Galacticos írta:ha már calderon a tegnapi fiesztát láttátok? ha nem érdemes bepótolni, egy kincs volt amit leművelt az ember.
igaza volt hajdú attilának aki már ennyire bizonygatja hogy ő a korrekt ott már sunyiság van.
Ramón Calderón 2006 nyarától 2009 januárjáig irányította a Real Madridot. Legnagyobb eredményének azt tekinti, hogy egy sikertelen korszak után sikerült két bajnoki címet is szereznie a klubbal, és hogy elnöksége alatt a Real Madrid minden idők legjobb pénzügyi mérlegét produkálta. Egy szabálytalanság miatt mondott le, amikor egy közgyűlésen 8 olyan személy is szavazott, aki a teremben sem lehetett volna. Elmondása szerint ez önmagában nem volt olyan szintű, hogy ezért le kellett volna mondania, de Florentino Pérez többéves lejárató hadjáratot indított ellene, és ekkor telt be nála a pohár. Az ügy már a bíróságon van. Nem meglepő tehát, hogy rendkívül éles szavakat fogalmaz meg Florentino Pérezzel szemben.
"Egy idős barátját szerette volna hatalomra juttatni, és egymillió eurót költött arra, hogy figyeltessen engem és a családomat. Pérez előkészítette, hogy 4 év után nyugodtan visszatérjen, és én ekkor jöttem a képbe, mint egy kívülálló, aki szétrombolta a haditervét. Aztán ez a kívülálló bajnoki címet nyert, azután jön egy újabb, jönnek a sikerek a kosárlabdában, majd leigazolja Cristiano Ronaldót. Megijedt, azt gondolta, ha én sikeres leszek, esélye sem lesz visszatérni. A sikertelenségbe nem kapaszkodhatott, ezért más eszközökhöz kellett fordulnia, hogy tönkretegyen. Nem aprózta el, valóban tönkre akart tenni, kárt akart tenni az életemben, ő ezt eltökélte – jellemezte a Sport TV-nek adott interjújában Pérezt és ismertette annak terveit. – Tudta, hogy ezt nagyban kell csinálni. A média azon képviselőihez folyamodott, akik igen erősen támogatták a törekvéseit. Ott vannak, ítélet született az ő esetükben. Hozzáteszem, jó munkát végeztek. Hitler propagandaminisztere, Goebbels is tudta, hogyan kell irányítani a közvéleményt, ez az úr is ezt tette.”
Mindehhez Calderón hozzátette, hogy Pérez dicséretet érdemel azért, mert elérte a célját, ott páváskodhat a Real Madrid VIP-páholyában. Az ítélet, amire utalt, két El Mundós újságíró ellen született rágalmazás és okirat-hamisítás ügyében. Az exelnök elmondása szerint ez a két újságíró ma a Real Madrid TV igazgatója és a Real Madrid első csapatának kommunikációs igazgatója. A PAOK–Schalke 04 BL-selejtező előtt 19 órától kezdődő Fiesztában azt is megtudhatjuk Ramón Calderóntól, hogy kik ülnek a Bernabéu VIP-páholyaiban, jobb-e az egyetemistáknak, mint a Real labdarúgóinak, milyen volt elküldeni Fabio Capellót a bajnoki cím után, és hogy Beckham miért „félszínész”.