Gareth Bale - 18
Re: Gareth Bale - 11
Mikor ott van Martial..
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Azt is kijelentette, hogy 2 ember kell még neki. Egy bal szélső ( ) meg egy vkp. Ha valami csoda folytán Bale lenne az a bal szélső én örömömben nem tudom mit fogok csinálni.ericco írta:Mourinho állítólag azt mondta Bale-nek, mikor kezet fogtak, hogy nem tudlak leigazolni, mert nem beszélsz...
Magyarul arra bíztatta, hogy maga a játékos kérje, hogy elengedjék...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Örök madridista az öreg zsozé.ericco írta:Mourinho állítólag azt mondta Bale-nek, mikor kezet fogtak, hogy nem tudlak leigazolni, mert nem beszélsz...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Mourinho állítólag azt mondta Bale-nek, mikor kezet fogtak, hogy nem tudlak leigazolni, mert nem beszélsz...
Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Én abban reménykedek, hogy ez csak beetetés, hogy "érinthetetlen". De ha marad, ám legyen. Viszont akkor ne legyen gyökkettő, hogy mindenképp játszani akar. Én mondjuk megnézném Cr cseréjeként elől. Úgyis kb annyit csinált, hogy kint volt szélen, passzolt 2-t, majd ment be fejelni.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Az a baj, hogy ha nem serul le, akkor Isco most valoszinuleg lepne.
Plusz indok Bale ellen, hogy nem egyedi eset ez a serulese. Egy csere elment ra a Bayern es a Barca ellen is koran. Ezt nem engedhetjuk meg magunknak, hogy egy jatekon kivuli 100 millas jatekost beeroltetunk a csapatba Isco/Asensio helyett, aki amugy sem teljesen kompatibilis a csapattal. Pedig egy fullos Bale elonyere valhatna a csapatnak, de ennyi serulessel ketlem, hogy valaha is hozni fogja a legjobb formajat huzamosabb ideig. Ancelotti utolso eveben is nelkule volt a legjobb a csapat, tavaly sem tett hozza sokat a BL-hez, iden meg konkretan nelkule nyertunk mindent. Nem tudom mi kellene meg ahhoz, hogy eladjuk. 100 milla koruli ajanlat? Ja, az is adott. Tenyleg nem ertem miert erinthetetlen.
Pedig tenyleg megkedveltem tavaly, foleg az EB-n, de en orulnek, ha tavozna vagy ha a helyen lenne kezelve es nem lenne alapember formatol fuggetlenul.
Plusz indok Bale ellen, hogy nem egyedi eset ez a serulese. Egy csere elment ra a Bayern es a Barca ellen is koran. Ezt nem engedhetjuk meg magunknak, hogy egy jatekon kivuli 100 millas jatekost beeroltetunk a csapatba Isco/Asensio helyett, aki amugy sem teljesen kompatibilis a csapattal. Pedig egy fullos Bale elonyere valhatna a csapatnak, de ennyi serulessel ketlem, hogy valaha is hozni fogja a legjobb formajat huzamosabb ideig. Ancelotti utolso eveben is nelkule volt a legjobb a csapat, tavaly sem tett hozza sokat a BL-hez, iden meg konkretan nelkule nyertunk mindent. Nem tudom mi kellene meg ahhoz, hogy eladjuk. 100 milla koruli ajanlat? Ja, az is adott. Tenyleg nem ertem miert erinthetetlen.
Pedig tenyleg megkedveltem tavaly, foleg az EB-n, de en orulnek, ha tavozna vagy ha a helyen lenne kezelve es nem lenne alapember formatol fuggetlenul.
- M1Ö
Nézd, mert volt bőven olyan ígéretes kontra, amit ha jó tesz le, akkor mehettünk volna. Előttem van, hogy vagy rosszul tette tovább, vagy elcselezte magát.Pipita írta:Az eladott labdáit sajnos kivágták, de esküszöm visszanézem a nyáron a meccset, hogy megszámoljam, mennyi volt belőle.
Miért ne tudná? Azért mert fele akkora testileg? Modric 60 kiló, mégsem ő pattan le az emberekről. Asensionak is meg van a tempója elég rendesen. Ha már csak az induló sebességét nézzük, már akkor is rendben van. Szóval a tempója is bőven meglett volna. Azt meg azért ne felejtsük el, hogy nem kimondottan Bale embere volt, hanem Carvajal-é. Bale "csak" egy extra plusz volt. Amit tökéletesen megoldott a visszazárásával. De nehogy már egy ilyen miatt ragaszkodni kelljen hozzá és ennyi miatt azt mondjuk, hogy amúgy ő igenis nagyon hasznos tagja a csapatnak.Pipita írta:Ezt meg ne már, hát komolytalan. Hol van Asensionak olyan erőnléte, mint a vadlónak? Hol tudna olyan tempóban annyit végigfutni? Hogy tudta volna így levédekezni Riberyt ebből a csaaptból bárki aki nem Bale?
Ez nevetséges? Az nem nevetséges, hogy a világ egyik legjobbja Bale-nek ennyi momentuma volt előre fele 1 óra (!!!!) alatt? Egy passz meg egy fejes? Ne legyen már nevetséges kijelentés az, hogy nincs vele játékunk, pedig klasszis játékosnak van beállítva...Pipita írta:Ez is nevetséges amúgy. Ott volt a passza CR-nek három védő között, ha normálisan le tudja venni, gól. Ott volt a fejese, Neueren kívül nagyon kevesen védték volna ki, tökéletes volt, nem volt szerencséje.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Igyekezz, amíg be nem zárom azt is véglegKöszöntem, folytatom a Morata topikban holnap.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Gareth Bale vs Bayern Munich
Az eladott labdáit sajnos kivágták, de esküszöm visszanézem a nyáron a meccset, hogy megszámoljam, mennyi volt belőle.
Elment Higuaín, Di Maria, Özil, kell az új kiközösített a fórumnak, meg is értem, csak akkor támadjátok olyan dolgokkal, ami igaz. Ne olyannal, hogy bárki lehozná azt, amit ő, védekezésben is, mert ez szimplán egy ostoba mondat bármiféle valóságalap vagy elfogadható érv nélkül.
Köszöntem, folytatom a Morata topikban holnap.
Az eladott labdáit sajnos kivágták, de esküszöm visszanézem a nyáron a meccset, hogy megszámoljam, mennyi volt belőle.
Ezt meg ne már, hát komolytalan. Hol van Asensionak olyan erőnléte, mint a vadlónak? Hol tudna olyan tempóban annyit végigfutni? Hogy tudta volna így levédekezni Riberyt ebből a csaaptból bárki aki nem Bale? Elhiszem hogy nem szereted, meg is értem, de azért elfogadható érvekkel támadjuk már könyörgöm. Senki sem oldotta volna meg ilyen tökéletesen a védekezést aznap este, és ennek ha tetszik, ha nem, igen fontos szerepe volt abban hogy ne legyen helyzete a Bayernnek egész meccsen.nem azon múlt, hogy milyen jól védekezett 45 percig Ribéry ellen. Mert mondjuk azt megoldja Asensio is és akkor bejön helyette Isco.
Ez is nevetséges amúgy. Ott volt a passza CR-nek három védő között, ha normálisan le tudja venni, gól. Ott volt a fejese, Neueren kívül nagyon kevesen védték volna ki, tökéletes volt, nem volt szerencséje.gondolom nem lett megmondva neki, hogy előre fele egy forintnyi minőséget is adjon.
Elment Higuaín, Di Maria, Özil, kell az új kiközösített a fórumnak, meg is értem, csak akkor támadjátok olyan dolgokkal, ami igaz. Ne olyannal, hogy bárki lehozná azt, amit ő, védekezésben is, mert ez szimplán egy ostoba mondat bármiféle valóságalap vagy elfogadható érv nélkül.
Köszöntem, folytatom a Morata topikban holnap.
- M1Ö
De ne csináljátok már.... Ugyanúgy "szarban" voltunk a jobb szélünkön, mert ugye alapból ott volt Alaba, meg jött egy friss, alapból robotoló Costa. Ugyanúgy a Bayernnél volt többet a labda emberhátrányban is, ugyanúgy jöttek a jobb oldalunkon. Nézzétek vissza és majd meglátjátok, hogy Asensio-nak is mennyit kellett dolgozzon. MEg azt is, hogy Bale a klasszis védekezése mellett, ha meg kellett volna induljon, akkor megállt a tudomány. De ez tényleg nem ellene. Vagyis de, mert semmi nem szól mellette. Bárhogy megoldotta a Ribéry féle védekezést, akkor sincs rá szükség, mert ott egy Isco, ott egy Asensio.h3x0r írta:Az 59. percben lett becserelve, a 61.ben pedig kiallitottak Javi Martinezt. Meg kesz szerencse, hogy 10 ember ellen ket oldalrol tamadtunk.
- h3x0r
Az 59. percben lett becserelve, a 61.ben pedig kiallitottak Javi Martinezt. Meg kesz szerencse, hogy 10 ember ellen ket oldalrol tamadtunk.M1Ö írta:Erre bejött egy rutintalan, kölyök Asensio helyette és egyből két oldalról támadtunk.
- M1Ö
Persze. Tiszta, hogy mi volt a feladata. De attól még gondolom nem lett megmondva neki, hogy előre fele egy forintnyi minőséget is adjon. Mert abban nem volt köszönöet amit előre fele csinált. Csak eladott labdái voltak, rossz megindulásai, mert minden erejét felőrölte a védekezés. De nehogy már ez mentség legyen. Asensionak is ott volt ennyi erővel egy friss Douglas Costa-ja akivel vissza kellett jöjjön.Realista24 írta:Nem. Bale-nek az volt a feladata, hogy visszazárjon Riberyvel, nagy különbség.
Én nem abba a meccsbe kötök bele. Sőt, még abba a Bale-be sem. Csak abba a felvetésbe "kötöttem bele" amit felhozott Pipita. Mert azt is meg lehetett volna oldani nélküle, nem azon múlt, hogy milyen jól védekezett 45 percig Ribéry ellen. Mert mondjuk azt megoldja Asensio is és akkor bejön helyette Isco. Lényeg a lényeg, hogy nálam semmi nem indokolja Bale maradását, mert olyan beton keretünk van, hogy csak erősebbek lehetünk, ha a rangadókra is lecseréljük.Realista24 írta:Azt nem értem, hogy abba a meccsbe egyáltalán miért köt bele bárki? Vagy abba, aki ott pályára lépett. Ahogy Pipita is írja, szinte lenulláztuk őket, amihez kellett persze a szerencse is, de ne kisebbítsük a játékosok érdemeit.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt nem értem, hogy abba a meccsbe egyáltalán miért köt bele bárki? Vagy abba, aki ott pályára lépett. Ahogy Pipita is írja, szinte lenulláztuk őket, amihez kellett persze a szerencse is, de ne kisebbítsük a játékosok érdemeit. Pedig én aztán ott rúgok bele Bale-be, ahol lehet
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Az abban a pillanatban a világ legerősebb csapatának tartott Bayern Munchen a világ egyk legjobb edzővel a kispadon nem tudott egy darab helyzetet kialakítani a Real Madrid ellen, és ebben a velszinek volt az egyik legfontosabb szerepe. Ha tetszik, ha nem, ez rohadt nagy dolog és rengeteget érnek az ilyen képességek egy BL címvédő csapatban is. Emellett előrejátékban sem hátráltató tényező volt, de előre valóban kevés volt akkor, viszont az első félidőben az egész Real az volt, legalábbis a másodikban sokkal jobbak voltunk. A második félidőre törtk őket ketté, ahogy a Juventust is. Már ha jól rémlik... arra emlékszem hogy Bale játékát zseniálisnak találtam aznap este, ahogy az egész csapatot is.Az meg egy Real Madridban eros, hogy Balet azert dicserjuk mert jol vedekezett de csereben egy varatlan huzasa nem volt elorejatekban.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem. Bale-nek az volt a feladata, hogy visszazárjon Riberyvel, nagy különbség.M1Ö írta:Lehet, de én úgy emlékszek, hogy bejátszotta az egész pályát. Bale erejéből meg annyi futotta, hogy visszazárjon Ribéryvel.BlancoMark írta:Azert ne hasonlitsuk mar ossze a ket jatekos helyzetet azon a meccsen. Maradjunk annyiban hogy a masodik felidei, osszeomlott Bayern ellen nem sokat kellett a vedekezessel torodnie Asensionak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
Lehet, de én úgy emlékszek, hogy bejátszotta az egész pályát. Bale erejéből meg annyi futotta, hogy visszazárjon Ribéryvel.BlancoMark írta:Azert ne hasonlitsuk mar ossze a ket jatekos helyzetet azon a meccsen. Maradjunk annyiban hogy a masodik felidei, osszeomlott Bayern ellen nem sokat kellett a vedekezessel torodnie Asensionak.
- BlancoMark
Azert ne hasonlitsuk mar ossze a ket jatekos helyzetet azon a meccsen. Maradjunk annyiban hogy a masodik felidei, osszeomlott Bayern ellen nem sokat kellett a vedekezessel torodnie Asensionak.M1Ö írta:De az mégis hogy? De most komolyan. Azt nem vitatom, hogy amíg a pályán volt, úgy le volt zárva a jobb szélünk, hogy az valami durva volt. Dícsértem is érte a megy a meccs topicba. De előre fele nem volt jobb szélünk, mert azt már nem tudta megoldani. Erre bejött egy rutintalan, kölyök Asensio helyette és egyből két oldalról támadtunk. Mellette a védekezést is megoldotta. Emlékszek is rá, hogy aki szidta is Zidane-t előtte, azt a cserét nyerőnek találta. Mert az volt. Arra nagyon rá érzett, hogy előre fele nem ad semmit.Pipita írta:És ott Balenek kulcsszerepe volt abban hogy olyan meccset játszott a csapat, amilyet.
Az meg egy Real Madridban eros, hogy Balet azert dicserjuk mert jol vedekezett de csereben egy varatlan huzasa nem volt elorejatekban.
- M1Ö
De az mégis hogy? De most komolyan. Azt nem vitatom, hogy amíg a pályán volt, úgy le volt zárva a jobb szélünk, hogy az valami durva volt. Dícsértem is érte a megy a meccs topicba. De előre fele nem volt jobb szélünk, mert azt már nem tudta megoldani. Erre bejött egy rutintalan, kölyök Asensio helyette és egyből két oldalról támadtunk. Mellette a védekezést is megoldotta. Emlékszek is rá, hogy aki szidta is Zidane-t előtte, azt a cserét nyerőnek találta. Mert az volt. Arra nagyon rá érzett, hogy előre fele nem ad semmit.Pipita írta:És ott Balenek kulcsszerepe volt abban hogy olyan meccset játszott a csapat, amilyet.
- RealMadridFanatic
És Asensio is biztosan lép?
Ekkora kripli nem lehetek...
Akkor még egy faktor, ami valamelyest alátámasztja az előbbieket.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
És Asensio is biztosan lép?RealMadridFanatic írta:Amennyiben át is állunk egy kötetlen 4-4-2-féle felállásra, a fentiek alapján a Kroos-Modric-Casemiro tengely melletti 3 helyre pályázna Benzema, Ronaldo, Bale, Mbappé, Isco és Kovacic, mellettük a peremeberek Llorente és Lucas Vazquez - itt már biztosan lelépett Morata és James is.
Én mindenképpen eladnám Bale-t.