Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás Ma, 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. augusztus 28., szerda 15:49

Én arra gondoltam,hogy a szóbeli megállapodásnak van kötelező ereje. Ha vannak tanúk,akik alátámasztják,ill. vannak megegyezések a felek között,akkor az szerződésnek minősül.
mi a bajod a 25-el? Pont annyi lehet. Minek szabaduljunk akkor még meg emberektől?
Én sem értem,mi a gond a 25-tel. Minőségi és mély a keret,bármikor jöhet egy sérüléshullám,látod,se Xabi,se Illaramendi,még kidőlne pl Modric,máris nehezebbé válna a helyzet. Kellenek az emberek,akiknek meg nem tetszik,hogy a Real Madrid első csapatához tartoznak ugyanakkor nem mindig férnek be a kezdőbe és/vagy rotál a edzői stáb,azok nem nevezhetőek elkötelezettnek.

Egyébként meg Kakát még mindig elpasszolhatjuk,hiába beszélt Ancelotti arról,hogy maradhat... ha mennie kell,akkor menni fog. Teljesen feleslegesen van a csapatban,azon kívül,hogy Perezék számolgatják a reklámbevételeket utána...
:goat:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. augusztus 28., szerda 15:48

___Samy___ írta:kezd nagyon érdekessé válni a dolog, bale úgy látszik biztos, hogy jön, DM nem akar menni, ancelotti sem akarja eladni, és még cé is szólt az érdekében, özil szintén nem akar menni, jesé is nagyon szeretne maradni és morata szintén érinthetetlen kategória
nem fog ebből jó kisülni, nagyon nem
Hát érdekes lesz, az tény... :/ Denis Kaká kettőssel kéne valamit kezdeni, ebből is utóbbival, aki már annyira felesleges, hogy szinte fáj. Adjuk el baszki 2 millióért, aztán szevasz. Annyiért meg talán lesz rá vevő a PSG, Monaco, vagy City hármas. A legfeleslegesebb ember a keretben.

Khedira mehetne még...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 28., szerda 15:48

mi a bajod a 25-el? Pont annyi lehet. Minek szabaduljunk akkor még meg emberektől?
Leírta, hogy mi a gondja vele. :)
Szerintem is túl bő és minőségi lesz.

Úgy kell legkésőbb tavaszra megtalálni a tökéletes csapatot, hogy közben nem maradunk le, illetve lehetőség szerint vezetjük a tabellát. Fel van adva a lecke.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 28., szerda 15:47

ozil91 írta:
CS0ki írta:Ezek szerint akkor jön. Ha Adan,Coentrao lép, akkor leszünk 25-en. Ha Denis, akkor 24. Őszintén szólva szerintem ez sok...Főleg hogy idén még kevesebb a töltelékember. Nem lenne nagy baj, jha még 2-3 embertől megszabadulnánk...Már csak pénzügyi szempontból is. :hmmm:
mert nem fognak annyit játszani amennyit kéne nekik, a fejlődésük miatt vagy szimplán azért mert többre hivatottak.
ha meg özilért tényleg ennyit ajánlanak vagy a psg komolyan gondolja dimariat akkor valamelyiket el kell adni mert a padnál többre vágynak ez biztos, főleg özil..

ozil91
Kedvenc játékosaid: Robben, vdV, Torres
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Netherlands, Germany

HozzászólásSzerző: ozil91 » 2013. augusztus 28., szerda 15:44

CS0ki írta:Ezek szerint akkor jön. Ha Adan,Coentrao lép, akkor leszünk 25-en. Ha Denis, akkor 24. Őszintén szólva szerintem ez sok...Főleg hogy idén még kevesebb a töltelékember. Nem lenne nagy baj, jha még 2-3 embertől megszabadulnánk...Már csak pénzügyi szempontból is. :hmmm:
These battle scars don't look like they're fading
Don't look like they're ever going away
They ain't never gonna change
These battle...

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. augusztus 28., szerda 15:44

kezd nagyon érdekessé válni a dolog, bale úgy látszik biztos, hogy jön, DM nem akar menni, ancelotti sem akarja eladni, és még cé is szólt az érdekében, özil szintén nem akar menni, jesé is nagyon szeretne maradni és morata szintén érinthetetlen kategória
nem fog ebből jó kisülni, nagyon nem
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. augusztus 28., szerda 15:39

Én nem hiszek neki. Szerintem nem lesz világrekord. Az meg nevetséges,hogy meg akarják büntetni,oké,hogy szerződése van,de Levy megígért neki valamit,a szóbeli megállapodási is egy szerződés... innentől kezdve,akkor mit is nevezünk megfelelő viselkedésnek?
A szóbeli megállapodás nem szerződés...És én is egyetértek vele, ez a nem megyek edzésre stílus sosem jött be.

Ezek szerint akkor jön. Ha Adan,Coentrao lép, akkor leszünk 25-en. Ha Denis, akkor 24. Őszintén szólva szerintem ez sok...Főleg hogy idén még kevesebb a töltelékember. Nem lenne nagy baj, jha még 2-3 embertől megszabadulnánk...Már csak pénzügyi szempontból is. :hmmm:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 28., szerda 15:38

arni26 írta:1 kérdés :
Nem gondoljátok hogy egy kicsit perez keze is benne van ebbe a casillasos dologba?
régebben olvastam egy Ramos nyilatkozatot azaz többet is hogy mennyire szereti s tiszteli Perezt,
s most meg ez a kis komment pár napja hogy perez oda van ramosért, aki ugyebár második számu csk!
valahogy tök ugy érzem hogy perez mosom kezeimet alapon carlora akarja háritani hogy casillas magátol eligazoljon s ramos legyen az elsőszámu csk .valamint ronaldo aki szinte teljesen kiérdemelné a 3. számu csk pozciót megválasszák ezzel is egy gesztust mutassanak felé hogy mennyire fontos tagja a csapatnak.
:D csak hogy ne minden bale-röl szoljon, gondoltam leirom az "összeesküvéses elméletemet"
kétlem, Mou ellen is együtt léptek fel, Perez se hülye, minek akarná hogy eligazoljon?

arni26

HozzászólásSzerző: arni26 » 2013. augusztus 28., szerda 15:24

Szinte végig edzet amùgy... Fél hónapot nem edzet kb, de saját edzésmunkát végzett elvileg abban az időben amikor nem a csapattal volt...
ez minimu elvárás ennyi herce-hurca után!
s még annyit hogy csak makog valamit spanyolul

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. augusztus 28., szerda 15:21

André Villas-Boas: “A Tottenham el fogja fogadni a Bale-ért tett ajánlatot, és ő lesz a világ legdrágább játékosa. Az ügy már a végső stádiumban van, és hamarosan lezárul. A játékos álma, hogy a spanyoloknál játsszon, és a legjobb akar lenni. Ennek ellenére nem gondolom, hogy az volt a megfelelő viselkedés, amit tanúsított. A Tottenham fontolóra veszi a büntetés lehetőségét.”
Én nem hiszek neki. Szerintem nem lesz világrekord. Az meg nevetséges,hogy meg akarják büntetni,oké,hogy szerződése van,de Levy megígért neki valamit,a szóbeli megállapodási is egy szerződés... innentől kezdve,akkor mit is nevezünk megfelelő viselkedésnek?

Szerk: én azt gondolom,hogy úgy fog kinézni a szerződés,hogy lesz egy fix összeg,amit átutalunk a Spursnek,legyen mondjuk 80 millió euró,és lesznek különböző opciók benne: X mérkőzés után X millió,Y gól/mérkőzés Y millió,BL győzelemért újabb X millió,stb stb. Szerintem ezért húzódik el ez az egész,mert teli lesz a szerződése mindenféle záradékkal.
:goat:

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. augusztus 28., szerda 15:13

arni26 írta:1 kérdés :
Nem gondoljátok hogy egy kicsit perez keze is benne van ebbe a casillasos dologba?
régebben olvastam egy Ramos nyilatkozatot azaz többet is hogy mennyire szereti s tiszteli Perezt,
s most meg ez a kis komment pár napja hogy perez oda van ramosért, aki ugyebár második számu csk!
valahogy tök ugy érzem hogy perez mosom kezeimet alapon carlora akarja háritani hogy casillas magátol eligazoljon s ramos legyen az elsőszámu csk .valamint ronaldo aki szinte teljesen kiérdemelné a 3. számu csk pozciót megválasszák ezzel is egy gesztust mutassanak felé hogy mennyire fontos tagja a csapatnak.
:D csak hogy ne minden bale-röl szoljon, gondoltam leirom az "összeesküvéses elméletemet"
Azért annyira nem fontos az a CSK szalag :)
Merci Zizou!

arni26

HozzászólásSzerző: arni26 » 2013. augusztus 28., szerda 15:10

1 kérdés :

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 28., szerda 15:04

Csabi írta:2 hónapja nem edzett. biztos hasítani fog a srác.
Szinte végig edzet amùgy... Fél hónapot nem edzet kb, de saját edzésmunkát végzett elvileg abban az időben amikor nem a csapattal volt...

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. augusztus 28., szerda 15:03

Szóval Bale jön, és mindenki marad. Érdekes lesz. Ancelotti vagy rotálni fog mint az állat, vagy szezon végén lesznek sértődöttségek, és a játékosok jó ha valós értékük feléért fognak klubot váltani. Csak a szokásos :coffee:
Merci Zizou!

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 28., szerda 15:00

leszólom például wayne rooneyt ha azt mondom hogy nem ide való vagy egy van persiet?? ez akkora oltás? ez akkor basztatás?
a világon több száz játékos van aki kibaszott tehetséges de mégsem annyira hogy egy real madrid kezdőcsapatába elég legyen. ezen biztos sokan megértődnének.
Akkor próbálj meg pontosan, egyértelműen fogalmazni, mert nem ez jött le a mondandódból (nem illik ide stb.), illetve ezzel kapcsolatban átsiklasz egy apróságon; nevezetesen, hogy ő már itt van, 3 éve rászolgált, hogy itt legyen (mellesleg kik jöhetnének szóba a Real Madridnál, ha nem a világ legjobbjai?). Továbbá ezen a kezdőtagságon továbbra is csak Te lovagolsz (senki nem szólt erről egy szót sem, csak Te dobtad be ismét), többször ki lett már fejtve, hogy az esetében (és a Real Madridnál úgy összességében, hisz jobbnál-jobb játékosok alkotják az egész csapatot) itt inkább kerettagságról van szó!
Özil: “Számomra megtiszteltetés, hogy itt játszhatok. Nagyra értékelem az érdeklődésüket irántam, de a döntésem egyértelmű: maradok. Van egy szerződésem, ami 2016-ig szól.”
:lol: :lol: :lol:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. augusztus 28., szerda 14:57

2 hónapja nem edzett. biztos hasítani fog a srác.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. augusztus 28., szerda 14:56

Özil: “Számomra megtiszteltetés, hogy itt játszhatok. Nagyra értékelem az érdeklődésüket irántam, de a döntésem egyértelmű: maradok. Van egy szerződésem, ami 2016-ig szól.”
Ez gondolom azt jelenti, hogy felveszi azt a bizonyos kesztyűt. Helyes, egy Real Madrid és német válogatott játékostól ez a minimum.
Aztán remélhetőleg a szavakat majd tettek is követik. Kaká is mindig ilyeneket beszél, aztán látjuk hogy a pályán meg mit művel.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. augusztus 28., szerda 14:56

A kiemelt résznél meg nyugodtan írhattad, említhetted volna Wesley Sneijdert is!
Nekem Granero a kedvenc példám erre, mekkora előszezont hozott anno, mindenki kedvencévé vált a felkészülés végére, aztán a tétmeccseken meg kiderült, hogy teljesen középszerű szegényke. Bár én bírom amúgy. :mrgreen:
csak félve merem leírni: örülök...
Én is, nagy szükségünk van egy jó Özilre.

Bale meg, hát...majd remélem vele is megbékélek, anno Özilnek sem örültem. :)

mohaola

HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. augusztus 28., szerda 14:54

Hiába AVB nyilatkozata, akkor se hiszem, hogy világrekord lesz az ára, 90 millió euró körül gondolnám a végső árát,
ami a bejelentést illeti, tényleg nincs messze szeptember 1-je:)
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2013. augusztus 28., szerda 14:52

akkor Jesé megy kölcsönbe?
mert Bale nélkül se kapott 5 percet sem még...

Vissza: