Cristiano Ronaldo
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Elbaxott egy világot élünk az egyszer biztos.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
-
Kérdezd meg erről a világ kb 150 országának törvényhozását, hogy hogyan viszonyulnak hozzá. Bizonyos esetekben - kivételként - nincs vele gond, egyébként meg a világ egyik legnagyobb állatsága.Egyébként nincs semmi baj ezzel a béranyázással szerintem.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
gaborz1 írta:Elvileg ikrei születtek béranyától az USA-ban.
A biológiai anya a mostani bnő?
Egyébként nincs semmi baj ezzel a béranyázással szerintem.
Csaj modell, a testéből él.
Bár Ronaldonak persze van annyi pénze, hogy bőven ellegyenek a nő "nagy" karrierje nélkül is.
ZIDANE
az elég komoly ha igaz.
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Elvileg ikrei születtek béranyától az USA-ban.
https://youtu.be/ls25fmELUtw
Nagyot játszott tegnap a lettek ellen, érdemes megnézni.
Hihetetlen mennyire egyben van most.
Nagyot játszott tegnap a lettek ellen, érdemes megnézni.
Hihetetlen mennyire egyben van most.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Messi visszavonulna. Camp Nou-t meg lebontanák.Sierra írta:De nagy lenne, ha Portugália megnyerné a VB-t jövőre.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
De nagy lenne, ha Portugália megnyerné a VB-t jövőre.
Ez nagyon jó, baromi szemléletesen bemutatja az erősségeit, meg egyébként néhol a csapattársak helyezkedésének kulcsfontosságúságát.BBeno írta:labda nélküli mozgásai
Nagyon rossz hasonlat a Cr szituaciohoz.Kerlon írta: Demes: mondogasd majd a barátnődnek, hogy milyen jó volt hozzád az exed. Nagy siker lesz.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nálam ezért (is) a világ legjobbja a mai futballnak! Senki más, Ő a Nagy betűs LEGENDA!!!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Visszagondolva kicsit CR válogatottbeli teljesítményére, brutális mennyire felívelt az utóbbi években.
Emlékszem néhány éve még Pauleta rekordja volt volt előtte, most meg már ha hátranéz se látja a 2. helyezettet. A válogatottbeli teljesítményét leszólták, mindig az volt a sláger, hogy kevés, meg ott nem tudja hozni magát. Erre 2017-ben már EB győztes, és 11 gólra van Puskástól, aki minden idők legjobb európai góllövője válogatott szinten. Idén nyáron újabb kupáért száll harca.
Hihetetlen. Sosem szabad leírni.
Emlékszem néhány éve még Pauleta rekordja volt volt előtte, most meg már ha hátranéz se látja a 2. helyezettet. A válogatottbeli teljesítményét leszólták, mindig az volt a sláger, hogy kevés, meg ott nem tudja hozni magát. Erre 2017-ben már EB győztes, és 11 gólra van Puskástól, aki minden idők legjobb európai góllövője válogatott szinten. Idén nyáron újabb kupáért száll harca.
Hihetetlen. Sosem szabad leírni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nincs se kedvem, se időm foglalkozni veled. Vagy megérted, amit írtam vagy úgy érted, ahogy akarod. A felhívásom irányodba viszont áll.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ezen mi a korlátozott? Az, hogy szerintem a világ egyik legjobbja optimalizálta a játékát és ezzel újra tündökölt? Meg mi volt benne a sértő? Hogy máshogy gondolom?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kínában egy csapat évi 120 milliós fizetést adna neki 200 milliót meg a Realnak. AS írja.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem zárja ki egyik a másikat, csak a korlátozott gondolkodásmódodra hívtam fel a figyelmedet. A stílusod mit sem változott, még kapsz pár napot, aztán végleg búcsút veszünk egymástól, ha nem sikerül jobb irányba haladni. Hogy stílusos legyek, optimalizáld a stílusod.Kerlon írta: Hol zárja ki az egyik a másikat?
Demes: mondogasd majd a barátnődnek, hogy milyen jó volt hozzád az exed. Nagy siker lesz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ilyen is kell, aki generalja a vitat, es mindig feldobja kicsit a topicot, porgeti. Lasd en is reagalok, bar erdemben egy Kerlon hozzaszolasra teljesen felesleges, hiszen nem szereti CR-t, es akarmi van, muszaj belekotni.
- BlancoMark
Most tenyleg egy duplazos BL-cimvedos szezon utan par nappal erdekel barkit, hogy mit nyilatkozik Ronaldo? Engem speciel a legkevesbe sem, meg mindig euforikus allapotban vagyok ha belegondolok mit ertunk el iden. Kicsit ulj le es elvezd a helyzetet mert az is lehetseges hogy az eletunkben soha tobbet nem elunk meg ilyet.
Hol zárja ki az egyik a másikat?Realista24 írta:Azt a tényt elfelejted hogy Aranylabdás teljesítménnyel BL címvédésre vezette a csapatot. Persze tudom, csak optimálisabb a játéka.Kerlon írta:Kimondtam a tényeket. Nem képmutató bólogatónak tértem vissza most se.
Demes: mondogasd majd a barátnődnek, hogy milyen jó volt hozzád az exed. Nagy siker lesz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K