KAG írta:Na, nekem pl ezek az agykikapcsolós filmek ülnek.
Az agykikapcsolás nem egyenlő a fossal. Erre kb jó példa leszt ez a Baby Driver is a kritikák alapján, vagy nem is olyan rég a Mad Max. Múltkor mondtam a haverkonak, hogy mekkora szar film az új Halálos iramban, és én lettem lehurrogva, hogy azt a filmet, nem úgy kell nézni, ha úgy nézed, akkor kurvajó, stb.
Most komolyan ez lett? Az ilyen transzformerszek is jó filmek, csak a nézők nézik szarul?
Azt még elnéztem, mikor Vin Diesel tolatva, égő autóval megnyerte a versenyt, el is mosolyogtam rajta, de mikor elkezdett ezután komolykodni, és vágni a pofákat az egész filmben, meg család, stb. akkor rosszul voltam. Most ez a film kikapcsol vagy tanítani akar valamit, vagy mi a túró? A millió dramaturgiai olcsó trükkre pedig ki sem térek inkább. És ezek a kasszasikerek. Beszarás.
Már bocs, de ki az a hülye, aki kiad 2-3 ezer forintot azért, hogy 15 perc után kijöjjön a filmről?
Ha kiadsz egy vacsiért 3000 Ft-t, és nem izlig, akkoris inkább megeszed, mégha közben a hányás kerülget?
Én is jártam már így, konrkétan romlott volt a kaja, a pénzem is követeltem vissza. Kár, hogy ez moziba egy szar film esetén nem szokás, pedig jogos lenne.