szerintem a klasszikus 10-es poszt lassan "kihal" és ezekkel a hiányosságokkal nem fogunk neki találni új posztot.madridronie írta:Talán mert ezekkel együtt is egy TOP játékos a posztján, képességeiről nem is beszélve.igen az a baj hogy még vannak neki kisebb hiányosságai és ilyenkor mindig felteszem magamnak a kérdést hogy ha ennyi hibája van akkor mit keres itt
Kommentáld a híreket
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
- Galacticos
ja igen és még annyi hogy a hírek szerint érte jön ajánlat és nem dimariaért vagy kakáért. én is és realista is és mindenki inkább kakát adná el mert nyilván ő is szar sőt szarabb, de érten nem jön ajánlat. özilért jön ajánlat, több pénzt is akar. még jó hogy róla beszélünk, úgyhogy ne keverj ide másokat.Galacticos írta:madridronie csak azt értsd már meg légyszíves hogy igen mások is szarok DE ÖZIL AKAR MÉG TÖBB PÉNZT. és akárhogy nézem a csapatot özil ezzel a hozzáállásával eléggé kilóg.
jó oké én feladtam. veled ezt nem lehet. ha annyira hajlana a klub arra hogy meghosszabbítsuk a fizetését, akkor nem durcizna valószínűleg.Ez sem igaz így teljes mértékben!
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Természetesen, itt mindig csak a másik lehet balfék és csak a másik érthet félre dolgokat.A másik meg, hogy teljesen félreértelmezed, amit írtam, sebaj. Hagyjuk.
Ez sem igaz így teljes mértékben!igen mások is szarok DE ÖZIL AKAR MÉG TÖBB PÉNZT. és akárhogy nézem a csapatot özil ezzel a hozzáállásával eléggé kilóg.
apuci veri az asztalt a fizuért /illetve mire fel kap jelenleg is 5 millát --> mondjuk az alacsony vételárnak köszönhetően az egyéni kontraktusnál ez illetve a kedvezőbb személyes feltételek nem mintha egyedüli és szokatlan lenne, de sebaj/, mikor több hír is volt arról, hogy a jelenlegi szerződése megkötésekor 3 év eltelte után a kontraktus feltételeinek újratárgyalásának ígéretét kapta a Real Madridtól és amivel kapcsolatban egyeztetések is indultak, mert a klub is hajlana a közös folytatásra és társai ........
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szerintem nem vagyunk ilyen jóban, úgyhogy....Papa, tudtommal Te hasonlítottad most is Di Maríahoz, ez az egyik!
A másik meg, hogy teljesen félreértelmezed, amit írtam, sebaj. Hagyjuk. Remélem hosszabbít 2029-ig, és több fizetést kap, mint CR.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
az hogy máshogy nem lehet védeni.Realista24 írta:Nem értelek, mindig ez a még pár ember, meg mások...mi értelme?
madridronie csak azt értsd már meg légyszíves hogy igen mások is szarok DE ÖZIL AKAR MÉG TÖBB PÉNZT. és akárhogy nézem a csapatot özil ezzel a hozzáállásával eléggé kilóg.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Papa, tudtommal Te hasonlítottad most is Di Maríahoz, ez az egyik!Nem értelek, mindig ez a még pár ember, meg mások...mi értelme?
A másik pedig ez:
de most itt ebben a topikban kit érdekel más játékos?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ehhez kapcsolódóan csak annyit, hogy engem igenis érdekel, mert személy szerint akikre én előszeretettel utalok (Kaká és Karim) szintén a kedvenceim közé tartoznak és ugyanúgy a megosztó (Kaká esetében talán már helyesebb az abszolút nem kívánatos) játékosok közé tartoznak! Kedvenceim; ugyanakkor a pozitív dolgaik mellett a negatívumaikat sem tagadom le; sőt talán még inkább kritikus vagyok az irányukba, mert többet várnék tőlük pl. hiába rugdossa a gólokat most Karim --> nekem ez a teljesítmény önmagában kevés; nagyon messze van attól amire képes, de még a 2 évvel ezelőtti performance-tól is (természetesen és hozzátéve, hogy jelenleg hisz új edző, új korszak, idény nagyon eleje és azt hogy ez bőven változhat még a szezon előrehaladtával); na ugyanígy vagyok Mesuttal is! Ergo ha az egyiknél felrovok, elismerek, kritizálok, védek valamit, akkor azt hasonló esetben világos és egyértelmű, hogy a másiknál is ugyanúgy megteszem majd és vice versa! Mert a következetesség, a logika és a józan ész is ezt diktálja.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2013. augusztus 28., szerda 12:31-kor.
RealMadrid
RealMadrid
azért el ne kezdjétek már szopkodni iniestát, de komolyan.
ha jön bale akkor tényleg meszeltek mesutnak. én mindig is bírtam a tagot, de a csapat az első. ha igaz, h 40 felett adna érte a MU akkor csomagolok neki.
ha jön bale akkor tényleg meszeltek mesutnak. én mindig is bírtam a tagot, de a csapat az első. ha igaz, h 40 felett adna érte a MU akkor csomagolok neki.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem értelek, mindig ez a még pár ember, meg mások...mi értelme?Meg még pár emberre (és ha nem tévedek még mindig csak augusztus vége, rengeteg nyitott kérdéssel még).
Most Özil a téma, és nem a két meccs alapján van kritizálva Özil.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- madridronie
Meg még pár emberre (és ha nem tévedek még mindig csak augusztus vége, rengeteg nyitott kérdéssel még).a fejlődést. De ennek huzamosabb ideje nyoma sincs. Néha egy jó megmozdulás, egy gólpassz, de semmi extra. Ha DMnél sokan a folytonosságot hiányolják, akkor ez ugyanúgy igaz Özilre is.
RealMadrid
RealMadrid
- mocsok
ja, ez meg a másik lehetőség.
hú de felkúrta az agyam az a félidő. mintha hirtelen mindenki higuain lett volna.
brrr.
hú de felkúrta az agyam az a félidő. mintha hirtelen mindenki higuain lett volna.
brrr.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
5 milliót éventea kérdést hogy ha ennyi hibája van akkor mit keres itt
Nekem sok gondom nem lenne vele, ha látnám rajta az akarást, és a fejlődést. De ennek huzamosabb ideje nyoma sincs. Néha egy jó megmozdulás, egy gólpassz, de semmi extra. Ha DMnél sokan a folytonosságot hiányolják, akkor ez ugyanúgy igaz Özilre is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
But he is a good boy...
- madridronie
Hány évesen is robbantott úgy igazán a spanyol? 25 (a Chelsea elleni gól), illetve 26 évesen (a VB döntő); ilyen megközelítésből akár még Özil is bőven javíthat, mert csak most lép ebbe korba. Hozzáteszem Iniestát jobb játékosnak tartom (nem is picit), de ami itt megint megy a némettel kapcsolatban az no comment ...vagy Iniestara aki VB címet érő gólt lőtt?
---------------------------------------------------------------------------
iniestának azért volt még egy gólja a stamford bridgen ami igen emlékezetesre sikeredett. levették messit, mindenkit ő előlépett és jött.
Senki nem állítja, hogy szupersztár (sőt a jogos kritikák sincsenek cáfolva, "Kerlonék" sem elégedettek vele stb.), emlékeim szerint most sem hangzott el ilyen (csak a Te szádból), ugyanakkor az is túlzó és erőteljes ferdítés, ahogy ismét le van húzva ez az ember.Arra próbáltam rávilágítani, hogy Özil közel sem olyan "szupersztár"(nem találtam jobb kifejezést) mint ahogy egyesek gondolják,
Talán mert ezekkel együtt is egy TOP játékos a posztján, képességeiről nem is beszélve.igen az a baj hogy még vannak neki kisebb hiányosságai és ilyenkor mindig felteszem magamnak a kérdést hogy ha ennyi hibája van akkor mit keres itt
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2013. augusztus 28., szerda 12:19-kor.
RealMadrid
RealMadrid
- mocsok
..kioszt egy hatalmas gólpasszt cének.Galacticos írta:özil meg ilyenkor...
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
igen az a baj hogy még vannak neki kisebb hiányosságai és ilyenkor mindig felteszem magamnak a kérdést hogy ha ennyi hibája van akkor mit keres ittGalacticos írta:ja csak ennyi?sander írta:Én nekem csak egy két bajom van Özillel:
az a baj hogy még tudnám sorolni de mindegy.
na a másik hogy szerintem balet úgy kéne levajazni hogy játszhasson vasárnap délben. akkor tényleg mindenki azt a meccset figyelné.
- Galacticos
iniestának azért volt még egy gólja a stamford bridgen ami igen emlékezetesre sikeredett. levették messit, mindenkit ő előlépett és jött.realistahuni írta:vagy Iniestara aki VB címet érő gólt lőtt?
özil meg ilyenkor...
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Azt, hogy csapatszinten mit nyertek, ne konkrét összehasonlításnak vedd. Arra próbáltam rávilágítani, hogy Özil közel sem olyan "szupersztár"(nem találtam jobb kifejezést) mint ahogy egyesek gondolják, közel sem tett annyit le az asztalra, hogy ekkora arca legyen mint most. És ez a gól-gólpassz statisztika, meg mindig másodlagos lesz, mert a sikert kupákban számolják.Az meg, hogy egy Mata CSAPATSZINTEN mit nyert szerintem hagyjuk
Szép dolog ez a sok gólpassz, de szerinted 20 év múlva kire emlékeznek jobban az emberek?
Özilre aki adott átlag 30 gólpasszt évente, vagy Iniestara aki VB címet érő gólt lőtt?
- Galacticos
ja csak ennyi?sander írta:Én nekem csak egy két bajom van Özillel:
az a baj hogy még tudnám sorolni de mindegy.
na a másik hogy szerintem balet úgy kéne levajazni hogy játszhasson vasárnap délben. akkor tényleg mindenki azt a meccset figyelné.
- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
Özil 50 out
Bale 87 in
Deal.
Aztán most már tényleg zárjuk le ezt az időszakot.
Bale 87 in
Deal.
Aztán most már tényleg zárjuk le ezt az időszakot.
Szégyen a kukás, de hasznos.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Az AS szerint ma megteszi első hivatalos ajánlatát az Manchester United Özilért, ami nem kevesebbről fog szólni, mint 50 millió euróról. Az Özil család nincs megelégedve Mesut helyzetével, sem sportszakmai, sem pedig gazdasági szempontból, ezért döntöttek úgy, hogy meghallgatják az Arsenal és a Manchester ajánlatát is.
A hír onnantól érdekes, ha a MU tényleg tesz egy hivatalos ajánlatot. Az Arsenalt említeni is kár.
Ha tényleg jön hivatalos ajánlat el lehet gondolkoznia a klubnak és a játékosnak is. Bár, ha itt kritika éri a törököt, hogy tesz a védekezésre, nem tudom, mi lenne vele Angliában...
Továbbra is tartom( nem csak Özil vonatkozásában): Megszoksz, vagy megszöksz. Ha nem ízlik neki az új felállás, mindenki jobban jár, ha dobbant. Vagy pedig legyen tökös, kösse fel az alsóneműt, aztán pörögjön mint a búgócsiga a pályán. Nálam amúgy elfér a keretben, az esély a bizonyításra neki is jár, ahogy a többieknek, de akkor ideje a dolognak nekifeszülnie. Én elhiszem, hogy a jelenlegi rendszer nem igazán fekszik neki, de az van meg meggyleves.Alkalmazkodjon a megváltozott körülményekhez. A győztesek felveszik a kesztyűt, a vesztesek elfutnak. Özilről hamarosan kiderül, hogy melyik csoportba tartozik.