Ettől függetlenül felcsesznek a hírek. Egyből ugranak is erre más csapat szurkolói. Ja, és megint a Real a szar... persze hivatalos álláspont nincs, de a Real egy szar.
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. június 17., szombat 10:39
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. június 17., szombat 10:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 17., szombat 10:29
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2017. június 17., szombat 10:21
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2017. június 17., szombat 10:11
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. június 17., szombat 9:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 17., szombat 9:45
HozzászólásSzerző: lestat » 2017. június 17., szombat 9:43
HozzászólásSzerző: elmondom » 2017. június 17., szombat 9:06
HozzászólásSzerző: ravenite » 2017. június 17., szombat 9:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 17., szombat 7:26
En is ki tudom irni úgy hogy nem hivatkozok senkireelmondom írta:Én biztos vagyok benne hogy le akar lépni. Minden hiteles forrás lehozta. Számomra a BBC és a Sky sports a leghihetobb oldal és ők lehoztak úgy hogy senkire nem hivatkoznak hanem belső infók. Guillem Balague spanyol foci szakértő, messze a legjobb angliai újságíró aki a spanyol focibol él szintén az imént ki írta hogy Ronaldonak egy gondolata van : mégpedig elmenni és többet spanyol földön nem focizni.
Engem ez a hirtelen jött hír oka érdekel a legjobban. Sajnos úgy érzem hogy egy korszak lezarul de ennek okára nagyon de nagyon kíváncsi vagyok. Rövidesen szerintem mindent megtudunk.
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. június 17., szombat 0:35
Amúgy ja. Az olyan mendeses lenne, ha szándékosan dobták volna ezt be a portugál sajtónak, hogy az újságok ne az adócsalás vádjával foglalkozzanak.ziro4vr írta:Most őszintén....hova menne? Jövőre vb, plusz reális esély van hogy jövőre mindent megnyerünk. CR mindenek előtt egoista..nem fog lelépni, mikor egy ennyire jó csapatban villoghat és maxolhatja ki magát. Kis hiszti megy, kell a pénz a fia barnító krémeire meg az ikrek növekedési hormonjaira. Plusz Kerlon is végre feléledt. De ne fossatok, jövőre is megbasz mindenkit tavasszal.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. június 17., szombat 0:24
Hagyjad már a fáradt Gündogantziro4vr írta:jöhet Mbappe, Dembele, Gündogan meg aki bírja az ütemet
HozzászólásSzerző: Demes » 2017. június 16., péntek 23:54
Sky sports meg minden más "hiteles forrá" pár éve 100%ra lehozta hogy Ramos megy Manuba. Azért ne vegyetek már mindent készpénznek.elmondom írta:Én biztos vagyok benne hogy le akar lépni. Minden hiteles forrás lehozta.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. június 16., péntek 23:25
HozzászólásSzerző: elmondom » 2017. június 16., péntek 23:22
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. június 16., péntek 23:19
az exodias hasonlatot is elmagyarazhatnad megintziro4vr írta: Csabi...lassan mondom...Gündogan ver mindenkit, mint a treff ász.
Nem megy Madridba mert valami esély kell a többi szarrágó csapatnak is...pfeeejj de gyenge az összes. Barca, Bayern, Atletico, Juventus....hol voltak ezek mikor mi már 10x nyertünk béelt. Medencéztek fosival a nyírbátori club rotaition-ben.
Na de komolyra fordítva, szerintem jövőre fog elmenni Ronaldo, ez most sima bulvármédia, túl sima lett volna a nyarunk, kavarnak a mocskok.
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. június 16., péntek 23:18
Pont igyH.E.H.E. írta:En ugy vagyok vele, ha telleg igaz es ezt akarja, akkor hajra, innen minden csak lefele van neki.
Az garantalt hogy ez lesz az utolsó aranylabdaja.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. június 16., péntek 23:17
Csabi...lassan mondom...Gündogan ver mindenkit, mint a treff ász.csabi* írta: ha már egy kurvajó de sérülékeny kp-s kell akkor inkább thiago
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. június 16., péntek 23:12
ha már egy kurvajó de sérülékeny kp-s kell akkor inkább thiagoziro4vr írta:Én 18ig egyben akarom látni a csapatot, aztán Keylor, ROnaldo, Bale mehet...jöhet Mbappe, Dembele, Gündogan meg aki bírja az ütemet.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem