszabbul az előző 2 meccshez képest?realistahuni írta:A Gladbach kivételével az összes bm meccset láttam eddig.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. augusztus 27., kedd 20:32
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. augusztus 27., kedd 20:29
Láttad a meccset vagy csak olvastad az eredményt?realistahuni írta:Öröm nézni szenvedni látni a nagy Pep féle gigabayernt.
Már nagyon érett ez a pontvesztés, a tiki-taka kihal lassan, pláne ha egy bm-re erőlteti rá az ember.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. augusztus 27., kedd 20:24
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 27., kedd 8:08
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. augusztus 27., kedd 1:18
HozzászólásSzerző: Zidanekrisz » 2013. augusztus 25., vasárnap 9:43
Nem kritizálásként, de gondolom ezt nem láttad: 3:32-tőlWertz írta:Szalai újra betalált! Mi lesz így szegény kritizálóival, akik szerint kevés ő a Schalkeba
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. augusztus 25., vasárnap 1:19
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 24., szombat 19:16
A világ szégyene, hogy nem játszik a válogatottban... Oké tudom az okát, de akkor is... Jelenleg a legjobb Magyar játékos szerintem.h3x0r írta:Ahogy latom Huszti is lott egy golt 11-esbol, kiosztott egy golpasszt, majd kiallittatta magat
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 24., szombat 18:14
Wertz írta:Szalai újra betalált! Mi lesz így szegény kritizálóival, akik szerint kevés ő a Schalkeba
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. augusztus 24., szombat 17:58
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 24., szombat 17:37
Tádám írta:Pep mai Bayern kezdője...
Neuer; Lahm, Dante, Boateng, Alaba; Schweinsteiger, Thiago, Götze, Ribery, Robben; Mandzukic.
Schweinsteiger, Thiago es Gotze is tulsagosan kreativ tamado jatekosok. Szerintem Schweinsteiger nem eleg hozza, hogy egyedul megszurje a tamadasokat. Kene oda egy Javi Martinez akinek csak a vedekezes a feladata. A kerdes, hogy akkor viszont ki maradna ki.Wertz írta:Olyan erős ez a kezdő, hogy egy erősebb csapat könnyedén átfutja a KPjukat és a védelmüket
A tavalyi csapatban volt egy Javi Martinez, akinek csak a vedekezes volt a feladata es egy Kroos aki stilusra hasonlit Modrichoz. Helyettuk most ket tamadasban erosebb, viszont vedekezesben gyengebb jatekos van.Higuain írta: A tavalyi győztes csapat annyiban különbözött, hogy Thiago és Götze helyén Kroos volt. Szerinted a két játékos ennyivel gyengébb? Kroosnál Götze szerintem egyértelműen erősebb jobb játékos. Thiago helyén jobb lenne Martinez aki erősebb a védekezésben az igaz, de nem hiszem, hogy átrohannának ezen a középpályán.
HozzászólásSzerző: Higuain » 2013. augusztus 24., szombat 17:19
HozzászólásSzerző: Higuain » 2013. augusztus 24., szombat 17:19
A tavalyi győztes csapat annyiban különbözött, hogy Thiago és Götze helyén Kroos volt. Szerinted a két játékos ennyivel gyengébb? Kroosnál Götze szerintem egyértelműen erősebb jobb játékos. Thiago helyén jobb lenne Martinez aki erősebb a védekezésben az igaz, de nem hiszem, hogy átrohannának ezen a középpályán.Wertz írta:Olyan erős ez a kezdő, hogy egy erősebb csapat könnyedén átfutja a KPjukat és a védelmüketTádám írta:Pep mai Bayern kezdője...
Neuer; Lahm, Dante, Boateng, Alaba; Schweinsteiger, Thiago, Götze, Ribery, Robben; Mandzukic.
Szerintem ez a lehető legerősebb, max még Martínez férne be Boateng helyére aztán jó napot... hihetetlen milyen erős kezdő..
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. augusztus 24., szombat 17:08
Olyan erős ez a kezdő, hogy egy erősebb csapat könnyedén átfutja a KPjukat és a védelmüketTádám írta:Pep mai Bayern kezdője...
Szerintem ez a lehető legerősebb, max még Martínez férne be Boateng helyére aztán jó napot... hihetetlen milyen erős kezdő..
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. augusztus 24., szombat 17:00
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem