Persze hogy lehet. Reggeli, ebéd sima. Vacsorára mar foglalás ajánlott.Remy írta:Realcafé Bernabéu-t próbálta már valaki? Oda be lehet jutni, vagy kb esélytelen?
OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Realcafé Bernabéu-t próbálta már valaki? Oda be lehet jutni, vagy kb esélytelen?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Angol, B2.Süti írta:pastore írta:Sziasztok
Nem szoktam gyakran irni a forumra, inkább csak olvasnom. Most azonban segítséget kérnék, mert nem annyira vagyok járatos a témában.
Nyelvvizsgázni szeretnék, de még nem vagyok azon a szinten, hogy magabiztosan jelentkezzek is rá, ezért nyelviskolába szeretnék menni. Melyiket ajánlanátok (Budapesten), amelynek tényleg lehet haszna és jól fel is készítene a nyelvvizsgára?
Pesthez én nem tudok hozzászólni, de valaki biztos tud segíteni, csak leírhatnád milyen nyelvből, és milyen szinten.
- Süti
pastore írta:Sziasztok
Nem szoktam gyakran irni a forumra, inkább csak olvasnom. Most azonban segítséget kérnék, mert nem annyira vagyok járatos a témában.
Nyelvvizsgázni szeretnék, de még nem vagyok azon a szinten, hogy magabiztosan jelentkezzek is rá, ezért nyelviskolába szeretnék menni. Melyiket ajánlanátok (Budapesten), amelynek tényleg lehet haszna és jól fel is készítene a nyelvvizsgára?
Pesthez én nem tudok hozzászólni, de valaki biztos tud segíteni, csak leírhatnád milyen nyelvből, és milyen szinten.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Sziasztok
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
jól van ne bántsál már, ássuk már el a faszomba azt a geci bárdotnmate írta:Epito jellegu kritika, google that.H.E.H.E. írta:Ti is baromnak tartotok jopar viselkedest max nem mondjatok ki, annak meg nem tudom mi ertelme van.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
Biztos sokszor volt már, sztem én is kérdeztem már, de youtube-ról akarnék hosszabb zenét letölteni, mivel érdemes, ami nem atomvírusos? Most végre elmenteném könyvjelzőbe. Köszi.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
hol a faszba kell az alapértelmezett google fiókot átállítani másikra?
akár hányszor belépek a böngészőbe a régi fiók jön be alapértelmezésként
akár hányszor belépek a böngészőbe a régi fiók jön be alapértelmezésként
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Kiderült, hogy minden adminnál ugyanez a probléma, viszont sima tagoknak minden jól megy. Egy kis kísérletezés után az is kiderült, ha 'Zárt'-ról 'Titkos'-ra állítom a csoportot, akkor minden tökéletes, ha visszateszem 'Zárt"-ra, akkor visszajön a hiba, hogy nem látjuk a posztokat. Nemtudom miért, de ha valaki esetleg hasonlót tapasztal ez megoldja. Mondjuk a miértje érdekelne.Santi írta:...
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Facebookon az egyik csoportban a bejegyzések helyett ezt látom:
http://imgur.com/a/JWlXK (neveket, profilképeket levágtam a képről, senki ne sírjon a jogai miatt )
Kifejezetten csak abban az egy csoportban ilyen nekem, több csoportban bennevagyok, de ott minden oké.
Ötlet?
http://imgur.com/a/JWlXK (neveket, profilképeket levágtam a képről, senki ne sírjon a jogai miatt )
Kifejezetten csak abban az egy csoportban ilyen nekem, több csoportban bennevagyok, de ott minden oké.
Ötlet?
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Szia!tubatibi írta:Sziasztok!
Autóvásárlás előtt állok, természetesen használt jöhet most szóba.
Mindenképpen Japán autót szeretnék venni, legtöbbet olyat vezettem és nagyon bejött.
Mazda 3-at néztem ki Magamnak, abból is benzines és 2009 utáni. Vélemények? 1.4 vagy 1.6-os motorral gondoltam. Mennyi km legyen a maximum, ha pl egy 2009-eset vásárlok? Nyílván autószerelővel és fényezésmérővel mennék vásárolni, de hátha tudtok Ti is pár tanácsot adni, egyébként Mazdákról mi a véleményetek?
Két különböző Mazda 6-om volt. Egy manuális kombiszedán és egy automata kombi.
A kilóméterrel nem hiszem, hogy gond lesz. Az enyémben az egyikben 200e körül, a másikban 250e körül volt, mindkettő tökéletesen működött. A kocsi előbb fog szétrohadni, mint hogy motorhibád lesz.
Mindkettő fantasztikus kocsi volt. Elektronikusan soha semmi gond nem volt velük. Alapvetően semmi gond nem volt szinte egyikkel sem.
Két negatívumot tudok mondani. A nagyobbik baj, hogy mindkettő halálpontosan a 10. évet elérve elkezdett rohadni. Az újabb Mazdák viszont jobban le vannak kezelve.
Ami engem annyira nem zavart, hogy a nagy motor miatt mindkettő zabálta az olajat, de erre gondolnom kellett folyamatosan és nézni az olajszintet. De ha nem nagy motorral veszed akkor nem hiszem, hogy ez gond lesz.
Nagyon megbízhatóak a Mazdák, kellemes vezetni őket, baromi jól ülnek az úton.
- eReMA
- Kedvenc játékosaid: 4
Mazdák jók, megbízhatók, kimennek a világból és gyakran rohadnak.tubatibi írta:Sziasztok!
Mindenképpen Japán autót szeretnék venni, legtöbbet olyat vezettem és nagyon bejött.
Mazda 3-at néztem ki Magamnak, abból is benzines és 2009 utáni. Vélemények? 1.4 vagy 1.6-os motorral gondoltam. Mennyi km legyen a maximum, ha pl egy 2009-eset vásárlok? Nyílván autószerelővel és fényezésmérővel mennék vásárolni, de hátha tudtok Ti is pár tanácsot adni, egyébként Mazdákról mi a véleményetek?
“Játssz nyugodtan!” - Puskás
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
Sziasztok!
"If you don't like your destiny, don't accept it."