Spanyol bajnokság
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Re: Spanyol bajnokság
Josuha Guilavogui (St Etienne) ----> Atletico Madrid
(Arsenal is figyelte, volt náluk is "B" terv, de végül Atletico lett belőle)
ára 10.000.000, háromszoros francia válogatott. középpályás.
+ Toby Alderweireld is 7 milláért.
Idén talán még jobbak lehetnek, szorosabb lehet az első három.
(Arsenal is figyelte, volt náluk is "B" terv, de végül Atletico lett belőle)
ára 10.000.000, háromszoros francia válogatott. középpályás.
+ Toby Alderweireld is 7 milláért.
Idén talán még jobbak lehetnek, szorosabb lehet az első három.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Úszómester írta:Pár napja azon gondolkoztam hogy ebbe a bajnokságba mi a jó? Az hogy minden évbe vagy a barca vagy a madrid lesz a bajnok? A 2 legnagyobb "rivális" az atletico is tizen akárhány év alatt 1 szer győzött le
Szerintem az angol bajnokság ezerszer jobb, sokkal jobb mecsek vannak míg itt csak akkor lesz izgalmas ha hátrányba kerül a 2 nagy...
A tv jogdíjjak elosztása lehetett a probléma....anno ugye több év is volt amikor sztrájkoltak,de állítólag most ezen valamit változtatnak.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Akkoriban rabolták le a Sevillát, a Valenciát... Ők meg nem fektettek be különösebben. A Villareal meg kiégett.Anis írta:Atletico - Chelsea az szuperkupa volt, nem hinném, ha egy oda-visszavágós BL lett volna, akkor is a spanyolok mentek volna tovább. Az egy egyszeri megismételhetetlen eredmény volt.
Itt még 08-09-ben is minden okés volt. Barca 87, Real 78, Sevilla 70, Atletico 67, Villarreal 65. Ez mgé így összességében pont reális és rendben is van. De a 09-10es bajnokságtól kezdve, amelyik nyáron ugye volt a hatalmas Real-bevásárlás onnantól kezdve eltorzult az egész és jött a +20-30 pont különbség a két nagy és a többi között.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Atletico - Chelsea az szuperkupa volt, nem hinném, ha egy oda-visszavágós BL lett volna, akkor is a spanyolok mentek volna tovább. Az egy egyszeri megismételhetetlen eredmény volt.
Itt még 08-09-ben is minden okés volt. Barca 87, Real 78, Sevilla 70, Atletico 67, Villarreal 65. Ez mgé így összességében pont reális és rendben is van. De a 09-10es bajnokságtól kezdve, amelyik nyáron ugye volt a hatalmas Real-bevásárlás onnantól kezdve eltorzult az egész és jött a +20-30 pont különbség a két nagy és a többi között.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem az a gond, hogy a tobbi spanyol olyan gyenge, hogy semmi keresnivalojuk nincs, mert azert lathattuk, hogy az EL-be is jol ment nekik, tavaly a Malaga is majdnem a legjobb 4 koze kerult a BL-ben, elotte az Atletico Madrid siman verte a Chelseat. A gond az, hogy van 2 csapat (mi es a barca), akik brutalisan kiemelkednek ebbol a mezonybol. A 2000-es evek elejen eleg volt 75-80 pont a bajnoksag megnyeresehez, mostmar 95 ponttal is csak a masodik hely van meg. Amig nalunk arrol szolnak a hirek, hogy 90 millio koruli osszeget fizetunk egy jatekosert, addig a harmadik meg negyedik helyezettnel a 10 millios transfer is soknak szamit.
Amig mi 140 milliot kapunk a TV-s kozvetitesekbol, addig az Atletico, Valencia 40 milliot. "Csupan" 100 millio euro a diferencia.
Amig mi 140 milliot kapunk a TV-s kozvetitesekbol, addig az Atletico, Valencia 40 milliot. "Csupan" 100 millio euro a diferencia.
- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
Pár napja azon gondolkoztam hogy ebbe a bajnokságba mi a jó? Az hogy minden évbe vagy a barca vagy a madrid lesz a bajnok? A 2 legnagyobb "rivális" az atletico is tizen akárhány év alatt 1 szer győzött le
Szerintem az angol bajnokság ezerszer jobb, sokkal jobb mecsek vannak míg itt csak akkor lesz izgalmas ha hátrányba kerül a 2 nagy...
- ikarus93
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-x ... _all-77114
Ezt olvastátok?
Xavinak nincs igaza, mert a spanyol bajnokság 2008 óta 2 csapatos, de jó is volt régen mikor még egy valencia is ott volt simán, hogy megnyerje a bajnokságot. Kár hogy azok az idők elmúltak, pedig sokkal izgalmasabb lenne most a bajnokság, ha 2 csapatról hanem 3-4ről szólna, hogy ki nyerheti meg a bajnokságot. De ahogy nézem ez a következő 10 évben nem fog változni sajnos.
Ezt olvastátok?
Xavinak nincs igaza, mert a spanyol bajnokság 2008 óta 2 csapatos, de jó is volt régen mikor még egy valencia is ott volt simán, hogy megnyerje a bajnokságot. Kár hogy azok az idők elmúltak, pedig sokkal izgalmasabb lenne most a bajnokság, ha 2 csapatról hanem 3-4ről szólna, hogy ki nyerheti meg a bajnokságot. De ahogy nézem ez a következő 10 évben nem fog változni sajnos.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Zidane
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti
Nem tudom, amikre shutter utalt, de mivel nem láttam a meccset így nem tudom h ezekre gondolt-e...vagy esetleg volt-e más véleményes eset?!Ezekre gondolsz?
Egyik
Másik
Azért köszi.
Itt az első az semmi.
A második meg egyértelmű sárga lap....szal ha ott már volt az embernek 1, akkor piros.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hogy lehet egy ilyen nagy helyzetről megfeledkezni?na, erről meg el is feledkeztem. csak erősíti a véleményemet.
Egy rossz lövés, ami gellert kapott és szöglet lett. Valóban 100-as ziccer...
Mindegy, megérdemelten nyertetek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
még halványan játszva is többet tettünk a győzelemért, mint a malaga.
több helyzetünk volt, többet lőttünk kapura, többet kezdeményeztünk, ha nem is sokkal, de jobbak voltunk.
nálam ez a 0-1 pont tükrözi a játék képet.
a malaga nagyjából egy nulla volt, mi pedig egyel jobbak.
több helyzetünk volt, többet lőttünk kapura, többet kezdeményeztünk, ha nem is sokkal, de jobbak voltunk.
nálam ez a 0-1 pont tükrözi a játék képet.
a malaga nagyjából egy nulla volt, mi pedig egyel jobbak.
na, erről meg el is feledkeztem. csak erősíti a véleményemet.Neymarnak is volt egy nagy helyzete, ami a blokkról éppen csak a kapu fölé szállt.
én is így érzem, azért kettővel már nem voltunk jobbak.A játék képe alapján szerintem teljesen fair a Barca 1 gólos győzelme.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United
A játék képe alapján szerintem teljesen fair a Barca 1 gólos győzelme. Az már egyedül a Malaga sara, hogy csak az utolsó 5 percben hitték el, hogy lehet keresnivalójuk a meccsen, pedig én már a 80. perctől uszítottam őket a tv előtt, hogy támadjanak már le. Illetve én ennyi technikai hibát régen láttam spanyol középcsapattól, akkor is méterekkel odébb passzolták a labdát, amikor a Barcának esze ágában nem volt letámadni. Nem csodálom, hogy az öreg Schuster megőrült a kispadon.
Neymarnak is volt egy nagy helyzete, ami a blokkról éppen csak a kapu fölé szállt. Meg nekik is volt egy kapufájuk Piqué révén. A Malag ennyi hibával, meg ilyen felfogással nem érdemelt döntetlent, még akkor sem, ha a Barca volt az ellenfél.
Más: Úgy látom az Atletico megint csak jól kapta el a rajtot.
Neymarnak is volt egy nagy helyzete, ami a blokkról éppen csak a kapu fölé szállt. Meg nekik is volt egy kapufájuk Piqué révén. A Malag ennyi hibával, meg ilyen felfogással nem érdemelt döntetlent, még akkor sem, ha a Barca volt az ellenfél.
Más: Úgy látom az Atletico megint csak jól kapta el a rajtot.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Amiért több apró kicsi helyzetecskéje volt a csapatnak? Vagy mert szokás szerint többet volt a labda nálatok? Vagy miért?szóval megérdemelt a győzelem, pont reális az egy gólos különbség, annyival jobbak is voltunk összességében.
Ez olyan mint a nagy les meg a kis les?de e mellett több kisebb helyzete
Nem belekötés ez, csak egy szót sem szólhatnátok, ha 1-1-re végződik a meccs, mert ugyanannyi ziccere volt a Malagának.egyébként elég nehéz úgy nyerni, hogy ne kössön bele senki.
ha gálázunk, lefeküdtek, ha szoros meccs, ahol az ellenfélnek is van helyzete, akkor szerencse, ha felénk téved a bíró, akkor megtoltak.
Amúgy különösen vicces olvasni a barcásoktól, hogy elmaradt egy(két) piros lap.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
kettő is volt, de a 90. percben történtet már nem számolom bele abba a kategóriába, ami befolyásolja a meccs kimenetelét.Tegnap még kettőt írtál, mi történt?
nem retardáltak, de nem értek egyet a madridi lappal.Marca szalagcíme a Barca meccsel kapcsolatban:
Fortunate victory for Barça
De biztos ők is retardáltak.
a malagának kettő nagyobb helyzete volt a meccsen(olinga kapufa meg a fejes a végén) a barcának is volt ziccere, kapufája, de e mellett több kisebb helyzete, és a végét leszámítva mi irányítottunk. (értem ezalatt azt is, hogy a rossz utolsó passzok, a rosszul átvett ziccerlabdák, és társai is sokkal inkább nálunk voltak jelen)Biztos más meccset néztem, de a Malagának több nagyobb helyzete volt, mert például egy Neymar szabadrúgást, amit a kapus oldalára rúg félmagasan, félerősen, nem neveznék hatalmas lehetőségnek.
e mellé jön az elmaradt kiállítás.
caballerotól meg a benzemától kapott potya után nem lep meg, hogy mellényúlt.
szóval megérdemelt a győzelem, pont reális az egy gólos különbség, annyival jobbak is voltunk összességében.
már ha pontozásos sportág lenne.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!egyébként elég nehéz úgy nyerni, hogy ne kössön bele senki.
ha gálázunk, lefeküdtek, ha szoros meccs, ahol az ellenfélnek is van helyzete, akkor szerencse, ha felénk téved a bíró, akkor megtoltak.
- Chancee9
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Ramos, Modric, Xabi Alonso, Marcelo
ha ez az a kettő, akkor az első szerintem labda volt, utána a kakaskodás szerintem nem ért lapot. a második esetben pedig sárgás megmozdulás volt. és ha jól nézem, akkor ott már volt egy lapja a malagainak, szóval ott jogos lett volna egy piros
- realmadridfan
Ezekre gondolsz?Zidane írta:Erről nincs valami videó valahol...illetve a másikról amit még tegnap emlegettél, mert kiváncsi lennék mit nézett el a bíró...igaz, hogy relatíve meddő volt a mezőnyfölényünk, de így is több lehetőségünk volt, és a bíró (akit mondjuk nyertes meccs után felesleges felhozni, de mindegy) is elengedett egy kiállítást nekik.
Egyik
Másik
- Chancee9
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Ramos, Modric, Xabi Alonso, Marcelo
tegnap a malaga próbálkozott párszor keresztlabdákkal, inkább a második félidőben emlékszem rá, de nagy többségük elég pontatlan volt. még schuster is felállt és szólt nekik, hogy nem így kéne. de abban igazad van, hogy ezt többször és több csapat alkalmazhatnáBuitre írta:2. miért nem operálnak hosszú keresztlabdákkal a csapatok, hogy kifogják a szelet a Barca vitorlájából amikor letámadnak? Megnézném részükről a csoportos letámadást, amikor a laszti száll egyik sarokból a másikba..
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
ja igen, valóban dukált ott a második sárga.. A fickó érezte is, nem pofázott, hanem helyeslően bólogatott. Bár a visszajátszásból látszott, hogy a labdát akarta elrúgni, de kicsit elkésett
- Zidane
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti
Erről nincs valami videó valahol...illetve a másikról amit még tegnap emlegettél, mert kiváncsi lennék mit nézett el a bíró...igaz, hogy relatíve meddő volt a mezőnyfölényünk, de így is több lehetőségünk volt, és a bíró (akit mondjuk nyertes meccs után felesleges felhozni, de mindegy) is elengedett egy kiállítást nekik.
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Volt mindkét oldalon egy-egy veszélyes szabadrúgás, egy-egy kapufa (a malagáé veszélyesebb), egy-egy kimaradt orditó helyzet, és meddő katalán mezőnyfölény. Én erre emlékezem
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Még egy dolog, aztán abbahagyom.
Marca szalagcíme a Barca meccsel kapcsolatban:
Marca szalagcíme a Barca meccsel kapcsolatban:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema