Cristiano Ronaldo
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Amúgy ha menni akar tényleg, akkor ez a legideálisabb idő ehhez. A csapat egységes, jo sok pénz jöhetne érte, ősszel úgy se zavart sok vizet. Idén szépen lehene építeni építeni csapatot es 4-4-2-ben megagyalni mindenkit.
Viszont akkor nincs mese MBappet most nyáron el kell hozni. Kerül amibe kerül.
Viszont akkor nincs mese MBappet most nyáron el kell hozni. Kerül amibe kerül.
Ha menni akar menjen, picit csalódnék benne, de ennyi.
Aki nem akar a Real Madridban játszani, annak nem is kell, ilyen egyszerű.
Másrészt meg sztem maradni fog, tudja ő is, hogy innen csak lefele van neki klubszinten, annyi éve nincs, hogy egy másik csapat összeálljon alatta ennyire.
Úgyis kiderül majd mi is volt ez az egész.
Bappé kell még idén, az a lényeg
Aki nem akar a Real Madridban játszani, annak nem is kell, ilyen egyszerű.
Másrészt meg sztem maradni fog, tudja ő is, hogy innen csak lefele van neki klubszinten, annyi éve nincs, hogy egy másik csapat összeálljon alatta ennyire.
Úgyis kiderül majd mi is volt ez az egész.
Bappé kell még idén, az a lényeg
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Úristen, belegondolni is rossz.Realista24 írta:Amúgy, ha Cé megy, James marad.
Neymar gyerek de jól jönne, azért Barcáéknál lehet a kp gyenge, de megvan a Messi utód Neymar szeméjében, ennyivel előrébb járnak.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Mindenhol az van, hogy idén még nem tudják őt kifizetni, meg amúgy is Verratti a prioritás. Mi pedig a James, Morata, CR hármasért kapott pénzből megvehetjük Dembelét, plusz Westfalenstadion déli tribűnjét szurkókkal együtt. Szerintem a nagyok közül Barca mutatta iránta a legnagyobb érdeklődést, ezért nyalt be nekik. Nem rémlik régebbről, hogy annyira nagy Barca fan lenne. Be kell előznbi a katalánokat, mint anno ők tették Neymarral.Realista24 írta:Dembele virtuálisan leszopikázta a Barcát, ha lemaradtál volna róla
Legszebb lenne a brazilt elhozni valahogy, de arra sok esélyt nem látok...
Na az b@szna beAmúgy, ha Cé megy, James marad.
Merci Zizou!
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ez lenne aztán a kiváló biznisz.
Én bízom benne nagyon, hogy fake az egész.
Már másodjára próbálják ráhúzni a faszira a vizes lepedőt csak ebben az ügyben.
Egyébként, ha ártatlannak bizonyul remélem, hogy olyan pert kap a nyakába a Bola, hogy bezárnak.
Én bízom benne nagyon, hogy fake az egész.
Már másodjára próbálják ráhúzni a faszira a vizes lepedőt csak ebben az ügyben.
Egyébként, ha ártatlannak bizonyul remélem, hogy olyan pert kap a nyakába a Bola, hogy bezárnak.
ZIDANE
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Hát ez duplán szopás.Realista24 írta:Amúgy, ha Cé megy, James marad.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Amúgy, ha Cé megy, James marad.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem Neymar jon?H.E.H.E. írta:szerintem se probléma, ha télleg lép, bár még van 2 jó év benne sztem ilyen okosba játszva, mint idén.
nem baj, dembele, bappe és kész vagyunk.
nem tragédia.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Dembele virtuálisan leszopikázta a Barcát, ha lemaradtál volna rólaH.E.H.E. írta:szerintem se probléma, ha télleg lép, bár még van 2 jó év benne sztem ilyen okosba játszva, mint idén.
nem tragédia.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem tudom elképzelni, hogy elmegy. A pénz, vagy az ügyészség vádja miatt meg főleg nem. Uncsi lett volna a nyár, hogy nem történik vele semmi. Itt lesz még pár évig, aztán abbahagyja. Azt sem hiszem, hogy elmenne levezetni bárhová. Többször nyilatkozta, hogy milyen sokáig itt lesz.. Marad.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
szerintem se probléma, ha télleg lép, bár még van 2 jó év benne sztem ilyen okosba játszva, mint idén.
nem tragédia.
nem tragédia.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Akkor jó, mert utolsó előtti insta posztja (tegnap) az, hogy néha a legjobb válasz csendben maradniKAG írta:Elvileg a klub jogiosztálya tanácsolta azt C-nek, hogy maradjon csöndben.
A kommentek közt valaki nagyon győzködi, hogy igazoljon a Besiktashoz
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Bármi is legyen a vége, HA megy, adunk a szarnak egy pofont. Láthattuk tavasszal, hogy mire képes még mindig. Ő érkezett a kapu elé, Ő lőtte a gólokat. És nem Levante, nem Granada csapatok ellen. Jöhet ide Bappe, Hazard, bárki. Hiányozna az a plusz, amit CR ad a csapatnak. Az a győztes mentalitás, ami neki van.
Mindeközben Bale röhög a markában, mert a nulla teljesítménye ellenére szóba sem kerül a váltása. Hihetetlen.
Az a probléma, hogy most indultunk el Zizouval egy olyan úton, amin nem lehet egy CR szintű játékost elengedését megengedni. Túl nagy hatással lenne a csapatra, és nem pozitív értelemben.
Áhhh, megőrülök, ha rosszul sül el ez a dolog...
Mindeközben Bale röhög a markában, mert a nulla teljesítménye ellenére szóba sem kerül a váltása. Hihetetlen.
Az a probléma, hogy most indultunk el Zizouval egy olyan úton, amin nem lehet egy CR szintű játékost elengedését megengedni. Túl nagy hatással lenne a csapatra, és nem pozitív értelemben.
Áhhh, megőrülök, ha rosszul sül el ez a dolog...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Elvileg a klub jogiosztálya tanácsolta azt C-nek, hogy maradjon csöndben.
ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Érdekes. Biztos lehet valami a háttérben, ha ennyien lehozták és még nem érkezett rá cáfolat.
Ha a szerződése miatt megy a balhé, akkor no comment neki, ha esetleg a fizetése nem tetszik.
Ha az adócsalás miatt megy a balhé, akkor meg passz... nem tudhatjuk mi van a háttérben, hogy tényleg megkapott- e minden támogatást, amit kért stb... a spancijai is, köztük Pepe, James és Coentrao is lépnek, lehet emiatt is ment a balhé, nem tudhatjuk.
Az is lehet, hogy mindhárom tényező most kibukott és besokallt. Összességében nekem is mindegy, hogy megy vagy marad, szerintem ő többet bukna a távozással, mint mi az övével. Máshol nem hiszem, hogy ennyire közel lenne az egyéni és a csapatdíjakhoz.
Ha a szerződése miatt megy a balhé, akkor no comment neki, ha esetleg a fizetése nem tetszik.
Ha az adócsalás miatt megy a balhé, akkor meg passz... nem tudhatjuk mi van a háttérben, hogy tényleg megkapott- e minden támogatást, amit kért stb... a spancijai is, köztük Pepe, James és Coentrao is lépnek, lehet emiatt is ment a balhé, nem tudhatjuk.
Az is lehet, hogy mindhárom tényező most kibukott és besokallt. Összességében nekem is mindegy, hogy megy vagy marad, szerintem ő többet bukna a távozással, mint mi az övével. Máshol nem hiszem, hogy ennyire közel lenne az egyéni és a csapatdíjakhoz.
But he is a good boy...
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
ha valóban elmenne az nálam magával vonná Benzema végét is mert Ronaldo nélkül aztán már tényleg semmi teteje nincs az ittlétének és akkor viszont shopping mode van keményen.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Én Baleben és Karimban már nem tudok megbízni, hogy konstans hozni fogják a pontokat, de cáfoljanak rám.Realista24 írta:Ha igazolunk (mondjuk belekalkulálva Bale kiesését, Karim remek formáját), Mbappén kívül nem tudom ki jöhetne szóba.
Asensio azért rendszeres kezdőként még nem bizonyított nálunk, bár ő elég érett játékot mutat, mikor lehetőséget kap. Isco pedig szintén tud hullámzó formát mutatni. Mbappé pedig csak 18 éves. Amúgy igazad van, elég kell hogy legyen, de egy sérüléshullám, nagyobb gödör, és borulhat a szezon.
Aztán lehet attól táltosodna meg a francia barátunkRaúlCF írta:ha valóban elmenne az nálam magával vonná Benzema végét is mert Ronaldo nélkül aztán már tényleg semmi teteje nincs az ittlétének és akkor viszont shopping mode van keményen.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ericco 2017. június 16., péntek 15:31-kor.
Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
bappapapa leigazolása előtt nem engedném el
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe
ramos is eligazolt innen, crnek is volt egy nagyobb balhéja. Mind a kettő maradt, ahogy most is ez lesz. Majd akkor kapok a szívemhez ha majd hivatalos lesz és cr is megszólal az üggyel kapcsolatban. Addig is továbbgörgetek .
Mondjuk szó se róla, az se viselne meg ha eladnák.
Mondjuk szó se róla, az se viselne meg ha eladnák.