Szerintem nem vagyunk ilyen jóban, úgyhogy....Papa, tudtommal Te hasonlítottad most is Di Maríahoz, ez az egyik!
A másik meg, hogy teljesen félreértelmezed, amit írtam, sebaj. Hagyjuk. Remélem hosszabbít 2029-ig, és több fizetést kap, mint CR.
Szerintem nem vagyunk ilyen jóban, úgyhogy....Papa, tudtommal Te hasonlítottad most is Di Maríahoz, ez az egyik!
az hogy máshogy nem lehet védeni.Realista24 írta:Nem értelek, mindig ez a még pár ember, meg mások...mi értelme?
Papa, tudtommal Te hasonlítottad most is Di Maríahoz, ez az egyik!Nem értelek, mindig ez a még pár ember, meg mások...mi értelme?
de most itt ebben a topikban kit érdekel más játékos?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ehhez kapcsolódóan csak annyit, hogy engem igenis érdekel, mert személy szerint akikre én előszeretettel utalok (Kaká és Karim) szintén a kedvenceim közé tartoznak és ugyanúgy a megosztó (Kaká esetében talán már helyesebb az abszolút nem kívánatos) játékosok közé tartoznak! Kedvenceim; ugyanakkor a pozitív dolgaik mellett a negatívumaikat sem tagadom le; sőt talán még inkább kritikus vagyok az irányukba, mert többet várnék tőlük pl. hiába rugdossa a gólokat most Karim --> nekem ez a teljesítmény önmagában kevés; nagyon messze van attól amire képes, de még a 2 évvel ezelőtti performance-tól is (természetesen és hozzátéve, hogy jelenleg hisz új edző, új korszak, idény nagyon eleje és azt hogy ez bőven változhat még a szezon előrehaladtával); na ugyanígy vagyok Mesuttal is! Ergo ha az egyiknél felrovok, elismerek, kritizálok, védek valamit, akkor azt hasonló esetben világos és egyértelmű, hogy a másiknál is ugyanúgy megteszem majd és vice versa! Mert a következetesség, a logika és a józan ész is ezt diktálja.
Nem értelek, mindig ez a még pár ember, meg mások...mi értelme?Meg még pár emberre (és ha nem tévedek még mindig csak augusztus vége, rengeteg nyitott kérdéssel még).
Meg még pár emberre (és ha nem tévedek még mindig csak augusztus vége, rengeteg nyitott kérdéssel még).a fejlődést. De ennek huzamosabb ideje nyoma sincs. Néha egy jó megmozdulás, egy gólpassz, de semmi extra. Ha DMnél sokan a folytonosságot hiányolják, akkor ez ugyanúgy igaz Özilre is.
5 milliót éventea kérdést hogy ha ennyi hibája van akkor mit keres itt
Hány évesen is robbantott úgy igazán a spanyol? 25 (a Chelsea elleni gól), illetve 26 évesen (a VB döntő); ilyen megközelítésből akár még Özil is bőven javíthat, mert csak most lép ebbe korba. Hozzáteszem Iniestát jobb játékosnak tartom (nem is picit), de ami itt megint megy a némettel kapcsolatban az no comment ...vagy Iniestara aki VB címet érő gólt lőtt?
---------------------------------------------------------------------------
iniestának azért volt még egy gólja a stamford bridgen ami igen emlékezetesre sikeredett. levették messit, mindenkit ő előlépett és jött.
Senki nem állítja, hogy szupersztár (sőt a jogos kritikák sincsenek cáfolva, "Kerlonék" sem elégedettek vele stb.), emlékeim szerint most sem hangzott el ilyen (csak a Te szádból), ugyanakkor az is túlzó és erőteljes ferdítés, ahogy ismét le van húzva ez az ember.Arra próbáltam rávilágítani, hogy Özil közel sem olyan "szupersztár"(nem találtam jobb kifejezést) mint ahogy egyesek gondolják,
Talán mert ezekkel együtt is egy TOP játékos a posztján, képességeiről nem is beszélve.igen az a baj hogy még vannak neki kisebb hiányosságai és ilyenkor mindig felteszem magamnak a kérdést hogy ha ennyi hibája van akkor mit keres itt
..kioszt egy hatalmas gólpasszt cének.Galacticos írta:özil meg ilyenkor...
igen az a baj hogy még vannak neki kisebb hiányosságai és ilyenkor mindig felteszem magamnak a kérdést hogy ha ennyi hibája van akkor mit keres ittGalacticos írta:ja csak ennyi?sander írta:Én nekem csak egy két bajom van Özillel:
az a baj hogy még tudnám sorolni de mindegy.
na a másik hogy szerintem balet úgy kéne levajazni hogy játszhasson vasárnap délben. akkor tényleg mindenki azt a meccset figyelné.
iniestának azért volt még egy gólja a stamford bridgen ami igen emlékezetesre sikeredett. levették messit, mindenkit ő előlépett és jött.realistahuni írta:vagy Iniestara aki VB címet érő gólt lőtt?
Azt, hogy csapatszinten mit nyertek, ne konkrét összehasonlításnak vedd. Arra próbáltam rávilágítani, hogy Özil közel sem olyan "szupersztár"(nem találtam jobb kifejezést) mint ahogy egyesek gondolják, közel sem tett annyit le az asztalra, hogy ekkora arca legyen mint most. És ez a gól-gólpassz statisztika, meg mindig másodlagos lesz, mert a sikert kupákban számolják.Az meg, hogy egy Mata CSAPATSZINTEN mit nyert szerintem hagyjuk
ja csak ennyi?sander írta:Én nekem csak egy két bajom van Özillel:
Az AS szerint ma megteszi első hivatalos ajánlatát az Manchester United Özilért, ami nem kevesebbről fog szólni, mint 50 millió euróról. Az Özil család nincs megelégedve Mesut helyzetével, sem sportszakmai, sem pedig gazdasági szempontból, ezért döntöttek úgy, hogy meghallgatják az Arsenal és a Manchester ajánlatát is.
szeptember 1. vasárnap 01:00 órára mindenki tud mindent már.Ha ma se lesz hivatalos akkor legkésőbb hétfőn, sokat már úgysem tudnak tévedni az újságok.
tehát nem real madrid alapanyag, eladni a picsába.Én nekem csak egy két bajom van Özillel:
- fizikálisan nagyon gyenge és amióta leigazoltuk azóta sem fejlődött semmit ezen a téren
- a mostani meccseken nagyon gyenge volt még akkor is amikor (talán az ő kedvéért) szerkezetet váltottunk
- Mou nyilatkozta róla hogy ha van vetélytársa nem tud rendesen kibontakozni és a rá nehezedő nyomást nem tudja kezelni
- látszik rajta hogy nem is akar és lesz@rj@ az egészet
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég