ott szavaznak a kapitanyok, ujsagirok, csapatkapitanyok, stb.
Szavaztak de hogyan...... aki nem messire szavazott,annak kijavították.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 28., szerda 22:20
ott szavaznak a kapitanyok, ujsagirok, csapatkapitanyok, stb.
HozzászólásSzerző: Ewr » 2013. augusztus 28., szerda 22:12
Még így sem vagyok biztos abban, hogy nem Messi kapja a díjat..hiszen ez alapján a top3-ban sem lehetne, annyiszor tűnt el a BL meccseken, meg ugye sérült is volt. Ha már az első háromba beszavazták, nem lenne olyan meglepő, ha meg is nyerné.h3x0r írta: ez az UEFA ev jatekosa dij. Osszekevered a messilabdaval.. akarom mondani.. aranylabdaval. az aranylabdat januarban osztjak, azt nyerte meg 4x messi, ott szavaznak a kapitanyok, ujsagirok, csapatkapitanyok, stb. Az uefa ev jatekosa dijat tavaly hoztak letre, itt csak az europai ujsagirok szavaznak (a BL sorsolas utan(?) osztjak ki) ezt Iniesta nyerte.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 28., szerda 21:57
ez az UEFA ev jatekosa dij. Osszekevered a messilabdaval.. akarom mondani.. aranylabdaval. az aranylabdat januarban osztjak, azt nyerte meg 4x messi, ott szavaznak a kapitanyok, ujsagirok, csapatkapitanyok, stb. Az uefa ev jatekosa dijat tavaly hoztak letre, itt csak az europai ujsagirok szavaznak, a BL csoportkor sorsolasakor adjak at, ezt Iniesta nyerte.Ewr írta:Teljesen érthető..Minek mosolyogjon meg tapsoljon ott Messinek, mikor minden évben szarba sem veszik a teljesítményét. Idén pedig semmi esélye, hogy ő nyerje meg.szerda, 21:14
Az AS szerint Cristiano Ronaldo nem utazik el Zürichbe, az UEFA gálára. A portugál játékos a díjátadó helyett inkább a csapattal tart a Deportivo elleni mérkőzésre.
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. augusztus 28., szerda 21:52
hát messi se... annyit volt sérült - http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... et-2273419Teljesen érthető..Minek mosolyogjon meg tapsoljon ott Messinek, mikor minden évben szarba sem veszik a teljesítményét. Idén pedig semmi esélye, hogy ő nyerje meg.
HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. augusztus 28., szerda 21:48
Ez nem igaz.a monitorok tele lennének apatejjel
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 28., szerda 21:40
Még aznap délután bejelentik, hogy a Chelseavel egy az egyben elcseréltük Khedirát Matára. Nnnna hogy tetszik
Ismétlem magamat.....amíg messi saját maga nem kéri hogy ne nyerjen,addig ő fog.....Teljesen érthető..Minek mosolyogjon meg tapsoljon ott Messinek, mikor minden évben szarba sem veszik a teljesítményét. Idén pedig semmi esélye, hogy ő nyerje meg.
HozzászólásSzerző: Ewr » 2013. augusztus 28., szerda 21:36
Teljesen érthető..Minek mosolyogjon meg tapsoljon ott Messinek, mikor minden évben szarba sem veszik a teljesítményét. Idén pedig semmi esélye, hogy ő nyerje meg.szerda, 21:14
Az AS szerint Cristiano Ronaldo nem utazik el Zürichbe, az UEFA gálára. A portugál játékos a díjátadó helyett inkább a csapattal tart a Deportivo elleni mérkőzésre.
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. augusztus 28., szerda 21:29
R.M.C.F írta:levyt szopatják....Kitették, majd levették.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 28., szerda 21:28
HozzászólásSzerző: Ewr » 2013. augusztus 28., szerda 21:23
realmadrid.com-on volt? nem tudom már mit szórakoznak...tiszta szappanopera az egészRealista24 írta:Kitették, majd levették.Real Madrid C.F. have signed Gareth Bale and he will be with the club for the next six seasons. The player will be unveiled tomorrow, Thursday 29th August, at 13:00 in the Directors’ Box at the Santiago Bernabeu Stadium, following the relevant medical examinations. Subsequently, the player will step out onto the Bernabeu turf for the first time in a Real Madrid shirt and will appear for the media in the press room.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 28., szerda 21:18
levyt szopatják....Kitették, majd levették.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 28., szerda 21:15
Kitették, majd levették.Real Madrid C.F. have signed Gareth Bale and he will be with the club for the next six seasons. The player will be unveiled tomorrow, Thursday 29th August, at 13:00 in the Directors’ Box at the Santiago Bernabeu Stadium, following the relevant medical examinations. Subsequently, the player will step out onto the Bernabeu turf for the first time in a Real Madrid shirt and will appear for the media in the press room.
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. augusztus 28., szerda 21:13
nem értem minek kellett, de José knows. de tuti Abra papa keze is benne van ebben a két orosz üzletben. akkor Ba léphet, Moses is adios, és még valaki tuti búcsúzni fog.Realista24 írta:Az volt már, hogy Eto a Chelseaé?
Nettó hat millió évente.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 28., szerda 21:05
Megállapodtunk az összegben, és a bank vállalta, hogy az árfolyamból adódó különbözetet fizeti.fejtsd ki részletesebben pls, az emlékeim megkoptak már
HozzászólásSzerző: ozil91 » 2013. augusztus 28., szerda 21:04
HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. augusztus 28., szerda 21:04
Ki tudja, sztem itt egy kicsit megőrült, de én mondjuk bírom.érdekes mennyivel aktívabb a játékos piacon, most Mou, mint előtte nálunk..
mi lehet az oka? elnökség, egyéb?
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. augusztus 28., szerda 21:03
fejtsd ki részletesebben pls, az emlékeim megkoptak márR.M.C.F írta:
85.5 millio euro volt az a madridnak valójában.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 28., szerda 20:58
ferni írta:Calderón idehozta CR, azt is egy előszerződéssel valami embertelenül magas áron...
biztos vagyok benne, hogy olcsóbban is ellehetett volna hozni, de az is csoda, hogy sikerült neki
megérte, ez nem is kérdés, de odaígérni kb 94 millió eurót a Unitednek, úgy hogy kb.1 év alatt bármi történhetett volna Ronaldoval és ha végül nem fizetjük ki már nem is tudom mennyit kellett volna fizetni a Unitednek...
akkor azért nem voltak ennyire elszállva az ára, 80 körül sztem Perez lazán elhozta volna, azon a nyáron.
de amit leművel folyamatosan és ott fúrja Perezt, ahol tudja tényleg nevetséges....
HozzászólásSzerző: sassdibandi » 2013. augusztus 28., szerda 20:58
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. augusztus 28., szerda 20:46
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem