Bizony.... Ez így viszont nem annyira nagy biznisz nekik. Nagyon jó a svéd gyerek.kodo írta:ez itt félig off, de valoszinuleg Forsberg megy a Milanba ennek függvényében.BBeno írta:lipcse leigazolta 14 millió fontért brumát a galatából. penge kis szélső csak a török bajnokság elég peremen kívül van. most majd leteheti a névjegyét a németeknél.
Bundesliga
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Re: Bundesliga
Mia san mia
hivatalos. tolisso. bm.
ez itt félig off, de valoszinuleg Forsberg megy a Milanba ennek függvényében.BBeno írta:lipcse leigazolta 14 millió fontért brumát a galatából. penge kis szélső csak a török bajnokság elég peremen kívül van. most majd leteheti a névjegyét a németeknél.
lipcse leigazolta 14 millió fontért brumát a galatából. penge kis szélső csak a török bajnokság elég peremen kívül van. most majd leteheti a névjegyét a németeknél.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Danilo meg Rafinha az olyan mint a royal flush, ki kéne zárni őket annyira erősek lennének.
Nem illik.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
ziro4vr írta:Csodálom hogy nem Weiglt rabolták le, Gó Recska akkor gondolom nem megy jövőre, szerintem jobban jártak volna vele. Kimmich azért jó jhv-nek, mert oda kb lehetetlen minőséget találni manapság, pláne egy Lahm után.
Danilo
50+ ért vihetik.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Csodálom hogy nem Weiglt rabolták le, Gó Recska akkor gondolom nem megy jövőre, szerintem jobban jártak volna vele. Kimmich azért jó jhv-nek, mert oda kb lehetetlen minőséget találni manapság, pláne egy Lahm után.
Nem illik.
- Mickey
Aztán majd csak várd ki a végét, mikor kázmér-jorente-vázqéz mayoral és morata összeáll.
Majd behúzzák a klubvébét.....
Majd behúzzák a klubvébét.....
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
kevés volt a hamburger meg az apatej ahhoz, hogy a jorente gyerek itt alapember legyen.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
- Mickey
H.E.H.E. írta:mondjuk én krósz után kimikket is elhoznám 35 milláért
elégedetlen a drágám a játékperceivel
elég univerzális, fasza kis játékos, lukács balkéz helyett nem kis erősítés lenne.
El vagy te tévedve szörpös.
Jön Llorente a középpályára és ő fog beépülni.
én is azt írom hogy a bm hova akarja tenni a lényeg hogy szélsőként egyáltalán nem számolnak vele. amúgy pep alatt belsővédőként is nagyon biztos volt.
-
Az biztos, hogy mindegy, hogy én mit látok benne, de az már mérvadó, hogy a Bayern vezetősége is jobboldalra szánja.BBeno írta:az mindegy hogy te mit látsz benne. főleg kp-n játszott meg szűrt. talán kétszer ha volt szélső és amúgy meg ja ancselotti elvileg lahm helyére szánja.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára peto.isti 2017. június 14., szerda 14:36-kor.
Mia san mia
-
Én se nagyon értem miért kell betolni hátulra, mert amikor játszott középen akkor elég jó volt, simán lehetett volna ő is Alonso utódja, és egy jobb védőt kellett volna hozni. Mondjuk az is biztos, hogy tényleg univerzális, hisz a tavalyi eb-n ő lett a torna jobb védője, úgy hogy előtte nem is játszott szélen, mert Pep alatt középvédőt játszott, mivel ott nem voltunk meg.H.E.H.E. írta:főleg hogy nem szélsővédő a gyerek, hiába akarnak azt csinálni belőle.
Mia san mia
az mindegy hogy te mit látsz benne. főleg kp-n játszott meg szűrt. talán kétszer ha volt szélső és amúgy meg ja ancselotti elvileg lahm helyére szánja.
- H.E.H.E.
főleg hogy nem szélsővédő a gyerek, hiába akarnak azt csinálni belőle.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
-
Ő az új Lahm. Megy be védőbe így állandó kezdő leszH.E.H.E. írta:mondjuk én krósz után kimikket is elhoznám 35 milláért
elég univerzális, fasza kis játékos, lukács balkéz helyett nem kis erősítés lenne.
Mia san mia
-
Pontosan ez az oka, az ÁR. 100 millió is kevés érte, mert állítólag a Barca adna ennyit a kis digóért, de a PSG visszalökte. A franciák nincsenek rászorulva a pénzre, így meg is tehetik ezt. Azért 120-130 M € eurók nem röpködhetnek egy játékosért, nem hülyék Münchenben a vezetők. Azt nem vitatom, hogy a középpálya közepe mennyire fontos, de oda 120 millióért igazolni ordas nagy hülyeség lenne. Simán lehet oda találni fele ennyiből is jó játékost. Első blikkre akik eszembe jutnak, s még fele annyiba se kerültek: Thiago, Kroos, Modric, Vidal, Kante, Javi Martinez, Casemiro. Mint ahogy írod te is, tökéletes rendszert kell kidolgozni és akkor bőven elég egy "Tolisso" is oda.M1Ö írta: Nyílván jobban értenek hozzá, mint én, de náluk is csak B megoldás, mert nem akarnak licitháborúba kezdeni a Barcával Verratiért. Legalábbis más ésszerű magyarázat nincs arra, hogy miért nem az olaszra mennek rá. Nekem mindegy, hogy kit igazolnak, mert nem a szívem csücskei, de egy mezei szurkoló is megmondja, hogy Tolisso nem az a szint, mint a top játékosok. Mondjuk még fiatal és egy jó rendszerben tényleg beválhat. Csak szerintem hülyeség ez, hogy egye fene, jó lesz nekünk ő is, aztán vagy durrant vagy nem.
Mia san mia
- H.E.H.E.
mondjuk én krósz után kimikket is elhoznám 35 milláért
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem licitháborúba nem akarnak belemenni, a Bayern egyszerűen nem igazol ilyen összegekért. A PSG kijelentette, hogy 80-100 millióért sem eladó, a Barca hajlandó lenne 100 körül is fizetni érte.
A Bayern nem ilyen, vesznek - nevezzük - B verziókat, akiket tavaszra úgy beépítenek, ahogyan azt kell. A foci meg akkor kezdődik.
Aztán jön a Real meg Kassai.
A Bayern nem ilyen, vesznek - nevezzük - B verziókat, akiket tavaszra úgy beépítenek, ahogyan azt kell. A foci meg akkor kezdődik.
Aztán jön a Real meg Kassai.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nyílván jobban értenek hozzá, mint én, de náluk is csak B megoldás, mert nem akarnak licitháborúba kezdeni a Barcával Verratiért. Legalábbis más ésszerű magyarázat nincs arra, hogy miért nem az olaszra mennek rá. Nekem mindegy, hogy kit igazolnak, mert nem a szívem csücskei, de egy mezei szurkoló is megmondja, hogy Tolisso nem az a szint, mint a top játékosok. Mondjuk még fiatal és egy jó rendszerben tényleg beválhat. Csak szerintem hülyeség ez, hogy egye fene, jó lesz nekünk ő is, aztán vagy durrant vagy nem.peto.isti írta:Ezt majd az idő eldönti, de nekem első blikkre ígéretesnek tűnik Az biztos, hogy Franciaországban értenek a fiatalok neveléséhez, illetve a Bayernnek is jó emlékei vannak a francia játékosokról (Ribéry, Sagnol) Pl tavaly azt se tudta senki ki az a Dembelé, "csak" a Francia ligában villogott, aztán idén a fél világ őt akarja... Illetve a Bayern vezetőinél kevesen igazolnak jobban. Ha valamiért ők ennyire akarják akkor tudhat ez a srác ezt azt. De mint írtam az elején, ezt majd az idő eldönti.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero