Ott már 170? A vége tényleg 1 milliárd lesz.
Ebbe a vitába nem szállok bele, mindenki higgye azt, ami örömmel tölti el.
Nyilatkozatok: Valdes-től rákérdeztek Iker helyzetére, ezt válaszolta, nem hiszem, hogy ezzel bármi probléma is lenne. Isco-tól is megkérdezték, akkor ő is szemét? Tata sem hiszem, hogy magától hozta volna fel a Bale témát, de ez mindegy, nem kellett volna kommentálnia. Shutter írta jól, ezek az összegek egyszerűen nevetségesek, a fizetések méginkább, miközben a világ fele éhezik.
De ezen nem tudunk változtatni. Részemről Bale egyszerűen nem ér ennyit. Drágább mint CR? Hehe. Elszálltak az árak nagyon, de szerintem akkor is max 50-60. Nagyon max. És akkor még Stoichkov. Értem, hogy nem szimpatikus a nyilatkozata, de ne általánosítsunk már megint egy volt játékos miatt (rövidhír fb hozzászólások). Nekünk is szólt már be, ahogy Cruyff sőt Di Stefano is mondott már ide is, oda is. Sok volt játékosról, elnökről, edzőről nem is beszélve. Ők a múlt, néha azt gondolják, megmondják a frankót, csak sokszor nem kéne erőltetni.
Mou minden második nyilatkozatában még mindig utal a Barcára, vagy Pep-re.
Mondjuk ő más tészta, most már a Madridot és CR-t sem kíméli.
És nála nincs szó lelki hadviselésről, egyszerűen néha nem normális...
Szuperkupa (a másik oldalra írtam ugyanezt): Gondolom már sokan kifejezték nemtetszésüket (köztük Tata is), de akkor is leírom. Elmennek a fenébe ezzel a tizenegy órás kezdéssel. Hétvégén is gáz, de hét közben... Első meccset is csak másnap tudtam megnézni, persze bele is futottam valahol az eredménybe, pedig próbáltam vigyázni. Jól tudom, hogy a szövetség döntött erről?