Real Madrid játékosok a múltban
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Re: Real Madrid játékosok a múltban
Én nemtudok elítélni egy játékost azért, mert 33-34 évesen még úgy érzi játszani akar és nem visszavonulni, viszont azt, hogy elmegyek valami random csapathoz egy szezonra aztán onnan visszavonulok azt már igen.
Ha annyira focizni akar, akkor mutassa meg, mint pl Raúl, aki még 4-5 évig játszott a Real után.
Másik dolog, hogy kiöregedve a Realból, akkor inkább visszamennék segíteni azt a csapatot, ahol fiatalon fejlődtem és sokat köszönhetek nekik. Nemhiszem pl, hogy Pepét nem fogadták volna tárt karokkal Portoban.
Ha annyira focizni akar, akkor mutassa meg, mint pl Raúl, aki még 4-5 évig játszott a Real után.
Másik dolog, hogy kiöregedve a Realból, akkor inkább visszamennék segíteni azt a csapatot, ahol fiatalon fejlődtem és sokat köszönhetek nekik. Nemhiszem pl, hogy Pepét nem fogadták volna tárt karokkal Portoban.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Szerintem amúgy te valami bot vagy robot vagy. Mert saját gondolatot ritkán látok leírva tőled, mindig ezek a kigooglizott statisztikák.h3x0r írta: Marmint osszesen 40 meccset jatszot, amibol 23-at a bajnoksagban (osszesen 12 gol, 14 assist) De ebbol a 40 meccsbol is 37-et az elso szezonjaban (2010-11). A masodik szezonban 3 meccs utan november kozepen megvalt tole a csapat.
23 bajnoki igen, mert a török kupa meg uefa még annyira sem mérvadó, mint a bajnokságuk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
remelem megfejeli a vitrinje tartalmat egy bajnoki cimmel vagy kupaval.
- h3x0r
Marmint osszesen 40 meccset jatszot, amibol 23-at a bajnoksagban (osszesen 12 gol, 14 assist) De ebbol a 40 meccsbol is 37-et az elso szezonjaban (2010-11). A masodik szezonban 3 meccs utan november kozepen megvalt tole a csapat.Realista24 írta:Aláírt két évre, játszott 23 meccset. Fanatizmus ide vagy oda, a a világ legjobb csapatából, a világ legjobb stadionjában szögre akasztani, ezt nem ütné nálam semmi, főleg nem egy C kategóriás csapat elborult agyú szurkolói.BBeno írta:mondjuk guti sem banta meg a besiktast. nem mindennapi fanatizmus van ott. vilagklasszishoz melto fogadtatasban reszesult o is.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Aláírt két évre, játszott 23 meccset. Fanatizmus ide vagy oda, a a világ legjobb csapatából, a világ legjobb stadionjában szögre akasztani, ezt nem ütné nálam semmi, főleg nem egy C kategóriás csapat elborult agyú szurkolói.BBeno írta:mondjuk guti sem banta meg a besiktast. nem mindennapi fanatizmus van ott. vilagklasszishoz melto fogadtatasban reszesult o is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
mondjuk guti sem banta meg a besiktast. nem mindennapi fanatizmus van ott. vilagklasszishoz melto fogadtatasban reszesult o is.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Szerintem Konföderációson Quaresma spanja meggyőzte, hogy jó lesz ott neki, mást nem tudok elképzelni.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Azért Mendes részéről ez a számomra csalódást keltő. Szerintem Pepe bármelyik olasz csapatban kezdő lenne, ahogy bármelyik angolban is.
Lehet csak a rossz hírneve. Na mindegy, hajrá Pepe, további sok sikert.
Pérez beszélt valami rendes bucsuztatasrol, azt, hogy oldják meg?
Lehet csak a rossz hírneve. Na mindegy, hajrá Pepe, további sok sikert.
Pérez beszélt valami rendes bucsuztatasrol, azt, hogy oldják meg?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Mondjuk azért van jó pár nagyobb csapat a Besiktasnál, ahol erősítés lett volna Pepe. De legalább kiderült, hogy nem a Real a szívtelen, hogy nem dob oda csak úgy egy két éves szerződést ekkora fizuval egy ilyen korban lévő játékosnak.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Visszavonulhatott volna a Realbol egy év múlva, helyette elhitte hogy meg kapos játékos.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
pepe besiktas. hivatalos. be kell tennem a kedvenc. csapatok koze eredmenyeken.
legjobbakat pepe!!!!
pure world class.
orokke madridista.
legjobbakat pepe!!!!
pure world class.
orokke madridista.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Arbeloa
szép volt, nagy madridista
szép volt, nagy madridista
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Épp múltkor hoztam fel a témát, hogy mi lehet vele...
Sokszor szidtam a játéka miatt, de ha elnézünk emellett, amit tett a klubért, és a nyilatkozatai, Gracias Álvaro!
Sokszor szidtam a játéka miatt, de ha elnézünk emellett, amit tett a klubért, és a nyilatkozatai, Gracias Álvaro!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
- h3x0r
Arbeloa: "Madrid is the club of my life, I will never call to ask for a job, but I am always available to offer myself."kodo írta:Arbeloa visszavonult.
Remélem minél előbb kap egy pozíciót a klubnál, madridistákból sosem elég.
Arbeloa visszavonult.
- h3x0r
Vasarnap 19:00-kor Real Madrid Legends - A.S. Roma Legends
Hazai oldalon ilyen no name emberkek is fognak szerepelni, mint Ronaldo, Raul, Figo, Roberto Carlos, Karembeu meg Butragueno.
Hazai oldalon ilyen no name emberkek is fognak szerepelni, mint Ronaldo, Raul, Figo, Roberto Carlos, Karembeu meg Butragueno.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Jó kérdés. Elvileg november óta folyamatosan sérült, a vádlijával/lábával van valami, de összesen egy vagy két hírt láttam erről az elmúlt hónapokban, az edzéseken meg normálisan dolgozik, szóval valószínűleg más is van a háttérben. Ráadásul pont egy 5:1-es vereség után kezdett folyamatosan kimaradni még a keretből is. Az biztos, hogy a sérülésétől függetlenül abszolút nem győzte meg Bilicet.lordgabi írta:Arbeloával mi újság? Korábban azt olvastam 3 meccset játszott csak a West Hamben, és távozik a szezon végén...ilyen hosszú sérülés vagy "sérülés"?
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Arbeloával mi újság? Korábban azt olvastam 3 meccset játszott csak a West Hamben, és távozik a szezon végén...ilyen hosszú sérülés vagy "sérülés"?
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
csak utána nem tudta otthagyni a védőketRaúl meg mennyire tudott cselezni nagyon durva, volt hogy 3 embert vert meg pár másodperc alatt, nem is akárhogy.
bár a 2003 és azelőtti raul azért nagyjából fürge volt.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Megnéztem ezt a 2004-es Monaco Realt. Elképesztő mennyire más foci volt.
Volt olyan támadás, labdaszerzéskor már sarokkal értünk labdába, aztán még utána is kétszer csak sarokkal.
Ez a Borja gyerek meg teljesen jó volt, ez alapján a meccse alapján persze, amúgy nem igazán emlékszem rá.
Raúl meg mennyire tudott cselezni nagyon durva, volt hogy 3 embert vert meg pár másodperc alatt, nem is akárhogy.
Volt olyan támadás, labdaszerzéskor már sarokkal értünk labdába, aztán még utána is kétszer csak sarokkal.
Ez a Borja gyerek meg teljesen jó volt, ez alapján a meccse alapján persze, amúgy nem igazán emlékszem rá.
Raúl meg mennyire tudott cselezni nagyon durva, volt hogy 3 embert vert meg pár másodperc alatt, nem is akárhogy.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE