Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
mahitoo(Henke)
Kedvenc játékosaid: Brolin, Henke, Ibra, Ini, Puyol
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: mahitoo(Henke) » 2013. augusztus 28., szerda 20:21

Hawer írta:
mahitoo(Henke) írta:Ott már 170? A vége tényleg 1 milliárd lesz. :mrgreen: Ebbe a vitába nem szállok bele, mindenki higgye azt, ami örömmel tölti el. :D

Ez is ugyanolyan találgatás mint Bale ára. :coffee:
Azért érdekelne a véleményed hogy ha ilyen "olcsó" volt Neymar, mint ahogy állítják... akkor miért nem vettek mellé egy védőt. :hmmm:
Mert senkit sem engedtek el? :) És Ibrán valamint Neymaron kívül azért nem igazán volt csillagászati igazolásunk, egy védőért meg Rosell végképp nem fog 50 felett fizetni. Akár az is lehet, hogy Neymar jóval többe fájt. Csak sokan minden pletykát tényként kezelnek, mint most a "Messi leugatta a csapattársait" sztorit. Emlékeztek még a ribancos fotóra? :) Pont ti mondjátok mindig a média gusztustalanságát (jogosan), akkor tessék ezeket a helyükön kezelni. Én baromságokat egyenesen ignorálok, ha meg rólatok van szó, ide, vagy a hivatalos oldalra megyek tájékozódni. Mindemellett a padló alá sepert botrányokról kb soha nem fog kiderülni az igazság. Casillas-al is mi volt? Tavaly mindenki tagadta a vádakat (Perez is), idén szinte mindenki tényként közli, hogy ő és a barátnője szivárogtattak ki dolgokat. Ha Neymar apucija kapott zsebbe 40 millát, akkor az nem a klub pénze volt. Mivel a bevételek stb alapján elvileg lett volna még pénz egy védőre, így az meg is van, csak mondom, nem hiszem, hogy 50-el számoltak. Remélem majd valamelyik botránylap elkezdi, hogy Bale 95 milla + 72 zsebbe. Most ezekkel a dolgokkal mit lehet csinálni? Ebből élnek. Saját csapatáról senki sem akarja elhinni, a riválisról meg igen.

Elolvastam a linkelt Messi cikket. :mrgreen: Állítólag lehordja csapattársait, állítólag ezt nyilatkozták... :mrgreen:

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. augusztus 28., szerda 20:18

Mindenesetre a nagy nehezen felépített szobor kezd ledőlni
Egyébként ez tényleg észrevehető. Nem nagyon, nem drasztikusan, de nekem úgy tűnik, hogy manapság, már nem olyan kristálytiszta a Messiről (és a barcáról) kialakított kép. Mintha egy picit megkopott volna a népszerűsége. Egyre több a lejárató cikk, a cikis kép, fotó stb...róla, ami régebben elképzelhetetlen volt, legalábbis ritka, mint a fehér holló.
El sem hiszem, hogy ilyet lehoz az nso
:ozil: :shifty:
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 28., szerda 20:11

http://m.nemzetisport.hu/sportszelep/me ... it-2274945

El sem hiszem, hogy ilyet lehoz az nso
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. augusztus 28., szerda 20:09

Hawer írta:
mahitoo(Henke) írta:Ott már 170? A vége tényleg 1 milliárd lesz. :mrgreen: Ebbe a vitába nem szállok bele, mindenki higgye azt, ami örömmel tölti el. :D
Ez a 170 millió szerintem úgy jönne ki, hogy a fizetését is belevették.
Tehát 100 körül van az ára és a szerződése lejártáig kapott fizetésével kb 170 milliós üzlet.
Gascoigne írta:Hol van ez a cikk? Hogyan jönnek ki ezek a számok?
pár kommenttel ezelőtt linkeltem a képet, ott rajta van, hogy kinek mennyi ment.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

Fenomen

HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. augusztus 28., szerda 19:57

Közben mik ki nem derülnek Messiről! :lol:

Állítólag sok csapattársát leugatja, leugatta (Sanchez, Tello, Villa, Cuenca) és az öltözőben már Messi ellenes klikk is alakult.
Ezt állítólag Gerard Deulofeu és Alejandro Grimaldo mondta a csapattársaknak az U19-es Eb-n.

Mindenesetre a nagy nehezen felépített szobor kezd ledőlni, bár majd jön a belemagyarázás, hogy megdicsérte őket, hogy így tovább nagyszerűek vagytok srácok. :lol:
Ja és a Messi ellenes klikk, Messit éltető lesz. :D

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. augusztus 28., szerda 19:21

Hol van ez a cikk? Hogyan jönnek ki ezek a számok? Gondolom a 170 millió már Neymar fizetését is tartalmazza, de az alap akkor se ötvenpármillió lenne... Még ha kicsit hiteltelenül hangzik is, azért érdekelne.
Fenomen írta:Katalánék be vannak szarva, akkor pofáznak állandóan
Nagyon egyetértek. :)

Hawer
Kedvenc játékosaid: Raúl, Benzema, Jesé

HozzászólásSzerző: Hawer » 2013. augusztus 28., szerda 19:00

Fenomen írta:Katalánék be vannak szarva, akkor pofáznak állandóan, remélem adunk rá okot, hogy féljenek. :vivo:
Egyébként megint nem mi kezdjük a sárdobálást, milyen érdekes nem?

Neymar meg 18 millió euró volt. :mrgreen:
De a végén úgyis mi leszünk a Hitel Margit, már előre látom. :mrgreen:

Mindenesetre Ancelotti nagyon bölcsen reagál. B-)

Fenomen

HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. augusztus 28., szerda 18:55

Katalánék be vannak szarva, akkor pofáznak állandóan, remélem adunk rá okot, hogy féljenek. :vivo:
Egyébként megint nem mi kezdjük a sárdobálást, milyen érdekes nem?

Neymar meg 18 millió euró volt. :mrgreen:

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. augusztus 28., szerda 18:53

Venne a Barca védőt, de Silva, Luiz, Agger meg Hummels sem lett elengedve.
Vanczákot mondjuk a héten még behúzhatják. :mrgreen:

Hawer

HozzászólásSzerző: Hawer » 2013. augusztus 28., szerda 18:48

Azért érdekelne a véleményed hogy ha ilyen "olcsó" volt Neymar, mint ahogy állítják... akkor miért nem vettek mellé egy védőt. :hmmm:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 28., szerda 18:29

mahitoo(Henke) írta:Szuperkupa (a másik oldalra írtam ugyanezt): Gondolom már sokan kifejezték nemtetszésüket (köztük Tata is), de akkor is leírom. Elmennek a fenébe ezzel a tizenegy órás kezdéssel. Hétvégén is gáz, de hét közben... Első meccset is csak másnap tudtam megnézni, persze bele is futottam valahol az eredménybe, pedig próbáltam vigyázni. Jól tudom, hogy a szövetség döntött erről?
A spanyol labdarugo szovetseg es a tv tarsasagok dontik el, hogy melyik meccs mikor kezdodjon.
Olvastam olyasmit is, hogy az UEFA bunteti azokat akik a BL csoportkorrel egy idoben jatszanak mas meccseket, de ez nem igaz. Multkor a Chelsean is a selejtezokkal egy idopontban jatszott bajnokit.
Szerintem csak egyszeruen arrol van szo, hogy sok kulfoldi es hazai csatorna kozvetit BL merkozeseket, amikre a szerzodest mar joval korabban megkotottek. Ha a spanyol szuperkupat is 9-10 orara tennek, akkor megha a spanyol csatornak es szurkolok inkabb a sajat meccsuket valasztanak, a kulfodiek viszont nem biztos. Ergo tobb millio euro beveteltol eshet el a spanyol szovetseg es ezaltal a csapatok is.

Nekem mondjuk tetszik, hogy a PL-el ellentetben nem egyszerre megy az osszes meccs, szoval ha van egy unalmas delutanod/ested, megtudod nezni szinte az osszes spanyol bajnokit. Mondjuk ez az esti 11 oras kezdes tenyleg eleg keson van foleg ha azt nezzuk, hogy itt Nagyvaradon mar egy idozonaval arrebb vagyunk, ejfelkor kezdodik a meccs, mire vege van mar ejszaka 2 ora; ha izgalmas meccs volt, akkor nem is tudok azonnal elaludni. Szombaton meg elmegy, de azert vasarnap vagy hetkoznap eleg kenyelmetlen.

mahitoo(Henke)
Kedvenc játékosaid: Brolin, Henke, Ibra, Ini, Puyol
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: mahitoo(Henke) » 2013. augusztus 28., szerda 18:14

Ott már 170? A vége tényleg 1 milliárd lesz. :mrgreen: Ebbe a vitába nem szállok bele, mindenki higgye azt, ami örömmel tölti el. :D

Nyilatkozatok: Valdes-től rákérdeztek Iker helyzetére, ezt válaszolta, nem hiszem, hogy ezzel bármi probléma is lenne. Isco-tól is megkérdezték, akkor ő is szemét? Tata sem hiszem, hogy magától hozta volna fel a Bale témát, de ez mindegy, nem kellett volna kommentálnia. Shutter írta jól, ezek az összegek egyszerűen nevetségesek, a fizetések méginkább, miközben a világ fele éhezik. :/ De ezen nem tudunk változtatni. Részemről Bale egyszerűen nem ér ennyit. Drágább mint CR? Hehe. Elszálltak az árak nagyon, de szerintem akkor is max 50-60. Nagyon max. És akkor még Stoichkov. Értem, hogy nem szimpatikus a nyilatkozata, de ne általánosítsunk már megint egy volt játékos miatt (rövidhír fb hozzászólások). Nekünk is szólt már be, ahogy Cruyff sőt Di Stefano is mondott már ide is, oda is. Sok volt játékosról, elnökről, edzőről nem is beszélve. Ők a múlt, néha azt gondolják, megmondják a frankót, csak sokszor nem kéne erőltetni. :D Mou minden második nyilatkozatában még mindig utal a Barcára, vagy Pep-re. :D Mondjuk ő más tészta, most már a Madridot és CR-t sem kíméli. :D És nála nincs szó lelki hadviselésről, egyszerűen néha nem normális...

Szuperkupa (a másik oldalra írtam ugyanezt): Gondolom már sokan kifejezték nemtetszésüket (köztük Tata is), de akkor is leírom. Elmennek a fenébe ezzel a tizenegy órás kezdéssel. Hétvégén is gáz, de hét közben... Első meccset is csak másnap tudtam megnézni, persze bele is futottam valahol az eredménybe, pedig próbáltam vigyázni. Jól tudom, hogy a szövetség döntött erről?

Hawer

HozzászólásSzerző: Hawer » 2013. augusztus 28., szerda 17:56

madridronie
Hát a videóból sokat nem értettem meg de amit leírtál az alapján jó nagy tróger ez a Tata is. Nem hiszem hogy ő nem tudja hogy mennyibe került a kis kurafi. :shifty: De azért még ő marogatja nyilvánosan a Realt a Baleért folytatott pénzdobálózásért. :argue:
Mondjuk ha valóban többet fizettek a brazilért mint amennyit mondanak, akkor tökéletesen csinálják ezt. Mivel így hogy sokalják Bale árát, a sok gyíkarc netgengszter, antimadridista el is hiszi a sztorit, hogy 57 misi volt Neymar. :-@

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 28., szerda 17:43

Ezt láttátok?
Még a végén kiderül, hogy Neymar is 100 körül volt összességében.
A minap volt egy link arról hogy mennyibe is került Neymar valójában ( ~108 M euró volt a végösszeg talán). Most azért hozom fel ezt a témát mert a barcás haverom itt fikázódik hogy így margit úgy margit mennyit kifizet Bale-ért... :vivo:
Amióta belinkeltem neki a fent említett cikket azóta egy szót sem szólt. :mrgreen: Nah már most szerintem ő is érzi az igazságot, akármit is susmákolnak katalóniában a tényleges vételárról. :Đ Ha Neymar tényleges annyiba került amennyit kifelé nyomatnak akkor miért nem érkezik erősítés a keret gyenge pontjára? :roll:
Akkor ezen besírtok; óriási ahogy Eudardo Inda (korábban a MARCA, most a Mundo /a Madrid székhelyű/ egyik főmuftija) rezzenéstelen pofival tolja, hogy apucinak 40 milla a zsebbe, ilyen-olyan járulékos költségek stb. és akkor Carme Barceló (Barca szimpatizáns és katalán érdekeltségű médiumok hangja) elkezd erőlködni, bizonygatni (telefonhoz nyúlni) hebegni-habogni; mire a kontra Inda részéről az Ibra igazolás és a Barca ezzel kapcsolatos csúsztatása hozzátéve, hogy akkor most miért csodálkozunk! Priceless :lol: :lol: :lol:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 28., szerda 17:32

primrose írta:
na az utolsó hétre beindul a nyilatkozat háború
itt nincs háború, mert mi nem vesszük fel a kesztyűt. egyedül a mes que un club erőlködik (jó szokásához híven), ezzel tovább rombolva az elmúlt évek folyamán oly kemény munka árán felállított képüket a majom csapatukról. :)

Carlot nem kell félteni, pár nyilatkozattal helyre teszi őket

Villanak én is fogok szurkolni hogy gólt lőjön...Costanak meg hogy megfejelje a kapufát, borzasztóan utálom őt :D de még mindig inkább ők nyerjenek mint a Barca...akkor jönne hogy óóó neymar már nyert is egy kupát spanyolországban

realbeckham

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. augusztus 28., szerda 17:24

Parázs meccsre számítok ma este. Szerintem nem kizárt a piros lap sem, ismerve az Atleti hozzáállását. Harapni fognak + Costa egy állat....
Messi fix, hogy játszik, bár nagyon benne van a rizikó a mai szereplésében. Ugyan nem tudni, hogy mennyire volt komoly igazán a sérülése, de azért itt kapni fog 7-8 kemény bokán rúgást az tuti. Talán erre is fognak utazni a védők. Hát meglátjuk.

Gyönyörű lenne egy újabb Villa találat, szorítani fogok neki és ha sikerül, kíváncsi vagyok, hogy a Camp Mou-ban lesz-e gólöröm, egy kis odaszúrás.
Tata helyében, én Neymart most már a kezdőbe raknám. Egyszer muszáj lesz elkezdenie, és ez kiváló alkalom lenne. Láthattuk, hogy a "tarajos" nincs megszeppenve, hogy a Barcában játszik, sőt, nagyon jól beleillik szerintem a játék képébe az eddig látottak alapján. Érzi a kis passzokat, szépen fut lukra, vagy szépen teszi be a lukra futónak, emellett besárgít, meccsenként 2 KP-ást, meg 3 bekket :sly:

Barca győzelmet várok, szerintem behúzzák valahogy, de azért a matracosokat leírni nem lehet, főleg egy döntőben. Emlékszünk.... :shutup:
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Hawer

HozzászólásSzerző: Hawer » 2013. augusztus 28., szerda 17:21

A minap volt egy link arról hogy mennyibe is került Neymar valójában ( ~108 M euró volt a végösszeg talán). Most azért hozom fel ezt a témát mert a barcás haverom itt fikázódik hogy így margit úgy margit mennyit kifizet Bale-ért... :vivo:
Amióta belinkeltem neki a fent említett cikket azóta egy szót sem szólt. :mrgreen: Nah már most szerintem ő is érzi az igazságot, akármit is susmákolnak katalóniában a tényleges vételárról. :Đ Ha Neymar tényleges annyiba került amennyit kifelé nyomatnak akkor miért nem érkezik erősítés a keret gyenge pontjára? :roll: Nem hiszem hogy az eladásokkal együtt ne lett volna lóvé egy értelmes védőre. :hmmm: (pedig nem csak Villa lett eladva :D )
Engem egyre jobban idegesít ez a dolog, pedig már hozzászokhattam volna. Persze a Bale sztori közel sem lefutott dolog.

A Messi hány epizód pedig nem akkor szokott bekövetkezni amikor azt mondják hogy sérült de mégis játszik? :roll:

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: primrose » 2013. augusztus 28., szerda 17:20

Anis írta:Ezt láttátok?

Hm, talán még RMCF írta anno, hogy a barca által megvásárolt játékosok összegéhez simán hozzá lehetne adni még pár milliót, de ez már a sajtóban úgysem fog megjelenni. Valahogy így. :coffee: Egyébként is mi vagyunk azok, akik herdálják a pénzt, a barcasok mindent megúsznak olcsón, vagy az utánpótlás játékosokkal tömik be a hiányosságokat. :ike:
But he is a good boy...

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. augusztus 28., szerda 17:15

Ezt láttátok?
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2013. augusztus 28., szerda 17:10

Ez hogy válság van és emiatt tiszteletlenség ekkora összeggel üzletelni, ez számomra nevetséges.
Az, ha nem igazolunk, nem fektetünk be pénzt...az kimozdít a válságból? :hmmm:

Nem nagyon értek hozzá, de tegyük fel adunk egy 100-ast Bélért.
Ebből a 100-ból a táttenem vesz 3 játékost 30 milláért.
3 közép csapat pénzhez jut, tud venni x játékost x milliókért kisebb csapatoktól, a kis csapatok is pénzhez jutnak, tudnak igazolni, fenntartani magukat...
Így, hogy közvetve sok csapat profitálhat egy ilyen hatalmas befektetésből ez aztán tényleg baszott nagy tiszteletlenség pont most a válság idején. :sly:

Vissza: