Aranylabda
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: Aranylabda
Neymar a top 3-ban elképesztően nevetséges. Igaz, köze nem lesz a díjhoz, de már a feltételezés is borzalmas.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Neymarnal ugy nezt ki beinditottak a marketing gepezetet. Mig az UEFA player of the year szavazason a legjobb 10-be sem kerult be, addig a FIFA the best-nel ott van a 3-ban. (mindket szavazasnal az elozo szezont neztek, csak az Aranylabdat adjak naptari evre)
Legjobb jatekos: Ronaldo, Messi, Neymar
Legjobb edzo: Zidane, Conte, Allegri
Legjobb kapus: Buffon, Navas, Neuer
4 kategoria szavazott: valogatott edzok, valogatott kapitanyok, ujsagirok, szurkolok. A dijatado oktober 23-an lesz.
Legjobb jatekos: Ronaldo, Messi, Neymar
Legjobb edzo: Zidane, Conte, Allegri
Legjobb kapus: Buffon, Navas, Neuer
4 kategoria szavazott: valogatott edzok, valogatott kapitanyok, ujsagirok, szurkolok. A dijatado oktober 23-an lesz.
- Mester77
Köszi! Szavaztam is!
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Cé zsebretette a BL-t, nem kérdés, hogy kinek kell kapnia.MesQueUnClub írta:A kábszi rossz, értem? Viszont egész éves hozzáadott teljesítményt nézve, amit év közben beszéltünk, szerintem Ramos érdemelné, úgyhogy CR kapja.Realista24 írta:Ribery szerint idén az Aranylabdát ki érdemli meg, na ki????
Hát, Lewandowski
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
A kábszi rossz, értem? Viszont egész éves hozzáadott teljesítményt nézve, amit év közben beszéltünk, szerintem Ramos érdemelné, úgyhogy CR kapja.Realista24 írta:Ribery szerint idén az Aranylabdát ki érdemli meg, na ki????
Hát, Lewandowski
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ribery szerint idén az Aranylabdát ki érdemli meg, na ki????
Hát, Lewandowski
Hát, Lewandowski
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
h3x0r írta:Nezem itt a korabbi nyerteseket, de mintha parszor elfelejtettek volna atadni a dijat.Madridom.hu Facebook oldala írta: A francia magazin, az Onze Mondial szerint Cristiano Ronaldo lett az idény legjobb játékosa, így az Onze d'Or díjukat ő kapta.
Az a 14-15 ös befutó
ZIDANE
- h3x0r
Nezem itt a korabbi nyerteseket, de mintha parszor elfelejtettek volna atadni a dijat.Madridom.hu Facebook oldala írta: A francia magazin, az Onze Mondial szerint Cristiano Ronaldo lett az idény legjobb játékosa, így az Onze d'Or díjukat ő kapta.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Akkor már Puskás.
Messit és CR-t, vagy együtt rakják ilyen toplistákba, vagy egyiket se tegyék.
Messit és CR-t, vagy együtt rakják ilyen toplistákba, vagy egyiket se tegyék.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem Aranylabda, de itt lesz a legjobb helyen.
A Voetbal International szavazást indított a történelem legjobbjáról.
Az, hogy Messit választották annak, még hagyján (hagyján meg a facomat...), de Cé még ötbe sem került
Messi
Maradona
Cruyff
Pelé
Di Stéfano
Ja, és nem követelem Cét az ötbe, de Messinek sincs ott helye akkor. Nálam.
A Voetbal International szavazást indított a történelem legjobbjáról.
Az, hogy Messit választották annak, még hagyján (hagyján meg a facomat...), de Cé még ötbe sem került
Messi
Maradona
Cruyff
Pelé
Di Stéfano
Ja, és nem követelem Cét az ötbe, de Messinek sincs ott helye akkor. Nálam.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
biztos vagyok benne, hogy ez neki mindig lelki teher volt valamilyen szinten...azert tudjuk jol, mennyire szamit ez ronaldonak...Galacticos írta:Vagy 4-1nel
de most mar tenyleg jo lenne, ha 5-5 utan leallnanak....max ronaldo kaphat egy hatodikat, ha jovore triplazunk.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Lehetne is zárni a topicot és készülni a jövő évre
Embertelen amúgy, és még előzhet is ha jövőre is elkattan Vb lesz,de adnék egy újabb portugál űrfocit,az nagyon omlós lenne az amúgy is Cr és Real súlytotta világnak.Amilyen fos a válogatott mezőny ,nem is reménytelen
Embertelen amúgy, és még előzhet is ha jövőre is elkattan Vb lesz,de adnék egy újabb portugál űrfocit,az nagyon omlós lenne az amúgy is Cr és Real súlytotta világnak.Amilyen fos a válogatott mezőny ,nem is reménytelen
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Galacticos
Vagy 4-1nelhala real írta:ezzel szinte biztossa valt az 5. ronaldonak...nem igazan hittem benne, hogy egalra hozza messivel, foleg messi 5. gyozelme utan.
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
ezzel szinte biztossa valt az 5. ronaldonak...nem igazan hittem benne, hogy egalra hozza messivel, foleg messi 5. gyozelme utan.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
túl logikus lenne ha szezonra adnák . főleg hogy az adidas megelőzte őket akkor már csak azért sem fogják majmolni őket.
az sem logikus hogy a portugál bajnokság szorzója 2-es az aranycipőnél míg a franciáé 1,5. ezt is biztos óriási munka lenne megváltoztatni.
utólag eltiltani az ilyen neymar féle divemastereket is óriási munka lenne. elég kameraállás sincs és idő sincs hogy megnézzék ezeket a felvételeket.
az sem logikus hogy a portugál bajnokság szorzója 2-es az aranycipőnél míg a franciáé 1,5. ezt is biztos óriási munka lenne megváltoztatni.
utólag eltiltani az ilyen neymar féle divemastereket is óriási munka lenne. elég kameraállás sincs és idő sincs hogy megnézzék ezeket a felvételeket.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
igen rosszul emlékeztem a fifa the best lesz ősszel és szezonra adják. mondjuk ez pont logikusabb lenne aranylabdának is.BBeno írta:az csak az adidas év játékosára vonatkozik tudtommal.jó lesz itt is az új rendszer amikor átteszik őszre és a szezonra adják majd.
Ramos mondjuk az utóbbi meccseken totál vakon volt, remélem a döntőre kicsit összekapja magát.
az csak az adidas év játékosára vonatkozik tudtommal.jó lesz itt is az új rendszer amikor átteszik őszre és a szezonra adják majd.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
dettocsabi* írta:én ramosnak adnám
Ronaldo is szépen feltámadt a végére ami nagyon jó de áprilisig az őszi szart nyomta és a Bayern ellen kattant valami és onnantól jó, Ramos meg végig hozza. eleve hülye dolog hogy májusban már eldől hogy ki kapja és az ősz nem is fog számítani. jó lesz itt is az új rendszer amikor átteszik őszre és a szezonra adják majd.
személyes vélemyén de én se Messinek se Ronaldonak nem adnám az eddigi 2017es alkotásra viszont ha csak ez a 2 ember van akkor Ronaldo tavasza vagy inkább elmúlt másfél hónapja jobb volt de majd Ramos bólint egyet a döntőben azzal nyerünk és nem lesz vita