Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

RealMadridFanatic

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. június 17., szombat 19:04

ha a csapat nem kap erőre a véghajrára, akkor nem ilyen tavaszt produkált volna CR. Dobd be a MU-ba... Kíváncsi vagyok, hogy ott mit tudott volna produkálni labda nélkül.
Fordítsd már meg, dobj be ide egy Ibrát, vagy akárkit,aki nem Messi, és szinte biztos, hogy nem hozza ezt le a szezon végén,amit most Cé.

Értem mit írsz, meg persze, egy MU-ban gyengébb lenne,de a Real is sokat veszítene vele még, nem lenne olyan zökkenőmentes a történet, mint amire mondjuk két év alatt egy jól menedzselt átmenet lehetőséget adna.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Süti
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. június 17., szombat 19:03

M1Ö írta:
És ezt cáfoltam is bárhol, hogy neveket kelljen felhozzak ellene? Hetedjére írom, hogy nem ellene vagyok, DE nem félteném a csapatot a következő szezonra nélküle sem. Mert továbbra is biztos vagyok benne, hogy ha a csapat nem kap erőre a véghajrára, akkor nem ilyen tavaszt produkált volna CR. Dobd be a MU-ba... Kíváncsi vagyok, hogy ott mit tudott volna produkálni labda nélkül.

Akkor átfogalmazom, leegyszerűsítem. Mire alapozod azt, hogy vernénk a világot nélküle is? Mert tény, hogy a csapat nélkül nem hozott volna ilyen tavaszt CR, de azt is látni kell, hogy CR nélkül se hozott volna ilyen tavaszt a csapat.
Nem veszekedni akarok minden áron, tényleg kíváncsi vagyok, hogy hogyan gondolod ennek a CRnek a pótlását. Mert én jelenleg nem tudom elképzelni. Sajnos.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2017. június 17., szombat 19:02

Ha van csapat, ahova esetleg dobbanthat, az a MU. Azért ők is igazolnak rendesen, és lassan meglesz a minőség a védelemben és a középpályán is. Mellé meg elég egy gyors támadó, és ketten már minőségileg meg tudják változtatni ezt az idei átalakulóban lévő csapatot.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. június 17., szombat 18:51

Süti írta:Továbbra se írtál senki mást, aki fontos gólokat lőtt volna.
És ezt cáfoltam is bárhol, hogy neveket kelljen felhozzak ellene? Hetedjére írom, hogy nem ellene vagyok, DE nem félteném a csapatot a következő szezonra nélküle sem. Mert továbbra is biztos vagyok benne, hogy ha a csapat nem kap erőre a véghajrára, akkor nem ilyen tavaszt produkált volna CR. Dobd be a MU-ba... Kíváncsi vagyok, hogy ott mit tudott volna produkálni labda nélkül.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. június 17., szombat 18:44

Ami biztos, hogy a világ jelenlegi legjobb befejezője. Az is biztos, hogy nem bír már végig játszani egy teljes szezont. Ha elmegy, akkor sem lesz vége a világnak, Real Madrid akkor is lesz, és biztos, hogy nem fogunk visszaesni középcsapat szintre, de nem ez lenne az optimális jövőkép. Szerintem az lenne a legjobb, hogy maradna még két évet (max 3) és egyre kevesebbet játszana. Valószínűleg most van arra esély, hogy elinduljon egy olyan úton, ami a méltóságteljes, profi visszavonuláshoz vezet, de ehhez szüksége van ZZ-re és a Real Madridra. Sőt. Most úgy néz ki, hogy a csapatnak is meg van arra az esélye, hogy a pótlására megtalálja a megoldást, mert Mbappéban sok van. Nagyon sok. 2 év elég lenne arra, hogy átvegye teljesen CR szerepét a gólgyártásban, és ehhez sokat adna, ha tanulhatna tőle.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. június 17., szombat 18:23

Továbbra se írtál senki mást, aki fontos gólokat lőtt volna. Plusz azért ha megnézed a góljait, messze nem igaz hogy mindig sakk-matt ki lett rá dolgozva.
Nyilván ha nem kap labdát, nem lő gólt, de senki más se. Ő legalább akkor lő, amikor labdát kap. Idén az első hármasunkból a másik kettő hány olyan gólt lőtt, ami tényleg fontos volt, megváltoztatta a meccset, kellett továbbjutáshoz, stb?
Nyilván lehet pótolni, ha menni akar, menjen. De ugyan mire alapozod, hogy ha elmenne se lenne itt semmi gond, meg megb*sznánk a világot? Én csak ezt nem értem.
Legends Never Die.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. június 17., szombat 17:26

Süti írta:Láttad a szezon végét egyébként?
Nem láttam, csak meséltek róla a madridista haverjaim... :roll:
Süti írta:Gyakorlatilag az Atma és a Bayern ellen Ő lőtt minket tovább. BL döntő 2 gól. Bajnokság végén a meccseken mindig Ő kezdte a gólvágást. Celta, Malaga, stb.
Szép meg jó, hogy más is lőtt gólokat, de fontos gólokkal mi a helyzet?
Ő lőtte a gólokat. Csak mondjuk érthetnéd azt amit írtam. Ha mögötte nem javult volna így fel Isco, Kroos, Modric, meg úgy alapból az egész csapat akkor mikor lőtt volna gólt? Ezzel nem lehúzni akarom, mert érkezni kellett, be kellett lőni. De itt arról szólt a téma, hogy elmegy máshová és akkor mi lesz velünk? minden egyes gól amit eltett, az végig ki volt dolgozva, az egyik sem magánakciója volt. Úgyhogy a lényeg még mindig az, hogy én nem fogok eret vágni magamon, ha igazak a pletykák és tényleg lép. Nem akarom, hogy menjen, de ugyanúgy mi lennénk a legkeményebbek nélküle is.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. június 17., szombat 17:00

M1Ö írta: De dzsi basszus... Én elhiszem, hogy CR fan vagy, ezután a tavasz után meg pláne... De szerinted majd egy 33-4-5 éves CR lesz az extra klasszis ezek után is aki szállítja a kupákat? Én most is azt mondom, hogy a csapat lett ennyire állat, ami kimaxolta CR-t és nem CR húzta fel a csapatot. Ha ne adj' Isten lelépne, nem lenne itt semmi gond! B-)
Láttad a szezon végét egyébként? Gyakorlatilag az Atma és a Bayern ellen Ő lőtt minket tovább. BL döntő 2 gól. Bajnokság végén a meccseken mindig Ő kezdte a gólvágást. Celta, Malaga, stb.
Szép meg jó, hogy más is lőtt gólokat, de fontos gólokkal mi a helyzet?
Legends Never Die.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. június 17., szombat 16:57

illgner írta:Ibra hány éves? Az idén lesz 36. Ha nincs ez a csúnya sérülése, még most is a topon lenne.
Néztél United meccseket? Mondjuk visszajár labdákért, de olyan szinten lazán teszi, hogy az egy BL esélyes csapatnál nem fér bele. Ha 5-6 km-eket sétált egy meccsen az már sok volt tőle.
illgner írta: Cében simán benne van legalább 2 nagyon erős szezon alaphangon
9esként benne van. Csak az a kérdés, hogy lesz-e mindig mögötte egy ilyen csapat. Mert a 17/18-as szezonban még szakítanunk kell, ha lesz CR, ha nem, de utána jön lassan a váltás.

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2017. június 17., szombat 16:50

Ibra hány éves? Az idén lesz 36. Ha nincs ez a csúnya sérülése, még most is a topon lenne. De legyünk szigorúbbak, két éve még akkor is abszolút csúcsformában játszott. Cében simán benne van legalább 2 nagyon erős szezon alaphangon, de akár még további két év is, ha jól "használják". Olyanok a fizikális alapjai, hogy 35 éves koráig képes a legmagasabb szinten játszani, ha nem jön közbe valami durva sérülés.

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. június 17., szombat 16:45

dzsi91 írta:Csak ahhoz ,hogy egy csapat évekig top legyen kell az extraklasszis.
De dzsi basszus... Én elhiszem, hogy CR fan vagy, ezután a tavasz után meg pláne... De szerinted majd egy 33-4-5 éves CR lesz az extra klasszis ezek után is aki szállítja a kupákat? Én most is azt mondom, hogy a csapat lett ennyire állat, ami kimaxolta CR-t és nem CR húzta fel a csapatot. Ha ne adj' Isten lelépne, nem lenne itt semmi gond! B-)

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. június 17., szombat 16:26

Kerlon írta:Bayern is igazi vezeregyinseg nélkül triplazott
aha, mert csapatként kimaxoltak egy szezont, ilyet lehet, atleticonak, juvénak is összejött majdnem. Csak ahhoz ,hogy egy csapat évekig top legyen kell az extraklasszis.Messi nélkül a barca európa ligában lenne kb, Cé nélkül meg nem hiszem,hogy folyamat bl dőntőznénk.

Azóta is azért nem nyert bl-t a bayern, mert hiába vannak egyben csapatként,ha nekik nincs Messijük vagy Ronaldojuk...Mert amikor kell ők döntenek, nem riberyk vagy higuainok...

A tökéletes időpont Cr leváltására meg amikor a mag nagy része is kiöregszik(Modric,Ramos,Benzema), addig próbáljuk meg kihozni ebből a garnitúrából a legtöbbet, már ha van még bennük ennél is több.Utána meg lehet valami újba kezdeni.Ez a project jelenleg működik és nagyon fasza minden, felesleges megbabrálni, majd ha jövőre összeomlik minden akkor talán.

+ csatárként Cr-nek lehet akár egy sokad virágzása.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. június 17., szombat 16:23

donor írta:
Kerlon írta:Szerintem is felesleges fosni, ha megy. Van két honapunk igazolni, bitang erős a csapat, a Bayern is igazi vezeregyinseg nélkül triplazott, okosan kell igazolni. Kelleni fog egy tipikus center, Mbappe, Aubama.. A csapat szerintem könnyedén tudna alkalmazkodni egy új szituációhoz. Nekem Bale a fekete bárány, mert 442ben csatárban szabadon szerintem még jó lehet, ha nem sérült. Bale, Benzema, Morata, Mbappe 4-es frankó lehet.
És itt ki fog befejezni? Olyan aranyos, hogy Bale-t bárhol el tudod képzelni, de láttuk már, hogy kiélezett szituációban nem egy könyörtelen befejező. Karimot ismerjük, Morata nem Real Madrid kezdő szint. Marad a 18 éves Mbappe, új környezet, új csapat, új bajnokság, stb. Ez aztán frankó kilátás.
Mbappet nem féltem, Bale már bizonyított a poszton, Morata is hozza a gólokat, Benzematol félek a legjobban. Bár CR nélkül szerintem ő is eredményesebb volt. Lásd Eibar. Amúgy meg idén csak Coentrao nem szerzett gólt, szóval nem félek ilyenektol.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. június 17., szombat 16:20

Én mondjuk eleve nem értem azokat akiknek annyi pénzük van, hogy nem tudják már mire költeni, és erre adócsalók... már ha igaz. Annyira megszedhetik magukat, hogy boldogan élnek életük végéig. Persze azt fel kéne fogni, hogy nem kell már 5-10 db többmilliós kocsi. Okosan befektetni, telkeket venni, stb. Ha tényleg adót csalt, és elkapják akkor viselje a következményeket. Nagyon gyerekes ez, hogy "nem védett meg a klub" (Pepe részéről is).

De remélem, hogy ez mind kamu mert nem tudnak már mit írni az újságok. Ha meg menni akar, akkor fizessenek érte keményen. Azért még mindig világklasszis és hatalmas brand az ember. Ha nagyon vissza akarna menni Mu-ba, hívja fel Mourinho-t, hogy pengessen érte.

De ha meg elmenne én nem fosnék be annyira. Nem fogunk majdnem minden meccsen 10-et vágni, de el lesznek osztva a gólok. Lesz ismét egy átmenet, egy gyengébb időszak.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. június 17., szombat 16:18

Kerlon írta:Szerintem is felesleges fosni, ha megy. Van két honapunk igazolni, bitang erős a csapat, a Bayern is igazi vezeregyinseg nélkül triplazott, okosan kell igazolni. Kelleni fog egy tipikus center, Mbappe, Aubama.. A csapat szerintem könnyedén tudna alkalmazkodni egy új szituációhoz. Nekem Bale a fekete bárány, mert 442ben csatárban szabadon szerintem még jó lehet, ha nem sérült. Bale, Benzema, Morata, Mbappe 4-es frankó lehet.
És itt ki fog befejezni? Olyan aranyos, hogy Bale-t bárhol el tudod képzelni, de láttuk már, hogy kiélezett szituációban nem egy könyörtelen befejező. Karimot ismerjük, Morata nem Real Madrid kezdő szint. Marad a 18 éves Mbappe, új környezet, új csapat, új bajnokság, stb. Ez aztán frankó kilátás.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. június 17., szombat 16:10

Szerintem is felesleges fosni, ha megy. Van két honapunk igazolni, bitang erős a csapat, a Bayern is igazi vezeregyinseg nélkül triplazott, okosan kell igazolni. Kelleni fog egy tipikus center, Mbappe, Aubama.. A csapat szerintem könnyedén tudna alkalmazkodni egy új szituációhoz. Nekem Bale a fekete bárány, mert 442ben csatárban szabadon szerintem még jó lehet, ha nem sérült. Bale, Benzema, Morata, Mbappe 4-es frankó lehet.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2017. június 17., szombat 16:02

CR ebből már sehogy sem fog jól kijönni...ha eddig fütyülték a Bernabeuban, akkor ezek után még durvábbat fog kapni...ezek után már lehet, hogy tényleg nincs visszaút...
Amúgy nem tudom mi a f.szért kellet a BL győzelem után így megkavarni a sz.rt...nem tudom felfogni :'(

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. június 17., szombat 15:49

dzsi91 írta:Van élet CR után,de még rohadtul nem állunk rá készen,Benzemákkal meg bélákkal pláne nem.
Akkor mikor fogunk készen állni rá, ha nem most? Soha? Ilyen csapat nem tudom, hoy mikor lesz mögötte megint... Mert lassan megy ki Modric is, lassan-lassan Ramos is. Meg úgy alapból most minden a legnagyobb rendben van. Mikor lenne tökéletesebb pillanat pótolni, ha nem most?

dzsi91 írta:CR nem csak a pályán de az öltözőben is meghatározó, igazi győztes alkat és ez hatással van a csapatra.
Ez is eszembe jutott egyébként. De kellene nekünk egy olyan CR akinek a p***e kivan mindennel? Mikor egy Benítez alatt képes volt egy olyan játékra amival az MB3ba sem fért volna be, csak azért, mert nem tetszett neki az edző? Attól, mert ő elmegy, lesz még bőven vezéregyéniség, meg ugyanúgy egyben lesz a csapat magja, ugyanúgy ott lesznek akik a kezdőért harcolnak. Kicsit túl van misztifikálva ez a "jaaaj, nekünk annyi ha nem lesz CR nálunk" para... Még mielőtt nekem esne bárki is, én nem akarom, hogy elmenjen, mert jövőre ő kell legyen az új 9esünk és akkor megszexuálunk mindenkit... De ez a csapat van olyan kemény és erős per pill, hogy ne zuhanjon meg a távozásától.

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2017. június 17., szombat 15:33

Kerlon írta: http://madridom.hu/blog/2017/06/06/pepe ... madridban/ ott Van benne jó néhány odaszúrás, ami szerintem roppant felesleges a részéről. Lehet a Casqueros rúgdosódás után a legtöbb helyről elküldték volna, mi nem tettük kiálltunk mellette, világklasszis játékossá nőtte ki magát és csak a saját hibája miatt nem emlegetik a legnagyobbok között. Adócsalás témánál őt se értem, hogy mit akart, az ő felelőssége tudtommal korrektül adózni.
"Minden nap különleges volt a számomra, amikor reggel felkeltem és edzeni indultam a Real Madridhoz. Valdebebasba menni vagy a Bernabeuba… nincs egy konkrét pillanat amikor a legboldogabb voltam, az egész időszakra így gondolok. Mindent odaadtam a Real Madridért. Vert és verítéket. Boldog vagyok. Nem érzem úgy, hogy rosszul bánt volna velem a Real Madrid” – zárta gondolatait a Real Madrid – most már írhatjuk – korábbi védője."

Pepe és a klub a tárgyalásoknál értelemszerűen eltérő érdekeket képviseltek, mindkét fél szerette volna ha a saját akarata érvényesül. A hajlandóság a tárgyalásra, és a tény hogy hónapokon keresztül keresték a közös nevezőt, jelzi hogy mindkét fél törekedett a megoldaásra. Sajnos végül ez nem jött össze de attól hogy két fél nem tud megegyezni nem jelenti azt hogy nincs kölcsönös megbecsülés. Az hogy Pepe nem érezte korrektnek a klub döntését(mint ahogy a klubot képviselő döntéshozók sem érezhették korrektnek Pepe igényeit, nyilván ezért nem lett végül egyetértés), az szíve joga, ez nem beszólás, ez véleménynyilvánítás, nem mocskolni akarta a klubot, hanem megmagyarázni az okát annak amiért távozás mellett döntött. Azt nem mondhatta hogy minden fasza de bocs lelépek.

Az adózási problémát sajnos sem neki sem CR-nek nem látom át, nem tudom mi hibádzik, és hogy ki a ludas, ez már legyen az ő gondjuk ennyi pénzzel illik felelősségteljesen bánni, ha nem megy akkor szembe kell nézni a következményekkel... nekik, és nem a klubnak és szerencsére pláne nem nekem.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. június 17., szombat 15:32

M1Ö írta:
dzsi91 írta:mert ilyen hirtelen nem tudjuk pótolni szerintem,úgy hogy továbbra is a világ legjobb csapata legyünk semmiképp.
Dehogynem. Beteg, amit letolt a BL hajrára, de azt ne felejtse már el senki, hogy olyan csapat van mögötte, hogy az valami hihetetlen. Mikor csinálta volna ezt meg egy MU-ban, PSG-ben vagy bárhol máshol? Szóval szép és jó meg minden amit lenyomott, de ha elmegy, szerintetek nem találunk még egy gólvágót? Lehet, hogy hülye vagyok, de ha megy és jön M'Bappe, akkor én elmorzsolok pár könnycseppet a búcsúztatóján, aztán nyugodtan hátra dőlök, hogy továbbra is ott leszünk a szeren. Mert itt egy Ramos, egy Marcelo, egy Kroos, Modric, Isco, Asensio. Úgyanúgy könyörtelenek leszünk.

Mondjjuk úgy sem fog menni, szóval marad 150%-on a profizmus, hozzáállás :sly:
Hát én nem dőlnék hátra, hogy egy 18 éves 1 szezonos bappé majd lehozza az 5szörös aranylabdás alltime rekorder teljesítményét amikor igazán kell.Van élet CR után,de még rohadtul nem állunk rá készen,Benzemákkal meg bélákkal pláne nem.

Papíron jól hangzik ,hogy a 33 éves CR-t elajduk és jön egy fiatal penge játékos a helyére majd az hűde jó lesz.CR nem csak a pályán de az öltözőben is meghatározó, igazi győztes alkat és ez hatással van a csapatra.Nem állunk még készen és jelenleg nincs is szükségünk ilyen drasztikus lépésre.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Vissza: