Mariano
Re: Mariano
Én azt értem, de 1 csatáros játékhoz elég 3 csatár és ők azt nyomják, ahogy mi is.
Nekem csatár kell meg még egy ügyes gólérzékeny szélső. Bár gondolom utóbbi a fiatal brazilok miatt nem jön.
Már pedig Vinicius tuti kuka, azért tolták le egyből a Castillába. Rodrygo mondjuk egyből ügyesebbnek tűnt, szóval ha ő bejön, akkor is csak 45 milliót kúrtak el rájuk feleslegesen.
Nekem csatár kell meg még egy ügyes gólérzékeny szélső. Bár gondolom utóbbi a fiatal brazilok miatt nem jön.
Már pedig Vinicius tuti kuka, azért tolták le egyből a Castillába. Rodrygo mondjuk egyből ügyesebbnek tűnt, szóval ha ő bejön, akkor is csak 45 milliót kúrtak el rájuk feleslegesen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
De Csoki a Realra gondolt te tök
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ott írtam le neked még 2-t.CS0ki írta:Nem mindenki olyan bátor, mint mi, hogy másfél csatárral nekivágjon egy szezonnak...Nem értem őket. Most vitték André SIlvát jövőre 38 millióért vehetik, Ben Yedder egész szépen termelt és még ott van Muriel is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Nem mindenki olyan bátor, mint mi, hogy másfél csatárral nekivágjon egy szezonnak...Nem értem őket. Most vitték André SIlvát jövőre 38 millióért vehetik, Ben Yedder egész szépen termelt és még ott van Muriel is.
Nem értem őket. Most vitték André SIlvát jövőre 38 millióért vehetik, Ben Yedder egész szépen termelt és még ott van Muriel is.
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
na, azt írják, hogy a Madridtól 80 milliót kért a Lyon
Így jött képbe a Sevilla, akik most megkapják Mayoralt.
Így jött képbe a Sevilla, akik most megkapják Mayoralt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Vegre igazolnank erre eljinxelitek.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Lehet, hogy tényleg a PSGre vártunk.
És Marianoval jelezve, végeztünk is a piacon.
És Marianoval jelezve, végeztünk is a piacon.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ___Samy___
Én már csak azt nem értem, hogy ezzel miért kellett augusztus végéig, meg a Sevilla megkereseseig várni? Le kellett volna már zsirozni Lopi után, aztán már rég felvette volna a ritmust.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Megelőlegezzük neki?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Re: Mariano - 18
Sok sikert a Lyonban!
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Én úgy, hogy az esetleges eladásából üti 40% a markunkat. De lehet tévedekRealista24 írta:Én korábban úgy olvastam, hogy 40-50% a 8 millióra.
Merci Zizou!
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Hát meglássuk mit tud felmutatni, mi lesz Bappeval, meddig marad CR és Benzema, Vinicius dolog mennyire van komolyan gondolva. Könnyen lehet hogy mire aktuális lenne a kérdés nem is lesz szükségünk több támadóraericco írta:A visszavásárlás nem lesz olcsó, mert a hírek szerint csak elővásárlási joggal biztosítottuk be magunkat. Szóval ha bejön érte egy ajánlat, akkor a Lyon szól nekünk, hogy pl. az Arsenal le akarja igazolni Marianot 50 millió €-ért, ezért az árért vihetjük, ha akarjuk. Igaz nekünk ebből csak a 60%-ot kellene megfizetni, mivel 40%-k amúgy is minket illetne, de olcsó így sem lenne. Főleg ha még nagyobb ajánlat is befut.wZoLee7 írta:Szurkolok neki, orulnek ha bevallna es visszavennenk majd
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én korábban úgy olvastam, hogy 40-50% a 8 millióra.ericco írta:A visszavásárlás nem lesz olcsó, mert a hírek szerint csak elővásárlási joggal biztosítottuk be magunkat. Szóval ha bejön érte egy ajánlat, akkor a Lyon szól nekünk, hogy pl. az Arsenal le akarja igazolni Marianot 50 millió €-ért, ezért az árért vihetjük, ha akarjuk. Igaz nekünk ebből csak a 60%-ot kellene megfizetni, mivel 40%-k amúgy is minket illetne, de olcsó így sem lenne. Főleg ha még nagyobb ajánlat is befut.wZoLee7 írta:Szurkolok neki, orulnek ha bevallna es visszavennenk majd
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
A visszavásárlás nem lesz olcsó, mert a hírek szerint csak elővásárlási joggal biztosítottuk be magunkat. Szóval ha bejön érte egy ajánlat, akkor a Lyon szól nekünk, hogy pl. az Arsenal le akarja igazolni Marianot 50 millió €-ért, ezért az árért vihetjük, ha akarjuk. Igaz nekünk ebből csak a 60%-ot kellene megfizetni, mivel 40%-k amúgy is minket illetne, de olcsó így sem lenne. Főleg ha még nagyobb ajánlat is befut.wZoLee7 írta:Szurkolok neki, orulnek ha bevallna es visszavennenk majd
Merci Zizou!
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Szurkolok neki, orulnek ha bevallna es visszavennenk majd
15 körül termelhetne, de a Lyont idén nagyon szetszedik.
K
K
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Figyelni fogom a srácot, mindig harapott, amikor esélyt kapott, remélem lekopik a melír is, vagy szólnak neki, hogy nem ez a módi, és sok lehetőséget kap, Vamos Mariano Diaz!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Sok játéklehetőséget és gólt kívánok, Lyonban!
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Mester77
Sok játékidőt, pozitív élményeket es fejlődést kivanok Neked haver! Varlak vissza ha majd egyszer úgy alakul!
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "