Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Iniestával biztos erősebbek lennének, szóval szerintem tévedsz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Víctor Valdés; Dani Alves, Piqué, Mascherano, Jordi Alba; Xavi, Sergio Busquets, Cesc; Alexis, Messi y Neymar.
Courtouis; Juanfran, Miranda, Godín, Filipe Luis; Koke, Gabi, Mario; Arda Turán, Diego Costa y Villa.
Neymar a kezdőben.Jelenleg szerintem ez a legerősebb kezdője a Barcának.
Courtouis; Juanfran, Miranda, Godín, Filipe Luis; Koke, Gabi, Mario; Arda Turán, Diego Costa y Villa.
Neymar a kezdőben.Jelenleg szerintem ez a legerősebb kezdője a Barcának.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Az a baj ezekkel a cikkekkel hogy nem tudod "leforrázni" a "népet" a barca/messi nem a univerzum legtisztább,legkorrektebb,legjobb,legtutibb elméletével...mert kinevetnek....hiteltelen leszel,hiszen ez alaposan fel van építve,körül van bástyázva.
Ezt bemutatni,az igazságot megismertetni,lassan lehet......mert nem hiszik el,annyira be volt oltva a közvélemény erre.
A barca felépíti erre a képet......nagyon alaposan,ahogyan kp-án passzolnak....na ezt kapd ki.
Ezt bemutatni,az igazságot megismertetni,lassan lehet......mert nem hiszik el,annyira be volt oltva a közvélemény erre.
A barca felépíti erre a képet......nagyon alaposan,ahogyan kp-án passzolnak....na ezt kapd ki.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
ja én még csak most láttam, de akkor is milyen kontraszt:
http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... it-2274945
vs.
http://madridom.hu/blog/2013/08/26/case ... azi-barat/
http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... it-2274945
vs.
http://madridom.hu/blog/2013/08/26/case ... azi-barat/
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Bizony; ilyen is volt, meg még sok egyéb finomság is, de mind1, ők mindig jobban tudják.en olyasmit is olvastam, hogy a 45%-ot birtoklo ceg beperelte a Santost egy eloszerzodes miatt ami tartalmaz valami olyasmit, hogy a barca 3 santos jatekosra is igenyt tart es ennek az osszegnek a 45%-at is szeretne az a ceg.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
szerintem az 57 reális,
Előbb hiszek pereznek mint a barcának,mivel van mire ezt alapoznom.....a barca ezt 57ből nem úszta meg,persze ez egy magánvélemény,tényleg nem szedtem velük feleseket.
sajnos
- h3x0r
en olyasmit is olvastam, hogy a 45%-ot birtoklo ceg beperelte a Santost egy eloszerzodes miatt ami tartalmaz valami olyasmit, hogy a barca 3 santos jatekosra is igenyt tart es ennek az osszegnek a 45%-at is szeretne az a ceg.'shutterisland írta:
gondolom senki sem sörözik együtt a santos, a másik 45%-ot birtokló cég vezetőivel, és neymar apjával sem, hogy 4-5 feles után kibökje, hogy mennyi volt a csúszópénz.
szerintem az 57 reális, HA konkrétan a játékjoga 35 körül jöhetett ki, és a többi volt a zsebpénz.
-
Shutter,ezt akkor lehetne olvasni ha messi madridi játékos lenne,de akkor már 4 évvel ezelőtt ezeket olvastad volna......
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
a messis dologhoz annyit, hogy mindenki láthatja rajta a kivagyiság jeleit, nőtt az arca is, mondjuk én ezen nem csodálkozom ekkora hájp mellett, amit kap.
másrészt viszont biztos vagyok benne, hogy túl van misztifikálva az egész, klikkesedés, zsarnokoskodás, mintha ő lenne az ördög.
a következő az lesz, hogy messi ül az öltözőben a meccs előtt egy fotelban, tata legyezi egy hatalmas levéllel, pedro lógatja oda a szőlőt, tello tartja a tálát, amibe köpi a magot.
közben mascherano vasalja a mezét, busquets pedig takarítja a stoplisát, míg alves már a pályán melegít helyette.
neymar árához meg annyit, hogy mindenki spekulál, elméletek gyárt, az újságokkal együtt, 12 féle teóriát lehet hallani arról, hogy mennyibe került, de senki sem tudja, mennyi.
gondolom senki sem sörözik együtt a santos, a másik 45%-ot birtokló cég vezetőivel, és neymar apjával sem, hogy 4-5 feles után kibökje, hogy mennyi volt a csúszópénz.
szerintem az 57 reális, HA konkrétan a játékjoga 35 körül jöhetett ki, és a többi volt a zsebpénz.
másrészt viszont biztos vagyok benne, hogy túl van misztifikálva az egész, klikkesedés, zsarnokoskodás, mintha ő lenne az ördög.
a következő az lesz, hogy messi ül az öltözőben a meccs előtt egy fotelban, tata legyezi egy hatalmas levéllel, pedro lógatja oda a szőlőt, tello tartja a tálát, amibe köpi a magot.
közben mascherano vasalja a mezét, busquets pedig takarítja a stoplisát, míg alves már a pályán melegít helyette.
neymar árához meg annyit, hogy mindenki spekulál, elméletek gyárt, az újságokkal együtt, 12 féle teóriát lehet hallani arról, hogy mennyibe került, de senki sem tudja, mennyi.
- h3x0r
barcelona eves beszamoloiGascoigne írta:Felőlem kezdjék nyugodtan, a Madrid és/vagy a Tottenham pedig rágalmazásért már perli is őket. Ez Anglia, ahol a Tottenham egy Big4 által auditált éves beszámolóban ezer font pontossággal szépen kimutat mindent.
persze ez is olyan, hogy a legtobb jatekost tobb reszletben vettek meg, kell figyelni az aprobetus reszekre is
valami biztos van benne, láttunk már ilyet tőle meccseken, nem is egyet, de azért biztos vagyok benne, hogy szépen kiszínezték ezt a történetet
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Most erre mit lehet írni; Rosellnek van is (jogi) problémája a brazil bizniszeivel nem is kicsit!Neymar apucija kapott zsebbe 40 millát, akkor az nem a klub pénze volt.
Visszakanyarodva Neymar árához.
A legtöbben abból építkeznek, hogy a Santos birtokolta a játékjogának az 55%-át. Elvileg 17 vagy 18 milliót kapott érte ugye a csapat.
Kis matek és akkor ki lehet számolni, hogy mennyi a maradék 45%.
Hozzávesszük azt a 40 vagy 40+10 milliót, amit apuci kapott, máris más számot kapunk, mint amit katalánék közölnek.
Nagyjából 72/82-re jön ki, attól függ, hogy 40 vagy a 40+10-el számolunk.
Valahol a kettő között lehet a valós összeg; tény, hogy a Punto Pelota spanyol, katalán nagyágyúi sokszor túlzásba esnek a vérmérsékletüknek megfelelően (és nem kicsit elfogultak a saját csapatuk irányába), de azért Josep Pedrerol bácsi nem "senkiket" (a spanyol, katalán sportsajtó nagyágyúi egytől-egyig) hívott meg ebbe a foci beszélgetős nagy műsorába (ami egyébként igen elismert és közkedvelt Spo.-ban a vezéralakkal egyetemben)! Egyébként most sem az összeg miatt linkeltem a videót sokkal inkább a jelenetekért, hogy milyen átéléssel és vehemensen osztják egymást, bizonygatják az igazukat.Arra én nem sokat adnék. Punto Pelotáék sokszor olyan túlzásokba esnek, hogy lefordulok a székről.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2013. augusztus 28., szerda 20:54-kor.
bekk: Hakimi&Davies
RealMadrid
RealMadrid
-
Sose voltak makulátlanok,csak a nyomorékok azt hitték sokan hogy a barca valami különlegesség,egy fenét.....egy korszakos csapat,bejött nekik ez a generáció és ennyi.Nem nagyon, nem drasztikusan, de nekem úgy tűnik, hogy manapság, már nem olyan kristálytiszta a Messiről (és a barcáról) kialakított kép.
Ezeket már évekkel ezelőtt köhögtem itt,de röhögött a sok egyorrú.
Azt meg hogy a barca amit leközöl árat most vitatjátok,vagy megkérdőjelezitek....hááát....mintha nem tudnánk,hogy voltak valótlan közléseik már nem is 1x.......a barca "imidzs" miatt kevesebbet mondanak,mert vagy nevelnek,vagy olcsón vesznek.....
pep első mondata ibrához, mindent elmond arról hogy ott mi is a módi..
Ezekkel nem akarom őket szarozni,csak évekkel ezelőtt brummogtam már a barca fals képről,sajnos akkor még a realosok zöme is vitatta,de lassan nyílnak a szemek.
Messi meg semmivel sem jobb emberileg mint Cr....mert sunyi,alattomos kis ember,csak ezt nem "fogadta be " eddig a világ.
Pl. R.M.C.F. 6 éve ezt hajtogatja.Eddig ezt csak az nem vette észre, aki nem akarta. Úgy beszélnek róla, mintha Messi most kezdett volna el lenni.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
A cikkben lévő kép alatti írás: Messinek lenne egy eddig nem ismert arca is?
Eddig ezt csak az nem vette észre, aki nem akarta. Úgy beszélnek róla, mintha Messi most kezdett volna el lenni.
Eddig ezt csak az nem vette észre, aki nem akarta. Úgy beszélnek róla, mintha Messi most kezdett volna el lenni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
A pletykák fele általában igaz. Láttatok a Sötét Zsarukat, amikor K ügynök megveszi a bulvárlapot?
Nem véletlenül vannak ilyen cikkek, lehet kamu a fele, de az biztos, hogy Messi nem olyan ártatlan jófiú, ahogy beállítják, mint ahogy Casillas sem szent, sőt........
Nem véletlenül vannak ilyen cikkek, lehet kamu a fele, de az biztos, hogy Messi nem olyan ártatlan jófiú, ahogy beállítják, mint ahogy Casillas sem szent, sőt........
- Galacticos
akkor lehet pereznek az a dumája hogy neymar 150millióba fájt volna közelebb van az igazsághoz mint amit a barca leközölt.
meg kell hagyni hogy a vezetőség.. hát khm.. viszont a kommunikációért felelős és a sajtós embereik azok nagyon ott vannak.
meg kell hagyni hogy a vezetőség.. hát khm.. viszont a kommunikációért felelős és a sajtós embereik azok nagyon ott vannak.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Arra én nem sokat adnék. Punto Pelotáék sokszor olyan túlzásokba esnek, hogy lefordulok a székről.Láttam, de ez egy kép. Valami tévéműsorból. Nem látok kifejtést, nem látok forrást, ezzel az erővel én is felkapirgálhatom a falra, hogy négyszázcsillióbillió euróba került, pontosan ugyanennyi bizonyítóereje van. Pedig el tudom képzelni, hogy van ott valami a dologban, de ez így kevés.
Amit alább írtam, annak inkább hiszek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Azért a főcímmel és a befejezéssel ellensúlyoznak.Realista24 írta:El sem hiszem, hogy ilyet lehoz az nso
Láttam, de ez egy kép. Valami tévéműsorból. Nem látok kifejtést, nem látok forrást, ezzel az erővel én is felkapirgálhatom a falra, hogy négyszázcsillióbillió euróba került, pontosan ugyanennyi bizonyítóereje van. Pedig el tudom képzelni, hogy van ott valami a dologban, de ez így kevés.Anis írta:pár kommenttel ezelőtt linkeltem a képet, ott rajta van, hogy kinek mennyi ment.
Felőlem kezdjék nyugodtan, a Madrid és/vagy a Tottenham pedig rágalmazásért már perli is őket. Ez Anglia, ahol a Tottenham egy Big4 által auditált éves beszámolóban ezer font pontossággal szépen kimutat mindent.Remélem majd valamelyik botránylap elkezdi, hogy Bale 95 milla + 72 zsebbe.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Visszakanyarodva Neymar árához.
A legtöbben abból építkeznek, hogy a Santos birtokolta a játékjogának az 55%-át. Elvileg 17 vagy 18 milliót kapott érte ugye a csapat.
Hozzávesszük azt a 40 vagy 40+10 milliót, amit apuci kapott, máris más számot kapunk, mint amit katalánék közölnek.
Mindezt úgy, hogy volt vissza egy év a szerződéséből.
Good job.
Mindezt úgy, hogy volt vissza egy év a szerződéséből.
Good job.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema