Mesut Özil - 10
- Galacticos
Re: Mesut Özil - 10
én csak azt nem értem hogy hogy játszana, ha nem lenne neki nagy megtiszteltetés? duzzogna? flegmázna? nem menne hátra védekezni? vagy nem hajtana az első perctől az utolsóig?
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
fasza... akkor örülnék, ha ő is megtisztelné annyival a csapatot, hogy nem szarik 100%-ig bele az egészbe.Özil: “Számomra megtiszteltetés, hogy itt játszhatok. Nagyra értékelem az érdeklődésüket irántam, de a döntésem egyértelmű: maradok. Van egy szerződésem, ami 2016-ig szól.”
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
fasz.Realista24 írta:Na, Özil olvasta a fórumot és gondolta, hogy most már kiáll a nyilvánosság elé:
http://madridom.hu/?p=22704
menjél innen te hülye zöld ember.
nincs már több ünnep, nincs már több szörpözés.
kezdődik a depresszió.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Na, Özil olvasta a fórumot és gondolta, hogy most már kiáll a nyilvánosság elé:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
ezek szerint pep ért a focihozGT37 írta:Remek játékosnak tartom a törököt... oh wait... németet, anno sajnáltam is, hogy Pep nem hozta el. A hozzáállásáról és a hasonló dolgokról nem az én tisztem nyilatkozni, ezt a részét hagyjuk is.
Viszont erre a 46-50 millióra kapásból rábólintanék Pérez helyében.
de amúgy rádobunk egy 20-ast és vihetitek, Nemár meg jön ide.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Remek játékosnak tartom a törököt... oh wait... németet, anno sajnáltam is, hogy Pep nem hozta el. A hozzáállásáról és a hasonló dolgokról nem az én tisztem nyilatkozni, ezt a részét hagyjuk is.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Első évnek az bőven elment. az a baj, hogy azóta nem fejlődött semmi, sőt, hozzáállásbeli problémák is előjöttek nála. Első évében a 60. percben a seggén vette a levegőt, mert hajtott, az egyik legtöbbet futotta a csapatból, mindenhol feltűnt. Most elfárad 10 perccel később, de mellette alibizik a jobb oldalon, vagy bujkál a védők közt.primrose írta:Szintúgy. Nálam csak az első éve tetszett igazán, habár már akkor is láttam nála hiányosságokat, amik azóta is megvannak.Nálad nem kérdés, nálam az elmúlt évek alapján igen.
Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Szintúgy. Nálam csak az első éve tetszett igazán, habár már akkor is láttam nála hiányosságokat, amik azóta is megvannak.Nálad nem kérdés, nálam az elmúlt évek alapján igen.
But he is a good boy...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nálad nem kérdés, nálam az elmúlt évek alapján igen.mert ő képességekben meg aztán tényleg nem kérdés, hogy Real Madrid szint.
Azzal a hírrel tudok azonosulni, amit még talán júniusban olvastam, hogy Karim és Özil sorsa is ettől az évtől függ. Nem lepapírozni mindent a szezon előtt, meg emeléseket osztogatni. Ez a franciára ugyanúgy igaz, bár nála sosem volt kérdés, hogy melyik csapatban akar játszani, és ezt az egyet becsülöm Bale-ben is. Más csapat szóba sem jöhet nála a váltást illetően.
Ha jön Bale és Özil marad, akkor hajtson, bizonyítson, kösse fel a gatyáját, mert Isco sem lesz kis falat neki, a jobboson meg nincs helye.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Én az első évében nagyon bírtam, akkor még hajtott és tette a dolgát rendesen. De azóta tényleg nagyon elszállt magától. Nincs meg benne az alázat, a küzdeni akarás és a teljesítménye is egyre rosszabb. Nem elég motiváció neki az, hogy a Madrid mezét húzhatja fel és, hogy a példaképe ott van minden meccsen és edzésen?
Ha tényleg elégedetlen és nem bírja a versenyhelyzetet, akkor egy 45-50 millió eurós ajánlaton el kell gondolkozni. Persze ő is megérdemel egy újabb esélyt mint mások (Benzema,DM) de ha neki nem tetszik a jelenlegi szitu...
Ha tényleg elégedetlen és nem bírja a versenyhelyzetet, akkor egy 45-50 millió eurós ajánlaton el kell gondolkozni. Persze ő is megérdemel egy újabb esélyt mint mások (Benzema,DM) de ha neki nem tetszik a jelenlegi szitu...
-
Bocsi, de ez még mindig a Real Madrid.Tőlem a földön is ülhet 90 percig, ha ad 2 asszisztot meccsenént...
But he is a good boy...
- Kyller
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Higuain, Ramos, Alvaro Recoba
Nem neked szólt!___Samy___ írta:még véletlenül sem ezt írtam, de mindegyMiért mondja mindenki, hogy a semmiért kap 5 milkát??
- hehe
úgy tudom a cselszinek vagy a juventusnak elég befogadó drukkerei vannak, lehet próbálkozni náluk.Tőlem a földön is ülhet 90 percig, ha ad 2 asszisztot meccsenént...
itt nem ez az etalon, nem ez az elvárt, nem ez a sztenderd.
- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
Özil egy nagyon jó játékos, elképesztő dolgokra képes. Viszont a már a Werderben is az volt a baj vele, hogy időnként nagyon eltűnik, és ez néha meccseket jelent.
Ha 50 milliót kapnánk érte (és ugye jön Bale), akkor el kell adni. Mert annyit nem tud hozzátenni a csapathoz egyszerűen, főleg ha jön elé még valaki. Kispadról (persze tudom, nem is sokszor volt ilyen) pedig soha nem tudott lendíteni a játékunkon, akkor már inkább Di Maria.
50 millió, az 50 millió. Szerintem annyiért menjen, és akkor nekem teljesen mindegy, hogy bevágta-e a durcit vagy sem.
Azzal együtt, hogy tényleg sohasem láttam, hogy igazán tudna küzdeni a helyéért, persze Mou alatt nem is nagyon kellett neki.
Ha 50 milliót kapnánk érte (és ugye jön Bale), akkor el kell adni. Mert annyit nem tud hozzátenni a csapathoz egyszerűen, főleg ha jön elé még valaki. Kispadról (persze tudom, nem is sokszor volt ilyen) pedig soha nem tudott lendíteni a játékunkon, akkor már inkább Di Maria.
50 millió, az 50 millió. Szerintem annyiért menjen, és akkor nekem teljesen mindegy, hogy bevágta-e a durcit vagy sem.
Azzal együtt, hogy tényleg sohasem láttam, hogy igazán tudna küzdeni a helyéért, persze Mou alatt nem is nagyon kellett neki.
Szégyen a kukás, de hasznos.
- ___Samy___
még véletlenül sem ezt írtam, de mindegyMiért mondja mindenki, hogy a semmiért kap 5 milkát??
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Kyller
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Higuain, Ramos, Alvaro Recoba
Miért mondja mindenki, hogy a semmiért kap 5 milkát?? Nézzétek már meg hogy hány gólpasszt oszt ki évente! És hogy senki másnak a profi futballban nincsen ilyen jó statja. A futballt nem gólra játszák?...Tőlem a földön is ülhet 90 percig, ha ad 2 asszisztot meccsenént...
- ___Samy___
de engem most hidegen hagy, hogy a lecserélése után mit csinált, ez nem mentesíti a viselkedése alól
bevágta a durcit vagy nem? a többi csak rizsa
szerintem nem kell ahhoz személyesen ismernünk özilt, hogy elismerjük a viselkedését
nekem ezzel az 5 millás fizujával semmi problémám nincsen, csak azzal, hogy a semmiért akar még kapni 2 milliót
lehet, hogy a klub megkereste még anno egy hosszabbítási szándékkal, de talán nem véletlenül nem folytatódott még tovább az üzlet, ugyebár ilyen szemszögből is nézhető a dolog
szerintem ha a klubnak akkora szüksége van rá, akkor meg fogják megint keresni ezzel, és el lesz intézve, de akkor sem neki meg apucinak kellene ezután járni
bevágta a durcit vagy nem? a többi csak rizsa
szerintem nem kell ahhoz személyesen ismernünk özilt, hogy elismerjük a viselkedését
nekem ezzel az 5 millás fizujával semmi problémám nincsen, csak azzal, hogy a semmiért akar még kapni 2 milliót
lehet, hogy a klub megkereste még anno egy hosszabbítási szándékkal, de talán nem véletlenül nem folytatódott még tovább az üzlet, ugyebár ilyen szemszögből is nézhető a dolog
szerintem ha a klubnak akkora szüksége van rá, akkor meg fogják megint keresni ezzel, és el lesz intézve, de akkor sem neki meg apucinak kellene ezután járni
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Tudod a ferdítések ott kezdődnek, hogy csak a durci van kiemelve (az hogy aztán csak visszament a kispadra és elejét vette a további balhénak persze kimarad, illetve mindenki olyan tájékozott Özil személyiségét illetően itthonról, mintha többen is a csapat beépített emberei lennének --> ahogy Nekünk, úgy Nektek sincs betekintésetek a teljes valós történésekre, cselekedetekre, reagálásokra, helyzetkezelésekre, de nap mint szajkózzátok a tutit), meg hogy apuci veri az asztalt a fizuért /illetve mire fel kap jelenleg is 5 millát --> mondjuk az alacsony vételárnak köszönhetően az egyéni kontraktusnál ez illetve a kedvezőbb személyes feltételek nem mintha egyedüli és szokatlan lenne, de sebaj/, mikor több hír is volt arról, hogy a jelenlegi szerződése megkötésekor 3 év eltelte után a kontraktus feltételeinek újratárgyalásának ígéretét kapta a klubtól és amivel kapcsolatban egyeztetések is indultak, mert a klub is elégedett a sráccal, illetve hajlanának a közös folytatásra és társai ........ha lekapják a pályáról, bevágja a durcit, közben meg apuka veri az asztalt több pénzért
köszönöm, de ebből nem kérek
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
-
Bocsánat, eddig a fórumon két emberrel volt Özil témában nézeteltérésem (vagy inkább egyet nem értésem), és mindkét felhasználónak ott volt a kedvenc játékosai között a német. Nem értem mi a probléma. Özil fanok vagytok na és. Attól még írhattok jókat, de az nálam nem esik a jó kategóriába, hogy "a bizalmat sem kapja meg maximálisan, hanem profi módon eddig éreztették vele, hogy szar és óramű pontossággal most is lekapták." És ha valamivel nem értek egyet, akkor azt hagy írjam már ki magamból.Igazából mindig az a vége, hogy Özil fanok vagyunk és innentől megint értelmi veszi a vita.
Hát figyelj... FELÉM eddig azonkívül, hogy "nem sikerült felfognod miről volt szó" nem nagyon volt mondanivalód, szóval nem tudom mit vársz tőlem.Egy a különbség köztünk: én elfogadom a te álláspontod, de nem fogok veled egyetérteni, viszont ez visszafele szinte senkitől sem igaz és mindig mi leszünk a fos megye 2-es Özil fanjai...
Nagyjából én is így érzem, kiegészítve azzal amit Samy ír, hogy a viselkedése problémás, de talán idővel ez is változik.Megjegyzésként a kezdőben, illetve ebben a szisztémában! Egyelőre én pont emiatt nem temetném még; egyrészt sem a keret, sem a végső koncepció, megoldás nincs még meg (elsősorban Xabi, Illarra miatt); másrészt lesz még itt sérülés, formahanyatlás, más felállás, formáció is (nem csak ez az egy) + azért csereként több ember helyére is beugorhat, ha úgy kívánja a helyzet --> új edző, új korszak, ahol az újonnan érkezőkhöz és a többiekhez hasonlóan szerintem ő is megérdemel még egy utolsó esélyt és ennyi.
But he is a good boy...
- ___Samy___
nem a véleményetekkel van a bajom, még szép, hogy nem egyezik meg mindenkinek
hanem azzal, hogy a tényeket is kimagyarázzátok, vagy másra terelitek a szót
hanem azzal, hogy a tényeket is kimagyarázzátok, vagy másra terelitek a szót
én is pont erre tudok gondolni vele kapcsolatban, csak az a baj, hogy viselkedése nem ezt támasztja aláMegjegyzésként a kezdőben, illetve ebben a szisztémában! Egyelőre én pont emiatt nem temetném még; egyrészt sem a keret, sem a végső koncepció, megoldás nincs még meg (elsősorban Xabi, Illarra miatt); másrészt lesz még itt sérülés, formahanyatlás, más felállás, formáció is (nem csak ez az egy) + azért csereként több ember helyére is beugorhat, ha úgy kívánja a helyzet --> új edző, új korszak, ahol az újonnan érkezőkhöz és a többiekhez hasonlóan szerintem ő is megérdemel még egy utolsó esélyt és ennyi.