A konstans szar 2 évről meg még mindig annyi a véleményem, hogy egy rekord bajnok MEGHATÁROZÓ játékosa volt akkor. Megint valamelyik kurva okosnak sikerült belemagyarázni a 2 évet és ez van.
annyi lehetőség mellett illett összehozni olyan statot, továbbra sem értem, hogy mitől kéne lefosni a bokám
azt viszont aláírom, hogy a két szar éve közül az volt a kevésbé szar, de attól még ugyanúgy gyenge volt az elsőhöz képest
mert egyébként az elmúlt 3-4 év alatt A CSAPAT úgy fejlődött???
Casillason át Cristianoig minden egyes játékosunk és ezzel együtt az egész csapat játéka végtelenül leegyszerűsödött és 1 év után semmit nem fejlődött (az eredményesség és a statisztika ugye már más tészta, szokás itt előszeretettel hangoztatni), lehet ezt szépíteni, de ez a baromi nagy igazság --> ehhez jöttek a kirobbanthatatlan kedvencek és a bérelt helyek (Varane-on kívül egyébként ki fejlődött még?).
nos, szerintem az, hogy egy játékos egyénileg, ill. egy csapat, mint csapat hogyan fejlődött az teljesen két külön fogalom
és szerintem az is nagyon nagy ferdítés, hogy senki nem fejlődött semmit varane-n kívül, még ha csak apróságokkal is, de fejlődtek, egyedül casillast tudnám özilhez hasonlítani
de egyébként még ha így is lenne, hol láttál te valamelyiktől ilyen hosszan tartó semmilyen szériát? vagy ilyen hozáállást, amit produkál lassan több mint két éve?
továbbra sem értem, hogy mit kell ezen az egész maszlagon megmagyarázni, más színben feltüntetni, másokra terelni
más is szar, aláírom, de legalább bennük ott van az, hogy küzdenek, hajtanak, özil meg alibizik, lötyög a pályán, aztán ha lekapják a pályáról, bevágja a durcit, közben meg apuka veri az asztalt több pénzért
köszönöm, de ebből nem kérek