Mozi, filmek
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Mozi, filmek
Hát én most igazat adok Remynek, nincs azzal gond ha valaki otthagyja a filmet mert annyira nem jön be, de tudni lehet hogy egy transformers 5 esetében mit kap az ember a pénzéért, ennek tudatában mégis megvenni a jgyet majd 15 perc után távozni... hát nem túl bölcs dolog, szerintem ez belátható.
Hogy a filmről is írjak, nem láttam és boldog vagyok.
Hogy a filmről is írjak, nem láttam és boldog vagyok.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Új színészekkel pont ezt teszik.Remy írta:Mondjuk félreértés ne essék, nem a szériát akarom védeni, mert azt a pénzt lehetne más projektekre is költeni. De sehol nem láttam azt, hogy az emberek torkán azt akarták volna letolni, hogy ez most iszonyat jó lesz. Mindemellett ennek a résznek jósolnak a leggyengébb első hétvégés bevételt, szóval már kialakult egy általános vélemény az egész szériáról.
De lehet simán van olyan is, aki még életében nem hallott erről a szériáról, és most ült be először, mert egy haver mondjuk elrántogatta.
Merci Zizou!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondjuk félreértés ne essék, nem a szériát akarom védeni, mert azt a pénzt lehetne más projektekre is költeni. De sehol nem láttam azt, hogy az emberek torkán azt akarták volna letolni, hogy ez most iszonyat jó lesz. Mindemellett ennek a résznek jósolnak a leggyengébb első hétvégés bevételt, szóval már kialakult egy általános vélemény az egész szériáról.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ericco
- Kapcsolat:
De ha az étterem, elkezdi mindenhol a pofámba nyomni, hogy van új menü, szakács, és a negatív tapasztalatok ellenére adok neki még egy esélyt, akkor ismét jogosan háborodom fel, mert ugyanazt a szart akarták velem ismét megetetni, csak más csomagolásban.Remy írta:Ismétlem. Egy széria 5. részéről beszélünk, ami egyszer sem volt kritikailag dicsérve. Ergo, ha ugyanabban az étteremben 5x egymás után kéred ugyanazt a kaját, és ötödjére sem ízlik, akkor az valószínűleg nem a kaja és az étterem hibája, hanem a tiéd.ericco írta: Ha kiadsz egy vacsiért 3000 Ft-t, és nem izlig, akkoris inkább megeszed, mégha közben a hányás kerülget?
Merci Zizou!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ismétlem. Egy széria 5. részéről beszélünk, ami egyszer sem volt kritikailag dicsérve. Ergo, ha ugyanabban az étteremben 5x egymás után kéred ugyanazt a kaját, és ötödjére sem ízlik, akkor az valószínűleg nem a kaja és az étterem hibája, hanem a tiéd.ericco írta: Ha kiadsz egy vacsiért 3000 Ft-t, és nem izlig, akkoris inkább megeszed, mégha közben a hányás kerülget?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ericco
- Kapcsolat:
Az agykikapcsolás nem egyenlő a fossal. Erre kb jó példa leszt ez a Baby Driver is a kritikák alapján, vagy nem is olyan rég a Mad Max. Múltkor mondtam a haverkonak, hogy mekkora szar film az új Halálos iramban, és én lettem lehurrogva, hogy azt a filmet, nem úgy kell nézni, ha úgy nézed, akkor kurvajó, stb.KAG írta:Na, nekem pl ezek az agykikapcsolós filmek ülnek.
Most komolyan ez lett? Az ilyen transzformerszek is jó filmek, csak a nézők nézik szarul?
Azt még elnéztem, mikor Vin Diesel tolatva, égő autóval megnyerte a versenyt, el is mosolyogtam rajta, de mikor elkezdett ezután komolykodni, és vágni a pofákat az egész filmben, meg család, stb. akkor rosszul voltam. Most ez a film kikapcsol vagy tanítani akar valamit, vagy mi a túró? A millió dramaturgiai olcsó trükkre pedig ki sem térek inkább. És ezek a kasszasikerek. Beszarás.
Ha kiadsz egy vacsiért 3000 Ft-t, és nem izlig, akkoris inkább megeszed, mégha közben a hányás kerülget?Már bocs, de ki az a hülye, aki kiad 2-3 ezer forintot azért, hogy 15 perc után kijöjjön a filmről?
Én is jártam már így, konrkétan romlott volt a kaja, a pénzem is követeltem vissza. Kár, hogy ez moziba egy szar film esetén nem szokás, pedig jogos lenne.
Merci Zizou!
- Remy
- Kapcsolat:
Már bocs, de ki az a hülye, aki kiad 2-3 ezer forintot azért, hogy 15 perc után kijöjjön a filmről?
Lehet csak én vagyok ennyire skót ebben az országban, de ennyi pénzt kidobni az abalakon, brutál. Mert mit várt? Egy széria 5. része, egy olyan szériáé, ami kritikailag sosem volt dicsérve.
Persze megint én vagyok a hülye. Fast és Transformers témában bármit mondok, be vagyok támadva. Elképesztő.
Lehet csak én vagyok ennyire skót ebben az országban, de ennyi pénzt kidobni az abalakon, brutál. Mert mit várt? Egy széria 5. része, egy olyan szériáé, ami kritikailag sosem volt dicsérve.
Persze megint én vagyok a hülye. Fast és Transformers témában bármit mondok, be vagyok támadva. Elképesztő.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mi az hogy ennyi eszük is van? Minek vesztegessék az idejüket egy foshalmazra? Vagy te vagy a menő vagy mert van időd mindenféle zs kategóriás szart újrázni kéthetente?Remy írta:Ennyi eszük is van.wZoLee7 írta: Tegnap adtuk eloszor, 15 perc utan ketten hazamentek mert nem birtak, ilyen utoljara a sotet 50 arnyalatan volt
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Fuh, ez tényleg jónak tűnik.Baby Driver viszont brutál kritikákat kap. Aki mozizni akar, lehet érdemes lenne majd beülnie rá.
Na, nekem pl ezek az agykikapcsolós filmek ülnek.
Amikor csak beülök és nézem, jól szórakozom.
Az ilyen FF,Transformers,stb... filmek 5. része már inkább szánalmas számomra.
ZIDANE
- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
Az gáz ha én egy részt se láttam még? Max a tv 2-n pár percet
- Remy
- Kapcsolat:
Ennyi eszük is van. De gondolom majd kiírja facebookra pár lájkért cserébe, hogy ő mekkora király, mert fogta magát és kijött 15 perc után a transformers 5. részéről.wZoLee7 írta: Tegnap adtuk eloszor, 15 perc utan ketten hazamentek mert nem birtak, ilyen utoljara a sotet 50 arnyalatan volt
Én ma nézem.
3 napja újráztam a 4. részt. Anno moziban nem igazán adta, de most itthon jobban tetszett. Meglátjuk.
Baby Driver viszont brutál kritikákat kap. Aki mozizni akar, lehet érdemes lenne majd beülnie rá.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Kapasbol megkerdeztem par embert a film utan, a tobbsegnek azert tetszett, nekem pl az elozo nagyon nem adta, lehet ma beulok ra
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mindig le tudok döbbenni attól, hogy mennyire egyszerű az átlag ember.Tegnap adtuk eloszor, 15 perc utan ketten hazamentek mert nem birtak, ilyen utoljara a sotet 50 arnyalatan volt
ZIDANE
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Tegnap adtuk eloszor, 15 perc utan ketten hazamentek mert nem birtak, ilyen utoljara a sotet 50 arnyalatan voltRealista24 írta:De gondolom a nyitóhétvége kasszasiker lettsoadroli írta:az új transformers nem okozott csalódást, ugyanolyan szar lett mint a többi rottenen 16/100, metascore: 30%, imdb 5,6
Anthony Ferrante asszem most szabad.P. Krisz írta:DC abból a szempontból könnyű helyzetben van, hogy országos cimborája Scorsese és megtalálja fasza filmekkel.
Azt nézném már meg ha Faszi összállna egy elit rendezővel.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Phecohoz? Félteném szegény Mettyút...KAG írta:matthew mcconaughey-t még hozzátenném.
Nálam Hardy, Fassbender, meg ha a filmjeit nézzük DiCaprio. Mindig jól választ.
Nem illik.
- P. Krisz
DC abból a szempontból könnyű helyzetben van, hogy országos cimborája Scorsese és megtalálja fasza filmekkel.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hardy ok, de hozhatna par DC súlyú filmet végre.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
DiCaprio, Hardy és McAvoy nálam a top3 jelenleg. Engem ők kielégítenek teljesen. No homo