Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás Ma, 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 28., szerda 22:20

ott szavaznak a kapitanyok, ujsagirok, csapatkapitanyok, stb.

Szavaztak de hogyan...... :lol: :lol: aki nem messire szavazott,annak kijavították. :lol: :lol:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Ewr
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Ewr » 2013. augusztus 28., szerda 22:12

h3x0r írta: ez az UEFA ev jatekosa dij. Osszekevered a messilabdaval.. akarom mondani.. aranylabdaval. az aranylabdat januarban osztjak, azt nyerte meg 4x messi, ott szavaznak a kapitanyok, ujsagirok, csapatkapitanyok, stb. Az uefa ev jatekosa dijat tavaly hoztak letre, itt csak az europai ujsagirok szavaznak (a BL sorsolas utan(?) osztjak ki) ezt Iniesta nyerte.
Még így sem vagyok biztos abban, hogy nem Messi kapja a díjat..hiszen ez alapján a top3-ban sem lehetne, annyiszor tűnt el a BL meccseken, meg ugye sérült is volt. Ha már az első háromba beszavazták, nem lenne olyan meglepő, ha meg is nyerné.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 28., szerda 21:57

Ewr írta:
szerda, 21:14
Az AS szerint Cristiano Ronaldo nem utazik el Zürichbe, az UEFA gálára. A portugál játékos a díjátadó helyett inkább a csapattal tart a Deportivo elleni mérkőzésre.
Teljesen érthető..Minek mosolyogjon meg tapsoljon ott Messinek, mikor minden évben szarba sem veszik a teljesítményét. Idén pedig semmi esélye, hogy ő nyerje meg.
ez az UEFA ev jatekosa dij. Osszekevered a messilabdaval.. akarom mondani.. aranylabdaval. az aranylabdat januarban osztjak, azt nyerte meg 4x messi, ott szavaznak a kapitanyok, ujsagirok, csapatkapitanyok, stb. Az uefa ev jatekosa dijat tavaly hoztak letre, itt csak az europai ujsagirok szavaznak, a BL csoportkor sorsolasakor adjak at, ezt Iniesta nyerte.

szerk.: kozbe latom, hogy tavaly elott hoztak letre, a 10-11es szezonban messi nyert, 11-12ben pedig iniesta.

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2013. augusztus 28., szerda 21:52

Teljesen érthető..Minek mosolyogjon meg tapsoljon ott Messinek, mikor minden évben szarba sem veszik a teljesítményét. Idén pedig semmi esélye, hogy ő nyerje meg.
hát messi se... annyit volt sérült - http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... et-2273419
nehogy már még így is... féllábbal :vivo:
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

Fenomen

HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. augusztus 28., szerda 21:48

a monitorok tele lennének apatejjel
:lol: :lol: Ez nem igaz.

Mata-t inkább Özilre kéne elcserélni, van olyan játékos, mint a török-német.

Remélem Messi megkapja a díjat, és tovább nő az arca. :)

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 28., szerda 21:40

Még aznap délután bejelentik, hogy a Chelseavel egy az egyben elcseréltük Khedirát Matára. Nnnna hogy tetszik

tetszik.....mata bár van aki szerint nem elég jó,én még is haza hoznám,mert szerintem meg igen is jó.......azt hogy bale ne jöjjön nem kommentálom,mert messiéscr után ő a legjobb játékos és egy ilyen mindenhol erősítés,persze mi madridisták kicsit furán reagálunk le embereket,mert egy ténylesen semmilyen aludttej lucas az isten,ha hoznánk itt a monitorok tele lennének apatejjel,de ha bale aki strandpapucsban is jobb focista a brazilnál,akkor már fúúúúúj....hagyjuk. Már hetek óta nem is vitázom a többséggel,értelmetlen.
Ismétlem magamat.....amíg messi saját maga nem kéri hogy ne nyerjen,addig ő fog.....

Ewr

HozzászólásSzerző: Ewr » 2013. augusztus 28., szerda 21:36

szerda, 21:14
Az AS szerint Cristiano Ronaldo nem utazik el Zürichbe, az UEFA gálára. A portugál játékos a díjátadó helyett inkább a csapattal tart a Deportivo elleni mérkőzésre.

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. augusztus 28., szerda 21:29

R.M.C.F írta:
Kitették, majd levették.
levyt szopatják.... :lol:
:lol: :lol: :lol:

Augusztus 30-án eladjuk a Di Maria/Özil pakkot az Arsenalnak, augusztus 31-én pedig Perez egy szerény mosoly kíséretében közli a szarrá-huggyáfagyott Levy-vel, hogy az egész vezetőséget meghatotta a ragaszkodása a walesi játékoshoz, ezért nem visz minket rá a lélek, hogy elszakítsuk őket egymástól. Még aznap délután bejelentik, hogy a Chelseavel egy az egyben elcseréltük Khedirát Matára. Nnnna hogy tetszik? :)

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 28., szerda 21:28

hoppá Ronci bekeményített...hát nem tudom, szerintem ez nem jól van így
oké hogy nagy valószínűséggel ő csak 3. lesz, de ez egy kicsit tiszteletlenség, mennyen el, nevesse ki Messit ha megint egy idétlen cuccban jelenik meg aztán kész

Ewr

HozzászólásSzerző: Ewr » 2013. augusztus 28., szerda 21:23

Realista24 írta:
Real Madrid C.F. have signed Gareth Bale and he will be with the club for the next six seasons. The player will be unveiled tomorrow, Thursday 29th August, at 13:00 in the Directors’ Box at the Santiago Bernabeu Stadium, following the relevant medical examinations. Subsequently, the player will step out onto the Bernabeu turf for the first time in a Real Madrid shirt and will appear for the media in the press room.
Kitették, majd levették.
realmadrid.com-on volt? nem tudom már mit szórakoznak...tiszta szappanopera az egész

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 28., szerda 21:18

Kitették, majd levették.
levyt szopatják.... :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 28., szerda 21:15

Real Madrid C.F. have signed Gareth Bale and he will be with the club for the next six seasons. The player will be unveiled tomorrow, Thursday 29th August, at 13:00 in the Directors’ Box at the Santiago Bernabeu Stadium, following the relevant medical examinations. Subsequently, the player will step out onto the Bernabeu turf for the first time in a Real Madrid shirt and will appear for the media in the press room.
Kitették, majd levették.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. augusztus 28., szerda 21:13

Alex (Castilla) ----> Espanyol (katalánoktól meg Wakaso elment az oroszokhoz)

már csak Denis, Adán és a 3. kapus sors a kérdéses. :hmmm:

Realista24 írta:Az volt már, hogy Eto a Chelseaé?
Nettó hat millió évente.
nem értem minek kellett, de José knows. de tuti Abra papa keze is benne van ebben a két orosz üzletben. akkor Ba léphet, Moses is adios, és még valaki tuti búcsúzni fog.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Anis 2013. augusztus 28., szerda 21:15-kor.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 28., szerda 21:05

fejtsd ki részletesebben pls, az emlékeim megkoptak már :D
Megállapodtunk az összegben, és a bank vállalta, hogy az árfolyamból adódó különbözetet fizeti.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ozil91
Kedvenc játékosaid: Robben, vdV, Torres
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Netherlands, Germany

HozzászólásSzerző: ozil91 » 2013. augusztus 28., szerda 21:04

Lamela amúgy vajon mit fog játszani? Mert a srác RW, arra a posztra meg ott van nekik Lennon? :D vagy vmeiket kiépítik LW-nek? :D :D Lennonban nem látom, hogy sok esze lenne ahhoz hogy befelé cselezgessen és jobbal lődözzön, Lamela meg sztem ezen a poszton tökéletes ahol van, nem LW-nek való. Kiváncsian várom azért
These battle scars don't look like they're fading
Don't look like they're ever going away
They ain't never gonna change
These battle...

Fenomen

HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. augusztus 28., szerda 21:04

érdekes mennyivel aktívabb a játékos piacon, most Mou, mint előtte nálunk..
mi lehet az oka? elnökség, egyéb?
Ki tudja, sztem itt egy kicsit megőrült, de én mondjuk bírom. :D

Az is furcsa, hogy mindenhol bivalyerős középpályát épített, itt meg az volt a leggyengébb csapatrészünk. Ennek mi lehet az oka?
(Porto: Deco, Maniche, Costinha, Mendes ; Inter: Sneider, Cambiasso, Zanetti, Stankovic ; Chelsea: Lampard, Makelele, Essien, Mikel stb. )

Nálunk meg Xabi, Khedira kettős.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2013. augusztus 28., szerda 21:03

R.M.C.F írta:
85.5 millio euro volt az a madridnak valójában.
fejtsd ki részletesebben pls, az emlékeim megkoptak már :D

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 28., szerda 20:58

ferni írta:Calderón idehozta CR, azt is egy előszerződéssel valami embertelenül magas áron...
biztos vagyok benne, hogy olcsóbban is ellehetett volna hozni, de az is csoda, hogy sikerült neki :lol:
megérte, ez nem is kérdés, de odaígérni kb 94 millió eurót a Unitednek, úgy hogy kb.1 év alatt bármi történhetett volna Ronaldoval és ha végül nem fizetjük ki már nem is tudom mennyit kellett volna fizetni a Unitednek...
akkor azért nem voltak ennyire elszállva az ára, 80 körül sztem Perez lazán elhozta volna, azon a nyáron.

de amit leművel folyamatosan és ott fúrja Perezt, ahol tudja tényleg nevetséges.... :lol:

85.5 millio euro volt az a madridnak valójában.

sassdibandi
Kedvenc játékosaid: Varga Zoltán, Törőcsik András, Ronaldo, Ronaldinho, Guti
Kedvenc csapatod: FRADI, DABAS FC, RM

HozzászólásSzerző: sassdibandi » 2013. augusztus 28., szerda 20:58

érdekes mennyivel aktívabb a játékos piacon, most Mou, mint előtte nálunk..
mi lehet az oka? elnökség, egyéb?

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. augusztus 28., szerda 20:46

Lamela hivatalossá tétele után is maradt még puskapor a 'Spursnél, állítólag az Ajaxtól elismerték, hogy Eriksennel is tárgyalásban állnak az angolok.

Remélem még azt a bejelentést is meg kell várni...
Kabaré ez már. Mennek a kamuhírek, hirtelen ajánlatok és sértődések... Mind kamu. Már megvolt szerintem az egyezség jóval korábban, csak így próbál meg spórolni Levy, mintha még lenne esély, hogy Bale marad. Legalábbis ezt próbálja elplántálgatni, hátha az eladó klubokat érdekli ez. Mondjuk így is vettek (szerintem) áron felül egy Lamelát. Kíváncsi vagyok, hogy ha esetleg még odamegy Eriksen is, akkor mennyibe fog fájni.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Vissza: