Bundesliga
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Re: Bundesliga
Dágleszkoszta megy a Juvéba.
Dybalaval elöl oktathatnak, kiegészülve egy jó mancsukiccsal.
Dybalaval elöl oktathatnak, kiegészülve egy jó mancsukiccsal.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
hát alfonzó, roppen és franciaország legnagyobb egyértelmű aranylabdása nem éppen mai gyerkőcök.
továbbra is tartom, hogy sokkal nagyobb bajban lettünk volna, ha komán és duglaszkoszta nyomja szélen, aztán fél órára behozzák az öregeket megtaposni a tempót.
így is mondhatjuk, hogy bírói segítséget kaptunk, még ha jogosak is voltak a peroslapok, mehetett volna ott több lap is mindkét oldalra.
nyilván az eredményjelző mást mutat a végén.
továbbra is tartom, hogy sokkal nagyobb bajban lettünk volna, ha komán és duglaszkoszta nyomja szélen, aztán fél órára behozzák az öregeket megtaposni a tempót.
így is mondhatjuk, hogy bírói segítséget kaptunk, még ha jogosak is voltak a peroslapok, mehetett volna ott több lap is mindkét oldalra.
nyilván az eredményjelző mást mutat a végén.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
Ez így van, de azért az látszódott, hogy a meccsek végére felőröltük őket, meglepő módon nem bírták végig erőnléttel. Bár ahogy Carlot ismerem, elég necces, hogy fog ennyi fiatal titánt beépíteni. Nem is értem, hogy miért őt választották erre az átmeneti időszakra.
- H.E.H.E.
idén is messze ők voltak a legerősebbek rajtunk kívül, szóval nem nagy újdonság.illgner írta:Bayern szépen igazolgat, három német válogatott után most egy franciát is elhoztak. Az jól látható, hogy nem túl ismert, de nagy potenciállal rendelkező fiatal játékos mindegyik. Ha még behúznak egy klasszis szélsőt meg egy minőségi cserecsatárt, akkor jövőre komolyan kell velük számolni.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
Bayern szépen igazolgat, három német válogatott után most egy franciát is elhoztak. Az jól látható, hogy nem túl ismert, de nagy potenciállal rendelkező fiatal játékos mindegyik. Ha még behúznak egy klasszis szélsőt meg egy minőségi cserecsatárt, akkor jövőre komolyan kell velük számolni.
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Bizony.... Ez így viszont nem annyira nagy biznisz nekik. Nagyon jó a svéd gyerek.kodo írta:ez itt félig off, de valoszinuleg Forsberg megy a Milanba ennek függvényében.BBeno írta:lipcse leigazolta 14 millió fontért brumát a galatából. penge kis szélső csak a török bajnokság elég peremen kívül van. most majd leteheti a névjegyét a németeknél.
Mia san mia
hivatalos. tolisso. bm.
ez itt félig off, de valoszinuleg Forsberg megy a Milanba ennek függvényében.BBeno írta:lipcse leigazolta 14 millió fontért brumát a galatából. penge kis szélső csak a török bajnokság elég peremen kívül van. most majd leteheti a névjegyét a németeknél.
lipcse leigazolta 14 millió fontért brumát a galatából. penge kis szélső csak a török bajnokság elég peremen kívül van. most majd leteheti a névjegyét a németeknél.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Danilo meg Rafinha az olyan mint a royal flush, ki kéne zárni őket annyira erősek lennének.
Nem illik.
- Mickey
ziro4vr írta:Csodálom hogy nem Weiglt rabolták le, Gó Recska akkor gondolom nem megy jövőre, szerintem jobban jártak volna vele. Kimmich azért jó jhv-nek, mert oda kb lehetetlen minőséget találni manapság, pláne egy Lahm után.
Danilo
50+ ért vihetik.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Csodálom hogy nem Weiglt rabolták le, Gó Recska akkor gondolom nem megy jövőre, szerintem jobban jártak volna vele. Kimmich azért jó jhv-nek, mert oda kb lehetetlen minőséget találni manapság, pláne egy Lahm után.
Nem illik.
- Mickey
Aztán majd csak várd ki a végét, mikor kázmér-jorente-vázqéz mayoral és morata összeáll.
Majd behúzzák a klubvébét.....
Majd behúzzák a klubvébét.....
- H.E.H.E.
kevés volt a hamburger meg az apatej ahhoz, hogy a jorente gyerek itt alapember legyen.
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
- Mickey
H.E.H.E. írta:mondjuk én krósz után kimikket is elhoznám 35 milláért
elégedetlen a drágám a játékperceivel
elég univerzális, fasza kis játékos, lukács balkéz helyett nem kis erősítés lenne.
El vagy te tévedve szörpös.
Jön Llorente a középpályára és ő fog beépülni.
én is azt írom hogy a bm hova akarja tenni a lényeg hogy szélsőként egyáltalán nem számolnak vele. amúgy pep alatt belsővédőként is nagyon biztos volt.
-
Az biztos, hogy mindegy, hogy én mit látok benne, de az már mérvadó, hogy a Bayern vezetősége is jobboldalra szánja.BBeno írta:az mindegy hogy te mit látsz benne. főleg kp-n játszott meg szűrt. talán kétszer ha volt szélső és amúgy meg ja ancselotti elvileg lahm helyére szánja.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára peto.isti 2017. június 14., szerda 14:36-kor.
Mia san mia
-
Én se nagyon értem miért kell betolni hátulra, mert amikor játszott középen akkor elég jó volt, simán lehetett volna ő is Alonso utódja, és egy jobb védőt kellett volna hozni. Mondjuk az is biztos, hogy tényleg univerzális, hisz a tavalyi eb-n ő lett a torna jobb védője, úgy hogy előtte nem is játszott szélen, mert Pep alatt középvédőt játszott, mivel ott nem voltunk meg.H.E.H.E. írta:főleg hogy nem szélsővédő a gyerek, hiába akarnak azt csinálni belőle.
Mia san mia
az mindegy hogy te mit látsz benne. főleg kp-n játszott meg szűrt. talán kétszer ha volt szélső és amúgy meg ja ancselotti elvileg lahm helyére szánja.
- H.E.H.E.
főleg hogy nem szélsővédő a gyerek, hiába akarnak azt csinálni belőle.
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan