mennyivel mozgékonyabb lett mióta ledobott pár kiló izmotRealista24 írta:https://giphy.com/gifs/NMD7hUdU7eiPu
Cristiano Ronaldo
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Cristiano Ronaldo - 7
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Süti
Lesz még itt címlapon CR + 150 milla = Higuaín is, mire nyilatkozik, dw.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Az időpont stimmelziro4vr írta: Sláger fm, fél 12.
Este 23:30, Onda Cero. Van egy gyanúm, hogy sok érdemlegeset nem fog mondani. Beszél majd a szezon sikereiről és arról, hogy újabb négy évig ő a Real elnöke, aztán kb ennyi.KAG írta:Volt egy hir, hogy Perez ma dog valami radiomusorban szerepelni.
Errol lehet tudni, hogy hol es mikor lesz?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Sláger fm, fél 12.KAG írta:Volt egy hir, hogy Perez ma dog valami radiomusorban szerepelni.
Nem illik.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Volt egy hir, hogy Perez ma dog valami radiomusorban szerepelni.
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Egymást hergelitek itt, jobbak vagytok mint a különböző szennylapok.
A konfetti kupa végéig nem lesz itt semmi VALÓS történés, ellenben a lapok pont ezt az időszakot használják ki, nyugodtan számítsatok a még cifrább meg tutira mondott kamuhírekre.
Igyatok egy fröccsöt és pihenjetek addig, szegény R24 már nem sokáig bírja ahogy látom.
A konfetti kupa végéig nem lesz itt semmi VALÓS történés, ellenben a lapok pont ezt az időszakot használják ki, nyugodtan számítsatok a még cifrább meg tutira mondott kamuhírekre.
Igyatok egy fröccsöt és pihenjetek addig, szegény R24 már nem sokáig bírja ahogy látom.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Amúgy, ha nem adná le a marketingbevételek nagy részét is, jogtalan lenne egy majdnem ötszörös Aranylabdást megtenni az egyik legjobban fizetett játékosnak? Nem hinném.Ezen röhögök mindig, amikor a sok lájkhuszár skandálja habzó szájjal, hogy "a fizetése, a fizetése"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ezen röhögök mindig, amikor a sok lájkhuszár skandálja habzó szájjal, hogy "a fizetése, a fizetése"Realista24 írta:Évi 42 millió a bruttója. Évi 80-100 millió között van az éves bevétele a reklámokkal, minden lószarral együtt. Azaz van 40-60 millió reklámbevétele, aminek a 40(50%)-a a Real-t illeti. A világ legkövetettebb embere a közösségi oldalakon a sportolók között. Ha kirakja a reggeli kulát az instára is instant 2 millió lájk megy rá. Ez megfizethetetlen a Real Madrid számára. Akkor miről beszélünk?Hát ha fizetés szempontjából az alsó felére gondolounk, talán még mindig (költői) túlzás, de már nem annyira. A lényeg az volt, hogy toronymagasan ő keres a legtöbbet, és már egyszer bezsarolta a klubot fizetésemelésért.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Továbbra sem köteles cáfolni, ahogy itt sem köteles senki túráztatni magát előre.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Hát ha a Reallal kapcsolatos pletykák nem igazak, nem sokat kell bufferelni, csak annyit mondani, hogy ezek nem igazak. Viszont ha már gondolkodni kell, akkor valami még is van ott. Na mindegy, túl van tárgyalva. Én örülnék neki, ha kiderülne, hogy nem megy sehová, és legjobban annak örülnék, ha ezt ő maga mondaná ki.füst írta:Azt a max. 2 hetet már majdcsak kibírja valahogy, úgy hogy más megy ki helyette a sajtótájékoztatóra. Teszem hozzá szerintem az csak jó ha nem azonnal szólal meg, hanem van egy kis ideje bufferelni, mert nem vagyok benne biztos hogy ő az a típusú ember, aki első felindulásból is képes bölcset mondani.
Merci Zizou!
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Azt a max. 2 hetet már majdcsak kibírja valahogy, úgy hogy más megy ki helyette a sajtótájékoztatóra. Teszem hozzá szerintem az csak jó ha nem azonnal szólal meg, hanem van egy kis ideje bufferelni, mert nem vagyok benne biztos hogy ő az a típusú ember, aki első felindulásból is képes bölcset mondani.
- ericco
- Kapcsolat:
füst írta:Nem fog cicaharcba keveredni a spanyol médiával a konföd. kupa közepén.
Oké, így egész konf. kupa alatt bújkálhat az újságírók elől, mert az első kérdés sosem az aktuális meccsel kapcsolatos lesz. Egy cáfolattal saját maga életét is könnyebbé tehetné. Továbbra sem hiszem, hogy el fog igazolni, de én szeretem a transzparens dolgokat. Ez a nagy hallgatás pedig nem az.
Merci Zizou!
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Nem fog cicaharcba keveredni a spanyol médiával a konföd. kupa közepén. Körülötte minden válogatott társa odakoncentrál, ő meg a klubügyeivel szabadon foglalkozik? Hogy nézne az ki?ericco írta:Én értem, és nagyjából ugyanaz a véleményünk. Csak azt gondolom, hogy Ronaldo maga is tehetne azért, hgoy lenyugodjanak körülötte a dolgok. Bár lehet ez most nem érdeke, ez si benne van a pakliban. Valamelyik nap le is írtam, hogy lehet ez az egész egy figyelemelterelés az adóügyekről.Realista24 írta:Nem megyek bele többször és jobban, ha érted amit írtam, akkor jó, ha nem, akkor ez van. Cé a köcsög.
Abban maximálisan meg tudunk egyezni, hogy a Realnak nincs sok veszítenivalója. Sőt, a duplázás után fájna a legkevésbé.
Majd tesz azért hogy lenyugodjanak a kedélyek ha véget ért a jelenlegi feladata. Persze mindent akarunk és azt azonnal, értem én hogy kapja be.
- ericco
- Kapcsolat:
Én értem, és nagyjából ugyanaz a véleményünk. Csak azt gondolom, hogy Ronaldo maga is tehetne azért, hogy lenyugodjanak körülötte a dolgok. Ez a cáfolat dolga, elhesegetni a hamis híreket. Bár lehet ez most nem érdeke, ez si benne van a pakliban. Valamelyik nap le is írtam, hogy lehet ez az egész egy figyelemelterelés az adóügyekről.Realista24 írta:Nem megyek bele többször és jobban, ha érted amit írtam, akkor jó, ha nem, akkor ez van. Cé a köcsög.
Abban maximálisan meg tudunk egyezni, hogy a Realnak nincs sok veszítenivalója. Sőt, a duplázás után fájna a legkevésbé.
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nyugi Miki, még tudsz írni a fórumraL.Miki írta:Félreértés ne essék, én nem a Te hsz-eidben kerestem es kutakodtam. A saját hszeimben kerestem valamit amiről korábban írtam valamelyik topicban arra voltam kiváncsi, csak megláttam a Tiédet az enyém között, mert idézve volt es kiváncsi lettem ra, aztán gondoltam bemásolom hogy azóta mekkorát fejlődött Ronaldo es az nem ellened szólt mert akkor tajt mindenki orrolt ra es haragudott ra igen en is, mert igen látványosan szar volt Benitez miatt.Realista24 írta:[
Másképpen is megfogalmazom, lehet anyázni, fikázni és a pic.ába elküldeni előre, csak sok értelme nincs, mert majd visszakeresem a hszeket, mint L.Miki az enyémet, aztán megy majd a bujkálás.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Félreértés ne essék, én nem a Te hsz-eidben kerestem es kutakodtam. A saját hszeimben kerestem valamit amiről korábban írtam valamelyik topicban arra voltam kiváncsi, csak megláttam a Tiédet az enyém között, mert idézve volt es kiváncsi lettem ra, aztán gondoltam bemásolom hogy azóta mekkorát fejlődött Ronaldo es az nem ellened szólt mert akkor tajt mindenki orrolt ra es haragudott ra igen en is, mert igen látványosan szar volt Benitez miatt.Realista24 írta:[
Másképpen is megfogalmazom, lehet anyázni, fikázni és a pic.ába elküldeni előre, csak sok értelme nincs, mert majd visszakeresem a hszeket, mint L.Miki az enyémet, aztán megy majd a bujkálás.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Easy. Ez az igazságRealista24 írta:Nagyon kemény ahogy változnak itt a vélemények a hírek hatására. Óránként. ráadásul megbízható angol lapokra alapozva
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
VanillaSky írta:Őszintén milyen komolyabb diskurzust remélsz egy olyan felvetésre amiben azt fejtegeted, hogy egy 4.99 aranylabdával megáldott, sorozatos BL gólkirály, többszörös BL győztes megijed egy eddig egy szezonos, a nullához konvergáló pedigrével ellátott gyerektől? Persze az a legvalószínűbb, hogy a fórum jelenlegi divathóbortjától retteg. Vagy esetleg Perezék elhagyták a kedvenc csillámpónis takaróját és ezt vette zokon.Egyébként úgy bírom az ilyen 1mondatos faszagyerekes válaszokat,legyen akàrki a szerző.
Pláne, hogy CR a példaképe, vele van kitapétázva, biztos ez is rosszul esett neki vagy, hogy lájkolt egy Barcás insta posztot
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Őszintén milyen komolyabb diskurzust remélsz egy olyan felvetésre amiben azt fejtegeted, hogy egy 4.99 aranylabdával megáldott, sorozatos BL gólkirály, többszörös BL győztes megijed egy eddig egy szezonos, a nullához konvergáló pedigrével ellátott gyerektől? Persze az a legvalószínűbb, hogy a fórum jelenlegi divathóbortjától retteg. Vagy esetleg Perezék elhagyták a kedvenc csillámpónis takaróját és ezt vette zokon.Egyébként úgy bírom az ilyen 1mondatos faszagyerekes válaszokat,legyen akàrki a szerző.