Parázs meccsre számítok ma este. Szerintem nem kizárt a piros lap sem, ismerve az Atleti hozzáállását. Harapni fognak + Costa egy állat....
Messi fix, hogy játszik, bár nagyon benne van a rizikó a mai szereplésében. Ugyan nem tudni, hogy mennyire volt komoly igazán a sérülése, de azért itt kapni fog 7-8 kemény bokán rúgást az tuti. Talán erre is fognak utazni a védők. Hát meglátjuk.
Gyönyörű lenne egy újabb Villa találat, szorítani fogok neki és ha sikerül, kíváncsi vagyok, hogy a Camp Mou-ban lesz-e gólöröm, egy kis odaszúrás.
Tata helyében, én Neymart most már a kezdőbe raknám. Egyszer muszáj lesz elkezdenie, és ez kiváló alkalom lenne. Láthattuk, hogy a "tarajos" nincs megszeppenve, hogy a Barcában játszik, sőt, nagyon jól beleillik szerintem a játék képébe az eddig látottak alapján. Érzi a kis passzokat, szépen fut lukra, vagy szépen teszi be a lukra futónak, emellett besárgít, meccsenként 2 KP-ást, meg 3 bekket
Barca győzelmet várok, szerintem behúzzák valahogy, de azért a matracosokat leírni nem lehet, főleg egy döntőben. Emlékszünk....