Real Madrid vs. Barcelona
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Ez hogy válság van és emiatt tiszteletlenség ekkora összeggel üzletelni, ez számomra nevetséges.
Az, ha nem igazolunk, nem fektetünk be pénzt...az kimozdít a válságból?
Nem nagyon értek hozzá, de tegyük fel adunk egy 100-ast Bélért.
Ebből a 100-ból a táttenem vesz 3 játékost 30 milláért.
3 közép csapat pénzhez jut, tud venni x játékost x milliókért kisebb csapatoktól, a kis csapatok is pénzhez jutnak, tudnak igazolni, fenntartani magukat...
Így, hogy közvetve sok csapat profitálhat egy ilyen hatalmas befektetésből ez aztán tényleg baszott nagy tiszteletlenség pont most a válság idején.
Az, ha nem igazolunk, nem fektetünk be pénzt...az kimozdít a válságból?
Nem nagyon értek hozzá, de tegyük fel adunk egy 100-ast Bélért.
Ebből a 100-ból a táttenem vesz 3 játékost 30 milláért.
3 közép csapat pénzhez jut, tud venni x játékost x milliókért kisebb csapatoktól, a kis csapatok is pénzhez jutnak, tudnak igazolni, fenntartani magukat...
Így, hogy közvetve sok csapat profitálhat egy ilyen hatalmas befektetésből ez aztán tényleg baszott nagy tiszteletlenség pont most a válság idején.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mégis ezt teszi, és mindig olyan dologba szóltok bele, amihez nincs közötök, mert:tehát igaza van, hogy vicc, milyen összegek repkednek, csak abban nincsen, hogy ez globálisan igaz a futball klubokra, nem feltétlenül kell kiemelni egy csapatot sem, mint most a realt.
1. nem a ti kapusutok.
2. nem a ti pénztárcátok.
így az elmúlt két hétből csak ennyi...
But he is a good boy...
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
messi mögé felesleges minőségi ember.értelmes középcsatárjuk sincs
alig játszik, ha messi ép, arra meg nem lehet apellálni, hogy mi lesz, ha sérült.
pótolni úgy sem lehet, félmegoldásaink meg (pedro,alexis,cesc) házon belül is vannak rá.
tatának pedig én sem értek egyet a véleményével, miszerint tiszteletlenség kiadni 100 milliót egy játékosra a gazdasági válság közepette.
vagyis na, pont, hogy egyet értek vele, csak 80, 60 vagy 40 milliót kiadni is az ezen az elven, nyilván 40 millió euróból is több tízezer ember éves(!) étkezését szerintem meg lehetne oldani, vagy új munkahelyeket létrehozni, stb.
tehát igaza van, hogy vicc, milyen összegek repkednek, csak abban nincsen, hogy ez globálisan igaz a futball klubokra, nem feltétlenül kell kiemelni egy csapatot sem, mint most a realt.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
itt nincs háború, mert mi nem vesszük fel a kesztyűt. egyedül a mes que un club erőlködik (jó szokásához híven), ezzel tovább rombolva az elmúlt évek folyamán oly kemény munka árán felállított képüket a majom csapatukról.na az utolsó hétre beindul a nyilatkozat háború
But he is a good boy...
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
na az utolsó hétre beindul a nyilatkozat háború, aki arra jár majd elmondja, hogy mennyire csúnya dolog ennyi pénzt kifizetni Bale-ért, azért legalább Platini megmondta a frankót
a Barca soha nem tudott úgy lenyomni egy nyári átigazolási szezont, hogy tényleg minden hiányosságukat pótolják...védő sehol, értelmes középcsatárjuk sincs, csak messi...ha meg lesérül akkor fabregas? mert Tata látta hogy a válogatott ki állt csatár nélkül akkor most ez lesz a menő akkor fogom eldobni az agyam ha neymart fogják akarni benyomni középre
a Barca soha nem tudott úgy lenyomni egy nyári átigazolási szezont, hogy tényleg minden hiányosságukat pótolják...védő sehol, értelmes középcsatárjuk sincs, csak messi...ha meg lesérül akkor fabregas? mert Tata látta hogy a válogatott ki állt csatár nélkül akkor most ez lesz a menő akkor fogom eldobni az agyam ha neymart fogják akarni benyomni középre
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Lassan vissza is lehet kanyarodni a topic témájához.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Itt az Özil topikban benne a nagy lájk-dislájk csata
- wZoLee7
alávaló banda, nem merik a szemedbe mondani (ezt most nagyon képletesen) csak lajkolnak a hátad mögött
- 'shutterisland
így jobban belegondolva lehet egy olyan bandaháború funkciója, és az nem tetszik annyira.
például én fájtolok valakivel pedro vagy xavi miatt, és akkor alap esetben azt lehet lehoznánk ketten, de így lájokkal sokan bekapcsolódnak olyanok, akik nem szólnának hozzá, csak így a háttérből jelzik hovatartozásukat a témában.
ez meg tök olyan lenne, mintha kiállok a vitapartnerrel a grundra, és sorakoznának mögöttünk a bandatagok.
persze a lényege megvan, felesleges egyetértő hsz-ek elkerülése.
például én fájtolok valakivel pedro vagy xavi miatt, és akkor alap esetben azt lehet lehoznánk ketten, de így lájokkal sokan bekapcsolódnak olyanok, akik nem szólnának hozzá, csak így a háttérből jelzik hovatartozásukat a témában.
ez meg tök olyan lenne, mintha kiállok a vitapartnerrel a grundra, és sorakoznának mögöttünk a bandatagok.
persze a lényege megvan, felesleges egyetértő hsz-ek elkerülése.
- wZoLee7
valamelyik nap arra tévedtem, mondom belesek milyen az ottani fórum, és főleg a RM vs FCB topic...eleve zavaros az egész fórum, rendezetlen nagyon, és már az első kommentnál felkaptam a vizet, mert ...a világon nincs még egy olyan idióta csapat mint a madrid hogy ennyi pénzt fizetnek Bale-ért...valahogy így volt, na én ott bezártam inkább'shutterisland írta:anno a javaslatokban mondtam, hogy lehetne like funkció.
hát visszaszívom, odaát aktiválták, és full idegesítő.
lassan olyan az egész így már, mint egy barcás fb csoport.
nem értem mit lehet egy fórumon lajkolni...remek dolog egymás véleményét és meglátását olvasgatni
- 'shutterisland
ne reménykedj, 20%-nál többet nem várok a szavazáson a NEM-re.remélem ez a Like dolog nem lesz hosszú életű odaát se.
egyébiránt tényleg kipofozták, a "saját hozzászólásaim" menü is jó, de egyébként a madridom fórum motorjára hajaz szinte teljesen.
próbálgatják a dolgokat az eurobarcán, sok újdonság van amiket kipróbálnak, de tényleg folyamatosan javítgatják és tényleg sokkal jobb lett, mint volt.Press írta:szerintem nálunk olyan sosem lesz
Am szebb és áttekinthetőbb lett az odaát fórumja így, de azt még mindig nem értem, hogymiért az "Egyéb - Labdarúgás - Foci a Barcán kívül" menüpont alatt van a "Barca vs Real" topic
remélem ez a Like dolog nem lesz hosszú életű odaát se.
szerintem nálunk olyan sosem lesz
Am szebb és áttekinthetőbb lett az odaát fórumja így, de azt még mindig nem értem, hogymiért az "Egyéb - Labdarúgás - Foci a Barcán kívül" menüpont alatt van a "Barca vs Real" topic
1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018
- 'shutterisland
anno a javaslatokban mondtam, hogy lehetne like funkció.
Most láttam, sorry ha már volt.
http://www.youtube.com/watch?v=NOgALGMA3xA
Minden elismerésem, azért valljuk be ez nem lett rossz.
http://www.youtube.com/watch?v=NOgALGMA3xA
Minden elismerésem, azért valljuk be ez nem lett rossz.
1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018
volt itt egy Csig-gel kezdődő nevű egyén a Barcelonában, el is lett hamar nevezve Csigának...'shutterisland írta:el sem képzelem, hogy mi lenne, ha beschastnykh vagy papastathopoulos játszott volna/játszana itt.
Dmytro Chygrynskiy
- 'shutterisland
el sem képzelem, hogy mi lenne, ha beschastnykh vagy papastathopoulos játszott volna/játszana itt.
- h3x0r
csak probaltam magyarositani'shutterisland írta:off : ilyenkor, vagy mikor piquet-et látok, elgondolkozom, hogy ez szándékos, vagy ennyire nem vagytok képben.valdez
mondjuk azok után, hogy sokan arbeoláztak meg illaramendiztek.
busquets helyett is ezert irok buszkeccet
Mondjuk meg mindig jobb, mint amikor az egyik aranylabda szavazason valami afrikai orszag szovetsegi kapitanya Xavi Alonso-nak adta volna az aranylabdat
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Én már láttam Busquets helyett Bosquetot is.