Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás Ma, 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

weeni
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: weeni » 2013. augusztus 28., szerda 9:32

Özilért ha adnak 50 milliót, akkor mehet isten hírével! Az hogy semmi küzdeni akarás nincs benne, és csak a rinya megy (mondjuk a twitteres szarság után... ) mutasson valamit a pályán ami megér 7milliót évente, utána lehetne róla szó de így... Di Mariaban meg van az akarás, ráadásul ő csereként igen hasznos tud lenni, mikor friss lendület kell a csapatnak, ráadásul rajta látni a küzdeni akarást.

Viszont ez a Bale saga már nagyon unalmas volt 2 hónapja is, Levy nem tudom mit szívózik, és nem értem Perez miért tűri ezt...

mrazo
Kedvenc játékosaid: Ramos, Varane, Guti, Casillas, Carlos, Raúl, Makelele, CR7, Persie, Ronaldinho, Iniesta, ...

HozzászólásSzerző: mrazo » 2013. augusztus 28., szerda 9:18

Di María helyzete számomra öröm! Reméltem, hogy marad és az eddig mutatott játéka alapján úgy gondolom, hogy ismét hasznos tagja lehet a Madridnak, ahogy érkezésekor is az volt.

Özil mindig is teljesen közömbös volt, soha nem tartottam egy különösen jó futballistának - többek között a folyamatos hullámzó teljesítménye miatt -, azonban voltak emlékezetes, szép pillanatai. Ellenben felháborítónak tartom, ahogy kezeli ezt a helyzetet. Előáll egy fizetésemeléssel, majd a visszautasítás után egyből azon gondolkodik, hogy továbbáll. Semmit nem produkál a pályán, de duzzog, amikor emiatt lecserélik. Félreértés ne essék: más játékos hasonló reakciójáról ugyanígy vélekednék. A Real Madrid nem arról szól, hogy idekerülsz és akkor már a világ tetejéről szemlélheted a többieket, valamint bebetonozott helyed van a kezdőben. 50 millió - szerintem - nem reális érte (kicsit magas ár), de ha fizetnek, menjen csak!

Ja, és szintén örülök Guti visszatérésének is!

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. augusztus 28., szerda 8:56

Kaka nem buta gyerek. Szerintem ő maga is tudja, hogy ennyi volt. Érzi att, hogy nem megy neki, nem is fog. Hiába mondja, hogy küzd meg akar...mi mást is mondhatna. Tiszta neki, hogy se VB, se kezdőcsapat, se semmi. Amíg még tud maradni nálunk, addig marad is. Isten fizetés csodás klíma, jó társaság, és csak mosolyognia kell, és a dédunokái jövőjét is bebiztosíthatja. Jövőre, vagy azután meg elmegy levezetni valahová. Ebbe beletörődött sztem már mindenki.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

realbeckham

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. augusztus 28., szerda 8:48

Igen, ez tiszta, ezért is furcsa a pódium. Lehetett olvasni, hogy Guti visszatér, és ezért van, hogy épült a Bernabeuban ez a díszlet. Ezért is gyanús, mert az ilyet nem így közlik.

Nem hiszem, hogy miattuk. Azon egy Brit fog állni ma, vagy a héten valamikor, esetleg egy portugál is egy szerz.hosszabbítással. Az én mesém vége így alakulna.
Lord Xavi

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 28., szerda 8:41

Özil-ért tól szép lenne ha 50 millió eurót adnának, inkább hiszek az el confidencial akik szerint 40 millió eurót kínálnak majd hivatalosan a mai napon, továbbra se hiszem, hogy eladjuk, inkább fizu miatt vannak ilyen hírek
Korábban én is erre gondoltam, de látva a kialakult helyzetet egyértelműen el tudom képzelni, hogy valóban lesz vagy létezik érdeklődés a United részéről. Erősíti a gondolatot, hogy két teljesen eltérő típusú spanyol lap is beszámol róla, a nagyon megbízható angolokon kívül.
A hét misit így se úgy se kapja meg, egyszerűen nem szolgált rá. Több játéklehetőségért meg nem az asztal mögött kell parádézni, hanem a pályán. 60-65%-ban az apját tartom hibásnak a kialakult helyzetért.
Bale-lel együtt 25 fős lesz ezek szerint a keretünk. Picit soknak tűnik, de még belefér. Csak hát nem értem Kakát. Még egy rakás európai klubban alapjátékos lehetne, az újgazdag klubok már csak a neve miatt is szerződtetnék, erre ő itt marad melegíteni nem a padot, hanem a lelátót. Mikor jövőre Brazíliában a VB. helyében már tavaly léptem volna, akár kevesebb fizetésért is. Tényleg ennyire fontos neki a pénz?
Elég lett volna csak az utolsó mondatot írnod. Két év itt, az 20 millió, aztán irány az USA vagy Katar, vagy valami hasonló.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 28., szerda 8:39

Ez a SIqueira ügy is elcsendesült. Gondolom arra várunk, hogy Coentraot valaki elvigye és akkor jön kölcsönbe, de a portugállal kapcsolatos hírek is elcsendesültek :roll: ... Bale híren meg se lepődök, viszont ami pozitívum, hogy egyre olcsóbb :lol: ... Remélem ma Londonba bejelentik Lamelát és pontot tudunk tenni az ügy végére, mert megeszi az idő a pódiumot :lol:

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. augusztus 28., szerda 8:38

Realista24 írta:Kaká meg marad, te is tudod. Már az újságírók sem fárasztják magukat a vele kapcsolatos pletykákkal.
Bale-lel együtt 25 fős lesz ezek szerint a keretünk. Picit soknak tűnik, de még belefér. Csak hát nem értem Kakát. Még egy rakás európai klubban alapjátékos lehetne, az újgazdag klubok már csak a neve miatt is szerződtetnék, erre ő itt marad melegíteni nem a padot, hanem a lelátót. Mikor jövőre Brazíliában a VB. helyében már tavaly léptem volna, akár kevesebb fizetésért is. Tényleg ennyire fontos neki a pénz?
Merci Zizou!

mohaola

HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. augusztus 28., szerda 8:36

A pódium egyértelműen Gareth Bale bemutatására készült, azt hogy most Guti-t bemutatják az véletlen egybeesés, ha bemutatják egyáltalán.
Olvastam olyanokat, hogy azért nem hivatalos Bale, mert Levy berágott a pódium és a mez mizéria miatt, ezért tovább blokkolja a hivatalos átadását.

Egyre több hír jelenik meg, hogy Casillas-ért 3 csapat verseng, City, Arsenal, PSG, akinek azt tanácsolták az ágyúsok,hogy a VB miatt hagyja el Madrid-ot, náluk fix kezdő lenne, ezáltal a válogatottba is.

Özil-ért tól szép lenne ha 50 millió eurót adnának, inkább hiszek az el confidencial akik szerint 40 millió eurót kínálnak majd hivatalosan a mai napon, továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy csak a fizu miatt vannak ezek a hírek vele kapcsolatba.

Di Maria ismét leszögezte, nem akar távozni, Ancelotti sem szeretné ha menne, szerintem marad.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára mohaola 2013. augusztus 28., szerda 8:39-kor.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 28., szerda 8:29

Szerk.: Le se írtam, már kint a hír :lol: :mrgreen:
Amit csak akarsz :lol: :lol:

Kaká meg marad, te is tudod. Már az újságírók sem fárasztják magukat a vele kapcsolatos pletykákkal.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. augusztus 28., szerda 8:27

Angel Di María meggyőzte Carlo Ancelottit, írja a Marca. A lap szerint az olasz szakember a következőket mondta a vezetőségnek: “Bár igaz, hogy Bale jön, nem akarom, hogy Di María távozzon.”
Ha ez igaz, már ma egy olyan pletykákat várok, hogy Özil képviselői Manchesterbe/Londonba utaztak...
Picit bő lesz a keretünk. Kakától tényleg szabadulni kéne már, saját maga is beismerhetné, hogy már nem fog sok lehetőséget kapni, még Ancelottitól sem. Özil, Modric, Isco, Di Maria, Bale, Jesé és még talán Ronaldo is játszhat a posztján.
Csodálkoznék, ha a keretbe bekerülne, mikor már mindenki egészséges lesz.

Szerk.: Le se írtam, már kint a hír :lol: :mrgreen:
Merci Zizou!

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 28., szerda 8:25

Akkor a Guti & Solari kettőst ma "mutatják" be?
Ha igen, akkor nekem picit gyanús ez a pódium.
Egy utánpótlás edző esetében a bemutatás nem azt jelenti, mint egy játékos esetében. Morientest bemutatták? Nem.
A bemutatást itt úgy értelmezd, hogy a vezetőség szűk körben üdvözli, seggrepacsiznak, aztán ennyi. A sajtó meg megírja, ahogy Solari, vagy annó Morientes esetében.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realbeckham

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. augusztus 28., szerda 8:21

Akkor a Guti & Solari kettőst ma "mutatják" be?
Ha igen, akkor nekem picit gyanús ez a pódium. Persze mindkét figura egy kultusz, főleg Guti, de vajon ekkora felhajtás lenne nekik? Egy korosztályos gyerekcsapat edzőinek? Meglehet....ugyanakkor sok lap szerint ez a szerdai nap vízválasztó lehet a Bale sagának. Lehetséges, hogy lesz azon a pódiumon valaki más is?
Lord Xavi

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 28., szerda 0:36

Daffius írta:Szerintem meg az lenne fun, hogyha megvenné Levy Lamelat, mi meg közölnénk, hogy köszi de meggondoltuk magunkat és mégsem kell. 1) Nem edzett egész nyáron a csapattal, 2) már DM-et sem tudjuk eladni ennyi idő alatt normálisan , 3) a csapat egységet is felborítja és 4) rájöttünk hogy ennyit nem ér. Aztán nézni a hápogó Levyt hogy mit kezd egy őrjöngő játékossal akit a szurkolók sem csipáznak már.

Nem érzem szükségesnek Bale-t. Jobbra DM helyett/mellett beépíteném Jesét és inkább Benzema mellé hoznám még el Suarezt (Morata kevés ide) és kész is vagyunk.
lehet hülyeség de meg is csinálnám...rohadjon meg levy ott ahol van, és ha Bale olyan jó megint hoz egy jó szezont, és jövőre olcsóbban a miénk...de suarezt hagyjuk már, képtelen uralkodni magán, eltiltásból megy eltiltásba, hiába jó csatár egy szégyen az az ember

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 28., szerda 0:25

azt ne felejtsétek el hogy jövőre vb. amit egyrészt bale a tv-ből fog nézni másrészt annyi de annyi új arc robban majd be akiknek majd az ára az egekben lesz és épp pakkor ők lesznek majd felkapottak nem bale.

levynek most kell eladnia balet, még idén. emlékezzetek vissza mikor megvettük cr-t, első barátságos meccsek között a juventusz ellen játszottunk a béke kupán, valamelyik juvés hasonlóan csúnyán pakolt oda ronaldonak mint ahogy annó eduardo da silvának az a birminghames forma. ez benne van balenél is főleg a pl-ben, ezzel arra akartam célozni hogy egy sérülés és... mondjuk januárban lesérül a szezonra, nyáron nem lesz felkapott, jönnek az új arcok és még balejük se lesz..

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 28., szerda 0:16

Matt009 írta:Levy ennek csak örülni fog, mert ő meg akarja tartani Bale-t. Bale jövőre is piacképes lesz, max nem 100 milláért, csak 60ért. De mivel a Spursnek nem pénz kell, ezért ez Levynek nem fájna.
Arrol nem is beszelve, hogy jovore nagyon durvan meg fognak ugrani a televizios kozvetitesekbol jovo penzek.
Az eddigi 600 + 450 millio font helyett 1000+650 milliot fognak szetosztani a klubbok kozott.
Tehat mig iden 55 millio fontot kapott a Tottenham, jovore 85 milliot fognak kapni. (hozzateszem, hogy mi keresunk 120 millio font korul)

Realjoe
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Ronaldo

HozzászólásSzerző: Realjoe » 2013. augusztus 28., szerda 0:00

max nem 100 milláért, csak 60ért.
Hát szerintem 40 milliós kiesés minden csapatnak fájna...Hiába nem szenvednek pénzben hiányt... :roll: Ez egy erős kijelentés volt azért.
Bale-t ha idén nem adják el,és ne adj isten jövőre beüt egy sérülés vagy esetleg egy gyenge szezont hoz,akkor meg lehet a kutyának nem kell majd még 60 millióért sem Bale...Ezt Levy is tudja és szerintem számításba is vette! :kivagyhe:

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. augusztus 27., kedd 23:50

Daffius írta:Szerintem meg az lenne fun, hogyha megvenné Levy Lamelat, mi meg közölnénk, hogy köszi de meggondoltuk magunkat és mégsem kell. 1) Nem edzett egész nyáron a csapattal, 2) már DM-et sem tudjuk eladni ennyi idő alatt normálisan , 3) a csapat egységet is felborítja és 4) rájöttünk hogy ennyit nem ér. Aztán nézni a hápogó Levyt hogy mit kezd egy őrjöngő játékossal akit a szurkolók sem csipáznak már.

Nem érzem szükségesnek Bale-t. Jobbra DM helyett/mellett beépíteném Jesét és inkább Benzema mellé hoznám még el Suarezt (Morata kevés ide) és kész is vagyunk.
Levy ennek csak örülni fog, mert ő meg akarja tartani Bale-t. Bale jövőre is piacképes lesz, max nem 100 milláért, csak 60ért. De mivel a Spursnek nem pénz kell, ezért ez Levynek nem fájna.

Daffius
Kedvenc játékosaid: Zidane, Özil

HozzászólásSzerző: Daffius » 2013. augusztus 27., kedd 23:30

Szerintem meg az lenne fun, hogyha megvenné Levy Lamelat, mi meg közölnénk, hogy köszi de meggondoltuk magunkat és mégsem kell. 1) Nem edzett egész nyáron a csapattal, 2) már DM-et sem tudjuk eladni ennyi idő alatt normálisan , 3) a csapat egységet is felborítja és 4) rájöttünk hogy ennyit nem ér. Aztán nézni a hápogó Levyt hogy mit kezd egy őrjöngő játékossal akit a szurkolók sem csipáznak már.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 27., kedd 21:01

dannen írta:

már egy lyukas garast nem tennék arra, hogy ezen a héten kiderül :kivagyhe:
hát, ha jól tudom szept. 2. az átigazolási határidő, úgyhogy muszáj lesz kiderülnie :D aztán lehet rosszul emlékszem.
húúúú de nagy öngólt lőttem :D :D :D én kérek elnézést :mrgreen: ez van, Bale-el kapcsolatban mindent eltudok képzelni már

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. augusztus 27., kedd 20:56

Hat igy 5 nappal az atig szezon vege elott gyorsan elkezdeni.kapkodva selejtezni tuti jo lenne. Meg hozni egy olyab jatekost 100 MILLIOERT aki egesz nyaron nem edzett!!!

Vissza: