Egyéb sportok
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Egyéb sportok
Tudnátok ajánlani nekem egy oldalt, ahol jól és részletesen elmagyarázzák az Amerikai Foci szabályait?
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe
Leszögezem közöm sincs az úszáshoz, nem követem, katinka se különösebben érdekel.
Viszont nekem valami olyasmi rémlik hogy nem adták meg neki azt amit akart és itthon amúgy is anno lemondtak róla hogy belőle nem lesz sportoló..Aztán Amerikában edzősködött és még is lett valaki.
Az úszószövetség ellen indított hadjáratot változtatások miatt.
Ezért ti azt mondjátok hogy ő pofátlan stb.
Kérdem én, nem örülnénk ha ugyan ez történne a hazai foci kapcsán is? Ha végre valaki felszólalna érte.
Viszont nekem valami olyasmi rémlik hogy nem adták meg neki azt amit akart és itthon amúgy is anno lemondtak róla hogy belőle nem lesz sportoló..Aztán Amerikában edzősködött és még is lett valaki.
Az úszószövetség ellen indított hadjáratot változtatások miatt.
Ezért ti azt mondjátok hogy ő pofátlan stb.
Kérdem én, nem örülnénk ha ugyan ez történne a hazai foci kapcsán is? Ha végre valaki felszólalna érte.
- P. Krisz
"Kiszivárgott videó", taktik, így altatja Moneyt.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Végre van bennünk Benzema után valami közös. Fix, hogy az amerikai nyomására, de amit Katinka leművel mostanában az nem kicsit pofátlan és agresszív, ha igaza van, ha nincs. Két év múlva gondolom Orbánt is betámadja majd.Realista24 írta:Az most mindegy, hogy Shane vagy Katinka, mert utóbbi adja hozzá a nevét. Tovább "nőtt" a szememben.ravenite írta:
A FINA megváltoztatta a versenyszabályokat, már csak négy egyéni számban indulhat egy versenyző. Katinkának szarul jött, mert ő mindenen elindul és így keresi szarrá magát. Szerinte Gyárfás bosszúja áll a háttérben, ami azért nonszensz, mert a finának külön bizottsága van a versenyszabályokra. Mondjuk ez sem Katinka, hanem Shane műve.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
mindenen elindul es mindenen buciraver mindenkit. hajra katinka.ravenite írta:A FINA megváltoztatta a versenyszabályokat, már csak négy egyéni számban indulhat egy versenyző. Katinkának szarul jött, mert ő mindenen elindul és így keresi szarrá magát. Szerinte Gyárfás bosszúja áll a háttérben, ami azért nonszensz, mert a finának külön bizottsága van a versenyszabályokra. Mondjuk ez sem Katinka, hanem Shane műve.Realista24 írta:.most éppen kivel vagy mivel van baja?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nincs ennyi időm a hülyékre, de köszi.ravenite írta:Ha érdekel ajánlom DTK Elviszlek magammal műsorának Katinkás kiadását. Nekem ott esett le a tantusz, hogy ez a nő nem normális.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ravenite
- Kedvenc játékosaid: Isco, Modric, Kovacic, Carvajal, Marcelo
Ha érdekel ajánlom DTK Elviszlek magammal műsorának Katinkás kiadását. Nekem ott esett le a tantusz, hogy ez a nő nem normális.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az most mindegy, hogy Shane vagy Katinka, mert utóbbi adja hozzá a nevét. Tovább "nőtt" a szememben.ravenite írta:A FINA megváltoztatta a versenyszabályokat, már csak négy egyéni számban indulhat egy versenyző. Katinkának szarul jött, mert ő mindenen elindul és így keresi szarrá magát. Szerinte Gyárfás bosszúja áll a háttérben, ami azért nonszensz, mert a finának külön bizottsága van a versenyszabályokra. Mondjuk ez sem Katinka, hanem Shane műve.Realista24 írta:.most éppen kivel vagy mivel van baja?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ravenite
- Kedvenc játékosaid: Isco, Modric, Kovacic, Carvajal, Marcelo
A FINA megváltoztatta a versenyszabályokat, már csak négy egyéni számban indulhat egy versenyző. Katinkának szarul jött, mert ő mindenen elindul és így keresi szarrá magát. Szerinte Gyárfás bosszúja áll a háttérben, ami azért nonszensz, mert a finának külön bizottsága van a versenyszabályokra. Mondjuk ez sem Katinka, hanem Shane műve.Realista24 írta:.most éppen kivel vagy mivel van baja?
A Finanak ment neki most éppen.
Én sem olvastam el amúgy.
Én sem olvastam el amúgy.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Katinka újabb nyílt levél..most éppen kivel vagy mivel van baja? Olyan, hosszú, hogy fix nem olvasom el
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
diaz mondjuk ha jól emlékszem elég egyértelműen megmondta, hogy nem lesz 3. meccs
Nem lepődnék meg ha visszavonulna. Ezzel a bunyóval 100 milliót kap.P. Krisz írta:A meccs eredményétől függetlenül milyen jövőt jósolsz Connornak Zsombor?
Mi lehet számára következő? Egy még magasabb súlycsoport vagy egy 3. meccs Diaz ellen esetleg ?
Visszamegy a UFC-be, ott meg 5-10 millióért "bohóckodhatna". Dana nem hinném, hogy akkorát emelne neki, hogy elgondolkozzon rajta.
Jelenleg egy Diaz elleni 3. ütközet adná a legtöbb PPV buyt, de hát azzal kapna 10-15 milliót. Nem éri meg.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
ráugrana pörgőrúgással és már viszi le földre, kéz beszorítva, már fullfehérek a szemei, nem kap levegőt, közben megy térddel bordára meg vesére, mindez másfél másodperc alatt
szerk.: ja előtte ledobja a kesztyűt, mint egy jéghokis
szerk.: ja előtte ledobja a kesztyűt, mint egy jéghokis
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
- P. Krisz
A meccs eredményétől függetlenül milyen jövőt jósolsz Connornak Zsombor?
Mi lehet számára következő? Egy még magasabb súlycsoport vagy egy 3. meccs Diaz ellen esetleg ?
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Én is ezt mondtam, egy világ imádná érte az írt, szerintem összedobnák neki a kártérítésre valót, no meg gifbe floyd meglepett feje, instant nézettségi meg megosztási csúcs.
Nem illik.
Jó mondjuk bármit megadnék kábé, hogy azt a küszöbmajmot fejberúgja Conor, aztán beverjen neki még kettőt a földön, de nem hinném, hogy ilyet kockáztatna.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
hiába foglalod bele a szerződésbe
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
Bocs srácok, de nem nagyon értetek ehhez, ha szerintetek ez kirakat bunyó lesz és csak ellazázzák.
Conor sajnos nem nagyon fog tudni ütést bevinni minden idők legjobb védekező bokszolója ellen, szerintem Floyd van annyira intelligens bunyós, hogy felkészül normálisan, akkor esélye nem lesz McGregornak. Persze ez bunyó, aztán Holmot esélytelennek tartották Rousey ellen, láthattuk mi történt.
De kb itt esélytelen. Viszont Conor zseniálisan felépítette ezt az egész sztorit. 100 millió dollárt kaszál.
Hehe verzióját imádnám amúgy. De tuti belefoglalják a szerződésbe, hogy ilyet nem lehet.
Conor sajnos nem nagyon fog tudni ütést bevinni minden idők legjobb védekező bokszolója ellen, szerintem Floyd van annyira intelligens bunyós, hogy felkészül normálisan, akkor esélye nem lesz McGregornak. Persze ez bunyó, aztán Holmot esélytelennek tartották Rousey ellen, láthattuk mi történt.
De kb itt esélytelen. Viszont Conor zseniálisan felépítette ezt az egész sztorit. 100 millió dollárt kaszál.
Hehe verzióját imádnám amúgy. De tuti belefoglalják a szerződésbe, hogy ilyet nem lehet.